Vatrogasac

Kad teško je, kad je loše i kad ti ne ide...

Miloš Simanović
Pošaljite komentar
  1. @Nele
    Nije Pavkov potcenjen igrač.On ima svoje kvalitete ali i mane.Ume često da odigra u serji loše, da po sedam, osam utakmica ne da gol, a to je nedopustivo za ozbiljnog napadača.Da li je psih a, želja, mentalitet,neznanje, ne bih da ulazim u to.Ovi drugi, Krstović, Dioni su katastrofalni, ali kompletno.Ni tehnika, ni skok, ne razumeju fudbal, jednostavno ,totalna nula.Ali dobar špic treba da bude sipač golova i to konstantno cele godine, kao ovaj iz Moldea koga nisu doveli da bi uštedeli na obeštećenju, i zbog toga smo izgubili 11 miliona i ugled.
    (Baš zato što te znamo, 18. avgust 2021 14:38)

    # Link komentara

  2. Ne branim nas za lošu igru i još gori rezultat sa Šerifom ali taj isti Šerif je spakovao sinoć opušteno Dinamu 3 komada
    (Vladan, 18. avgust 2021 12:08)

    # Link komentara

  3. Bucko nešto razmišlja.
    Nije neka velika razlika u novcu koji se dobija iz LE I LK.
    U ligi konferencija su mnogo slabije ekipe, koeficijenti koji se dobija za pobede su isti i u jednoj i drugoj. Imali bi i više pobeda, samim tim i više novca. Gledam ove ekipe u ligi evrope, čak i u četvrtom šeširu su mnogo jake ekipe.
    (zoran, 18. avgust 2021 12:01)

    # Link komentara

  4. Pavkova sam gledao dok je igrao u Radničkom i bio prvi strelac lige. Niko, nikakva struka, ne može da me ubedi da su ovi stranci koje dovode bolji od njega. Možda nije igrač za top klubove, ali za zvezdu je najbolje moguće rešenje. Visok, jak, pokretljiv, čak i brz za svoju konstituciju...a i radi ono što treba, daje golove.
    (dux, 18. avgust 2021 11:51)

    # Link komentara

  5. Imamo dva kluba koji su toliko soramoceni ovim decenijskim kriminalom, da je to strasno...
    Sve sto se radi svima je jasno i opat nista se ne menja, zao mi ovog momka i njemu slicnima.

    Ako si pravi navijac na te utakmice neces ici, onda ce na tribinama ostati samo vodje navijaca (kakvo kompromitovano zanimanje) i uprava. Kad se to desi onda ce doci do promene u suprotnom dilovanje i vesmasina ce da funkcionisu jos duuugo duugoo...
    (Mudrac, 18. avgust 2021 11:50)

    # Link komentara

  6. Toliki novac na Van la paru,Dionija, Falka, sve rupe od igraca ne zna se ko je veci promasaj, mozda ne toliko sto imaju dve leve noge i ne mogu da trce sprint ni 10m vec zbog nezaineresovanosti, nezalaganja, nepostovanja dresa koji nose... toliki milioni... i onda posle bacenih para daj Pavkova dobar je sad? Sram ih bilo sve redom i upravu i samozvanog mistera!
    BRAVO Pavkov! ti si bio legedna Zvezde i pre Kluza i ostaces to zauvek!
    (Transfer blama, 18. avgust 2021 11:36)

