Grci pišu: Partizan u Evroligi

Haris Stavru, urednik grčkog portala "Sport24", preneo je da će Evroliga pozvati Partizan i ponuditi mu mesto u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Ne znam dokle će nazovi navijači CZ, a u stvari mrzitelji Partizana, da nastave, sa degradiranjem, titule KKP iz 92ge. Sadasnja EL ima kontinuitet u odnosu na nekasnji kup Šampiona, i naslenik je iste bez obzira na promenu organizatora i sistema takmicenja. Mrznja nikome nije donela dobro. Onoliko mjihovo radovanje, nakon poraza CZ od Cibobe, iako isti na eventualni plasman, KKP u EL, nikako nije ima uticaja, jer je tada ABA imala 2 tima u El. Kazna za pakost je stigla kosem Nolana Smita i još traje za KKP. Toliko otrovnih napada preko vjesnokovih svedoka, iz FKP u poslednji nekoliko godina, je izgleda, prenela je prokletsvo na fudbal, pa u dva navrata, prvo od jedinog a zatim od dva gol prednosti, ova puta sa igracem više, ispustaju protiv AZ. CZ koja nije umela dostojanstveno da iskulira, protiv Olimpijskosa, masi penal pa iz glupog penala prima gol i ne prolazi na prolece. Nesreca se nastavlja porazima na penale od Omonije i Sarloe. A slican nedostatak sreće su imali i preostali klubovi u kvalifikacijama. Umesto da smo za slogu i jedinstvo, nagradjeni sa malo sreće, i da smo sigurno u prvih 15 Liga u Evropi, i da imamo dva predstavnika, u kvalifikacijama za LŠ, možda da budemo cak blizu plasmana u prvih 10 do 12,i da imamo možda i jedan klub direktno u LŠ, za dlaku ispustamo plasman u prvih 15.
    (Vladan R, 22. jun 2021 16:41)

    # Link komentara

  2. Meni Grci rekli pouzdano.Ko voli Partizai i ko voli Čelzi...ostalo znate.
    (1Djoković, 21. jun 2021 20:00)

    # Link komentara

  3. Ovde imamo 15 ekipa sa licencom
    O kojih to 13 prica doticni elinas
    Nemamo pojma

    Jedino ako aba i finalista ec ne izgubi mesto
    Pa udju partizan i virtus
    Ili se prosiri liga na 20
    (kalcokera, 21. jun 2021 17:34)

    Alba i Zenit nemaju licencu od klubova koje si nabrojao, a Bajern i Asvel nemaju A licencu kao ostali vec probnu dvogodisnju licencu koja zbog pandemije ispada trogodisnja jer se sezona ponavljala...
    (Petar, 21. jun 2021 18:33)

    # Link komentara

  4. ja kao navijac partizana nisam za ovo.kao prvo mi nemamo tim za evroligu,imali smo ga sa trinkijerijem kad se sve raspalo zbog korone,po meni dva mesta zasluzuje aba liga a to su po rezultatima trenutno crvena zvezda i buducnost jer u njih najvise ulazu drzave.ali ajde jedne godine ulozite u partizan kao u zvezdu pa da vidimo ko ce osvojiti a ne ovako neravnopravno.bilo bi lepo i hrvatska da stane iza cibone pa neka i oni idu u evroligu,po meni cibona je mnogo jace ime od pola njih trenutno.ovako na mufte da dele tu neke licence to nije ni sportski ni zdravo.niti je bilo kome i zanimljiva trenutna evroliga.to vise deluju ko neke trening prijateljske utakmice.jel nama nesto bitno u zivotu da nam klub igra evroligu,sport ko sport ali ovo vise ni nije sport.ja prvi nemam vise ni taj zar niti iscekivanje kao nekad da partizan igra to nakaradno vestacko takmicenje.da ti stucas silne milione zato sto cete neko zvati u privatnu ligu je van svake pameti,vratite vi koncept duska vujosevica-sa malo para fenomenalni timovi
    (nesa80, 21. jun 2021 18:11)

    # Link komentara

  5. Poslednjih par meseci nekoliko puta sam napisao da će neko dobiti A licencu ali da to neće biti klub iz predgrađa.
    (View, 21. jun 2021 17:48)

    # Link komentara

  6. Eefes
    Fener
    Real
    Barsa
    Cska
    Oli
    Panata
    Makabi
    Alba
    Bajern
    Asvel
    Zalgiris
    Armani
    Baskonija
    Zenit

    Ovde imamo 15 ekipa sa licencom
    O kojih to 13 prica doticni elinas
    Nemamo pojma

    Jedino ako aba i finalista ec ne izgubi mesto
    Pa udju partizan i virtus
    Ili se prosiri liga na 20
    (kalcokera, 21. jun 2021 17:34)

    # Link komentara

  7. E ovo je vrhunsko turiranje, kao Honda benzinac koja ide u 8.000 obrtaja.
    (mile rizik, 21. jun 2021 16:56)

    # Link komentara

  8. Zanimljivo da je info došao preko Grčke. Željkova linija...
    (ZigZagler, 21. jun 2021 16:35)

    # Link komentara

  9. Ima logike. Sada je jasno što dolazi Željko.
    (ZigZagler, 21. jun 2021 16:29)

    # Link komentara

  10. mora da će izbori veoma brzo čim ovoliko lože grobare,te dolazi žoc,te dobijaju a licencu.šta je sledeće?abramović kupuje partizan i dovodi mesija i ronalda?
    (slobinator, 21. jun 2021 16:26)

    # Link komentara

  11. Auu danima citam vijesti tako ohrabrujuce za svakog pravog ljubitelja kosarke - da postoje dobre najave da se simbol kosarke, KK Partizan, konacno oporavlja i i gledam ne vjerujuci koja je kolicina pakosnih komentara naprednih sekica, kako me samo podsjecaju na hijene, na nesto vjestacko, nakaradno... Na lovce u mutnom.. kako li su te vjecne kosarkaske dileje dosle u situaciju da igraju redovno Euroligu, da osvajaju Aba ligu... svi znamo kako.
    (Gogo, 21. jun 2021 16:09)

    # Link komentara

  12. Eh ti grci šaljivdžije...
    (Enrico Pallazo, 21. jun 2021 16:08)

    # Link komentara

  13. Niko Partizanu nece zabraniti da igra EL, ali nesto mora da osvoji Aba ligu ili EK drugacije nikako.
    (Nebojsa, 21. jun 2021 14:15)

    Inače ćeš mu ti zabraniti da dobije licencu? Bhahhaha
    (Jdjdjdhd, 21. jun 2021 15:58)

    # Link komentara

  14. Prije par dana Ivanović potpisao za partizai. Provjereno...
    (Faruk Hadžibegić, 21. jun 2021 15:56)

    # Link komentara

  15. xaaxaxa.Oće,ali malo sutra
    (ike, 21. jun 2021 15:55)

    # Link komentara

  16. Fakat je da vi nikada niste osvojili El već Fibin kup šampiona. Ali vi ste svoju veličinu i onako izgradili na lažima. Dva krštena igrača niste stvorili sami nego ste sve dovodili i otimali pa svojatali. Zajedno sa FK nemate 5 pošteno osvojenih trofeja. Simbol ste opšteg kičeraja, jada, bede, Granda, Pinka i ostalog što ide uz propast ovog društva i države odnosno vaš uspon. Sada ste tamo gde vam je i mesto i gde ste zapravo uvek i bili dok nije nastupila era jednog satrapa krajem osamdesetih koji je najuren na izborima 2000g pa demonstracijama. Na žalost, on je najuren ali talog i mulj ostao.
    (Kralj Ibi, 21. jun 2021 13:59)

    Osim ovog osvajanja kupa Fibinog, bas si dobro opisao klub za koji navijaš.
    (Gjjfjfifit, 21. jun 2021 15:54)

    # Link komentara

  17. Siguran sam da mislim na onog velikog”demokratu” sto je dosao posle 2000-te i utkao celog sebe u propali projekat “evropska Zvezda”,utucavajuci milione ojadjene drzave u Pešice,Sagadine i slicne nepoznate anonimuse ubto vreme...P.S Da nije taj isti i danas pomalo blizak vama i vlasti?
    (Ja,nebitan srbin iz Srbije, 21. jun 2021 15:29)
    Ukoliko zaista misliš da je pored njega i njemu sličnih Zvezdin sportski sektor video bar 1e onda si u najmanju ruku naivan, bez ikakve želje da te uvredim. Te pare su samo prošle kroz Zvezdu u privatne džepove. Zvezda je tu poslužila kao paravan. Slično se radi i sa Partizanom. Meni je podjednako dalek i ogavan kao i ostali lopovi. Zato i ne volim Partizan.
    (Kralj Ibi, 21. jun 2021 15:49)

    # Link komentara

  18. Dejane, jesam Partizanovac, ali, Olimpija i Jugoplastika su imali jednu titulu vise od Partizana. Naravno, Partizan je veci klub i od njih i od Cibone i Zadra.
    (Pirotehnicar, 21. jun 2021 15:43)

    # Link komentara

  19. A ovi sto pišu da partizan živi od istorije,od 4 nebitna finalfour-a,da je osvojio nebitnu FIBA ligu šampiona,otimao košarkaše,igrali mu multinacionalni igrači,kunu se u KES,musemica,prosinačkog,idea glavnog sponzora....tužno...budimo ljudi
    (žile, 21. jun 2021 15:43)

    # Link komentara

  20. Telefonski razgovor :
    Ostoja : "Hej Stavros zdravo kako si, imas li mozda nekog novinara da bacim "kosku" ovim mojim tutubanima.
    Stavros : Imam novinara odlicnog prijatelja
    Ostoja : 'ajd zamoli ga da napise kako ce Partizan iduce godine sigurno igrati Evroligu, jel' mozes ?
    Stavros : Mogu naravno
    Ostoja : Odlicno, uverljivije zvuci ako to napise strani novinar, imace ovi moji tutubani cime da se zanimaju.
    Stavros : Dobro, cujemo se.
    Ostoja : Hvala, cujemo se, dugujem ti rucak kad se sretnemo.
    (Cubaka, 21. jun 2021 15:37)

    # Link komentara

  21. Iskreno neverujem sta Grci pišu, to su samo mediji,novinari tu se nikad nezna. Ako je istina tacno je da Partizan sledece sezone nije zasluzio da igra Euroleague, ali bi mi svi zeleli da igra sem delijaa. Bolje bi bilo da je pravilo da se 2 finalista Aba igra Euroleague. Ali prosle sezone smo uz Efes definitivno najosteceniji u Evropi. I ove sezone bi sigurno igrali EL da se nije prekinula prosla sezona.
    (Dusan Peslac, 21. jun 2021 15:34)

    # Link komentara

  22. @Miroslav

    Taj Đekić je igrao polufinale EL i izgubio na produžetke od 10 puta skuplje ekipe.
    (ŠOKI P. F. C. PRIJEDOR, 21. jun 2021 15:33)

    # Link komentara

  23. Fakat je da vi nikada niste osvojili El već Fibin kup šampiona. Ali vi ste svoju veličinu i onako izgradili na lažima. Dva krštena igrača niste stvorili sami nego ste sve dovodili i otimali pa svojatali. Zajedno sa FK nemate 5 pošteno osvojenih trofeja. Simbol ste opšteg kičeraja, jada, bede, Granda, Pinka i ostalog što ide uz propast ovog društva i države odnosno vaš uspon. Sada ste tamo gde vam je i mesto i gde ste zapravo uvek i bili dok nije nastupila era jednog satrapa krajem osamdesetih koji je najuren na izborima 2000g pa demonstracijama. Na žalost, on je najuren ali talog i mulj ostao.
    (Kralj Ibi, 21. jun 2021 13:59)
    Siguran sam da mislim na onog velikog”demokratu” sto je dosao posle 2000-te i utkao celog sebe u propali projekat “evropska Zvezda”,utucavajuci milione ojadjene drzave u Pešice,Sagadine i slicne nepoznate anonimuse ubto vreme...P.S Da nije taj isti i danas pomalo blizak vama i vlasti?
    (Ja,nebitan srbin iz Srbije, 21. jun 2021 15:29)

    # Link komentara

  24. vidi kralju ibi.propali jesmo,ali kiceraj u drustvu cvjeta i jos se siri,a vi ste dio tog kiceraja.jel'nisam u pravu?
    (trt, 21. jun 2021 15:24)

    # Link komentara

  25. Najviše me raduju priče KKP igrao F4 tralalalala. Koga bre danas interesuje istorija. Imate li novac. Imate i kupite licencu. Gde su bili Asvel, Bayern, Alba, Zenit, Žalgiris... Imaju para i zato igraju i imaju licencu. Kada bi se London tower zainteresovao ili još jedan nemački klub ili na primer Švedjani rešili da ulože u košarkaški tim klubovi sa ovih prostora bi bili završena priča. Litvanija jeste mala država ali Žalgiris je u vlasništvu Sabonisa i tu je priči kraj, kao što je Asvel vlasništvo Tonija Parkera. Neka Divac kupi Partizan i eto vam EL
    (a, 21. jun 2021 14:08)

    I vama će kad tad nestati para, veruj mi.
    (Rade, 21. jun 2021 15:19)

    # Link komentara

  26. Mi se i dalje zovemo cz.
    @najrealnije

    Ma možete da se zovete i Barselona, ko vam brani.
    Istina je jedna. Pitaj Covica, objasnio vam je nekoliko puta.
    Vama... pravite svoj klub i setite gde ste bili 2011.
    Nama... niko ne može da zabrani kako će se fmp zvati.
    (Sah mat, 21. jun 2021 15:15)

    # Link komentara

  27. Bila bi to najveca sramota evrolige,tim koji je u fazi raspadanja da igra evroligu,zvezda zasluzeno igra evroligu jer je osvojila sve,evroliga treba dati buducnosti da igra evroligu.
    (Dre, 21. jun 2021 13:32)

    Veće sramote od igranja kk Boranije iz Železnika i još nekih levih klubova bez i jednog ućeešća na f4, mislim da nema u EL.
    (Rade, 21. jun 2021 14:59)

    # Link komentara

  28. Djekic i Bezbradica dolaze, bice tim za respekt.
    (Miroslav, 21. jun 2021 14:56)

    # Link komentara

  29. "FMPu niko ne moze da zabrani kako ce da se zove"
    (Cika Toza, 21. jun 2021 14:36)


    Je l' Crno-beli FMP, FMP 1 koji vas odrao ili FMP 2 koji vas odrao?
    (Anfield, 21. jun 2021 14:52)

    # Link komentara

  30. Kakvo loženje grobara po ovoj vrućini! Sačekajte jesen, tada će vam biti prijatnije... Ovo je pouzdana vest isto kao pre 2 meseca kad su pisali da Zvezda dobija dvogdišnju EL licencu... Jednom rečju - ne ložite se ni jedni, ni drugi...
    (Hmm, 21. jun 2021 14:45)

    # Link komentara

  31. Bila bi to najveca sramota evrolige,tim koji je u fazi raspadanja da igra evroligu,zvezda zasluzeno igra evroligu jer je osvojila sve,evroliga treba dati buducnosti da igra evroligu.
    (Dre, 21. jun 2021 13:32)

    Pa nista,odma protestujte u EL zato sto igraju Spanski,Italijanski,Grcki...klubovi koji nisu osvojili nista a igraju EL sledece godine.
    Hocete li trpeti tu najvecu sramotu evrolige ili casno podignute glave i cistog obraza istupiti?
    Ili vam obraz cast i postenje sluzi samo za licne interese.
    (ejsi, 21. jun 2021 14:44)

    # Link komentara

  32. Mi se i dalje zovemo CZ.Znam da si prezubio unazad 7-8 godina ali odlezi jos malo,mozda proadju nekog vrhunskog strucnjaka i za tebe. 
    (Najrealnije, 21. jun 2021 13:26) 


    Mozes i ti sutra u opstinu i da promenis ime u Mesi al dzaba neces biti on i nece te hteti Barsa.
    (ejsi, 21. jun 2021 13:42)

    Može ali JMBG ti ostaje zauvek. Zvezda isti PIB ima. Izgubila bi ga kada bi se klub brisao iz APR. Adresa Mali Kalemegdan 1
    (a, 21. jun 2021 14:41)

    # Link komentara

  33. Ejsi, ma ne vi ne biste to radili da igrate EL. Kada ovako otvoreno kupujete ucesca u EK, dali bi ste jos vise za EL.
    (Milos, 21. jun 2021 13:40)

    Opet kazem pretpostavljas,prazne reci.
    Vi ste dali to jos vise to je dokazano i nisu prazne reci.
    (ejsi, 21. jun 2021 14:40)

    # Link komentara

  34. Ovde izgleda niko ne vidi sumu od drveta. Ajmo realno. Sta ja kao Zvezdas i ostali Zvezdasi imamo od toga da Partizan ne igra Evroligu? Osim nekog materijala za sale po forumima i prepucavanja? Koji je cilj nase kosarke? Da imamo dva tima u EL. To je i Covic sam izjavio da treba da imamo i Zvezdu i Partizan u EL i da to oba kluba zasluzuju. Kako da dodjemo do tog cilja? Tako sto cemo one tamo sezone da imamo dva predsatvnika u EL. I kada budemo imali dva predstavnika, onda trazimo licence. EL ce se od sezone 2023/2024 prosiriti na 24 kluba a EK nece postojati jer nema nikave sponzore koji ce da pokrivaju trosak tog takmicenja. Da bi od tih 24 kluba, dva bila Zvezda i Partizan, mi moramo da imamo dva predstavnika u sezoni 2022/2023. Sad nam je sansa da se ulozi u Partizan, kroz EK udje u EL sledece sezone i onda lepo imamo dva predstavnika u EL i zavrsavamo sa ABA ligom jednom zauvek.
    (Gossa placa Zeljko, 21. jun 2021 14:39)

    # Link komentara

  35. Al' je imala smisla kada su igrali Igokea Partizan i Partizan Igokea.
    (Kralj Ibi, 21. jun 2021 13:45)

    "FMPu niko ne moze da zabrani kako ce da se zove"
    (Cika Toza, 21. jun 2021 14:36)

