Poraz Srbije od Islanda

Ženska rukometna reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Islanda sa 23:21 u meču drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Pošaljite komentar
  1. Da li je Bregar portparol RS Srbije da govori o tome da su Andrea i Cvija odlučile da neigraju za reprezentaciju.
    Danas javljaju da Cvija ima koronu.I kad igraju najslabije one su bolje od svih na njihovim mestima.RS i Milena su se odrekli najbolje 3 igračice, zašto i zbog čega?
    (Janko, 11. oktobar 2021 20:40)

    # Link komentara

  2. Sporo, bez ideje i strasno loš napad… šta je ovo….
    (SrbinMusliman, 11. oktobar 2021 10:45)

    # Link komentara

  3. Teško da čemo se plasirati na evropsko a olimpijske igre opet nećemo videti sa ovom reprezentacijom. Da li smo ijednom bili na olimpijskim igrama od raspada Jugoslavije, od 1996 i Atlantem pa do Tokija 2021 u ženskom rukometu?
    (Samo jako, 11. oktobar 2021 01:08)

    # Link komentara

  4. Dokle god je u rukometu jedan te isti šampion (u muškom Vojvodina i u ženskom Jagodina), nema pomaka za ovaj sport! Da li su ti klubovi privilegovani i imaju nekog predstavnika kome je važniji lični interes od rada sa mladim talentima ili su lige preslabe, a rezultata nigde po Evropi!
    (Realan, 10. oktobar 2021 20:35)

    Kakva Jagodina, sunce ti!? Od kad se u Jagodini igra rukomet...?
    (Čiča Miloje, 11. oktobar 2021 00:36)

    # Link komentara

  5. Ovde se borimo za 2 mesto u grupi za plasman na Evropsko prvenstvo a napadamo u odbojci naše devojke kada izgube jednu utakmicu na evropskom, tačnije jednu utakmicu na zadnja tri evropskom prvenstvu ili u šest godina jednu i to u finalu.... Čudan smo mi narod....
    (Bora Beograd, 11. oktobar 2021 00:34)

    # Link komentara

  6. Sta reci o treneru,koji uvrsti Dmitrovic koja u klubu ne igra,a u istom klubu na istoj poziciji igra M Agbaba,drugi strelac tima,prva 36 ova druga 26 godine i pricaju o podmladjivanju.Neznam da li je negde bio takav primer.Radojevic levi krilo,godinama je tu a ne zasluzuje,na osnovu cega je zovu,meni nije jasno.Janjusevic ceste povrede,i kada nije povredjena,nema minutazu u klubovima u kojima igra,ni njoj nije mesto ovde.Stoiljkovic,Liscevic,T Radojevic,proslo je njihovo vreme kada reprezentacija u pitanju!J milojevic nema kvalitet za reprezentacuju,na sirem spisku ima igracica koje mogu ove da zamene,ali sve je do trenera!A ko se i dalje budu forsirale ove igracice,mi na svetsko nema sta da trazimo,ne forsirati ove starije igracice po svaku cenu,sputavati mladje,ako se to bude uradilo nece nas biti 10-15 godine!Mozda treba da se ugledaju na musku selekciju,jel ovo sad kako se radi u zenskoj selekciji nije dobro-Nije podmladjivanje kad ti bekovska linija ima od 32 do 36 godine,ubaciti mladje,pa sta se uradi steci ce iskustvo za buduca takmicenja,ima potencijala i imacemo tim,ovo kako sada selektor radi a radi isto sto i njegovi prethodnici,nevodi nicemu!
    (djema brdjanin, 10. oktobar 2021 23:55)

    # Link komentara

  7. Kad se na gol vraca Zlata Paplacko i sta je sa Ljiljom Knezevic
    Nadam se i da se Tanja Medved vraca
    (Obrad, 10. oktobar 2021 22:57)

    # Link komentara

  8. Vratise nas na fabricko..
    (Marko, 10. oktobar 2021 21:27)

    # Link komentara

  9. Danas sam prvi put video,osim na turnirima,da ekipa koja gubi igra neaktivan napad.Ugasio TV i nema nerviranja.
    (Jaga, 10. oktobar 2021 21:17)

    # Link komentara

  10. Sve dok nam sifonjeri igraju na bekovskom pozicijama nema cemu da se nadamo.
    (srednji bloker, 10. oktobar 2021 20:54)

    # Link komentara

  11. Ja ne kapiram ova nasa krila,one ne mogu loptu da uhvate jednom rukom,kako onda igraju rukomet?
    (Mihajlo, 10. oktobar 2021 20:53)

    # Link komentara

  12. Slovenac, selektor zasto?… Mislim da predsednik treba da polaze i za rukpmet jel evidentno da nemamo trenera..sramota da su izgubile od Islanda nikada nisam cula za island u zenskom rukometu.
    (Beogradjanka, 10. oktobar 2021 20:46)

