1. Ja ovde citam da se samo zli Amerikanci dopinguju, Jamajcani ne. Blago onom ko veruje da je Bolt sve na paradajzu i piletini uradio.
    (Zaki, 6. oktobar 2021 13:42)

    # Link komentara

    Ti SAD i njihove sportiste posmatras kao dogmu. Niko ovde nije govorio da se drugi ne dopinguju, vec da sportisti iz SAD, a pretezno sprinteri, dobijaju minimalne ili nesto vise kazne od navedenih, dok se rezultati testova nekih drugih skrivaju. Imas jednog Dzastina Getlina, koji je kroz citavu svoju karijeru bio dopingovan. Ponavljam, dopingoivan kroz citavu karijeru. Takvi umesto sto se takmice, trebaju biti zauvek izbaceni iz sporeta. Zapitaj se zasto se to nije desilo. Jusa je godinama kontinuirano bio testiran, neretko na insistiranje SAD, sto je znacilo natprosecan broj testova. Nikada nista nisu pronasli. Sta ti isto govori? Ovo je retoricko pitanje samo. Bolt je najbolji svih vremena. Pomiri se sa tim, koliko god ti bilo tesko.
    (Sasa, 6. oktobar 2021 15:12)

    # Link komentara

  2. Ako je istina onda ga dozivotno diskvalifikovati
    (Danilo, 6. oktobar 2021 14:04)

    # Link komentara

  3. Ja ovde citam da se samo zli Amerikanci dopinguju, Jamajcani ne. Blago onom ko veruje da je Bolt sve na paradajzu i piletini uradio.
    (Zaki, 6. oktobar 2021 13:42)

    # Link komentara