    # Link komentara

  36. Iskreno,preterenao lepa vest da bi bila i realna.
    Sa kosarkaske strane ima logike ,sa one vaznije,ekonomske-tesko.
    Srbija vec ima jedan klub u EL,jos jedan sa isto takvim budzetom je preveliko breme za nasu drzavu.
    (marko992, 21. jun 2021 14:36)

    # Link komentara

  37. Навијам за Партизан и не бих волео да се ово деси. Није у духу спорта већ је у духу новца. Спорт би требало да учи децу правим вредностима, а то су љубав, рад, пожртвованост и поштење. Овде нема поштења, нема љубави, нема ни пожртвованости, има само рада без смисла. Можда би требало размислити и напустити сва УЛЕБ-ова такмичења. Фудбал, у коме има много више новца, опет даје шансу сиромашнијем да се "потуче" са богатијим.
    Ако и будемо играли ту Евролигу, нека бар дођемо до ње на поштен начин...
    (Милош, 21. jun 2021 14:31)

    # Link komentara

  38. Fakat je da vi nikada niste osvojili El već Fibin kup šampiona. Ali vi ste svoju veličinu i onako izgradili na lažima. Dva krštena igrača niste stvorili sami nego ste sve dovodili i otimali pa svojatali. Zajedno sa FK nemate 5 pošteno osvojenih trofeja. Simbol ste opšteg kičeraja, jada, bede, Granda, Pinka i ostalog što ide uz propast ovog društva i države odnosno vaš uspon. Sada ste tamo gde vam je i mesto i gde ste zapravo uvek i bili dok nije nastupila era jednog satrapa krajem osamdesetih koji je najuren na izborima 2000g pa demonstracijama. Na žalost, on je najuren ali talog i mulj ostao.
    (Kralj Ibi, 21. jun 2021 13:59)

    Ti dečko hitno lekaru da se obratis, mada bojim se da je već prekasno.
    (zzzz, 21. jun 2021 14:24)

    # Link komentara

  39. Logično, bivši prvak Evrope i trostruki osvajac Evropskog Koraća, plus četiri puta učesnik f4 Eurolige..zasluzuje. Osvajača kupa Lilijane Ronketi u crveno belim helankama, treba vratiti u taj kup.
    (MatijaBg, 21. jun 2021 14:23)

    # Link komentara

  40. Onda ce je igrati Partizan i to je to. Zvezda neka odigra svoju oprostajnu sezonu.
    (Zuuuzuuu, 21. jun 2021 13:55)
    Što je babi milo....
    (Zastava101Specijal, 21. jun 2021 14:19)

    # Link komentara

  41. @ Zuuuzuuu
    Niko Partizanu nece zabraniti da igra EL, ali nesto mora da osvoji Aba ligu ili EK drugacije nikako.
    (Nebojsa, 21. jun 2021 14:15)

    # Link komentara

  42. sacekajmo Djordija!!!
    (navijac, 21. jun 2021 14:14)

    # Link komentara

  43. ULEB,EL,EC,mafija kao UEFA!Još ako se ispostavi kao istina dolazak Obradovića u KK Partizan,što od sveg srca želim,a ova informacija bude tačna,onda mi je jasno na kojim se osnovama EL zasniva.Čisti profit opravdan nekim marketingom,ali ne zdravim,poput sponzorskih korporacija,već hvatanje na veličine poput Mesine i Obradovića?!Nisam siguran da Evropa može napraviti pandan NBA,ni po sponzorima,ugovorima,a ni po gledanosti?FIBA i ULEB pod hitno moraju pronaći neko zajedničko rješenje,ovako samo košarka gubi,a to mi se ne sviđa.Partizan i Zvezda bi trebali da budu učesnici,ali mnogo je dubioza,manjak budžeta,problemi s navijačima,a na reprezentaciju se malo ko istinski okreće!
    (War Inside My Head, 21. jun 2021 14:14)

    # Link komentara

  44. @Molim postene Grbare da mi objasne, klub je bio pred bankrotom pre tri sezone, onda bum dolazi Trinkijeri... hmmm. Onda krece druga sezona korona itd raspad ekipe, odlaze svi koji su mogli da odu. Opet grcanje u dugovima, i sad vest dolazi Zoc, i Partizan dobija A licencu od sledece 21/22 sezone. Odakle vam lova frajeri?
    (zilijen, 21. jun 2021 10:48)

    Није то ништа, да видиш тек што има један други клуб који је у Евролигу ушао из дубоке коме, индуковане крио терапијом! Ето, кад ти нама то објасниш, онда ћемо и ми теби. Ми теби само под условом да се ово што је написано и обистини.
    (оће то, 21. jun 2021 14:11)

    # Link komentara

  45. Lože nas grci, lože nas svi, braćo grobari ne ložite se na provokacije. Jedino EU i CIA mogu da poguraju Partizan jer smo sistemski sravnjeni sa zemljom pod Vučićevim vodjstvom. Ništa ne vrede novci koje Partizan dibija kada nema titule ni u jednom kolektivu. To se zove sistemsko demolirnje kluba. Nemam ništa protiv njegove politike, ali za Partizan je loš. Nema milosti.
    (sašo, 21. jun 2021 14:09)

    # Link komentara

  46. Najviše me raduju priče KKP igrao F4 tralalalala. Koga bre danas interesuje istorija. Imate li novac. Imate i kupite licencu. Gde su bili Asvel, Bayern, Alba, Zenit, Žalgiris... Imaju para i zato igraju i imaju licencu. Kada bi se London tower zainteresovao ili još jedan nemački klub ili na primer Švedjani rešili da ulože u košarkaški tim klubovi sa ovih prostora bi bili završena priča. Litvanija jeste mala država ali Žalgiris je u vlasništvu Sabonisa i tu je priči kraj, kao što je Asvel vlasništvo Tonija Parkera. Neka Divac kupi Partizan i eto vam EL
    (a, 21. jun 2021 14:08)

    # Link komentara

  47. Postoje tako neki klubovi koji su po svim parametrima medju najvecim kosarkaskim klubovima u Evropi...

    Koji imaju trofej Evrolige, uz to jos nekoliko final-four ucesca, nebrojeno mnogo domacih i reginalnih trofeja, tradiciju, harizmu, fantasticne navijace...

    Kojeg se sete cak i kad je u blatu, grogiran, u nokdaun-u kao trenutno...

    Budimo srecni sto je Partizan jedan od njih.

    Isto kao sto sam i ja srecan jer imamo dva velika kluba u fudbalu i dva velika kluba u kosarci.

    Objavite. Hvala.
    (Kontras, 21. jun 2021 14:07)

    # Link komentara

  48. A oni sto godinama rentiraju emocije FMP-u u shoku! FMP-u koji je 4 puta za zelenim stolom otisao u EL. I samo ponekad zaslugom na terenu.
    (danilo, 21. jun 2021 14:00)

    # Link komentara

  49. Kako god bude... Poenta je u sledećem: listu iz druge države je realna mogućnost i uopšte piše o tome da jedan klub iz druge države koji par godina nije igrao EL može da uđe u istu. Jeste da je u pitanju bivši šampion Evrope zauvek zapisan na spisku šampiona, višestruki polufinalista... Uopšte ta mogućnost koja zvuči realno u Grčkoj i to posle par godina jednostavno toliko govori o veličini kluba. Kako god bilo... Nebitno jer je meni nerealno ali sitnica zbog koje čovek ljubitelj košarke i šampiona Partizana može da bude ponosan. Fakat je da su oni crveni jednostavno niko u svetu košarke i mešanje u stvari iz ugla nekoga ko nikada nije ni prišao osvajanju bilo čega je toliko nebitno da... Jednostavno ne postoji. Nema osnova
    (Koča, 21. jun 2021 13:22)
    Fakat je da vi nikada niste osvojili El već Fibin kup šampiona. Ali vi ste svoju veličinu i onako izgradili na lažima. Dva krštena igrača niste stvorili sami nego ste sve dovodili i otimali pa svojatali. Zajedno sa FK nemate 5 pošteno osvojenih trofeja. Simbol ste opšteg kičeraja, jada, bede, Granda, Pinka i ostalog što ide uz propast ovog društva i države odnosno vaš uspon. Sada ste tamo gde vam je i mesto i gde ste zapravo uvek i bili dok nije nastupila era jednog satrapa krajem osamdesetih koji je najuren na izborima 2000g pa demonstracijama. Na žalost, on je najuren ali talog i mulj ostao.
    (Kralj Ibi, 21. jun 2021 13:59)

    # Link komentara

  50. To je jedino logično. Košarkaški svet zna se ko su evropski velikani, a ko su mutanti.
    (Momcilovac, 21. jun 2021 13:58)

    # Link komentara

  51. Ovde se pišu gluposti. EL je deoničarsko društvo koje čine 11 klubova EL. Bartomeu je smenjen kao član UO ali je i dalje predsednik IO što mu daje velika ovlašćenja koje je imao i do sada. Znači on se i dalje pita za sve. Da li će KKP dobiti pozivnicu za sezonu 22/23? Teško. Tada ističu uslovne pozivnice za Albu i Asvel. EL je popunjen a da li će se širiti čisto sumnjam. Apanaža tj kotizacija za učešće je za naše klubove velika
    (Istina, 21. jun 2021 13:56)

    # Link komentara

  52. O5 sledeća sezona. Pa dokle bre više?
    (?, 21. jun 2021 13:55)

    # Link komentara

  53. Tesko je ocekivati da sa Jadrana, moze vise od jednog tima biti u EL.
    Nemam nista protiv da Partizan igra EL i ne samo on, ali je to nemoguce.
    (Nebojsa, 21. jun 2021 13:25)

    Onda ce je igrati Partizan i to je to. Zvezda neka odigra svoju oprostajnu sezonu.
    (Zuuuzuuu, 21. jun 2021 13:55)

    # Link komentara

  54. Liga nema smisla od kad fmp1 i fmp2 igraju u istoj.
    (sampion evrope 92, 21. jun 2021 13:35)
    Al' je imala smisla kada su igrali Igokea Partizan i Partizan Igokea.
    (Kralj Ibi, 21. jun 2021 13:45)

    Igokea prvi put igrala regionalnu ligu 2010/2011 - ako ti znači nešto u životu istina.
    (_S, 21. jun 2021 13:52)

    # Link komentara

  55. Dakle ovim potvrdjujes da je on vas "spasitelj"? Jel imas njegovu sliku u kuci na zidu? Ako jos nisi okacio, aj trk u prodavnicu suvenira.
    (Pogo, 21. jun 2021 13:01)

    Znaju oni sve to,samo nece javno da napisu.
    Inace oko mene svaki moj prijatelj i poznanik zvezdas jasno to kaze.
    (ejsi, 21. jun 2021 13:50)

    # Link komentara

  56. Liga nema smisla od kad fmp1 i fmp2 igraju u istoj.
    (sampion evrope 92, 21. jun 2021 13:35)
    Al' je imala smisla kada su igrali Igokea Partizan i Partizan Igokea.
    (Kralj Ibi, 21. jun 2021 13:45)

    # Link komentara

  57. Ja, a Partizan je zasluzeno igrao Evrokup kada to nije ostvario plasmanom kroz ABA ligu? Sledece sezone igrate Evrokup a bili ste sedmi u ABA ligi? I to igrate umesto Mornara.
    (Milos, 21. jun 2021 13:45)

    # Link komentara

  58. i da je stvarno bude, kk partizaи će kategorično odbiti tu pozivnicu - sledeće godine će obeležiti 30 godina od osvajanja fibine lige šampiona učešćem u istoimenom takmičenju!!!
    (mladići borovi, devojke jele, 21. jun 2021 13:12)

    Najdrazi su mi komentari kao sto je ovaj tvoj.
    Samo se nasmejem i osetim koliko patis zbog te titule.
    Hvala.
    (ejsi, 21. jun 2021 13:44)

    # Link komentara

  59. To ne moze biti tacno. Partizan nije finansijski stabilan i, ako bude potrebno, bice ucinjen jos nestabilnijim od strane domaceg faktora (samo da ne bi usao)
    (ninepi, 21. jun 2021 13:43)

    # Link komentara

  60. Mi se i dalje zovemo CZ.Znam da si prezubio unazad 7-8 godina ali odlezi jos malo,mozda proadju nekog vrhunskog strucnjaka i za tebe.
    (Najrealnije, 21. jun 2021 13:26)


    Mozes i ti sutra u opstinu i da promenis ime u Mesi al dzaba neces biti on i nece te hteti Barsa.
    (ejsi, 21. jun 2021 13:42)

    # Link komentara

  61. Uros, Igokea vec tri puta igra Evrokup a da nije to zasluzila na terenu.
    (Milos, 21. jun 2021 13:42)

    # Link komentara

  62. Ejsi, ma ne vi ne biste to radili da igrate EL. Kada ovako otvoreno kupujete ucesca u EK, dali bi ste jos vise za EL.
    (Milos, 21. jun 2021 13:40)

    # Link komentara

  63. Samo da pitam sve ove koji se pale. Odakle pare, koji sponzori u Srbiji zemlji koja je puka sirotinja. Da li osim Telekoma i NIS ima neki drugi sponzor? Može šerif Srbije koji se za sve pita da naredi da se da lova radi mira u kući jer idu izbori a ne prijaju mu povici sa tribina. Zvezdi fudbal Partizanu košarka. Ima li u Srbiji neka privatna kompanija koja može da grune veliki novac u sponzorstvo. Nema niti će biti dok je ovakav poreski sistem. Onog trenutka kada privatnik bude oslobodjen dela poreza koji je dao u sponzorstvo u sport, kulturu biće i para za klubove
    (Čuki, 21. jun 2021 13:37)

    # Link komentara

  64. I sta kaze nas Cepter,jel vam vratio grb i ako jeste,koja je bila cena? Jesu li vam dozvolili da trenirate u "pioniru" ili jos uvek igrate u hali sportova? Koji ste vi lopovi i spineri,strasno!! Kad budete vratili pare gradu za "pionir" za grejanje i
    odrzavanje e onda mozemo da pricamo a do tada vas pozdravlja dodik sa loptom preko drine!!
    (boki, 21. jun 2021 13:01)
    Smiri se sine, znam da te je ovo pogodilo, moraćes da počneš da se navikavaš, biće u početku teško ali mislim da ćeš izgurati.....
    (Off Columbus, 21. jun 2021 13:36)

    # Link komentara

  65. @Never Mind
    Slazem se ali ipak postoji taj problem licenci. Dakle, nebitan je rezultat jer imas garantovano ucesce. U tom smislu i jeste liga bogatih i donekle slicna NBA… Mislim da je pitanje godine kada ce se pokusati potpuno zatvaranje sa licencama i eventualno osvajacem EK. E sada, na nama kao navijacima je da to “srusimo” tako sto cemo ako zaista volimo svoje klubove a ne samo “velike” utakmice kako u kosarci tako i u fudbalu da punimo stadione i hale protiv tih, da tako kazem manjih klubova…. Stvar je prosta ako na Zvezda-Novi Pazar dodje 15-20 000 ljudi i tako stalno, podize se kvalitet a samim tim i budzet i onda postepeno dolazi sve ostalo. Ali preduslov za to su osim privatizacije (ali transparentne) pristojna cena karata i regularnost takmicenja a sa tim ide i podizanje svesti kod ljudi da odlazak na utakmicu ponovo treba da bude pristupacna zabava a ne mucenje. Zasto karta u pocetku, prvih par godina npr. ne bi bila 50-100 rsd? Pa da otac/majka moze dvoje dece da odvede na utakmicu i da nesto popiju i pojedu za 600-700 rsd? To su pare koje sada nemamo jer na utakmice dolazimo samo mi sezonci. Isto je i sa kosarkom. Ako bi se na tome zaista radilo verujem da je moguc ozbiljan napredak kroz 5-10 godina i da ce nas onda biti bas briga sto Juve i Real nece sa nama da igraju. Ovo jurenje velikih stalnim zaduzivanjem je kao da imate firmu koja je nekada bila sto bi u Americi rekli u Fortune 500 pa je posrnula i sada je u dugovima a ti ipak to ne priznajes i zelis da se i dalje takmicis sa najvecima iako za to nemas uslove pa se stalno iznova zaduzujes i zaduzujes umesto da se restrukturiras i prilagodis trenutnoj situaciji i napravis plan kako ponovo da poslujes uspesno…Poredjenje nije bas 100% ali je jasna sustina…Mi kao navijaci diktiramo sta ce biti sa klubom. Ako zaista volimo klub gledacemo ga uvek i protiv bilo koga i bicemo tuzni/srecni svake nedelje a ako samo volimo da gledamo “velike” klubove onda cemo se vrteti u istom mulju narednih 20-30 godina…
    (..i polako se stari al’ srce još za tebe ludo udara.., 21. jun 2021 13:35)

    # Link komentara

  66. Da li je moguce da ce Partizan, koji nije bio u prvih 4, igrati Eurocup????
    Da li liga vise ima smisla, ako se zna da neko mora i van rezultata da igra bilo sta....
    (zmajko, 21. jun 2021 12:39)

    Liga nema smisla od kad fmp1 i fmp2 igraju u istoj.
    (sampion evrope 92, 21. jun 2021 13:35)

    # Link komentara

  67. Bila bi to najveca sramota evrolige,tim koji je u fazi raspadanja da igra evroligu,zvezda zasluzeno igra evroligu jer je osvojila sve,evroliga treba dati buducnosti da igra evroligu.
    (Dre, 21. jun 2021 13:32)

    # Link komentara

  68. Bilo bi super kad bi i Zvezda i Partizan igrali Evroligu zagarantovano.
    (zakonodavac, 21. jun 2021 13:30)

    # Link komentara

  69. Ejsi, aha, znaci u vi bi to isto radili za EL samo ste imali manje para pa ste morali za EK? I onda nama prebacujete za ucesce u EL, kakvo otvoreno licemerstvo.
    (Milos, 21. jun 2021 12:45)