    # Link komentara

  13. Dokle god je u rukometu jedan te isti šampion (u muškom Vojvodina i u ženskom Jagodina), nema pomaka za ovaj sport! Da li su ti klubovi privilegovani i imaju nekog predstavnika kome je važniji lični interes od rada sa mladim talentima ili su lige preslabe, a rezultata nigde po Evropi!
    (Realan, 10. oktobar 2021 20:35)

    # Link komentara

  14. Ovo za svakog poznavalaca rukometa, a pogotov modernog, je atak na mozak.Je li moguce da ni jedan trener ne vidi da Liscevic(uz duzno postivanje) unosi toliko hektike da zbunjuje i bekove, u mjesto da bude mozak ekipe..Zena nema kapacitet da izdrzi duzu minutazu skoncentridano..toliko tehnickih gresaka Vukajlivic i G. Mitrovic ne prave za citavo prvenstvo.. Zar jednog beka kao Kovacevic Liscevic nema pojma sta je ukrstanje da je dovede u sut takvog sutera.. A i u odbrani Kovacevic na klupi a pivot koji nema iskustvo internacionalno, osim par meseci na Islandu..Pa G.Mitrovic je za ovo prikazano vrh za odbranu..To gospodin trener zna i sam se uverio na letnjem okupljanju..Ako opet M.Agbaba ne bude pozvana u izuzetnoj formi trenutno a podmladjuje se ekipa sa Dmitrivic, onda zaista smo Srbija "medju sljivama"...Je li moguce da se podmladjuje samo na treninzima , a da Vukajlic ne dobije minutazu ni ptotiv Turske..ili je mozda neka povreda u pitanju..Da se Radojevic na krilu ne menja a efekat njenig suta se zna godinama...Valjda nas ovo ne kosta plasmana ..jer svi mi volimo da se Srbija plasira. Ako za Prvenstvo svetsko ne menja nista , nek nam bog bude u pomoci..
    (Mico, 10. oktobar 2021 20:34)

    # Link komentara

  15. Bravo Island, brzo, jako, precizno.
    (Autosovinista, 10. oktobar 2021 20:11)

    # Link komentara

  16. Неће нас ово коштати пласмана на ЕП, али овај пораз од репрезентације коју је Шведска прегазила 11 разлике мора да упали црвену лампицу. Мислио сам да је коначно бар једна ствар у екипи решена, а то је да Јована Ковачевић не да мора да буде стартер, него да је наша далеко најбоља играчица. Ко толико о рукомету не зна и не види, нема шта да тражи на клупи Србије. Премало минута за Јовану данас и прекасно увођење и ње и голмана Граовац за коју мислим да је наш најбољи голман. Чињеница да их је Брегар заједно увео на крају говори да и он види врло добро оно што ја овде дуго понављам, па се поставља питање зашто је данашњу утакмицу овако водио. Но добро, као што рекох неће овај пораз имати последице по пласман, али неке ствари морају да се рашчисте пред Светско првенство, јер интерес репрезентације мора бити не само изнад клупских и личних интереса, него мора бити једини интерес и стручног штаба и играчица.
    (my way, 10. oktobar 2021 20:08)

    # Link komentara

  17. MIslio sam da od Obradovica i Boskovica i tog sporog i dekadentnog rukometa nema gore i da Bregar mora doneti neku promenu , da ima neku ideju , da ce doneti promenu u nacinu igre i u rosteru tima. Ali, on je nivo svojih prethodnika. Prvog golmana reprezentacije uvodi 5 minuta pred kraj. Liscevic ponovo glavni organizator igre, a ona je fizicki, pre svega, potpuno nesposobna za 50 minuta igre u kontinuitetu. Opet glavni bekovi Stoiljkovic i Dmitrovic koje su spore - jedna zabija na probijanje, a druga bezi od bloka. Protiv tankih Islandjanki u prvih 30 minuta NI JEDAN PAS NA PIVOTA?! Nikakve promene Bregar nije doneo. Pola prvog tima je - propast. Na SP u decembru ovo ce biti tim za nabijanje gol razlike. Ne samo da ce ih tuci evropske ekipe, vec ko stigne. Ja vise ne shvatam da li iko u tom RSS uopste shvata da sta je danas moderan rukomet. Ovo veceras je bio - poluprofesionalani rukomet. Bekovska linija Stojkovic, Liscevic i Dmitrovic ne da ne treba da bude u prvoj postavi vec /sem Stoijlkovici to kao rezerve/ ne treba da igra u reprezentaciji. Ovo je nastavak propasti srpskog rukometa.
    (nenad, 10. oktobar 2021 20:02)

    # Link komentara