Drama sa Istoka

Vežite se – polećemo. Nova sezona NBA lige samo što nije počela.

Stefan Nikolić
Pošaljite komentar
  1. (mare, 14. oktobar 2021 12:34)

    Prosto ne mogu da verujem da si dobio toliko pluseva. Pre svega mi nije jasno jer očigledno ne znaš šta je Nielsen rejting. On se računa tako što imaju 20,30 hiljada nasumičnih televizora u raznim američkim porodicama uređaj koji meri šta si gledao i te podatke prodaje. Znači ne znam da li si čuo za te platforme poput YouTube-a, Netflixa, AmazonPrime-a, NBA Live pass-a... e oni imaju 0 gledanja po tom tvom istraživanju.

    Amerikancima nije problem da daju 15 evra mesečno za sve utakmice u mnogo boljem kvalitetu sa nebrojano repriziranja u terminima po tvom izboru. A uz i NBA zaradi daleko više. Takođe istraži koliko je opao NHL, NFL...

    NHL je tvojim istraživanjem bankrotirao sa gubitkom od preko 50% televizijskih gledalaca u zadnjih 4,5 godina. Šta je sledeće, ubacićeš radio prenos i telegram? A suludost tvoje Trampovske logike da Američke kapitalističke organizacije poput NBA-a podržavaju protivnike kapitalizma poput antife je jedan visok nivo neobrazovanosti iza koga stoje verovatno neki teoretičar zavere koji još ni osnovnu školu nije završio.
    (Ostin A, 16. oktobar 2021 01:48)

    # Link komentara

  2. Ajde, ajde krecite pa da rokam ko daje više koševa.
    (Back in Black, 14. oktobar 2021 16:44)

    # Link komentara

  3. Mare
    Sva je prilika da ce NBA da postane slicna kao NFL, gde sou traje dva do tri sata a aktivne igre ima svega 20-ak minuta.
    NBA je postao uzasno negledljiv i tih 48 minuta igre toliko su iseckani prekidima da sve vise gubim volju za gledanjem. Takodje, vise fokus nije na samoj igri vec na pojedincima i rekordima koje svako vece obaraju.
    (au, 14. oktobar 2021 16:13)

    # Link komentara

  4. NBA liga je postala dosadna zbog mnogo utakmica jedino valja plej-of, i mnogo timova tankuje namerno igra loše zbog pikova.
    Gledanost NBA je pala 25% za dve godine ( izvor Neilsen), jednostavno je dosadno, nema žara, nema takmičenja, i tome je pomoglo što je liga postala političko krilo Antife/ BLM. Nove generacije ne mogu da sede i gledaju preko 2h-2.5h meč sa sve reklama ne drži pažnju.
    (mare, 14. oktobar 2021 12:34)

    Ne znam kako onda dobise za tv prava 75 milijardi i od sl godine podizu cap na 180 miliona dolara.
    (uzzaaassss, 14. oktobar 2021 15:56)

    # Link komentara

  5. Tacno sam znao da ce da pise roman o Niksima iz plej ofa
    (Beast Mode, 14. oktobar 2021 12:42)

    Pa brate zaslužili su. Realno, ko ih je video uopšte u PO a kamoli na 4 mestu, niko.
    Realno je Tibodoova zasluga ogromna, vaskrsao je neke igrače, očvrsnuo odbranu, da su doveli jednog superstara bili bi ozbiljan tim. Ovako plej of i verovatno ispadanje u prvom kolu što im je do prošle godine bila pusta želja.
    (CJC, 14. oktobar 2021 15:16)

    # Link komentara

  6. Tacno sam znao da ce da pise roman o Niksima iz plej ofa
    (Beast Mode, 14. oktobar 2021 12:42)

    # Link komentara

  7. Napokon da gledam kosarku gde ce neki tim dati preko 60 koseva, a ne ona rukometna evroliga.
    (DELIJA bosanceros, 14. oktobar 2021 12:39)

    # Link komentara

  8. Nema tu drame ili će da primi vakcinu ili neće igrati. Njegov izbor, niko njega ne tera da primi vakcinu.
    (Kole, 14. oktobar 2021 12:34)

    # Link komentara

  9. NBA liga je postala dosadna zbog mnogo utakmica jedino valja plej-of, i mnogo timova tankuje namerno igra loše zbog pikova.
    Gledanost NBA je pala 25% za dve godine ( izvor Neilsen), jednostavno je dosadno, nema žara, nema takmičenja, i tome je pomoglo što je liga postala političko krilo Antife/ BLM. Nove generacije ne mogu da sede i gledaju preko 2h-2.5h meč sa sve reklama ne drži pažnju.
    (mare, 14. oktobar 2021 12:34)

    # Link komentara

  10. Na kraju ce Kajri zaviti u crno Bruklin. Mogli bi dovesti ozbiljne igrace za tih 33 mil. Durent i Harden ok, superzvezde. Ali Heris nista nije mogao da pogodi u plejofu, Grifinu svaka cast koliko se borio i koristan je. Oldridz bi mogao lepo da zatvori reket ako bude 80% starog sebe, mada to je sve pitanje. Kada nisu Durent i Harden u igri Peti Mils ce biti suvo zlato. Iskusan, moze sam sebi da izgradi poziciju za sut. Milsap je tanak, ali posluzice da zameni Grifina i Oldridza. Cudi me malo da su pustili Dzefa Grina, bio je jako dobar u plejofu. A mozda se i Kajri vrati bilo sto se promene propisi, bilo sto se vakcinise. Mozda do plejofa sledece godine ukinu mere, nije nemoguce, daleko je.
    Fila zavisi od trejda Simonsa i zdravlja Embida.
    Boston stagnira i sumljam da ce se to promeniti. Osnova ekipe su Tejtum, Braun i Smart. Mozda Horford iznenadi, mada vec je u godinama.
    Njujork zavisi od zdravlja igraca jer Tibodo uvek forsira prvu petorku po 40 min, plus jaka odbrana. Prosle godine svi zdravi, ali mucio ih napad. Mozda ce to biti bolje sa Vokerom i Fuenijeom. Makar ce trojke pogadjati.
    Toronto mozda bude bolji jer se vraca iz Tampe u Toronto. Mada je Sijakam nakon max ugovora pao u formi. Sada grade novu ekipu, drugi je to tim u odnosu na sampionski sa Kavaijem, Laurijem, Gasolom i Ibakom.
    (Aca86ar, 14. oktobar 2021 12:14)

    # Link komentara

  11. Cirkus.
    (Nenad, 14. oktobar 2021 12:14)

    # Link komentara