    Ja sam komentarisao tvoj prosli komentar u kome si licemeran i prebacujes nama da to radimo u EK a sam znas da vi to radite u EL.
    Vidis ima razlike,posteno sam napisao stanje a licemeran si ti a ne ja.Reci stanje kakvo jeste nije licemerstvo vec istina.
    A u ovom komentaru na koji sada odgovaram ti iznosis predpostavku da bi mi to isto radili za EL.Mozda bi mozda ne,nije se dogodilo tako da su to samo prazne reci.
    Tako da u ovoj nasoj maloj raspravi dvolican si samo ti.
    (ejsi, 21. jun 2021 13:28)

    # Link komentara

  70. Navijači Partizan Igk ne žele tako u Evroligu. Oni hoće da idu kad zasluze, kao i ove sezone u Evrokup. Zna se da 7. ekipa u ABA ima garantovano mesto u Evrokupu, a ne da im država placa, ili da igraju Ligu Šampiona u fudbalu jer je Zvezda kažnjena…. Ma neee..
    (Spale, 21. jun 2021 10:34)

    Ako je neko zasluzio da igra Evroligu onda je to Partizan. Kada se to takmicenje razvijalo, jedan od klubova koji je uradio najvise na popularizaciji tog takmicenja. Inace nisam paljevina, na vest o dolasku Obradovica uopste nisam reagovao, jer me iskustvo naucilo da nista ne verujem dok se ne stavi na papir. Isto tako i na ovu vest u kojoj lepo pise da je u pitanju ne od ove nego od sledece sezone. Ako Obradovic stvarno dodje, onda potpuno ima logike da je taj dogovor vec postignut. Ove sezone bi Zeljko pravio tim, i sledece vec igrao Evroligu. To vec ima smisla. Znaci, ako Obradovic dodje, budite sigurni da od sledece sezone Partizan igra Evroligu, jer ne bi on dolazio da igra protiv Krke ili Promiteasa nego da vodi evroligaski klub. Sve ostalo bi bilo smesno i on to sa svojim renomeom nikada ne bi radio.
    (Roki, 21. jun 2021 13:28)

    # Link komentara

  71. Гробари, знате ли ви онај виц са Деда мразом.....
    (gile, 21. jun 2021 13:28)

    # Link komentara

  72. Da se ne lazemo, Evroliga jedva i Zvezdu drzi u ligi, jer to stice kroz osvajanje ABE. Ali Evroliga hoce koris novcanu. Od nasih klubova toga nema. Zvezda je trenutno institucija u odnosu na Partizan u svakom pogledu pa opet nema ugovor. Nece ga dobiti ni Partizan sigurno.Zivi bili pa videli.
    (Mare, 21. jun 2021 13:28)

    # Link komentara

  73. Lasta je pisalo dok ste se vi zvali CZ, posle došlo do privatizacije, neko prodao firmu, neko grb, neko promenio adresu, znam da ti je teško ali medecina je napredovala, možeš da se leciš, ima ustanova, nego reci mi kako se kreće cena gvožđa na berzi?!
    (Off Columbus, 21. jun 2021 12:43)

    Medicina napreduje ali ne razumem kako ti i dalje zauzimas jedan krevet u izvesnoj ustanovi a lek za meningitis je odavno poznat.Verovatno je nesto ozbiljnije kad si ti u pitanju.Kod nas privatizacija u sportu nije ozvanicena a cinjenica je da ste menjali grb na kome je pisalo Cepter.Mi se i dalje zovemo CZ.Znam da si prezubio unazad 7-8 godina ali odlezi jos malo,mozda proadju nekog vrhunskog strucnjaka i za tebe.
    (Najrealnije, 21. jun 2021 13:26)

    # Link komentara

  74. Fmp je 2 puta irao u euroligi kada su otkazivale ekipe...
    (Uros, 21. jun 2021 13:16)

    I još 2 puta na poklon.
    4 poklona ukupno...
    (panter pudlica, 21. jun 2021 13:26)

    # Link komentara

  75. Tesko je ocekivati da sa Jadrana, moze vise od jednog tima biti u EL.
    Nemam nista protiv da Partizan igra EL i ne samo on, ali je to nemoguce.
    (Nebojsa, 21. jun 2021 13:25)

    # Link komentara

  76. koliko panike u železniku.. :)
    (linolada, 21. jun 2021 13:24)

    # Link komentara

  77. Kako god bude... Poenta je u sledećem: listu iz druge države je realna mogućnost i uopšte piše o tome da jedan klub iz druge države koji par godina nije igrao EL može da uđe u istu. Jeste da je u pitanju bivši šampion Evrope zauvek zapisan na spisku šampiona, višestruki polufinalista... Uopšte ta mogućnost koja zvuči realno u Grčkoj i to posle par godina jednostavno toliko govori o veličini kluba. Kako god bilo... Nebitno jer je meni nerealno ali sitnica zbog koje čovek ljubitelj košarke i šampiona Partizana može da bude ponosan. Fakat je da su oni crveni jednostavno niko u svetu košarke i mešanje u stvari iz ugla nekoga ko nikada nije ni prišao osvajanju bilo čega je toliko nebitno da... Jednostavno ne postoji. Nema osnova
    (Koča, 21. jun 2021 13:22)

    # Link komentara

  78. I ja svasta pisem, jos cesce i mastam :)

    Priznajem, lepo mi je
    (Koliba, 21. jun 2021 13:21)

    # Link komentara

  79. I da se ovo ponudi Partizanu stići će direktiva sa Andrićevog venca da se odbije! Gde sme da dozvoli da mu najveće i najvernije biračko telo bude nesrećno za njihovu decu je obezbeđena EL
    (debiLUX sa Voždovca, 21. jun 2021 13:20)

    # Link komentara

  80. Fmp je 2 puta irao u euroligi kada su otkazivale ekipe...
    (Uros, 21. jun 2021 13:16)

    # Link komentara

  81. ma kakav partizan....nema od toga nista....niti ce obradovic doci...cim se predsenik oglasio....partizan je u nikad tezoj finansijskoj krizi....treba mladi da igraju, bar dve godine a mi da napunimo arenu svaki put da im pomognemo bar kupovinom karata....napred partizan.
    (al samo jedna je shvacas...., 21. jun 2021 13:16)

    # Link komentara

  82. Ni na drogama ni u belim sobama!!!
    (Grof, 21. jun 2021 13:13)

    # Link komentara

  83. Danas je 1 april, opustite se.
    @Nolara

    Ipak nije.
    (Duka, 21. jun 2021 13:13)

    # Link komentara

  84. i da je stvarno bude, kk partizaи će kategorično odbiti tu pozivnicu - sledeće godine će obeležiti 30 godina od osvajanja fibine lige šampiona učešćem u istoimenom takmičenju!!!
    (mladići borovi, devojke jele, 21. jun 2021 13:12)

    # Link komentara

  85. Ne bi me iznenadilo da je ova vest kao i angazman Z.O. spin limara iz Prislonice.
    (nik sloter, 21. jun 2021 13:12)

    # Link komentara

  86. institucija je PARTIZAN
    (nikola, 21. jun 2021 13:12)

    # Link komentara

  87. Jao sta lozite grobare?1? Sto im je bila mracna sezona?! Sad Zoc, sad Evro liga, bice NBA itd. Ma stize LeBron James! Prosao je odavno prvi april!
    (Kontras, 21. jun 2021 13:11)

    # Link komentara

  88. Opet im ljuljaju kavez. Što ne puste više ove grobare na miru, taman se malo primire neko im iz čista mira zaljulja kavez i posle grobari krivi.
    (Cobi, 21. jun 2021 13:10)

    # Link komentara

  89. Mnogi ne znaju da je Obradović bog i batina u evroligi. Svi moraju da ga slušaju. Ako kaže zovite Partizan u evroligu, oni pozovu šta će...
    (ja, 21. jun 2021 12:51)
    Oni pozovu Zenit.Hahahahhahaha
    (KoRn, 21. jun 2021 13:09)

    # Link komentara

  90. Oklen pare preposteni partizanovci? Donela roda a ?
    (fensi_lik_vracar, 21. jun 2021 13:09)

    # Link komentara

  91. Zvezdas sam ali po apsolutno svemu, zasluzujemo i CZV i KKP u Euroligi. Nemci imaju dve ekipe, Francuzi dve. O cemu pricamo uopste? Posle USA najveca sila… Treba i Bulutov Novi Sad basket ekipa da igra to…
    (Dienekes, 21. jun 2021 10:25)

    Po apsolutno svemu zaslužujemo EL? Da ne misliš možda na to što ni mi ni vi nemamo svoju halu za treninge i utakmice? Ko zna koliko se para duguje gradu i Pioniru, pogotovo Partizan. Ili misliš na one "stipendijske" ugovore što je Danilovic pravio ili možda na nejasnoće koja je danas prava adresa KK CZV i čiji su dugovi? Stalno se hvatamo za neku istoriju i jedni i drugi a ovamo muljamo sa čime god stignemo i čudimo se što EL neće nas a hoće Francuze i Nemce.
    (embea, 21. jun 2021 13:07)

    # Link komentara

  92. Tacno panteru, jel znas zasto? Zato sto se zna ko vas gura i mi tu nemamo sta da trazimo. Aposlutno si u pravu. EL menja format na 20 ekipa, jer Zeljko uzima Partizan, a Skariolo Virtus. Zna se ko su ta dva coveka u evropskoj kosarci, a Bartomeu tu reklamu nece da propusti. Nas guraju kosarkaske legende u EL, vas, to je vec znano, on! Cak je stigao i da iskomentarise dolazak Zoc-a u Partizan, jer to ne moze da spreci. Ne moze se sve silom, panteri!
    (Pogo, 21. jun 2021 11:08)
    Kako misliš da ne može da spreči? Da hoće, može i to vrlo lako. Ostoja je u njegovoj partiji, sutra može da leti iz kluba ako ovaj to poželi. Nije Partizan privatni klub pa da kažeš da ne može. Mada ni tada ne bi bilo sigurno da ne može. Malo si se zaneo u euforiji.
    (Kralj Ibi, 21. jun 2021 11:25) 

    Dakle ovim potvrdjujes da je on vas "spasitelj"? Jel imas njegovu sliku u kuci na zidu? Ako jos nisi okacio, aj trk u prodavnicu suvenira.
    (Pogo, 21. jun 2021 13:01)

    # Link komentara

  93. Lasta je pisalo dok ste se vi zvali CZ, posle došlo do privatizacije, neko prodao firmu, neko grb, neko promenio adresu, znam da ti je teško ali medecina je napredovala, možeš da se leciš, ima ustanova, nego reci mi kako se kreće cena gvožđa na berzi?!
    (Off Columbus, 21. jun 2021 12:43
    I sta kaze nas Cepter,jel vam vratio grb i ako jeste,koja je bila cena? Jesu li vam dozvolili da trenirate u "pioniru" ili jos uvek igrate u hali sportova? Koji ste vi lopovi i spineri,strasno!! Kad budete vratili pare gradu za "pionir" za grejanje i odrzavanje e onda mozemo da pricamo a do tada vas pozdravlja dodik sa loptom preko drine!!
    (boki, 21. jun 2021 13:01)

    # Link komentara

  94. Zasto da ne! Ne navijam za Partizan ali smatram da Srbija-kosarkaska vele sila zasluzuje 2 predstavnika u Euroligi i ne treba da se ljutimo. Naprotiv,za sve ljubitelje kosarke,ta vest treba da bude radost. Partizan to svakako zasluzuje kao i Zvezda.
    (Filly, 21. jun 2021 13:01)

    # Link komentara

  95. Evrope se uzelela avangarde
    (petar krivokuca, 21. jun 2021 13:00)

    # Link komentara

  96. Svet je lep kada sanjamo. Najbolje od svega je sto se Zoc i Misko ne podnose pa mu Misko ne da ni jednog igraca. Prvo skocite pa recite hop a za evroligu ima da se preznojite.
    (duledudule, 21. jun 2021 13:00)

    # Link komentara

  97. Danas je 1.april...opustite se
    (Nolara VP, 21. jun 2021 12:55)

    # Link komentara

  98. Ako, kažem ako, Žoc bude trener KKP, gotovo sigurno ćemo uskoro igrati EL a tada je nebo granica. Ubeđen sam da bismo u tom slučaju, za najdalje 3-4 godine igrali jedan F4, jer to nam je u genima. Gubili smo od Olimpijakosa polufinale na jednu loptu, sa Ž. Obradovićem nema šanse da se to dogodi, jer on je pobednik.

    Ovo su samo spekulacije, naravno, ali nisam naročiti optimista. Videćemo.
    (štraus sa grbavice, 21. jun 2021 12:03)Djeco prestanite da se drogirate ,ucite skole,putujte ,svijet je lijep.
    (Rajko, 21. jun 2021 12:55)

    # Link komentara

  99. Зашто на сваку вест се јавља групица доконих да просипа негативне коментаре?? Чему то побогу !!? Је л' вас плаћају да будалишете или сте то заиста? Написао сам да сам, као звездаш, радостан да Србија има и Партизан у елити, па још са сјајним Обрадовићем, шта је ту спорно? Треба да волимо нашу земљу ! Запад и Турци нас уништавали вековима, треба да им помогнемо је л' ? Чувајмо и градимо наше, у свему. Неко овде лупи како су Сплит и Цибона трофејнији чак и у домаћим титулама, што значи да су будале уједно и незналице. У СФРЈ су највише титула имали Звезда, Задар и Партизан. Такође, српски клубови су и тада били спречавани ( на разне начине ) да у евро-куповима нешто освоје, отуда су нпр Партизан у кошарци, или Звезда у фудбалу, имали мање успеха од реалних домета. Лично мрзим евролигу јер је то све само не прави спорт, али свакако подржимо наше српско увек и у свему. Да додам, волим Звезду, на онај стари, леп начин. Витешки, коректан, Србија бре !!
    (Дејан, 21. jun 2021 12:54)

    # Link komentara

  100. Mnogi ne znaju da je Obradović bog i batina u evroligi. Svi moraju da ga slušaju. Ako kaže zovite Partizan u evroligu, oni pozovu šta će...
    (ja, 21. jun 2021 12:51)

    # Link komentara

  101. Molim postene Grbare da mi objasne, klub je bio pred bankrotom pre tri sezone, onda bum dolazi Trinkijeri... hmmm. Onda krece druga sezona korona itd raspad ekipe, odlaze svi koji su mogli da odu. Opet grcanje u dugovima, i sad vest dolazi Zoc, i Partizan dobija A licencu od sledece 21/22 sezone. Odakle vam lova frajeri?
    (zilijen, 21. jun 2021 10:48)

    Frajeru, sta je sa tobom da mi je znati
    (Coznica, lucevo, ger...., 21. jun 2021 12:50)

    # Link komentara

  102. Prvo se pojavila ta priča sa legendarnim Obradovićem,da dolazi na klupu Partizana,ova vest se nadogradila na to.Trinkijeri je napravio lepu priču sa Partizanom, ali prošle godine stvarno su bili malerozni,jer su u trenutku raspada svega,bili najbolji u Aba ligi i odlično su stajali u Evrokupu.Posle toga je sve otišlo na niže.Nisam naravno navijač Partizana ali se radujem povećanjem kvaliteta naših klubova.
    (Videćemo, 21. jun 2021 12:50)

    # Link komentara

  103. ti pisei budalastine.Tacno je Igokea nije imala uslove ali je mogla igrati u gradu koji ima uslove.Nije se bunila i trazila da igra u drugom gradu zato sto je vas vrhovni navijac to sa Miletom sredio. 
    Sto se tice cibone,platili ste i to su jasno ljudi iz Cibone rekli.
    (ejsi, 21. jun 2021 12:26)

    U kom drugom gradu? Misliš li da je to jeftino? Znači stalno si u Beogradu, Zagrebu ili Sarajevu. Treba plaćati hotelski smeštaj, plaćati dvoranu za utakmice i treninge što je pet puta skuplje od B. Luke. Nema navijača. Možda smo platili Ciboni koja nije imala žute banke da preživi. A vi ne bi platili da ste 1/2 igrali sa njimma
    (Paja moler, 21. jun 2021 12:49)

    # Link komentara

  104. Posle ko zna kog puta gde igraju Evrokup nezasluzeno ( ove godine kupili ucesce umesto Mornara), sad ce da igraju i Evroligu a da to ucesce nisu ostvarili na terenu.
    (Milos, 21. jun 2021 11:37)

    Partizan je rezultatima zaslužio A licencu još pre 10 godina. A nezasluženo je Zvezda otišla u evroligu u sezonama 2013/2014 i 2014/2015 umesto Igokee, odnosno Cibone.
    (ja, 21. jun 2021 12:49)

    # Link komentara

  105. Ako Nemci i Francuzi imaju dva kluba u EL, onda to definitivno zaslužuje i Srbija. Kada Bajern, Alba, Monako i Asvel skupe na gomilu svoje navijače na jednoj utakmici, ima ih manje nego Partizan na jednoj utakmici u areni.

    Da ne govorimo koliko je Srbija značajnija za košarkašku Evropu od Francuza i Nemaca. Pogledajte samo listu MVP-eva za ovu godinu i biće dovoljno da shvatite. A za Srbiju bi bilo od izuzetne važnosti da ima dva tima u eliti, za razvoj mladih igrača kroz to takmičenje.

    Vidim sa Radonjiće je Zvezda počela da radi dobar posao, okrenula se ponovo više domaćem tržištu, umesto da forsiraju sumnjive strance. To će se sasvim sigurno desiti i u Partizanu ako se vrati Žoc i vrati Partizan u EL. Domaći igrači su ključ uspeha. Srpski igrači haraju Evropom i svetom, a naše najbolje klubove da predvode stranci?