    # Link komentara

  7. "Ovde je bitno spasiti prelazni rok dovođenjem ozbiljnog špica, pre svega, kako bi bili konkurentni u grupi.
    @pedja_71"
    Ne znam dokle vise potcenjivanje Pavkova. Decko je i vise nego ozbiljan spic. Nije najbolji na svetu ali mi boljeg ne mozemo da dovedemo.
    E sad, ako hoces spica koji trci na svoju polovinu da uzme loptu, predribla sve i postigne gol, to neces naci. Ako hoces igraca koji se vraca da na svojoj polovini odigra dupli pas, to nije Pavkov. On je tip igraca kao sto je svojevremeno bio Pancev (ili Inzagi). Nema ga 89min nigde, ne pipne loptu, a kad se zavrsi utakmica vidis da ti je dao gol i nikom nije jasno kako. Takve igrace je nemoguce cuvati i najcesce cujes "imao je srece". Sta je bolje, da ima extra sut i da golman napravi paradu i odbrani ili da mu lopta predje preko noge, odbije se od protivnickog igraca i zavrsi u golu?
    I bas me briga sto se ne zalaze na treningu, sto ne "grize" na terenu, nego se setka. On grize samo u pritivnikih 16m. A tim treba da donese loptu do tamo..
    Pustite ga da igra, moze da postigne 30+ golova u sezoni. On je napadac, to mu je posao.
    (Nele, 18. avgust 2021 11:33)

    # Link komentara

  8. Nema tu mnogo pameti, svako ko je gledao nekad Pavkova zna da je morao da igra protiv Šerifa. Jednostavno, čovek postiže golove kad treba, kako, to niko ne zna, ali svi znaju da će dati. Isključivi krivac je Stanković, pogotovo što trenutne alternative, Dion i Krstović nisu ni blizu ozbiljnih napadača.
    (Nebojša, 18. avgust 2021 11:32)

    # Link komentara

  9. Управа напоље! Браво обрво :)
    (мерак, 18. avgust 2021 10:53)

    # Link komentara

  10. Ali da kojim slučajem igra za tvoj klub bio bi Vam Basten lično jel :-)))
    (Rocky, 18. avgust 2021 10:44)

    # Link komentara

  11. Ogresila se uprava prema ovom Decku , ceo zivot sikaniran I odavno je zasluzio da bude prvi izbor u napadu , valjda ce my dati sad konstantno minutazu.
    (Capo, 18. avgust 2021 10:36)

    # Link komentara

  12. Visok igrač, dušu dao za ostrvo, nešto tipa Dankan Ferguson, Zlatan, pa i naš Žigić, samo ga pustiti da igra!
    (Kejn, 18. avgust 2021 10:34)

    # Link komentara

  13. Pavkov is on fire !
    (Knele, 18. avgust 2021 10:28)

    # Link komentara

  14. @Sasa
    Ti definitivno nikad u životu nisi igrao fudbal. Kao prvo kod onog šuta glavom, Katai mu je poslao jednu balonku, tj.vrlo slabu loptu koja je sporo padala i to odozgo te nije bilo moguće uputiti jači udarac glavom. Kod drugog šuta, Pavkov je šutirao iz trka levom, slabijom nogom, što uopšte nije lako. Ako ne veruješ probaj sam ispred zgrade. Nije on Ronaldo pa da šutira podjednako levom i desnom nogom.
    Za našu Ligu i Ligu Evrope, Milan Pavkov nije dobar, nego je odličan napadač.
    (Goran St., 18. avgust 2021 08:39)

    Ispred zgrade? Kakvi komemtari?

    On je profesionalni igrac i treba da sutira i jednom i drugom podjednako logozovo jer je napadac. Zatim, lopta koju je ben dodao je odlicna uopste nije bila teska.
    Mi kada smo igrali fufbal treneri su insistirali igru sa obe noge, a sramota je bilo da ne znas da korostis obe.

    Sada ispada da samo extra klase igraca umeju sa obe noge da sutiraju. Vidi se da je svetski kvalitet fudbala opao, a nas kvitet nepostoji.U rangu smo amatera
    (Dušan R., 18. avgust 2021 10:19)

    # Link komentara

  15. Realno otvorili smo ih na slucajnost u 5 minutu, a njihova svlacionica je u raspadu. Ako promene trenera i trznu se, u revansu ce biti bas gusto. Udje im ensto u prvih 10 minuta mogu lako da nas nakantaju kao malce. Ozbiljna ekipa. Jako ozbiljna ekipa. Jer mi se lepimo na rezultat i ne primetimo da konstantno igramo jako los fudbal. Kao protiv Kairata. 5:0, mi se primili da smo nesto, pa spustanje na zemlju protiv Serifa.
    (GoranNBG, 18. avgust 2021 08:25)

    Ma, najbolje da će da nas nakantaju. Niti su oni Bajern, niti smo mi Evropa iz Gibraltara.
    Ovde je bitno spasiti prelazni rok dovođenjem ozbiljnog špica, pre svega, kako bi bili konkurentni u grupi.
    (pedja_71, 18. avgust 2021 10:06)

    # Link komentara

  16. Za sve koji se pitaju zasto i kako nije igrao protiv Serifa jer se vi razumete bolje od Dekija u fudbal


    Bio je povredjen :)
    (nista o nicemu, 18. avgust 2021 09:39)

    # Link komentara

  17. A Stanković uigrava ne uigrane.
    (MileR, 18. avgust 2021 09:33)

    # Link komentara

  18. Veoma jak igrač, bljesne svakih pola godine.
    (Vucko_dc, 18. avgust 2021 09:31)

    # Link komentara

  19. Pavkov ima nos za gol. Treba ispoštovati neka pravila. Prvo ako mu se vcentrira za udarac glavom lopta mora biti oštra, videlo se kod one šanse, iako je napravio trzaj glavom šut nije bio jak. Kod kombinacija za spuštanje lopte centaršut prema njemu treba da bude kao kod gola, da ima vremena da iskontroliše spuštanje lopte. Treba više da igra, i u domačem prvenstvu, i treba posebnu pažnju obratiti na uvežbavanje šuta nogom na brzinu reakcije, ne insistirati da šutira sa obe noge, nego uvežbati bolju nogu za šuteve unutrašnjom i vanjskom.
    (Mito, 18. avgust 2021 09:24)

    # Link komentara

  20. Da li znate da Zvezda jos nije isplatila Radničkom novac za transfer Pavkova i Pankova? Da li ste iznenađeni, i zašto niste?
    (Ugasimo Blizance, 18. avgust 2021 09:19)

    # Link komentara

  21. Izrazito limitiran igrač, ali rođen pod srećnom zvezdom...
    (ja, 18. avgust 2021 09:19)

    # Link komentara

  22. Krstovic nije zelen nego ne zna
    (lolol, 18. avgust 2021 09:13)

    # Link komentara

  23. Junak pobede je Ben !
    (Ubedljivo najbiolji, 18. avgust 2021 09:12)

    # Link komentara

  24. Jeste imao fenomenalnu reakciju kod prvog gola kao i asistenciju kod drugog ali realno vrlo limitiran igrac. Pa pogledajte onaj sut glavom sa tri metra pravo u golmana, pa promasaj cijelog gola kad mu je lopta "pobegla"...
    (Sasa, 18. avgust 2021 08:14)

    To sam i ja primetio. Ali da nije takvih promašaja on bi danas igrao fudbal u nekoj Valensiji kao Jon Karev ili Nikola Žigić. Ti promašaji ga i "čuvaju" u Zvezdi na našu sreću. Posle gola i asistencije sam se čudio kako on ne može da ubode dobar (bilo kakav) transfer i onda dođu pomenute situacije i ja u fazonu "a, da..."
    (Соко сиви, 18. avgust 2021 09:10)

    # Link komentara

  25. Pavkan Milanović!
    (Antuntun, 18. avgust 2021 09:07)

    # Link komentara

  26. Realno otvorili smo ih na slucajnost u 5 minutu, a njihova svlacionica je u raspadu. Ako promene trenera i trznu se, u revansu ce biti bas gusto. Udje im ensto u prvih 10 minuta mogu lako da nas nakantaju kao malce. Ozbiljna ekipa. Jako ozbiljna ekipa. Jer mi se lepimo na rezultat i ne primetimo da konstantno igramo jako los fudbal. Kao protiv Kairata. 5:0, mi se primili da smo nesto, pa spustanje na zemlju protiv Serifa.
    (GoranNBG, 18. avgust 2021 08:25)

    Bravo za komentar! budimo realni uradili smo ih na foru ali igru nemamo..ni blizu onu od prosle godine..u grupi sa ovakvim igrom tesko cemo docekati prolece..budimo realni..nadam se da to vidi i strucni štab...Pavkovu svaka čast!
    (SUNĐER BOB, 18. avgust 2021 09:07)

    # Link komentara

  27. Preciznije bi bilo reći LEDOLOMAC.

    Zvezdin buldožer u napadu, vezuje po 2-3 igrača, pravi višak i prostor za Ivanica i Kataija.