    Zamislite derbi Partizan-Zvezda u EL... Uz atinski derbi, EL bi dobila i onaj beogradski. A u Evropskoj košarci nemate uzbudljivih derbija od ova dva.
    (Srbija, zemlja košarke, 21. jun 2021 12:48)

    # Link komentara

  106. Au bratko. Željko Obradović, Evroliga. Daj šampanjac da otvaramo!
    (ja, 21. jun 2021 12:48)

    # Link komentara

  107. Mislite da bi Zoran Savić i Željko Obradović došli da se zezaju sa Ćokijem i kompanijom, a da im nije obećana Evroliga?
    (Neba, 21. jun 2021 11:21)

    Hahaha, idemo, pun gas....
    (Coa, 21. jun 2021 12:47)

    # Link komentara

  108. Ejsi, aha, znaci u vi bi to isto radili za EL samo ste imali manje para pa ste morali za EK? I onda nama prebacujete za ucesce u EL, kakvo otvoreno licemerstvo.
    (Milos, 21. jun 2021 12:45)

    # Link komentara

  109. Di ga je onaj što se potpisuje Nolan Smith, garant se overio...…..
    (Off Columbus, 21. jun 2021 12:44)

    # Link komentara

  110. Sledeće godine igramo Euroleague, jesi li pismen, znaš da čitaš a ti ces od one tamo u Evrokup, ali mislim da će pre toga biti the end.....
    (Off Columbus, 21. jun 2021 12:03)

    Sine,i na autobusu pise Lasta pa ne leti a u selima znaju na tarabu da napisu jos nesto ali... tako i od skorijeg vaseg igranja u EL.
    (Najrealnije, 21. jun 2021 12:28)
    Lasta je pisalo dok ste se vi zvali CZ, posle došlo do privatizacije, neko prodao firmu, neko grb, neko promenio adresu, znam da ti je teško ali medecina je napredovala, možeš da se leciš, ima ustanova, nego reci mi kako se kreće cena gvožđa na berzi?!
    (Off Columbus, 21. jun 2021 12:43)

    # Link komentara

  111. Off Columbus, ne igrate sledece sezone EL. Ajde ti ponovo procitaj, pa razumi polako sta pise u tekstu.
    (Milos, 21. jun 2021 12:43)

    # Link komentara

  112. Mislite da bi Zoran Savić i Željko Obradović došli da se zezaju sa Ćokijem i kompanijom, a da im nije obećana Evroliga?
    (Neba, 21. jun 2021 11:21)

    Po tvom maloumnom rezonu EL bi imala 60 klubova ako je dovoljno da neki klub dovede poznatog bivseg igraca za sportskog direktora i trofenog trenera.Ako Split dovede Kukoca ili Radju i Maljkovica ili Bosna Radovanovica i Pesica,odmah bi bili pozvani u EL,jel da? Iako ih nema ni na mapi unazad ko zna koliko,kao sto nema ni vas citavu deceniju.
    (Zapazanje, 21. jun 2021 12:42)

    # Link komentara

  113. Sve i da je suva istina, (pričam o ovom vicu, Partizan u EL), dakle da je istina, zamislite koliko bi to srozalo ugled EL?
    Zamislite koliko bi klubova tražilo da igra EL, klubova koji su mnogo bolji i kvalitetniji, po istom osnovu kao Partizan!
    Ali i mi smo budale, nikad više nisam kuckao po telefonu a da je tema bio jedan običan vic.
    (Coa, 21. jun 2021 12:42)

    # Link komentara

  114. A objavljen spisak svih 18 učesnika, a partizani dobili divlju kartu za Cipiripi kup...
    (Luja, 21. jun 2021 12:42)

    # Link komentara

  115. Podigla se bura, panterima skocio pritisak...
    (roarrr, 21. jun 2021 12:41)

    # Link komentara

  116. E baš se Bartomeu oduševio što su Savić i Željko došli u Partizan i već im ponudio A licencu. Klubu koji od devedesetih ili bolje rečeno 20 godina ne predstavlja ništa i klub koji će da ima budžet od oko 8 miliona evra
    (a, 21. jun 2021 11:28)

    Pa ti zakopa svoj klub ovim komentarom.Ako tako gledas i kazes da Partizan od devedesetih ne predstavlja nista u kosarci onda po tim kriterijumima tvoj klub od postanka nije predstavljao nista u kosarci.Mada vam je i to od kada postojite diskutabilno,racuna li se vreme provedeno u zamrzivacu ili ne samo vi to znate.
    (ejsi, 21. jun 2021 12:40)

    # Link komentara

  117. Šta vam je deco, ja sam zvezdaš i lepo bi bilo da je ova informacija tačna.Jaka Zvezda i jak Partizan, to je dobrobit za srpsku košarku!Zamislite BG derbi u areni! 25 000 duša.Pola mi, pola grobari pa ko nadjača!
    (Milan, 21. jun 2021 12:26)

    Lepo je ovo sto si napisao samo se nadam da nisi bio ozbiljan sa ovim u vezi navijaca. Pitanje se tu ne postavlja jer Grobare ne moze niko nadjacati...
    (mirotvorac, 21. jun 2021 12:40)

    # Link komentara

  118. Lepo bi bilo da Srbija ima dva kluba u Evroligi.
    (realno, 21. jun 2021 12:40)

    # Link komentara

  119. Sada je jasno zasto je smenjen iz UO Evrologe Bartomeu...

    1. KK Partizan dovodi sportsku legendu Z.Savica za sportskog direktora
    2. Z.Savic kontaktira Z.Obradovica da mu predoci plan razvoja KK i da se izbore za ucesce u Evroligi. Nacelan dogovor napravljen da postane trener ali ako se ispuni gore-navedeni glavni uslov.
    3. Pretpostavka da je neformalan dogovor napravljen sa UO Evrolige u kome su predstavnici klubova koje obojica dobro poznaju - prepreka je Bartomeu i njegovi tvrdi elitisticki (UEFA Superliga) stavovi o bitnosti ucesca timova iz Londona, Pariza i sl. za razvoj EL (kao i u slucaju Virtusa a sreca Partizana da Virtus nije usao u finale Eurokupa jer bi ucestvovao u EL i time bi UO EL teze pristao da smene Bartomeua kao predsednika).
    4. Smenjen Bartomeu, stekli se uslovi
    5. Pusta se informacija da je Zoc u pregovorima
    6. Pusta se probni balon (iz inostranstva) da Evroliga planira da uvrsti KK Partizan
    7. Potvrdjuju se obe informacije kao tacne u narednih 10ak dana
    8. Preliminarni dogovori sa (neotkrivenim) pojacanjima se aktiviraju i resavaju do polovine jula.

    Pozdrav
    (Bartomeu nije smenjen slucajno, 21. jun 2021 12:40)

    # Link komentara

  120. Da li je moguce da ce Partizan, koji nije bio u prvih 4, igrati Eurocup????
    Da li liga vise ima smisla, ako se zna da neko mora i van rezultata da igra bilo sta....
    (zmajko, 21. jun 2021 12:39)

    # Link komentara

  121. Posle ko zna kog puta gde igraju Evrokup nezasluzeno ( ove godine kupili ucesce umesto Mornara), sad ce da igraju i Evroligu a da to ucesce nisu ostvarili na terenu.
    (Milos, 21. jun 2021 11:37)

    Sve si tačno napisao sem poslednje rečenice!
    Miloše, Evroligu igraju ozbiljni klubovi, klubovi koji to zaslužuju prvenstveno kvalitetom.
    Kad si video EL ekipu koja ne može skoro pa nikog u ligi da pobedi na sopstveni kvalitet i bez pomoće raznih nesportskih sila sa strane?
    (Coa, 21. jun 2021 12:35)

    # Link komentara

  122. A brate sta je sledece, igramo NBA? :D
    (Mare, 21. jun 2021 12:35)

    # Link komentara

  123. Srxx, vi ste grobari do sada uvek igrali nezasluzeno Evrokup. Sledece godine igrate umesto Mornara a biliste sedmi u ABA ligi. Pre toga ste jos dva puta iskukali (platili Djordiju) ucesce u Evrokupu iako po plasmanu u ABA to niste zasluzili na terenu.
    (Milos, 21. jun 2021 11:40)

    Da a vi ste imali vise para pa ste to isto radili za EL.
    (ejsi, 21. jun 2021 12:34)

    # Link komentara

  124. @zilijen
    Ja prošao na kladionici i poklonio klubu pare.
    (ŠOKI P. F. C. PRIJEDOR, 21. jun 2021 12:33)

    # Link komentara

  125. KOSARKA TO JE PARTIZAN
    (..nbg..., 21. jun 2021 12:05)

    Sta li su tek ovi klubovi
    1.Zvezda
    2.Buducnost
    3.Mornar
    4.Igokea
    5.Cedevita Olimpija
    6.Mega
    7. e tu je tek taj klub sto je kosarka.Ovi pre njega su sigurno vasiona
    (Toliko, 21. jun 2021 12:32)

    # Link komentara

  126. Ovo nije nemoguca vest, iako je ova konkretno netacna.
    KKP je do 2012. dostavljao lazne ugovore i lazne finansijske podatke, i to revizija EL ne dopusta, zato i nisu dobijali pozivnicu ranije.
    To sve zastareva 2022. godine i KKP ce od sezone 22/23 opet moci da bude kandidat za EL. Obzirom da Zeljko ima veliki uticaj na klubove koji su donosioci odluka, ne bi me cudilo da se to i desi.

    Imam jedan problem sa A licencom, isti koji imam i da je Zvezda dobije.
    A licenca znaci mucenje kosarke u Srbiji. Nosilac A licence nema koristi od igranja ABA, a klubovi u ABA nemaju interes za ulaganje. Razvoj kosarke bi se opet sveo samo na jedan klub, kao u periodu koji se na wikipediji naziva "susne godine reprezentacije Srbije".
    Ako bi ostala licenca za ABA + jedna za KKP ni to mi se ne dopada. KKP bi mogao da utice rezultatima u ABA na tog drugog ucesnika...

    Dolazak Zeljka u KKP pozdravljam, bice zanimljivo, ali A licenca za bilo kog ABA ligasa je notorna glupost.
    (MarkoNIS, 21. jun 2021 12:30)

    # Link komentara

  127. Sledeće godine igramo Euroleague, jesi li pismen, znaš da čitaš a ti ces od one tamo u Evrokup, ali mislim da će pre toga biti the end.....
    (Off Columbus, 21. jun 2021 12:03)

    Sine,i na autobusu pise Lasta pa ne leti a u selima znaju na tarabu da napisu jos nesto ali... tako i od skorijeg vaseg igranja u EL.
    (Najrealnije, 21. jun 2021 12:28)

    # Link komentara

  128. Šta vam je deco, ja sam zvezdaš i lepo bi bilo da je ova informacija tačna.Jaka Zvezda i jak Partizan, to je dobrobit za srpsku košarku!Zamislite BG derbi u areni! 25 000 duša.Pola mi, pola grobari pa ko nadjača!
    (Milan, 21. jun 2021 12:26)

    # Link komentara

  129. Ajde malo istine a ne budalaštine. Igokea nije imala uslove. Čitaj pravilnik ULEB. Nema dvoranu od hiljada mesta, nije imala hotel sa 5 zvezdica, aerodrom sa avio linijama koje povezuju B. Luku sa Evropom svakodnevno ili najbliži aerodrom udaljen 200 km. Cibona kada je puko Agrokor pukla i ona i dan danas kuburi sa novcem. Da je tvoj klub tada igrao sa Cibonom a ne sa Cedevitom igrao bi EL
    (Paja moler, 21. jun 2021 11:43)

    I ti pisei budalastine.Tacno je Igokea nije imala uslove ali je mogla igrati u gradu koji ima uslove.Nije se bunila i trazila da igra u drugom gradu zato sto je vas vrhovni navijac to sa Miletom sredio.
    Sto se tice cibone,platili ste i to su jasno ljudi iz Cibone rekli.
    (ejsi, 21. jun 2021 12:26)

    # Link komentara

  130. Aparhejd
    Drzava unistava
    Nemamo budzet
    I ovo ce se zvati lane
    Nismo partijski klub


    Sad , nista od toga ne vazi. Pamet kratka ili je nema. Obraz nikad postojao - definicija uplakanih
    (uplakani, 21. jun 2021 12:16)
    Ja ne znam zaista zbog čega se vi javljate.Dosli ste do bankrota,spasio vas gašenja ugledni privrednik iz Železnika,ulozio svoj mukom zaradjeni novac.Prihodi stabilni,gazirana pića u limenkama u ekspanziji...Za nas se bar znalo uvek da smo drzavni projekat.
    (Ja,nebitan srbin iz Srbije, 21. jun 2021 12:25)

    # Link komentara

  131. Учесници ЕЛ ове године су Реал, Барса, Басконија, Зенит, Уникс, Цска, Асвел, Монако, Пао, Оли, Бајерн, Алба, Макаби, Жалгирис, ЦЗ, Ефес, Фенер, Армани, што је 18. За Партизан и Виртус је ако хтедну ЕЛ са 20.
    (Зрењанин, 21. jun 2021 12:22)

    # Link komentara

  132. kao navijač zvezde mislim da bi ovo bilo ogromna stvar za srpsku košarku , nama trebaju jaka zvezda i partizan... a partizan u evroligi sa obradovićem na čelu zvuči moćno... Oba kluba zasluzuju trajnu licencu u EL , mi smo kolevka evropske kosarke
    (mare, 21. jun 2021 12:22)

    # Link komentara

  133. Do kraja dana, eventualno sutra čitaćemo demant.
    Poznavajući EL i njihov način poslovanja ova priča liči samo na ložanu.
    (Coa, 21. jun 2021 12:17)

    # Link komentara

  134. a opet dva srpska kluba u Evroligi mislim da će to teško ići mada "para vrti gde burgija neće"tako da treba sačekati...
    (lifeisgood, 21. jun 2021 10:29)

    Mislim da nisi u pravu. EL ima interes da tamo budu oba naša kluba. Poslednjih godina je postala monotona, sterilna i dobro Đordi zna šta bi EL donelo 18-20.000 manijaka na tribinama svako kolo u areni. To bi marketinški, indirektno donelo živost u EL. Ko ne pamti tuču sa Barsom, Olimpijakosom, Realom, CSKA, na jednu loptu i onaj urnebes? Mnogo je to više od golog novca. Mislim da će to uskoro shvatiti u EL. Nije Evropa NBA i izjedanje kokica i hamburgera, gde je najjače navijanje: Defence, defence.
    (Never Mind, 21. jun 2021 12:17)

    # Link komentara

  135. Pa naravno. Taj klub je sinonim evropske, ne samo srpske košarke..uz dolazak Obradovića, preporodiće se. Jedina mana je što je to pored Zvezde, isto režimski, a ne privatizovani klub.
    (MatijaBg, 21. jun 2021 12:17)

    # Link komentara

  136. Zahvaliti se duhu, zna se ko stoji iza kk partizan...
    (ej bre, 21. jun 2021 12:17)

    # Link komentara

  137. Aparhejd
    Drzava unistava
    Nemamo budzet
    I ovo ce se zvati lane
    Nismo partijski klub


    Sad , nista od toga ne vazi. Pamet kratka ili je nema. Obraz nikad postojao - definicija uplakanih
    (uplakani, 21. jun 2021 12:16)

    # Link komentara

  138. Evo ekskluziva.. Sutra u 14:00 promocija Zoca i promocija Kalinica kao novog igrača Partizana!!!
    (Sigmund, 21. jun 2021 11:49)

    I Lebron...Jokic se jos premislja ali i tu je sigurica
    (uplakani, 21. jun 2021 12:14)

    # Link komentara

  139. Željko Obradović = Evroliga
    (Zoran, 21. jun 2021 12:13)

    # Link komentara

  140. Vest je pustio jedan menadzer pod nadimkom Magelan i to radi preko ovog lika po potrebi. Sport 24. Ko iole prati zna. Ne ide to tako, postoji red a u tom redu je nekoliko klubova pre KKp. Inace Magelan je menadzer i ZO i nista sporno. Ali ovakvo zaludjivanje.
    (mandara, 21. jun 2021 12:12)

    # Link komentara

  141. Evo klasicnog primera kako se manipukise sirokim narodnim masama,ovaj Ostoja je opasan tip,zasluzio je mnogo vece mesto u hijerarhiji SNS,barem da bude ministar.Koji je ovo put da navijace predvodi zedne preko vode.Kao veliki ciganin,voleo bih da se Zoc vrati ali znajte da on nece da kida zivce sa Zagorcem,Nikolom Jankovicem i slicnima sto znaci da ce morati da se obezbedi budzet za ozbiljne igrace.To kazem posto se ovde prosipa prica kako drzava unistava Partizan.Neka kosta ,nema veze,samo da navijaci budu mirni i da se ne talasa
    (deki, 21. jun 2021 12:12)

    # Link komentara

  142. Kakve veze ima Bartomeu sa EL? Njemu su klubovi sa A licencom izglasali nepoverenje i smenili ga. Sada ligu vode predsednici tih 11 klubova i oni odlucuju o tome..
    (Petar, 21. jun 2021 11:44)

    Nije tacno. Ne znas ali s obzirom da je EL za vas nesto strano, za ocekivati
    Bartomeu je smenjen kao CLAN Izvrsnog odbora , a i dalje je Izvrsni direktor EL.
    Time mu je smanjen uticaj ali ne i oduzeto vodjenje lige.
    Moras da naucis sta oznacavaju ti pojmovi, znace, kao funkcionise sistem odlucivanja.
    Znaci , netacno je da 11 klubova vode ligu i da oni odlucuju o pozivnicama.