    Sinoć je Zvezda igrala u svom najboljem sastavu koji ima i raznela protivnika.

    Zašto protiv Šerifa nije izveo najbolji tim, a mogao je, pitanje je za Stankovića ... a i menadžere.
    (Ombre, 18. avgust 2021 08:22)Dok god u ekipi u prvoj postavi igra Gobeljic ne mogu se sloziti sa tobom.Mi smo prakticno igrali sa 10 igraca ovu utakmicu.Bez ijednog centarsuta ,bez tacnog dodavanja osim kad lopta ide nazad za Degeneka ,Dragovicu ili Borjanu,plus onaj start kad je uletio sa dvije noge covjeku pa sreca sto ga nije zakacio dobro jer bi dobio crveni karton..izvini ali ovo nije najbolji sastav mada ima napretka.Nije logicno da iz cista mira nekog precrtas (citaj Degenek i Pavkov) pa onda da ti oni budu glavni oslonac igre u sledecoj utakmici.Ili Stankovic stvarno mijesa karte pa se nekad i on sam pogubi ili imaju neki problemi u klubu koji su samo njima poznati.Elem,sastav je solidam,najjaci smo u ligi,Partizan je samo u dobroj formi i naravno ove godine nece dozvoliti gubljenje bodova u domacoj ligi ,sto dalje implicira da ih moramo dobiti u derbiju da im pokazemo da smo jaci i bolji tim.Ako opet protiv njih odigramo tromo i bezvoljno,mislim da ce nam uzeti titulu ove godine.Zato nam treba konstantan tim,bez mijesanja karti i nekih ludih postava u narednim utakmicama jer valjda je poenta uigravati tim a ne eksperimentisati svaku utakmicu.I pobogu zar nema desnog beka da se pazari da ne gledamo vise Gajica i Gobeljica?!
    (Rajko, 18. avgust 2021 09:00)

    # Link komentara

  28. Begecan, sve uzočin
    (dragan, 18. avgust 2021 09:00)

    # Link komentara

  29. Samo da se razumijemo, Krstovic nije zelen, nego decko nema pojma.
    (divizija, 18. avgust 2021 08:58)

    # Link komentara

  30. Svaka cast Pavkovu. Ne znam da li nas je vise puta on spasio u napadu ili Borjan na golu. Deki je juce sve pogodio, Ben, Katai, Kang ai ivanic ako su rasplolozeni Yvezda moze da igra bukvalno sa bilo kim na svetu osim ovih par super ekipa. Kad bi imali jos jednog spica, pravog golgetera koji nam nedostaje vec godinama bili bi stvarno sila u evropi. Ovako sdosta zavisi od raspolozenja i promasaja ili iskoriscavanja sansi. Takodje, videlo se i juce da je Serif odlicna ekipa i da nisu slucajno igrali egal sa Zvezdom. Ostaje zal sto smo ocigledno mogli da prodjemo Dinamo i to bi bilo stvarno za istoriju. Serifu svaka cast, zasluzeno su tu gde su, sklopili su kockice i jako im je tesko dati gol.
    (4k4.Dex, 18. avgust 2021 08:56)

    # Link komentara

  31. Zvezda samo da ima bolje bočne igrače umjesto raspalog Rodića i Gobeljića/Gajića to bi totalno drugi tim bio...
    (Alex, 18. avgust 2021 08:55)

    # Link komentara

  32. Kakav je Kralj nas Milan Pavkov, tako se gine za nasu Zvezdu! Ziv bio ti nama! Napred Zvezdo...
    (Dejan Jankovic, 18. avgust 2021 08:50)

    # Link komentara

  33. svaka cast zvezdi,ali realno Kluz je totalni raspad sistema...
    (Aleksa, 18. avgust 2021 08:17)

    Na Marakani su svi raspad sistema ...
    Seti se kako ste za Kairat pričali posle prve tekme, hvalili i uzdizali ... pa posle druge isti komentar, raspad sistema.

    Ostali samo dugmići :-/)
    (Odavno, 18. avgust 2021 08:45)

    # Link komentara

  34. svaka cast zvezdi,ali realno Kluz je totalni raspad sistema...
    (Aleksa, 18. avgust 2021 08:17)

    Svakog ko zvezda dobije je "raspad sistema" jel tako?
    (sta reci, 18. avgust 2021 08:44)

    # Link komentara

  35. Svake tri godine da ugasi pozar, lepa plata za ucinak
    (China, 18. avgust 2021 08:41)

    # Link komentara

  36. @Sasa
    Ti definitivno nikad u životu nisi igrao fudbal. Kao prvo kod onog šuta glavom, Katai mu je poslao jednu balonku, tj.vrlo slabu loptu koja je sporo padala i to odozgo te nije bilo moguće uputiti jači udarac glavom. Kod drugog šuta, Pavkov je šutirao iz trka levom, slabijom nogom, što uopšte nije lako. Ako ne veruješ probaj sam ispred zgrade. Nije on Ronaldo pa da šutira podjednako levom i desnom nogom.
    Za našu Ligu i Ligu Evrope, Milan Pavkov nije dobar, nego je odličan napadač.
    (Goran St., 18. avgust 2021 08:39)

    # Link komentara

  37. Biće da će biti čista 5-ca u Rumuniji, a onda.... ni kanader neće pomoći.
    (innbecilo, 18. avgust 2021 08:38)

    # Link komentara

  38. Igrac koji nikada nije dobio pravu sansu. Covek nije vezao 5 utakmica u Zvezdi. Stalno se prica o njegovom ne zalaganju, a ko je to video na terenu i kada? Ne zalaze se kad jednom mesecno udje da igra i zameni 3x gore od sebe na 15min? Ma nije moguce? Sramota za oba trenera kako su ga tretirali. Dajte coveku da igra u kontinuitetu, ako ume svima dobro, ako se ne zalaze, isterajte ga iz kluba, ovo trenutno je kao da se deca igraju!
    (iznogud, 18. avgust 2021 08:37)

    # Link komentara

  39. KLASIKA, DOVODJENJE PROSJEČNIH STRANACA, OD KOJIH NIJEDAN NE DA NIJE BOLJI OD PAVKOVA, PONIZAVANJE IGRACA, NUDJENJE OKOLO NA PRODAJU I POZAJMICE..A NJEMU SAMO TREBA POKLONITI VJERU, DICI MU SAMOPOUZDANJE I ISTRPJETI GA...
    DA JE SRECE SAD BI U CZ IGRAO I JEDAN JUG STANOJEV(KRILO-BEK) ILI LAZAR TUFEGDŽIĆ( DESETKA)...
    NIKOLIC ILI GAVRIC SU SIGURNO MOGLI BITI TOP IGRACI DA SU IMALI KONSTANTU
    ZATO MI JE DRAGO STO SU U KOSARCI DOVEDENI DOMACI IGRAC!!!
    (rajaram, 18. avgust 2021 08:32)

    # Link komentara

  40. Kakva rečenica "Stanković nije imao kud' ... pa je morao da ubaci svog najboljeg i proverenog napadača ...

    Znaci samo kad već nema kud izvodi najbolji tim. Zanimljivo.