    Vise znanja drugi put
    (uplakani, 21. jun 2021 12:11)

    # Link komentara

  143. Željko je trener Partizana,i to se vec zna vise od mesec dana,a sto se tice ovoga sa EL,to jelogican sled događaja.Bartomeu je najuren,a poznato je da je imao prisan odnos sa gazdom c.zvezde(i rođendane cestitali).Sada ligu vode klubovi u kojih bar pet(najvecih)Željko ima veliki uticaj....jos kada se uzme u obzir da je pre nekoliko god.11 klubova iz EL se izjasnilo da je za povratak Partizana u EL,sve je jasno.
    (Dobro obavesten, 21. jun 2021 12:10)

    # Link komentara

  144. Najzanimljivije je da niko drugi ne zeli da prenese ovu vest.
    Sad mozete i oko ovog da kopate oci.
    Samo jos da dodam da je Ostoja poznat po tome da finansira "vesti" i "intervjue", ili drugacije receno samoreklamiranje.
    I isto tako je zanimljivo da svaki put kada je trenutak da odleti, dovede i naravno preplati, Zagorca, Loncara, Trinkijerija, Savovica, Obradovica...
    (e moji vi..., 21. jun 2021 12:09)

    # Link komentara

  145. ma da, jeste, tako je....i jos garantovani, pazi da nece....setite se samo prica od par godina unazad pa je lako izvuci zakljucak ... Pa pre bi ga dali Ciboni ili Olimpiji a ima jos desetine klubova sa zapada finansijski mocnijih i marketinski atraktivnijih, cak i sa istoka. A da ce jedna Srbija dobiti dva, i to isti grad. Prosle godine se pricalo da ABA nece imati nijedno mesto garantovano...babske price
    (xxx, 21. jun 2021 12:08)

    # Link komentara

  146. Znam lično lika! Veliki navijač Olimpijakosa! Pali grobare u fulu :-) a naši prenose spektaqlarne vesti :-)
    (BOSS, 21. jun 2021 12:07)

    # Link komentara

  147. KOSARKA TO JE PARTIZAN
    (..nbg..., 21. jun 2021 12:05)

    # Link komentara

  148. Nemam problem sa tim. Vise ne gledam ni Zvezdu uopste, pa samim tim necu gledati ni Partizan. Tek kad budem imao neku korist od njih, mozda da pocnem da pratim. Dotle je sve cisto gubljenje vremena.
    (Tor, 21. jun 2021 10:22)

    Nista druze ti gledaj farmu.
    (ostoja, 21. jun 2021 12:04)

    # Link komentara

  149. Sto je najgore neki misle da je ovo na neko ime , a ne zbog toga što je ovo plaćeno kao i Obradovic od milion ipo po sezoni
    (Maxxx, 21. jun 2021 12:04)

    # Link komentara

  150. Sa Žocom pregovaramo i on je sigurno postavio svoje srednjoročne uslove. Ne verujem da su finansije glavni uslov. Veliki novac je zaradio i doživljavam ga da bi mogao i da volontira godinu, dve u Partizanu da bi ga vratio na put slave.
    Smatram da je glavni cilj Obradovića da vrati KKP u EL, za najdalje 3 godine i stabilan budžet. Koliko je to moguće? Ne znam, teško.
    On ima najveću težinu u evropskoj košarci i sigurno je naš glavni lobista. Mislim da lobira i sada, bez obzira da li će preuzeti KKP ili neće. Neću ovde nešto glumiti ali, istina je da nam je nekoliko puta pomogao da prođemo grupu, a jednom da dođemo i do F4. Realno, nije verovatno da najveći trener evropske košarke preuzme KKP. Možda pobedi čista ljubav i jedino na to računam.

    Ako, kažem ako, Žoc bude trener KKP, gotovo sigurno ćemo uskoro igrati EL a tada je nebo granica. Ubeđen sam da bismo u tom slučaju, za najdalje 3-4 godine igrali jedan F4, jer to nam je u genima. Gubili smo od Olimpijakosa polufinale na jednu loptu, sa Ž. Obradovićem nema šanse da se to dogodi, jer on je pobednik.

    Ovo su samo spekulacije, naravno, ali nisam naročiti optimista. Videćemo.
    (štraus sa grbavice, 21. jun 2021 12:03)

    # Link komentara

  151. Srxx, vi ste grobari do sada uvek igrali nezasluzeno Evrokup. Sledece godine igrate umesto Mornara a biliste sedmi u ABA ligi. Pre toga ste jos dva puta iskukali (platili Djordiju) ucesce u Evrokupu iako po plasmanu u ABA to niste zasluzili na terenu.
    (Milos, 21. jun 2021 11:40)
    Sledeće godine igramo Euroleague, jesi li pismen, znaš da čitaš a ti ces od one tamo u Evrokup, ali mislim da će pre toga biti the end.....
    (Off Columbus, 21. jun 2021 12:03)

    # Link komentara

  152. Realno za neki minuli rad , Partizan je zasluzio . Ako malo bolje razmislimo, srpska liga bi trebalo da kao i Grcka dobije dva mesta u evrologi. 1. Zbog broja srpskih kosarkasa u njoj, 2. Zbog toga mi u ovaj sport ulazemo pare koje su nerelane za nase uslove. 3. Neka vidi malo evropa kako grmi na tribinama u evrologaskim derbijima :)
    (afrogipsy, 21. jun 2021 12:03)

    # Link komentara

  153. Partizan je najveći klub na Balkanu. Možda Cibona i Split imaju više titula prvaka Evrope ali naša je vrednija. Uz to imamo i 5 Kupova Radivoja Koraća i 8 ABA titula. Šta ima Zvezda? NIŠTA
    (cinjenice, 21. jun 2021 12:02)

    # Link komentara

  154. Sto je najgore neki misle da je ovo na neko ime , a ne zbog toga što je ovo plaćeno kao i Obradovic od milion ipo po sezoni.
    (da se zna, 21. jun 2021 12:01)

    # Link komentara

  155. Poklapa se - Bartolomeu je otišao, Obradovic je vrlo uticajan u tim krugovima, ne vjerujem da bi mu bio izazov da igra EUroCup, pričao je otprilike nešto na N1 između redova se dalo naslutiti. Vjerujem da se čeka potvrda budžeta i njegovo saznanje na temu dal bi tim bio konkurentan. Inače zvezdas, no mislim da je ovo sjajno za našu košarku
    (Branko, 21. jun 2021 12:01)

    # Link komentara

  156. Poklapa se - Bartolomeu je otišao, Obradovic je vrlo uticajan u tim krugovima, ne vjerujem da bi mu bio izazov da igra EUroCup, pričao je otprilike nešto na N1 između redova se dalo naslutiti. Vjerujem da se čeka potvrda budžeta i njegovo saznanje na temu dal bi tim bio konkurentan. Inače zvezdas, no mislim da je ovo sjajno za našu košarku
    (Branko, 21. jun 2021 12:01)

    # Link komentara

  157. Ја сам Гробар и желим да ККП заслужи играње ЕЛ. Нама никад ништа није пало с неба, нити нам је икада председник државе био вођа навијача. Ми смо годинама јурили ф4 са осредњим буџетом и тимом и стигли га, замало и финале одиграли. Нека све иде својим током, ништа инстант. Сад, да ли ће Обрадовић на себе да понесе тај терет или неко други није битно, битно је добро изабрати.
    (BORac, 21. jun 2021 11:29)

    Ти си прво себе убедио у то што лажеш, па сад очекујеш и ми да ти поверујемо.

    Прво "заслуга" не постоји. Еуролига је предузеће које запошљава забављаче по својој вољи.
    Друго, ви сте годинама лажирали папире, приказивали лажне уговоре да бисте утајили порез и умањили обештећење клубовима из којих су играчи долазили. Ти папири застаревају 2022. и ККП ће имати чисту документацију, и моћи ће да игра ЕЛ, што до тад не може. Зазо Желимир и није раније лобирао. Репрезентативци Србије су прво морали у ККП на каљење, па онда преко. Док Мишко није одлучио да му је боље да има свој тим.

    Треће, председник државе вам је противуставно доделио спонзора, па противзаконито пио алкохол у ложи. Најјачи човек у држави вам је поклонио Бањицу и Телеоптик.

    Ви заиста мислите да се нико не сећа, да смо сви веверице???

    Има једна лепа пословица:
    Не љутим се ја што ти мене лажеш, но што хоћеш да ти ја верујем.
    (Алекса, 21. jun 2021 11:59)

    # Link komentara

  158. Bravo
    (Milos, 21. jun 2021 11:58)

    # Link komentara

  159. al se panteri zalepili na vest kao muva na....
    (cpjts, 21. jun 2021 11:58)

    # Link komentara

  160. E baš se Bartomeu oduševio što su Savić i Željko došli u Partizan i već im ponudio A licencu. Klubu koji od devedesetih ili bolje rečeno 20 godina ne predstavlja ništa i klub koji će da ima budžet od oko 8 miliona evra
    (a, 21. jun 2021 11:28)

    Gde ti sinko zivis? Od devedesetih smo odigrali 3 final foura i bili prvaci evrope. U poslednjih 20ak god smo igrali 2 f4. A vi?
    (Milos, 21. jun 2021 11:53)

    # Link komentara

  161. Joj ne lozite opet grobare
    (Ivan, 21. jun 2021 11:51)

    # Link komentara

  162. Partizan nikada vise mece igrati Evroligu.
    (Aleksej, 21. jun 2021 10:19)

    Meće, meće, ima ga mećemo limenkama
    (BORac, 21. jun 2021 11:25)
    Zahvaljujemo se na glasu.

    Baš mecete...redjaju se na vama. Pozdrav za najvećeg Srbina ikada..samo polako sa tim rumenilom...
    (zemun, 21. jun 2021 11:50)

    # Link komentara

  163. Evo ekskluziva.. Sutra u 14:00 promocija Zoca i promocija Kalinica kao novog igrača Partizana!!!
    (Sigmund, 21. jun 2021 11:49)

    # Link komentara

  164. Ovo nije za predstojecu sezonu nego onu tamo kad su izbori u Srbiji. Pametnom dovoljno.
    (Aleksej, 21. jun 2021 10:27)

    Jeste, Evroliga pravi planove po izborima u Srbiji. Bravo panju.
    Kažeš pametnom dovoljno. Biće da ti nisi iz te branše...
    (panter pudlica, 21. jun 2021 11:48)

    # Link komentara

  165. Ako pisu kad se zna koji klubovi ce igrati EL 2021/22, jedino ako nece nekog da izbace.
    (Nebojsa, 21. jun 2021 11:47)

    # Link komentara

  166. Нема већег цинизма, него када навијачи нашег градског ривала питају одакле паре, констатују да смо пред гашењем и слично... Има то смисла, али тек кад одговоре на питање ко је имао интереса да клубу који је испао из лиге омогућии отпис или репрограм 16 милки дуга, унесе у клуб стотинак милиона евра у протеклих десет година и прави се да је то нормално... Из исте касе се финансирају и једни и други, наравно у различитом обиму... Можда је онај ко одлучује о финансирању, схватио да је Звезда промашена европска прича и да поново покуша са Партизаном јер заиста има људе од успеха и интегритета који то могу покушати... Здрава конкуренција је пожељна, или се можда плашите исте... Ако Жељко дође, нећу робовати резултатима, већ ми је жеља даl уреди функционисање клуба и направи одступницу Остоји...време је да имена од угледа воде и клуб и кошарку уопште... Но, сачекајмо да се све потврди или демантује, а онда видимо на чему смо...
    (Capricorn, 21. jun 2021 11:12)

    Na normalno pitanje onog koji vam je davao pare, da rukovodstvo kk Partizan izadje sa podatkom o količini novca koji je dobio od države, šta ste odgovorili ?? Ne čujem te, moralisto preposteni...
    (bgd, 21. jun 2021 11:21
    Odgovorio je da je u pitanju cinizam, jer Partizan nema para. Posle toga je napisao golu istinu o stotinama miliona evra i otpisu duga od 16 miliona klubovima FMP i Crvena Zvezda.
    (Pink dr. Spin, 21. jun 2021 11:2

    Ni reč o primanjima bilo nije, pa da je makar i cinizam. Lažete, mažete krijete podatke, a onda još i moralisete. E zato ste tu gde jeste,a neće vam ni rumeni pomoći..
    (bgd, 21. jun 2021 11:47)

    # Link komentara

  167. Lepo pise na kraju da je ovo za sezonu 22/23, al kad si danima na aparatima obicno i ne mozes da rezonujes lepo, tako da razumljivo
    (Tor, 21. jun 2021 11:46)

    # Link komentara

  168. @PSG 6 komada
    Neko sa ovakvim nikom prica o kompleksima?! Da nije tuzno, bilo bi smesno ali ajde nije problem na internetu ima sve.. Vidi ovako, 6 komada od PSGa sa onom ekipom ili 6 od Dinama iz Drezdena i KPRa (da ne spominjemo 6 od Juventusa) , 5 komada od Atletika iz Bilbaoa, Videotona, Petah Tikve, Kroacije,Kelna, Slavije iz Praga, Rapida iz Beca.. nisam bas isao po redu ali kapiras sustinu. Sto se basketa tice, stvarno ne znam odakle ti hrabrost da govoris o urusavanju. Svake godine imate budzet i ekipu (osim ove) i opet vam je neko kriv. Sta je bilo sa Trinkijem? Koliku je platu imao u vreme aparhejda? Pominjete Zvezdu i vas period dominacije. Jedina sezona kada je Zvezda imala ozbiljan budzet i ozbiljan tim je bila sa Skuni Penom kada je Zmago bio trener. Sve posle toga je bilo pranje para i unistavanje Zvezde sto je na kraju i rezultiralo sa 14 000 000 eura duga. Kako pametnjakovici ako smo bili na drzavnoj kasi? Imali ste cak i pesmu, onu sto je i Troicki pevao…Ono kada vi pricate o postenju je prava slika nase drzave…
    (Samo za tebe!, 21. jun 2021 11:45)

    # Link komentara

  169. pustite to nego štakaže Mu(n)do deportivo?

    Ima li kakve vesti pitam za druga Lončara?
    (onako, 21. jun 2021 11:45)

    # Link komentara

  170. Daj boze, zvezda da ima 2 pobede vise.
    (Kg, 21. jun 2021 11:44)

    # Link komentara

  171. Tako je bre
    (Milos, 21. jun 2021 11:44)

    # Link komentara

  172. E baš se Bartomeu oduševio što su Savić i Željko došli u Partizan i već im ponudio A licencu. Klubu koji od devedesetih ili bolje rečeno 20 godina ne predstavlja ništa i klub koji će da ima budžet od oko 8 miliona evra
    (a, 21. jun 2021 11:28)

    Kakve veze ima Bartomeu sa EL? Njemu su klubovi sa A licencom izglasali nepoverenje i smenili ga. Sada ligu vode predsednici tih 11 klubova i oni odlucuju o tome..
    (Petar, 21. jun 2021 11:44)

    # Link komentara

  173. Joj majko kakva laz... Pa ovi mucenici pred gasenjem.
    (BokeeLee, 21. jun 2021 10:54)

    Pa tvoja zvezdana nije bila pred, već se i ugasila. Pa procvetala za par sezona do neviđenih razmera, dolaskom ovih na vlast.
    Mi bar još uvek nismo ugašeni, mada se neki svojstveno trude da nas ukanale.
    Partizan ima legende koje to svakako neće dozvoliti. A tebi ostaje da plačeš i da se nadaš...
    (panter pudlica, 21. jun 2021 11:44)

    # Link komentara

  174. Mislite da bi Zoran Savić i Željko Obradović došli da se zezaju sa Ćokijem i kompanijom, a da im nije obećana Evroliga?
    (Neba, 21. jun 2021 11:21)

    E baš se Bartomeu oduševio što su Savić i Željko došli u Partizan i već im ponudio A licencu. Klubu koji od devedesetih ili bolje rečeno 20 godina ne predstavlja ništa i klub koji će da ima budžet od oko 8 miliona evra
    (a, 21. jun 2021 11:28)
    Jedini klub iz regiona koji je otisao na F4 u poslednjih 20 godina, prethodno isti klub isao na F4. Nije tesko proveriti. Tesko je ne mrzeti.
    (Losmi, 21. jun 2021 11:44)

    # Link komentara

  175. Koja lozana hahahaha
    (Bogi, 21. jun 2021 11:43)

    # Link komentara

  176. Pa vi ste panteri do sada svaki put igrali nezasluženo Evroligu. Tri puta ste igrali umesto ekipa koje šatro nisu imale novac, a bile su prvaci. Jel se sećate kako ste igokei oteli Evroligu? Pa placanje Ciboni da odustane od Evrolige pa da vi idete kao ekipa koja je ispala u polufinalu, a i Partizan je ispao tada u polufinalu, a Cedevita u finalu od Cibone. Pa sada ovo oko korone. Bruke jedne. vi pričate o poštenju. Stidite se...

    Ajde malo istine a ne budalaštine. Igokea nije imala uslove. Čitaj pravilnik ULEB. Nema dvoranu od hiljada mesta, nije imala hotel sa 5 zvezdica, aerodrom sa avio linijama koje povezuju B. Luku sa Evropom svakodnevno ili najbliži aerodrom udaljen 200 km. Cibona kada je puko Agrokor pukla i ona i dan danas kuburi sa novcem. Da je tvoj klub tada igrao sa Cibonom a ne sa Cedevitom igrao bi EL
    (Paja moler, 21. jun 2021 11:43)

    # Link komentara

  177. Zeljko el dule sampion u rumuniji imate li dusu
    (Milos, 21. jun 2021 11:43)

    # Link komentara

  178. Zar nije Bartomeu smenjen skoro? Jednoglasno su klubovi izglasali. Ostao je na nekoj funkciji, ali tipa skoro pa počasnoj, ne odlučuje više ništa. Ko sad upravlja EL zna li se?
    (Millennium, 21. jun 2021 11:43)

    # Link komentara

  179. Ја сам Гробар и желим да ККП заслужи играње ЕЛ. Нама никад ништа није пало с неба, нити нам је икада председник државе био вођа навијача. Ми смо годинама јурили ф4 са осредњим буџетом и тимом и стигли га, замало и финале одиграли. Нека све иде својим током, ништа инстант. Сад, да ли ће Обрадовић на себе да понесе тај терет или неко други није битно, битно је добро изабрати.
    (BORac, 21. jun 2021 11:29)

    Zato vam je predsednik kluba bio premijer hvala bogu, zna se ko je bio vodja na severu ne spinuj
    (Dzoni, 21. jun 2021 11:42)

    # Link komentara

  180. Koji je car ovaj Ostoja, pronasao u Grckoj novinara da plasira bajku kako bi bilo uverljivije. Ostoja KRALJU !
    (Cubaka, 21. jun 2021 11:41)

    # Link komentara

  181. Opa
    (Milos, 21. jun 2021 11:41)

    # Link komentara

  182. Opet nezasluzeno, za zelenim stolom. Isto kao sto vec treci put igraju Evrokup iako to ucesce nisu zasluzili plasmanom u ABA ligi.
    (Milos, 21. jun 2021 11:41)

    # Link komentara

  183. DZABA VAM NOVCI, MOJI SINOVCI...
    (Jozo, 21. jun 2021 11:41)

    # Link komentara

  184. Srxx, vi ste grobari do sada uvek igrali nezasluzeno Evrokup. Sledece godine igrate umesto Mornara a biliste sedmi u ABA ligi. Pre toga ste jos dva puta iskukali (platili Djordiju) ucesce u Evrokupu iako po plasmanu u ABA to niste zasluzili na terenu.
    (Milos, 21. jun 2021 11:40)

    # Link komentara

  185. Idemo
    (Milos, 21. jun 2021 11:40)

    # Link komentara

  186. Auuu al se primili ganferi.
    Oni pitaju zbog kojih rezultata u Evropi treba Partizan da dobije licencu?!Oni?!
    Oni pominju transparentno poslovanje?!Oni?!Klub koji.preko namestenih tendera privatnika izvlaci lovu iz drzavne kase!?
    Ovo je samo neko pustio laznu vest.Ako bi bila prava mnogo vena bi bilo pteseceno.
    (ejsi, 21. jun 2021 11:40)

    # Link komentara

  187. Zeleznik u teskoj situaciji prvo zeljko pa sad ovo el zelim vam brz oporavak i pazite na aparate trebace vam jos ovo je tek pocetak pozdrav ha ha
    (Milos, 21. jun 2021 11:39)

    # Link komentara

  188. PSG 6 komada, to je kanonada

    U medicini ovo ima šifru, mislim dijagnozu.

    Jel vi dovodite Žoca ili Vam On dovodi?
    Jel vi sami punite budžet KK ili se On bahati narodnim novcem i vama ispunjava želje?
    Jel vi navijači obezbeđujete 4/5 budžeta ili On?
    Jel Žoc obezbedio novac ili On koga taj Žoc čeka da ga iskešira?

    ah da, ipak Željko plaća Gosa zar ne...onda je sve moguće.

    Neko opasno laže ili On ili Vi?

    Sada trenutno taj ON vam upumpava 11 miliona budžet kao sedmom timu u ABA, dobijate garancije treći put za WC za Cipiripi...jer i tu moraju papiri, dugovi, novac da se obezbedi...

    Reko' bi čovek sa strane da vam očinska figura u najmanju ruku.
    (ništa lično, 21. jun 2021 11:39)

    # Link komentara

  189. Нема већег цинизма, него када навијачи нашег градског ривала питају одакле паре, констатују да смо пред гашењем и слично... Има то смисла, али тек кад одговоре на питање ко је имао интереса да клубу који је испао из лиге омогућии отпис или репрограм 16 милки дуга, унесе у клуб стотинак милиона евра у протеклих десет година и прави се да је то нормално... Из исте касе се финансирају и једни и други, наравно у различитом обиму... Можда је онај ко одлучује о финансирању, схватио да је Звезда промашена европска прича и да поново покуша са Партизаном јер заиста има људе од успеха и интегритета који то могу покушати... Здрава конкуренција је пожељна, или се можда плашите исте... Ако Жељко дође, нећу робовати резултатима, већ ми је жеља даl уреди функционисање клуба и направи одступницу Остоји...време је да имена од угледа воде и клуб и кошарку уопште... Но, сачекајмо да се све потврди или демантује, а онда видимо на чему смо... 
    (Capricorn, 21. jun 2021 11:12)

    Ko je omogućio da tvom klubu otpiše poreski dug od 75 miliona dinara. Klub koji duguje Duletu i šalje falcifikovane papire u FIBA/BAT. Klubu kome je obećavana hala za trening a onda bez naknade data Arena sa malom dvoranom za trening. Uostalom svi papiri pokazali da se više davalo nego Zvezdi. Partizan nema jake sponzore. NS plakat, British motors, Belmedic i njima slični svi zajedno ni milion evra
    (Zvezda, 21. jun 2021 11:38)

    # Link komentara

  190. (BORac, 21. jun 2021 11:29) Kako nije poklonjeno pa neke sezone ste dobili pozivnicu za evro kup a I ove je ista stvar jer ste 7 u aba ligi Kako mozete non stop izmisljati I lagati I sebe I druge
    (mile, 21. jun 2021 11:37)

    # Link komentara

  191. Posle ko zna kog puta gde igraju Evrokup nezasluzeno ( ove godine kupili ucesce umesto Mornara), sad ce da igraju i Evroligu a da to ucesce nisu ostvarili na terenu.
    (Milos, 21. jun 2021 11:37)

    # Link komentara

  192. Partizan nikad vise nece igrati EL.
    @Aleksej

    A ti nikad vise nećeš navijati za zvezdu nego za fmp.
    (Duka, 21. jun 2021 11:37)

    # Link komentara

  193. @Ја сам Гробар и желим да ККП заслужи играње ЕЛ. Нама никад ништа није пало с неба, нити нам је икада председник државе био вођа навијача. Ми смо годинама јурили ф4 са осредњим буџетом и тимом и стигли га, замало и финале одиграли. Нека све иде својим током, ништа инстант. Сад, да ли ће Обрадовић на себе да понесе тај терет или неко други није битно, битно је добро изабрати.
    (BORac, 21. jun 2021 11:29)




    Kako vam predsjednik nikad nije bio vodja navijača???
    Šta je sa Titom, Slobom, Borisom, Franjom…???
    Za tok si u pravu ..
    (djuro, 21. jun 2021 11:37)

    # Link komentara

  194. Pre 3 dana je Evroliga zvanično objavila svih 18 učesnika sledeće sezone
    (Ilija Dukić, 21. jun 2021 10:16)

    Toliko o ozbiljnosti. Dokle vise ovakve price. Nijedan nas tim, pogotovo srpski, a i sa ovih prostora, nece dobiti garantovani ugovor. Na osnovu cega ce ga Partizan dobiti? Losi rezultati godinama, netransparentno poslovanje, haoticno stanje u klubu. Ne zanosite se.
    (Acabracaderantršavi, 21. jun 2021 10:21)
    Da li je moguće da komentarišete temu koju niste ni pročitali?
    Lepo piše da se radi o licenci koja počinje od 2022/2023 - šta nije tu jasno?
    (Lenji besposleni mozgovi, 21. jun 2021 11:35)

    # Link komentara

  195. @Nemojte ih muciti,prvo ih nalozite za Zeljka,a sada i ovo...pa jesu grobari ali su ipak ljudi...
    (milos, 21. jun 2021 11:22)

    slabi su to ljudi …
    (paja, 21. jun 2021 11:34)

    # Link komentara

  196. ... cujem i Jokara dolazi..
    (Petar, 21. jun 2021 11:32)

    # Link komentara

  197. Koji će nam ? Oni nisu ni za našu prvu ligu ! Sramota bas sramota.
    (Deli, 21. jun 2021 11:30)

    # Link komentara

  198. Ја сам Гробар и желим да ККП заслужи играње ЕЛ. Нама никад ништа није пало с неба, нити нам је икада председник државе био вођа навијача. Ми смо годинама јурили ф4 са осредњим буџетом и тимом и стигли га, замало и финале одиграли. Нека све иде својим током, ништа инстант. Сад, да ли ће Обрадовић на себе да понесе тај терет или неко други није битно, битно је добро изабрати.
    (BORac, 21. jun 2021 11:29)

    # Link komentara

  199. Pročitaj pažljivije tekst. Samo malo pažljivije. Pokušaj bar. Znam da si se uplašio povratka Partizana u Evroligu, ali smiri živce, udahni...
    Niti je ovo priča za ovu sezonu, niti je uopšte sigurno.
    (panter pudlica, 21. jun 2021 10:28)
    Pravo Partizan Megu da pobedi i Borac iz Čačka pa da se plašimo. A kada su mućke u pitanju tu ste šampioni
    (Realno, 21. jun 2021 10:55)
    Pa vi ste panteri do sada svaki put igrali nezasluženo Evroligu. Tri puta ste igrali umesto ekipa koje šatro nisu imale novac, a bile su prvaci. Jel se sećate kako ste igokei oteli Evroligu? Pa placanje Ciboni da odustane od Evrolige pa da vi idete kao ekipa koja je ispala u polufinalu, a i Partizan je ispao tada u polufinalu, a Cedevita u finalu od Cibone. Pa sada ovo oko korone. Bruke jedne. vi pričate o poštenju. Stidite se...
    (Srxx, 21. jun 2021 11:20)


    U tvom svetu Cibona i igokea bi igrala evroligu, pa ne razumete zasto je zvezda igrala evroligu
    (Dzoni, 21. jun 2021 11:28)

    # Link komentara

  200. Mislite da bi Zoran Savić i Željko Obradović došli da se zezaju sa Ćokijem i kompanijom, a da im nije obećana Evroliga?
    (Neba, 21. jun 2021 11:21)

    E baš se Bartomeu oduševio što su Savić i Željko došli u Partizan i već im ponudio A licencu. Klubu koji od devedesetih ili bolje rečeno 20 godina ne predstavlja ništa i klub koji će da ima budžet od oko 8 miliona evra
    (a, 21. jun 2021 11:28)

    # Link komentara

  201. Нема већег цинизма, него када навијачи нашег градског ривала питају одакле паре, констатују да смо пред гашењем и слично... Има то смисла, али тек кад одговоре на питање ко је имао интереса да клубу који је испао из лиге омогућии отпис или репрограм 16 милки дуга, унесе у клуб стотинак милиона евра у протеклих десет година и прави се да је то нормално... Из исте касе се финансирају и једни и други, наравно у различитом обиму... Можда је онај ко одлучује о финансирању, схватио да је Звезда промашена европска прича и да поново покуша са Партизаном јер заиста има људе од успеха и интегритета који то могу покушати... Здрава конкуренција је пожељна, или се можда плашите исте... Ако Жељко дође, нећу робовати резултатима, већ ми је жеља даl уреди функционисање клуба и направи одступницу Остоји...време је да имена од угледа воде и клуб и кошарку уопште... Но, сачекајмо да се све потврди или демантује, а онда видимо на чему смо...
    (Capricorn, 21. jun 2021 11:12)

    Na normalno pitanje onog koji vam je davao pare, da rukovodstvo kk Partizan izadje sa podatkom o količini novca koji je dobio od države, šta ste odgovorili ?? Ne čujem te, moralisto preposteni...
    (bgd, 21. jun 2021 11:21
    Odgovorio je da je u pitanju cinizam, jer Partizan nema para. Posle toga je napisao golu istinu o stotinama miliona evra i otpisu duga od 16 miliona klubovima FMP i Crvena Zvezda.
    (Pink dr. Spin, 21. jun 2021 11:27)

    # Link komentara

  202. Partizan nikada vise mece igrati Evroligu.
    (Aleksej, 21. jun 2021 10:19)

    FMPzvezda je nikada neće osvojiti. Neće ni do F4 nikada stići. Mi smo to već osvojili, ne moramo više ni da igramo. :))
    (Del Piero#10, 21. jun 2021 11:26)

    # Link komentara

  203. Tacno panteru, jel znas zasto? Zato sto se zna ko vas gura i mi tu nemamo sta da trazimo. Aposlutno si u pravu. EL menja format na 20 ekipa, jer Zeljko uzima Partizan, a Skariolo Virtus. Zna se ko su ta dva coveka u evropskoj kosarci, a Bartomeu tu reklamu nece da propusti. Nas guraju kosarkaske legende u EL, vas, to je vec znano, on! Cak je stigao i da iskomentarise dolazak Zoc-a u Partizan, jer to ne moze da spreci. Ne moze se sve silom, panteri!
    (Pogo, 21. jun 2021 11:08)
    Kako misliš da ne može da spreči? Da hoće, može i to vrlo lako. Ostoja je u njegovoj partiji, sutra može da leti iz kluba ako ovaj to poželi. Nije Partizan privatni klub pa da kažeš da ne može. Mada ni tada ne bi bilo sigurno da ne može. Malo si se zaneo u euforiji.
    (Kralj Ibi, 21. jun 2021 11:25)

    # Link komentara

  204. Igre. Zvezdi fudbal, Partizanu kosarka, mir u kuci i nema vise skandiranja na tribinama. Doduse, ovi moji cute godinama, mora da im je dobro.
    (Indoktrinacija, 21. jun 2021 11:25)

    # Link komentara

  205. Partizan nikada vise mece igrati Evroligu.
    (Aleksej, 21. jun 2021 10:19)

    Meće, meće, ima ga mećemo limenkama
    (BORac, 21. jun 2021 11:25)

    # Link komentara

  206. Baš zasluženo. Zar nismo oduvek mrzeli ekipe sa ugovorima? Sad odgovara?
    (Zhex, 21. jun 2021 11:24)

    # Link komentara

  207. Hahaha… ponadali se.
    (haujesnou, 21. jun 2021 11:24)

    # Link komentara

  208. Pre 3 dana je Evroliga zvanično objavila svih 18 učesnika sledeće sezone
    (Ilija Dukić, 21. jun 2021 10:16)

    Objavljeno je 18 učesnika za predstojeću sezonu, a ovde je reč o narednoj.
    (čisto da razjasnimo, 21. jun 2021 11:24)

    # Link komentara

  209. Grci bi mogli malo u svoje dvoriše jer su se raspali što se tice klupske kosarke a bogami ni reprezentativna im nije nista bolja.
    (KoRn, 21. jun 2021 11:22)

    # Link komentara

  210. Nemojte ih muciti,prvo ih nalozite za Zeljka,a sada i ovo...pa jesu grobari ali su ipak ljudi...
    (milos, 21. jun 2021 11:22)

    # Link komentara

  211. Ko je sada pa ovaj Grk koji je "zapalio" jadne grobose, njima je i Ostoje preko glave kako ih godinama "vuce za nos" a sada se pojavio ovaj da ih "dokusuri".
    (Papilon, 21. jun 2021 11:22)

    # Link komentara

  212. Mislite da bi Zoran Savić i Željko Obradović došli da se zezaju sa Ćokijem i kompanijom, a da im nije obećana Evroliga?
    (Neba, 21. jun 2021 11:21)

    # Link komentara

  213. Нема већег цинизма, него када навијачи нашег градског ривала питају одакле паре, констатују да смо пред гашењем и слично... Има то смисла, али тек кад одговоре на питање ко је имао интереса да клубу који је испао из лиге омогућии отпис или репрограм 16 милки дуга, унесе у клуб стотинак милиона евра у протеклих десет година и прави се да је то нормално... Из исте касе се финансирају и једни и други, наравно у различитом обиму... Можда је онај ко одлучује о финансирању, схватио да је Звезда промашена европска прича и да поново покуша са Партизаном јер заиста има људе од успеха и интегритета који то могу покушати... Здрава конкуренција је пожељна, или се можда плашите исте... Ако Жељко дође, нећу робовати резултатима, већ ми је жеља даl уреди функционисање клуба и направи одступницу Остоји...време је да имена од угледа воде и клуб и кошарку уопште... Но, сачекајмо да се све потврди или демантује, а онда видимо на чему смо...
    (Capricorn, 21. jun 2021 11:12)

    Na normalno pitanje onog koji vam je davao pare, da rukovodstvo kk Partizan izadje sa podatkom o količini novca koji je dobio od države, šta ste odgovorili ?? Ne čujem te, moralisto preposteni...
    (bgd, 21. jun 2021 11:21)

    # Link komentara

  214. Idu izbori a ovaj obećava put u svemir.
    @Loznica...

    Kakve veze ima ovaj sa ovim?
    Pa on kad bi mogao za vodu nam ne bi dao.
    (Duka, 21. jun 2021 11:20)

    # Link komentara

  215. Pročitaj pažljivije tekst. Samo malo pažljivije. Pokušaj bar. Znam da si se uplašio povratka Partizana u Evroligu, ali smiri živce, udahni...
    Niti je ovo priča za ovu sezonu, niti je uopšte sigurno.
    (panter pudlica, 21. jun 2021 10:28)
    Pravo Partizan Megu da pobedi i Borac iz Čačka pa da se plašimo. A kada su mućke u pitanju tu ste šampioni
    (Realno, 21. jun 2021 10:55)
    Pa vi ste panteri do sada svaki put igrali nezasluženo Evroligu. Tri puta ste igrali umesto ekipa koje šatro nisu imale novac, a bile su prvaci. Jel se sećate kako ste igokei oteli Evroligu? Pa placanje Ciboni da odustane od Evrolige pa da vi idete kao ekipa koja je ispala u polufinalu, a i Partizan je ispao tada u polufinalu, a Cedevita u finalu od Cibone. Pa sada ovo oko korone. Bruke jedne. vi pričate o poštenju. Stidite se...
    (Srxx, 21. jun 2021 11:20)

    # Link komentara

  216. Toliko o ozbiljnosti. Dokle vise ovakve price. Nijedan nas tim, pogotovo srpski, a i sa ovih prostora, nece dobiti garantovani ugovor. Na osnovu cega ce ga Partizan dobiti? Losi rezultati godinama, netransparentno poslovanje, haoticno stanje u klubu. Ne zanosite se.
    (Acabracaderantršavi, 21. jun 2021 10:21)

    A znamo da si samo mali komšija zavidni jer košarka je Partizan !
    (Ti si ?, 21. jun 2021 11:19)

    # Link komentara

  217. Sta je, Grobarcici? Sad vam ne smeta Bartolomeu i njegova prodaja licenci? Sad je kupovina Ok, a?
    Sigurno vas ne bi zvali zbog vasih "uspeha" na terenu. Mada, 6to mesto u ABA nije tako lose..
    (Nele, 21. jun 2021 11:01)

    Турчине, џаба вам и новци и Први Он.
    Нисам присталица вантеренског стицања права на такмичење, али ми је драго када се знојите. И немој ми рећи да заиста верујеш да ће Ђорди Партизану уручити ванредну позивницу за Евролигу?
    (Јабучило, 21. jun 2021 11:17)

    # Link komentara

  218. Ako dođe Željko i ako bude ovo za licencu svaka čast. Igrajte i borite se najbolje što možete i nek pobedi bolji. Ali molim vas prekinite da kukate i da izigravate žrtve, stvarno nema smisla. Jer to niste. Duha ne interesuje Zvezda u košarci i svi znamo zašto. Fudbal je druga stvar. Dok on lebdi nećete uzeti titulu. Pogrešno, ali tako je.
    (Millennium, 21. jun 2021 11:17)

    # Link komentara

  219. Grci pišu...
    Garantovano mesto u Evroligi je uslovljeno ekstra prihodima. Ako budu srpskom klubu dali licencu, to bi značilo da je liga pukla!
    Istorija i talenat tu ne igraju nikakvu ulogu, jer je ta liga proizvod onog sveta u kome je sve na prodaju.
    Zato - da se ne ložimo bezveze!
    (Svet u boji, 21. jun 2021 11:17)

    # Link komentara

  220. Sigurno vas ne bi zvali zbog vasih "uspeha" na terenu. Mada, 6to mesto u ABA nije tako lose..
    (Nele, 21. jun 2021 11:01)

    Ne da nije lose nego je za njih to premija posto su protekle sezone bili sedmi.
    (Cubaka, 21. jun 2021 11:17)

    # Link komentara

  221. Звездаш сам,али заслужио је и Партизан да игра Евролигу . Ипак је то историјски клуб кошарке. Вечи него један асвел..
    (Deki-Španija, 21. jun 2021 10:33)

    Istorijski klubovi košarke su i Split i Cibona, sa daleko više uspeha u domaćim i evropskim takmičenjima. Da ne spominjem klubove kao Varese, ASK Riga i sl. Nijedan igrač više ne igra u Partizanu koji je igrao u uspešnim sezonama iz recimo 1991. i 1998.