    Zvezdina teška artiljerija Milan Pavkov više golova dao strancima ekipama u kvalifikacijama i LE, nego u domaćem prvenstu ove i prošle god jer i ne igra.
    (Rocky, 18. avgust 2021 08:29)

    # Link komentara

  41. Kao grobar,mogu da kažem,politika ista,kao u Partizanu,lopovska!Pavkov posle sjajnih igara u evropskim utakmicama,zakucan na klupu,mesecima,sve dok neki dan nije potpisao ugovor...i šta to govori?Nisu bitni ni cz ni Partizan,bitno je da se uzmu pare,bitni su pacovi u klubu,setimo se Živkovića i kampanje protiv dečka,koji je u tadašnjem sastavu Partizana bio daleko najbolji,ali....ne mogu da izvade "mast",j.beš rezultate Partizana u tom trenutku,bilo je najbitnije vezati ga ugovorom..
    (dure, 18. avgust 2021 08:28)

    # Link komentara

  42. Ne uzdižite ga u zvezde, takav Pavkov ne funkcioniše! Njemu prija da je heroj iz senke, neprimetan i tih! Odbacivali su ga iz Zvezde dok nije zagustilo, sramota za upravu! Nije Dioni "!van forme" niti je Krstović "zelen" nego je to njihov maksimum, oni ne mogu bolje! PItanje je šta radi Mrkela i za koga radi?
    (XXL, 18. avgust 2021 08:27)

    # Link komentara

  43. Jeste imao fenomenalnu reakciju kod prvog gola kao i asistenciju kod drugog ali realno vrlo limitiran igrac. Pa pogledajte onaj sut glavom sa tri metra pravo u golmana, pa promasaj cijelog gola kad mu je lopta "pobegla"...
    (Sasa, 18. avgust 2021 08:14)



    Ni Marko Van Basten nije svaki šut davao gol. Takav se čovek nije rodio. Da vam nije igrao sinoć on, ovaj meč bi se završio sa 0:0 uz isti broj šansi. Je li ti sad jasnije?
    (Loznica, Gučevo, Cer…, 18. avgust 2021 08:27)

    # Link komentara

  44. Realno otvorili smo ih na slucajnost u 5 minutu, a njihova svlacionica je u raspadu. Ako promene trenera i trznu se, u revansu ce biti bas gusto. Udje im ensto u prvih 10 minuta mogu lako da nas nakantaju kao malce. Ozbiljna ekipa. Jako ozbiljna ekipa. Jer mi se lepimo na rezultat i ne primetimo da konstantno igramo jako los fudbal. Kao protiv Kairata. 5:0, mi se primili da smo nesto, pa spustanje na zemlju protiv Serifa.
    (GoranNBG, 18. avgust 2021 08:25)

    # Link komentara

  45. Preciznije bi bilo reći LEDOLOMAC.

    Zvezdin buldožer u napadu, vezuje po 2-3 igrača, pravi višak i prostor za Ivanica i Kataija.

    Sinoć je Zvezda igrala u svom najboljem sastavu koji ima i raznela protivnika.

    Zašto protiv Šerifa nije izveo najbolji tim, a mogao je, pitanje je za Stankovića ... a i menadžere.
    (Ombre, 18. avgust 2021 08:22)

    # Link komentara

  46. on je covek koji ce ako igra dati 20 golova u sezoni
    verovatno ce i omasiti jos toliko ali kad bi igrao u kntinuitetu manje bi masio i vise se hrabrio... trebaju mu minuti i neko kao ben odmah pored ili iza njega!
    (Alonzo Mosely, 18. avgust 2021 08:17)

    # Link komentara

  47. svaka cast zvezdi,ali realno Kluz je totalni raspad sistema...
    (Aleksa, 18. avgust 2021 08:17)

    # Link komentara

  48. Jeste imao fenomenalnu reakciju kod prvog gola kao i asistenciju kod drugog ali realno vrlo limitiran igrac. Pa pogledajte onaj sut glavom sa tri metra pravo u golmana, pa promasaj cijelog gola kad mu je lopta "pobegla"...
    (Sasa, 18. avgust 2021 08:14)

    # Link komentara

  49. Pavlov - Zvezda. Rikardo - Partizan.
    (brat, 18. avgust 2021 08:13)

    # Link komentara