    Ako Partizan dobije specijalnu pozivnicu 0% će istorija da umeša prste, a 100% će mogućnost da obezbede 8 miliona dolara budžeta za igrače i normalne uslove igranja u vreme ove korone. Takođe utiče i to da je klub iz zemlje u kojoj se dosta prati košarka.
    (Ostin A, 21. jun 2021 11:03)
    Veroavtno je covek mislio na trofeje, ne znam sto se brecas
    (Losmi, 21. jun 2021 11:17)

    # Link komentara

  222. PA ....TO JE SJAJNO...
    (NEKO TRECI, 21. jun 2021 11:17)

    # Link komentara

  223. da li iko veruje jos i coviceve spinere?
    ima jedan talijan, jedan litvanac i jedan grk...
    i svi imaju ekskluzive vezane za partizan koji veze sa realnoscu nemaju.
    ako dolazi obradovic, nece imati vise od 0.5m po sezoni, sa polulimitiranim timom. I to ako dolazi dolazi jer mu se tako upalila sisarka.
    realnije je da nadjemo nekog iskusnijeg trenera domace proizvodnje koji ume da razvija igrace i iducu godinu pravimo tim a ne rezultate.
    u EK cetvrtfinale, eventualno polu je max.
    ABA....tesko,fmp,fmp2, cg fmp, namestaljke, spinovi, sudije, lakse je sest puta promasiti na ruskom ruletu.
    Sledecu sezonu napraviti mlad, fajteraki tim koji ce vratiti grobare. ne trazimo trofej, hocemo borbu, nadu, pune tribine, ljubav...Hocemo nove ruze, da verujemo da ce procvetati pre nego sto odu...
    Trofeji su sve osim realnog. Ne zelimo 55 stranaca, necemo igrace na par meseci. Ne zelimo 5 trenera u sezoni.
    Dajte nam mlade ratnike i mi smo srecni... Cekacemo jos 15god ako treba da se rodi novi Pera Bozic,dizac trofeja
    (Ako su ruze, procvetace..., 21. jun 2021 11:16)

    # Link komentara

  224. Jovke nije mene prpa nego brinem za vase zdravlje grobara.Ne daj Boze da vam se nesto dogodi pa sa kime ima da se sprdamo.
    (Pera Detlic, 21. jun 2021 11:16)

    # Link komentara

  225. Molim postene Grbare da mi objasne, klub je bio pred bankrotom pre tri sezone, onda bum dolazi Trinkijeri... hmmm. Onda krece druga sezona korona itd raspad ekipe, odlaze svi koji su mogli da odu. Opet grcanje u dugovima, i sad vest dolazi Zoc, i Partizan dobija A licencu od sledece 21/22 sezone. Odakle vam lova frajeri?
    (zilijen, 21. jun 2021 10:48)
    Iz iste kase dobijamo. To je i pticama jasno, samo forumasima ne ide da pokace. Oba kluba su partijska prcija, do sada se jedan forsirao da se izjednace neke davne frustracije, da se zadovolje sujete.
    (Petar, 21. jun 2021 11:15)

    # Link komentara

  226. Partizan u Evroligi a Panteri u Kup Lilijane Roketi pošto se u Evroligi blamiraju. Sedamnaesti od 18 ekipa?!!!??? Gde je poenta vašeg nazovi igranja?? Da ne budete poslednji? Ne razumem..
    (vuk, 21. jun 2021 10:58)
    malo dostojanstva...
    bili ste poslednji u evrokupu, a ove godine cete ga igrati sa wild card-om...
    u evroligi ste bili zakucani za dno u grupama sa raznim prokomima i vroclavima...

    nasa poenta igranja evrolige je da ucimo, a ti ako mislis da ce partizan da dominira u ovakvom formatu, zamisli sta bi tek onda radio borac iz cacka...
    (lal, 21. jun 2021 11:15)

    # Link komentara

  227. Da smo mi normalna drzava pa da tuzilastvo udje u KK i FK Partizan i Zvezda ne bi ni jedni igrali ni ABA ni Ling Long lige a kamoli nesto u Evropi. A bogami i vrh drzave koji im je davao pare bi odgovarao.
    (POPE, 21. jun 2021 11:14)

    # Link komentara

  228. Nolan Smit like this!
    (cukce, 21. jun 2021 11:14)

    # Link komentara

  229. Нема већег цинизма, него када навијачи нашег градског ривала питају одакле паре, констатују да смо пред гашењем и слично... Има то смисла, али тек кад одговоре на питање ко је имао интереса да клубу који је испао из лиге омогућии отпис или репрограм 16 милки дуга, унесе у клуб стотинак милиона евра у протеклих десет година и прави се да је то нормално... Из исте касе се финансирају и једни и други, наравно у различитом обиму... Можда је онај ко одлучује о финансирању, схватио да је Звезда промашена европска прича и да поново покуша са Партизаном јер заиста има људе од успеха и интегритета који то могу покушати... Здрава конкуренција је пожељна, или се можда плашите исте... Ако Жељко дође, нећу робовати резултатима, већ ми је жеља да уреди функционисање клуба и направи одступницу Остоји...време је да имена од угледа воде и клуб и кошарку уопште... Но, сачекајмо да се све потврди или демантује, а онда видимо на чему смо...
    (Capricorn, 21. jun 2021 11:12)

    # Link komentara

  230. Drzavni projekat povratka partizana u Evroligu.
    (!!!, 21. jun 2021 11:11)

    # Link komentara

  231. Ne znam da li je istina ili patka, ali KK Partizan je institucija evropske košarke i on zaslužuje da igra u Evroligi. Kada ovo t4vdim, ne mislim samo na broj domaćih i evropskih trofeja, nego i na kult košarke koji Partizan neguje, na broj vrhunskih trenera koje je iznedrila Partizanova škola, na broj igrača u NBA... Tu je i publika, koja je postavila nedostižne standarde u Evropi. To što jedna ličnost u Srbiji satire Partizan poslednjih godina, samo je posledica njegovih kompleksa.

    Da li ova priča o Evroligi ima neke veze sa povratkom Željka Obradovića, to ne znam, ali je glavni problem što je jedan čovek, pritisnut kompleksima, uništio infrastukturu KK Partizan, doveo nesposobne i kompromitovane ljude u upravu. Sve dok su ti ljudi u Partizanu, bićemo "topovsko meso" u Evropi, nešto slično kao neki KK koji ne zna ni kako se zove.
    (PSG 6 komada, to je kanonada, 21. jun 2021 11:11)

    # Link komentara

  232. Velika vest za Srbiju
    (Dragan, 21. jun 2021 11:10)

    # Link komentara

  233. Pre 3 dana je Evroliga zvanično objavila svih 18 učesnika sledeće sezone
    (Ilija Dukić, 21. jun 2021 10:16)

    Toliko o ozbiljnosti. Dokle vise ovakve price. Nijedan nas tim, pogotovo srpski, a i sa ovih prostora, nece dobiti garantovani ugovor. Na osnovu cega ce ga Partizan dobiti? Losi rezultati godinama, netransparentno poslovanje, haoticno stanje u klubu. Ne zanosite se.
    (Acabracaderantršavi, 21. jun 2021 10:21)
    Ako mislite da se Zeljko vraca da bi igrao 3 godine EK, pa kako da vam kazem, ne ide. Ovo nije proizvoljna informacija, ovde se nesto kuva. E sad, da li je KKP zasluzio, pa nije. Da li je EL trasnparentna i smislena liga? Nije. Nista ne treba da vas iznenadi. Ali ako navijaci Zvezde misle da imaju neki eksluzivitet, neka se probude sto pre.
    (Vuk, 21. jun 2021 11:10)

    # Link komentara

  234. Koja laz...neverovatno!
    (Ja, 21. jun 2021 11:09)

    # Link komentara

  235. da budemo realni iako je ovo nerealno...
    ovo je jedini nacin da je ikad vise igraju
    (Alonzo Mosley, 21. jun 2021 10:42) 

    Tacno panteru, jel znas zasto? Zato sto se zna ko vas gura i mi tu nemamo sta da trazimo. Aposlutno si u pravu. EL menja format na 20 ekipa, jer Zeljko uzima Partizan, a Skariolo Virtus. Zna se ko su ta dva coveka u evropskoj kosarci, a Bartomeu tu reklamu nece da propusti. Nas guraju kosarkaske legende u EL, vas, to je vec znano, on! Cak je stigao i da iskomentarise dolazak Zoc-a u Partizan, jer to ne moze da spreci. Ne moze se sve silom, panteri!
    (Pogo, 21. jun 2021 11:08)

    # Link komentara

  236. Kako losi rezlutati partizana???Ko je ikakve rezlutate pokazao do sada u evroligi?Zato ce i zvati po svim merilima samo partizan moze igrati evroligu a ove nase lige su namestene te ne mozete takve iste koristiti kao merilo.Pogledajte zvezdu u evroligi i onda recite jel namesteno ili nije prvenstvo aba i nase lige.
    (Zoran ns, 21. jun 2021 11:07)

    # Link komentara

  237. Летње ложење.
    (Јабучило, 21. jun 2021 11:07)

    # Link komentara

  238. Idu izbori, a ovaj obećava put i osvajanje svemira…
    (Loznica, Gučevo, Cer…, 21. jun 2021 11:06)

    # Link komentara

  239. Molim postene Grbare da mi objasne, klub je bio pred bankrotom pre tri sezone, onda bum dolazi Trinkijeri... hmmm. Onda krece druga sezona korona itd raspad ekipe, odlaze svi koji su mogli da odu. Opet grcanje u dugovima, i sad vest dolazi Zoc, i Partizan dobija A licencu od sledece 21/22 sezone. Odakle vam lova frajeri?
    (zilijen, 21. jun 2021 10:48)
    Ime i brend donosi to što si nabrojao, pa neće valjda neki fuzionisani tim, koji se godina bori za top 17, da ima svetske trenere, Žoca, Trinkijerija, Generala, vi imate Rudonju koji zateže odbranu, svako prema svom imenu i klasi.
    (King, 21. jun 2021 11:05)

    # Link komentara

  240. Od jeseni se vraća najbolja evropska košarka u hram košarke! Konačno! Jedva čekam!
    (Loznica, Gučevo, Cer…, 21. jun 2021 10:20)osoba pod tim nikom koju pokusavas da trolujes. Ali drugarski. Ok?
    (oprcatimater, 21. jun 2021 11:05)

    # Link komentara

  241. Ali stativa, bahahaaaa.
    (Redster, 21. jun 2021 11:05)

    # Link komentara

  242. Koja glupost, zvezda sa duplo javcim timom i finansijema, jedva do 17 mesta. Partizan bi svi tamburali sa po 30 razlike. Za Evroligu treba rotacija od bar 12 kvaltetnih igraca, Partizan nema ni 3, Zvezda 5-6.
    (Toma, 21. jun 2021 11:04)

    # Link komentara

  243. Posteno. Ako ko sa ovih prostora zasluzuje licencu to je Partizan. To govorim kao varvar.
    (delboj, 21. jun 2021 11:03)

    # Link komentara

  244. Prvi april u junu??
    (ja, 21. jun 2021 11:03)

    # Link komentara

  245. Звездаш сам,али заслужио је и Партизан да игра Евролигу . Ипак је то историјски клуб кошарке. Вечи него један асвел..
    (Deki-Španija, 21. jun 2021 10:33)

    Istorijski klubovi košarke su i Split i Cibona, sa daleko više uspeha u domaćim i evropskim takmičenjima. Da ne spominjem klubove kao Varese, ASK Riga i sl. Nijedan igrač više ne igra u Partizanu koji je igrao u uspešnim sezonama iz recimo 1991. i 1998.

    Ako Partizan dobije specijalnu pozivnicu 0% će istorija da umeša prste, a 100% će mogućnost da obezbede 8 miliona dolara budžeta za igrače i normalne uslove igranja u vreme ove korone. Takođe utiče i to da je klub iz zemlje u kojoj se dosta prati košarka.
    (Ostin A, 21. jun 2021 11:03)

    # Link komentara

  246. Molim postene Grbare da mi objasne, klub je bio pred bankrotom pre tri sezone, onda bum dolazi Trinkijeri... hmmm. Onda krece druga sezona korona itd raspad ekipe, odlaze svi koji su mogli da odu. Opet grcanje u dugovima, i sad vest dolazi Zoc, i Partizan dobija A licencu od sledece 21/22 sezone. Odakle vam lova frajeri?
    (zilijen, 21. jun 2021 10:48)

    Neznaju jer nemaju knjigovodju....
    (Paja, 21. jun 2021 11:03)

    # Link komentara

  247. Zvezdas sam ali po apsolutno svemu, zasluzujemo i CZV i KKP u Euroligi. Nemci imaju dve ekipe, Francuzi dve. O cemu pricamo uopste? Posle USA najveca sila… Treba i Bulutov Novi Sad basket ekipa da igra to…
    (Dienekes, 21. jun 2021 10:25)

    na zalost el nije sportska prica, a cak ne znam ni da li je biznis, jer nije tacno jasno ko tu zaradjuje pare i koliko. prica se o tome kako zvezda i partizan nemaju transparentno poslovanje, sto je nazalost tacno, ali NEMA GA NI EVROLIGA!
    to je ringispil gde moras da platis voznju. tako da rec "zasluziti" i "evroliga" ne znam u kakvom tacno odnosu stoje... aba liga je uspela da kupi jedno mesto i sada je tuca oko toga ko ce to mesto svake godine da uzme.
    sa druge strane ko ce, kako ce i da li ce ikada da uplati specijalno za partizan, to ne znam.
    verovatno da kada bi evroliga imala transparentno poslovanje da bi zvezda i partizan usli lakse. da se gledaju tv rejtinzi, zarada od rekvizita, posecenost, broj tvitova, non-basketball related income (sto bi rekli u nba...)
    znam ja da su nemci u nemackoj bogatiji nego srbi u srbiji, ali zvezda i partizan imaju navijace i u dijaspori a bogami i platezne navijace i ovde. da se stavi posteno na papir ubedjen sam da bi svako normalan uvideo da el moze samo da profitira od zvezde i partizana. medjutim mutna je to voda mafijaska. nije to nba.
    (veverica, 21. jun 2021 11:01)

    # Link komentara

  248. Sta je, Grobarcici? Sad vam ne smeta Bartolomeu i njegova prodaja licenci? Sad je kupovina Ok, a?
    Sigurno vas ne bi zvali zbog vasih "uspeha" na terenu. Mada, 6to mesto u ABA nije tako lose..
    (Nele, 21. jun 2021 11:01)

    # Link komentara

  249. Ove kukavce grobare će da izlude ovog leta sa bajkama.
    (Neđo Valderama, 21. jun 2021 10:59)

    # Link komentara

  250. Partizan u Evroligi a Panteri u Kup Lilijane Roketi pošto se u Evroligi blamiraju. Sedamnaesti od 18 ekipa?!!!??? Gde je poenta vašeg nazovi igranja?? Da ne budete poslednji? Ne razumem..
    (vuk, 21. jun 2021 10:58)

    # Link komentara

  251. Pročitaj pažljivije tekst. Samo malo pažljivije. Pokušaj bar. Znam da si se uplašio povratka Partizana u Evroligu, ali smiri živce, udahni...
    Niti je ovo priča za ovu sezonu, niti je uopšte sigurno.
    (panter pudlica, 21. jun 2021 10:28)
    Pravo Partizan Megu da pobedi i Borac iz Čačka pa da se plašimo. A kada su mućke u pitanju tu ste šampioni
    (Realno, 21. jun 2021 10:55)

    # Link komentara

  252. @Kosjan
    a ako je srpska kosarka zvezda onda je vise necemo ni imati, bila jednom jedna zemlja kosarke..
    i jos nesto takvima kao ti je mesto u lazi, ne na forumu
    (deda, 21. jun 2021 10:54)

    # Link komentara

  253. Partizan nikada vise mece igrati Evroligu.
    (Aleksej, 21. jun 2021 10:19)

    Mozda Partizan i "mece" vise igrati nikada EL, ali vama ga svake sezone "mece" u toj istoj EL ko kako stigne :)
    (ajde bre bezi, 21. jun 2021 10:46)Partizan nikada vise nece igrati Evroligu.
    (Aleksej, 21. jun 2021 10:54)

    # Link komentara

  254. Joj majko kakva laz... Pa ovi mucenici pred gasenjem.
    (BokeeLee, 21. jun 2021 10:54)

    # Link komentara

  255. Molim redakciju da NE LOZI grobare na ovu vrucinu.
    (Pera Detlic, 21. jun 2021 10:25)

    Jel prpa divlja mačko iz predgrađa :P
    (Jovke2, 21. jun 2021 10:54)

    # Link komentara

  256. Ovo nije za predstojecu sezonu nego onu tamo kad su izbori u Srbiji. Pametnom dovoljno.
    (Aleksej, 21. jun 2021 10:27)

    Svakako, iz Evrolige uvek pomno prate izbore u Srbiji i shodno tome donose odluke. Pametnom dosta & ko razume shvatice
    (As Nodt, 21. jun 2021 10:52)

    # Link komentara

  257. Pre 3 dana je Evroliga zvanično objavila svih 18 učesnika sledeće sezone
    (Ilija Dukić, 21. jun 2021 10:16)

    Izvinite ljudi, ali ja stvarno ne znam jel vi ne citate tekst ili sta, pise da sledece sezone Partizan igra Evrokup, a posto je vec objavljeno 18 ucesnika, onda se verovatno odnosi na sledecu godinu. I sto bi Zvezdasi bili na aparatima? Lepo ako su pametni dogovore se da Srbija ima 2 tima u Euroligi, konacno neka korist od ABA lige da bude… E sad ako im je vece zadovoljatvo da se i dalje prepucavaju ko je FMP 2 ko je Igokea i podmecu noge jedni drugima…
    (Turka, 21. jun 2021 10:52)

    # Link komentara

  258. Sad moze i preko veze ,mogao je i i evrokup preko veze moze i ovo...zar ne crno beli licemeri
    (Notorious, 21. jun 2021 10:52)

    # Link komentara

  259. od ovoga nazalost nema nista.i trenutno nije sasluzeno.mozda se ovo potencira jer se smatra da inace zoc nebi dosao u Partizan.daj boze da je istina,medjutim realna opcija nije sigurno
    (joca, 21. jun 2021 10:51)

    # Link komentara

  260. Leonardo: Ono kad se sami ubedite da ste posteni. Nemojte vi o postenju molim te, bolje da nisi nista pisao, ispao bi pametniji.
    (Shumi, 21. jun 2021 10:50)

    # Link komentara

  261. Pa zna Željko gde dolazi. Neće on u tim koji ne igra EL.
    (Masariko, 21. jun 2021 10:50)

    # Link komentara

  262. Joj, citam komentare i stvarno mi je zao grobara.
    (Lars, 21. jun 2021 10:50)

    # Link komentara

  263. Igrace partizan evroligu za 2 do 3 godine, sto bi rekao predsednik samo sto dotad necete postojati.
    (Paja, 21. jun 2021 10:49)

    # Link komentara

  264. Znaci poskupeće struja.
    (Bones, 21. jun 2021 10:49)

    # Link komentara

  265. Ipak je Zeljko ime u Evropskoj košarci a Boga mi i prezime.
    (Duka, 21. jun 2021 10:49)

    # Link komentara

  266. A limari se usutili... Stize pozivnica od eurolige, stize Zeljko a s njim vise nisu prijatelji. Mozda dodje i salo,dulo i dalo pa da se ćeramo. Uglavnom rodjaci loziona neka pocne. Sretan Zeljko svima koji slave.
    (grigorije, 21. jun 2021 10:23)
    55

    e baš smo se zbog rumenog "usutili"
    (bgd, 21. jun 2021 10:48)

    # Link komentara

  267. Molim postene Grbare da mi objasne, klub je bio pred bankrotom pre tri sezone, onda bum dolazi Trinkijeri... hmmm. Onda krece druga sezona korona itd raspad ekipe, odlaze svi koji su mogli da odu. Opet grcanje u dugovima, i sad vest dolazi Zoc, i Partizan dobija A licencu od sledece 21/22 sezone. Odakle vam lova frajeri?
    (zilijen, 21. jun 2021 10:48)

    # Link komentara

  268. Ne treba nam to. Liga u kojoj igra Zvezda, nije Evroliga. Tek kad njih eliminišemo, treba da pristupimo najelitnijem takmičenju.
    (Parni valjak, 21. jun 2021 10:47)

    # Link komentara

  269. Partizan nikada vise mece igrati Evroligu.
    (Aleksej, 21. jun 2021 10:19)

    Mozda Partizan i "mece" vise igrati nikada EL, ali vama ga svake sezone "mece" u toj istoj EL ko kako stigne :)
    (ajde bre bezi, 21. jun 2021 10:46)

    # Link komentara

  270. Dolazi i lebron kažu, da završi karijeru u partizanu, a sledeće sezone će mu se vjerovatno pridružiti kris pol.
    (Ss, 21. jun 2021 10:45)

    # Link komentara

  271. Aleksej

    Da znaš kakav efekat ima to što si stavio pametnom dovoljno. Evo. Bas sam se zamislio.
    (Roki, 21. jun 2021 10:45)

    # Link komentara

  272. I evroligi konacno doslo iz dup.ta u glavu...
    (bajro enimal, 21. jun 2021 10:43)

    # Link komentara

  273. Limenke 2 na aparatima :)))
    (grobari čokot, 21. jun 2021 10:21)

    Oni na aparatima, a vama ubacuju žetone. Smešni i jedni i drugi. Zaslužujete jedni druge.
    (bm, 21. jun 2021 10:43)

    # Link komentara

  274. Звездаш сам,али заслужио је и Партизан да игра Евролигу . Ипак је то историјски клуб кошарке. Вечи него један асвел..
    (Deki-Španija, 21. jun 2021 10:33)

    Као велики звездаш изражавам радост због ове вести ! То је сјајно за нашу кошарку, као и долазак Жељка Обрадовића, вероватно најбољег европског тренера икада, али и великог родољуба, доброг човека.
    Србија !
    (Дејан, 21. jun 2021 10:32)

    Veliki zvezdasi bi zvezdu prodali za lajkove kao i tebi slicni ..
    (Kosjan, 21. jun 2021 10:42)

    # Link komentara

  275. da budemo realni iako je ovo nerealno...
    ovo je jedini nacin da je ikad vise igraju
    (Alonzo Mosley, 21. jun 2021 10:42)

    # Link komentara

  276. Ovo jednom mesecno krene da cirkulise, juce su objavili za ovu sezonu listu. Eventualno sledece godine.
    (Azerot, 21. jun 2021 10:40)

    # Link komentara

  277. Hvala duhu .
    (ajmoo grobari, 21. jun 2021 10:39)

    # Link komentara

  278. Zvezdas sam ali po apsolutno svemu, zasluzujemo i CZV i KKP u Euroligi. Nemci imaju dve ekipe, Francuzi dve. O cemu pricamo uopste? Posle USA najveca sila… Treba i Bulutov Novi Sad basket ekipa da igra to…
    (Dienekes, 21. jun 2021 10:25)

    Zvezdas sam ali....sve mi je jasno
    (maxx, 21. jun 2021 10:38)

    # Link komentara

  279. I baš danas 1 april...
    (4444, 21. jun 2021 10:38)

    # Link komentara

  280. I baš danas 1 april...
    (4444, 21. jun 2021 10:38)

    # Link komentara

  281. A pre mesec dana je bila isto tako "proverena" vest da Zvezda i Zenit dobijaju A licence.
    Obe vesti su za sezonu 2022/2023, predstojeca sezona je zakucana.
    Znaci iz ABA lige dva kluba, a umesto koga? Koga ce da izbace iz lige, da bi se obezbedilo jos jedno mesto? Jedino ako prosire ligu i podele je na dve.
    (Lanmi, 21. jun 2021 10:37)

    # Link komentara

  282. Jao, opet vas loze... Kao i onda kad ste mislili da cete uci umesto Zenita hahahahhajaja
    (Kukatilo, 21. jun 2021 10:37)

    # Link komentara

  283. A taman su panteri naucili pravila. :D
    (realno, 21. jun 2021 10:36)

    # Link komentara

  284. Šta imaju oni da traže u EL?! Samo Zvezda, zna se!
    (Loznica, Gučevo, Cer…, 21. jun 2021 10:35)

    # Link komentara

  285. Ja kao Partizanovac veliki smatram da ne zaslužujemo EL kao ni povratak Obradovića...
    (Nenad, 21. jun 2021 10:35)

    # Link komentara

  286. @Tor

    Ne brini brate, plaćaćete da ih gledaš, kao što te sad plaćaju da komentarišeš. Nadam se da imaš puno koristi od toga.
    (navijač, 21. jun 2021 10:35)

    # Link komentara

  287. Nigde ni ne pise da bismo igrali naredne sezone, na nekoliko mesta u tekstu je jasno navedeno na koju se to sezonu odnosi. Citajte sa razumevanjem...
    (Pirotehnicar, 21. jun 2021 10:35)

    # Link komentara

  288. Navijači Partizan Igk ne žele tako u Evroligu. Oni hoće da idu kad zasluze, kao i ove sezone u Evrokup. Zna se da 7. ekipa u ABA ima garantovano mesto u Evrokupu, a ne da im država placa, ili da igraju Ligu Šampiona u fudbalu jer je Zvezda kažnjena…. Ma neee..
    (Spale, 21. jun 2021 10:34)

    # Link komentara

  289. Ma odbice oni tu pozivnicu, nece oni u Evroligu ako nisu zasluzili pozicijom na tabeli Aba lige, siguran sam u to, to su postenjacine.
    (Nenad, 21. jun 2021 10:34)

    # Link komentara

  290. Звездаш сам,али заслужио је и Партизан да игра Евролигу . Ипак је то историјски клуб кошарке. Вечи него један асвел..
    (Deki-Španija, 21. jun 2021 10:33)

    # Link komentara

  291. ne prihvatamo.
    hoćemo to da izborimo na terenu, jer mi smo "pošteni".
    (grobari železnik, 21. jun 2021 10:32)

    # Link komentara

  292. Као велики звездаш изражавам радост због ове вести ! То је сјајно за нашу кошарку, као и долазак Жељка Обрадовића, вероватно најбољег европског тренера икада, али и великог родољуба, доброг човека.
    Србија !
    (Дејан, 21. jun 2021 10:32)

    # Link komentara

  293. A mrzeli ste ekipe sa ugovorima koje su nezasluženo tu...
    (Zhex, 21. jun 2021 10:31)

    # Link komentara

  294. a kako ce drukcije, nego preko stela i otimanja, tako rade citavu istoriju.
    (Shumi, 21. jun 2021 10:19) # Link komentara

    Govoris o istoriji FMP-a od 2012. naovamo?
    (Leonardo, 21. jun 2021 10:30)

    # Link komentara

  295. @Ilija Đukić
    Tako je, ovo se mozda odnosi na sledecu sezonu (ako nije potpuna dezinformacija) jer je spisak timova objavljen i cak su naveli da samo Istanbul i Atina imaju vise predstavnika u EL a ostali gradovi po jednog…
    (Samo za tebe!, 21. jun 2021 10:30)

    # Link komentara

  296. e sad ono o žocu u partizanu ima smisla...
    (ende, 21. jun 2021 10:29)

    # Link komentara

  297. Ovo jedino ima smisla ako je pao dogovor sa Željkom da preuzme Partizan i da dobije ogroman budžet pa samim tim da budu konkurentni u Evroligi,a opet dva srpska kluba u Evroligi mislim da će to teško ići mada "para vrti gde burgija neće"tako da treba sačekati...
    (lifeisgood, 21. jun 2021 10:29)

    # Link komentara

  298. Pre 3 dana je Evroliga zvanično objavila svih 18 učesnika sledeće sezone
    (Ilija Dukić, 21. jun 2021 10:16)

    Pročitaj pažljivije tekst. Samo malo pažljivije. Pokušaj bar. Znam da si se uplašio povratka Partizana u Evroligu, ali smiri živce, udahni...
    Niti je ovo priča za ovu sezonu, niti je uopšte sigurno.
    (panter pudlica, 21. jun 2021 10:28)

    # Link komentara

  299. Pre 3 dana je Evroliga zvanično objavila svih 18 učesnika sledeće sezone
    (Ilija Dukić, 21. jun 2021 10:16)Ovo nije za predstojecu sezonu nego onu tamo kad su izbori u Srbiji. Pametnom dovoljno.
    (Aleksej, 21. jun 2021 10:27)

    # Link komentara

  300. bravo! sa žocom,navijačima i uz par kvalitetnuh pojačanja sigurno nećemo biti sedamnaesti ko zvezda.
    (sava, 21. jun 2021 10:26)

    # Link komentara

  301. Ma čekajte ljudi, ne bi oni to hteli. Oni su uvek bili protiv nive Evrolige i da se igra bez zasluga, sigurno će svi navijači da kažu da ne žele tako da uđu u Evroligu nego da zasluže.
    (Leonida, 21. jun 2021 10:26)

    # Link komentara

  302. Sa Željkom uvek stiže zlato. Hvala Žoc!
    (Da da, 21. jun 2021 10:25)

    # Link komentara

  303. Pre 3 dana je Evroliga zvanično objavila svih 18 učesnika sledeće sezone
    (Ilija Dukić, 21. jun 2021 10:16)

    Da, ali to ne znači ništa.
    Zadnja info je da Zvezda ipak neće biti učesnik EL nego Partizan.
    (Michael Jordan, 21. jun 2021 10:25)

    # Link komentara

  304. Molim redakciju da NE LOZI grobare na ovu vrucinu.
    (Pera Detlic, 21. jun 2021 10:25)

    # Link komentara

  305. Ne verujem da bi Zeks dolazio tek onako u Partizan...verovatno se krije nesto iza toga,a to je moguce Evroliga.
    (Ivan V., 21. jun 2021 10:25)

    # Link komentara

  306. Hvala Vučiću!!!!
    (Vladimir, 21. jun 2021 10:25)

    # Link komentara

  307. Zvezdas sam ali po apsolutno svemu, zasluzujemo i CZV i KKP u Euroligi. Nemci imaju dve ekipe, Francuzi dve. O cemu pricamo uopste? Posle USA najveca sila… Treba i Bulutov Novi Sad basket ekipa da igra to…
    (Dienekes, 21. jun 2021 10:25)

    # Link komentara

  308. Ne lozi ih Stavro...
    (top lista nadrealista..., 21. jun 2021 10:24)

    # Link komentara

  309. Prvo Žoc, sad ovo. Ima li kraja vašim paljevinama?
    (klikeras, 21. jun 2021 10:24)

    # Link komentara

  310. jao nemojte ovo da pišete... ahahaha sve ekipe hitne pomoći će da se presele u železnik
    (excelom do pobede, 21. jun 2021 10:23)

    # Link komentara

  311. uh...bacate me na porodični trošak odmah. Supruga, sin (4) i ja .. imajte duše :)))
    (Savan walker, 21. jun 2021 10:23)

    # Link komentara

  312. A limari se usutili... Stize pozivnica od eurolige, stize Zeljko a s njim vise nisu prijatelji. Mozda dodje i salo,dulo i dalo pa da se ćeramo. Uglavnom rodjaci loziona neka pocne. Sretan Zeljko svima koji slave.
    (grigorije, 21. jun 2021 10:23)

    # Link komentara

  313. Nadam se da je istina jer mučno je više gledati zvezdina brukanja iz sezone u sezonu.
    (Pop, 21. jun 2021 10:23)

    # Link komentara

  314. Šteta. Baš sad kad su oni potpuno nezainteresovani, jer je to jedno potpuno kriminalno i nikad slabije takmičenje.
    (Faruk Hadžibegić, 21. jun 2021 10:22)

    # Link komentara

  315. Nemam problem sa tim. Vise ne gledam ni Zvezdu uopste, pa samim tim necu gledati ni Partizan. Tek kad budem imao neku korist od njih, mozda da pocnem da pratim. Dotle je sve cisto gubljenje vremena.
    (Tor, 21. jun 2021 10:22)

    # Link komentara

  316. Auuu šta je ovo?
    (Globtroter, 21. jun 2021 10:22)

    # Link komentara

  317. Limenke 2 na aparatima :)))
    (grobari čokot, 21. jun 2021 10:21)

    # Link komentara

  318. Pre 3 dana je Evroliga zvanično objavila svih 18 učesnika sledeće sezone
    (Ilija Dukić, 21. jun 2021 10:16)

    Toliko o ozbiljnosti. Dokle vise ovakve price. Nijedan nas tim, pogotovo srpski, a i sa ovih prostora, nece dobiti garantovani ugovor. Na osnovu cega ce ga Partizan dobiti? Losi rezultati godinama, netransparentno poslovanje, haoticno stanje u klubu. Ne zanosite se.
    (Acabracaderantršavi, 21. jun 2021 10:21)

    # Link komentara

  319. Ne ložite nas, hvala.
    (FM Ludak, 21. jun 2021 10:21)

    # Link komentara

  320. Od jeseni se vraća najbolja evropska košarka u hram košarke! Konačno! Jedva čekam!
    (Loznica, Gučevo, Cer…, 21. jun 2021 10:20)

    # Link komentara

  321. Partizan nikada vise mece igrati Evroligu.
    (Aleksej, 21. jun 2021 10:19)

    # Link komentara

  322. a panteri nevera...
    (AAAHAHAHAHAHAHA, 21. jun 2021 10:19)

    # Link komentara

  323. jel danas prvi april?
    (limarčići,dajte dulu pare, 21. jun 2021 10:19)

    # Link komentara

  324. Pa kako ce drukcije, nego preko stela i otimanja, tako rade citavu istoriju.
    (Shumi, 21. jun 2021 10:19)

    # Link komentara

  325. Zvezda i Partizan u Evroligi...eto ko su rivali...a Biducnist Voli je obican rival!!!!
    (Champion, 21. jun 2021 10:17)

    # Link komentara

  326. Pre 3 dana je Evroliga zvanično objavila svih 18 učesnika sledeće sezone
    (Ilija Dukić, 21. jun 2021 10:16)

    # Link komentara