1. Ako ovaj koji je nakupovao silu igrača i realno može da napravi tri dobra tima kuka, šta bre da rade ostali??!!
    (Dragče, 24. april 2021 10:28)

    # Link komentara

  2. Igraci i trenri zele kvalitet i sa Superligom bi dobili kvalitet, ali im to ne odgovara.
    Ono sto oni u stvari zele jeste Liga Sampiona sa 20 klubova, sto znaci da ce opet mali klubovi da izvise zato sto iz Spanije, Engleske i Italije idu 4 ekipe, iz Nemacke i Francuske 3, Portugal i Holandija po 1 ekipa i to je to.
    (qwerty, 23. april 2021 20:09)

    # Link komentara

  3. biznis
    posto je biznis ima da igrate 2 utakmice na dan,za to ste placeni,tj preplaceni ste
    (Bata, 23. april 2021 18:51)

    Mogu oni to ali ne tako kvalitetno. Ako to hoćeš da gledaš - samo izvoli.
    (adriano_galliani, 23. april 2021 19:40)

    # Link komentara

  4. biznis
    posto je biznis ima da igrate 2 utakmice na dan,za to ste placeni,tj preplaceni ste
    (Bata, 23. april 2021 18:51)

    # Link komentara

  5. Treba uvesti pravilo neograničenih izmena, a da se igra može maksimalno tri puta prekidati. Pa bi igrači bili odmorniji. Ne bi cela prva postava igrala drugo poluvreme kod rezultata 3:0. A rezerve bi, željne dokazivanja, i kod tog rezultata trčale kao lude. Tempo igre nikada ne bi pao. I za gledaoce bi bilo lepše da gledaju rezerve nego prvu postavu koja zabušava štedeći snagu za sledeću utakmicu. Imali bismo bolje utakmice i kod rezultata 3:0 a i u utakmicama gde je rezultatski neizvesno imali bismo odmornije i eksplozivnije igrače.
    (traore, 23. april 2021 18:38)

    # Link komentara

  6. ovi fudbaleri i treneri sa visemilionskim ugovorima kada pricaju o tome kako igraju fudbal zbog navijaca,nije mi dobro...tako su mozda razmisljali u petlicima i pionirima...
    (macconi, 23. april 2021 18:07)

    # Link komentara

  7. Ma najbolje uzmite godisnje 30 miliona evra i odigrajte samo prvi deo prvenstva. Svaka ekipa ima po 25 igraca na spisku, koristite ih, a ne samo da vam sluze za sparing na treningu. Necega covek mora da se odrekne ili kupite 25 podjednako kvalitetnih igraca ili uzmite 11 zvezda pa dokle dogurate. Fudbal je odavno izgubio smisao,a vi ga samo ubrzavate da bude sve manje i manje zanimljiv. Meni ne treba svaki dan utakmica izmedju jedno te istih timova ja zelim izjednacenu ligu, da sbi imaju neku sansu,a ne ti kao trener si ulozio dok si u MC skoro milijardu i govoris o teskom rasporedu. Jeli vam mozda leti vruce,a zimi hladno? Da i taj period odlozite? Nekada su fudbaleri bili fajteri, a danas su daleko od toga.
    (NBGD, 23. april 2021 18:03)

    # Link komentara

  8. Nema veze, Gvardiola i onako uziva da rotira tim i kad treba i kad nema preke potrebe i kad apsolutno nije potrebno,a ima i koga, ovo bi mu bio domaci teren :D Problem sa sve vecim brojem utakmica imaju treneri koji stalno igraju sa istih 11.
    (tik2, 23. april 2021 18:02)

    # Link komentara

  9. Ljudsko telo ima granice i limite i jasno je zasto vrhunski treneri sve cesce dizu glas protiv raznih prosirenja i izmisljanja novih takmicenja. Sve su unistili ili ce unistiti zbog ovisnosti o hiperprodukciji odnosno masovnosti, kvantietu umesto kvalitetu. Izmislili ligu nacija,(nebulozno i nepotrebno takmicenje), prosirili euro i unistili onako dobar turnir. Prosirice i svetsko i ligu sampiona, pa gde su razne turneje po Americi i Aziji gde se prevali na desetine hiljada km? Dakle gde je granica postavlja se pitanje?? Diego Maradona je cuvene 86 odigrao samo 40 utakmica u sezoni pre svetskog i zato je leteo terenom, dok su Mesi i Ronaldo npr prosecno igrali 60 utakmica pre igranja zadnja 3 svetska prvenstva. Znate li koja je to razlika?? Dobijamo sve manje kvaliteta na najvecim reprezentativnim smotrama jer su najvece zvezde iscedjene kao limuni posle predugih i napornih sezona. Jesu li preplaceni, jesu, ali to ne znaci da se moraju gurati preko svojih limita na ustrb svih nas jer smo zakinuti za velike stvari. Uefa i fifa su samo manje zlo od ovih koji su hteli superligu. Isto im je samo profit jedino u glavi. I zato fudbal puca po savovima. Gvardiola kao i Klop su aspolutno u pravu gledajuci siru sliku, ali njegov glas je bitan kao i moj verujem.
    (Sekvoja, 23. april 2021 17:51)

    # Link komentara

  10. Najviše se žale oni koji imaju najviše para. Mogu da kupe 2 tima, što i rade. Samo da vrate kaparisane i pozajmljene igrače, biće frka za smeštaj u Mančesteru.
    (Joao, 23. april 2021 17:50)

    # Link komentara

  11. Dobra ideja.
    (Topnik, 23. april 2021 17:38)

    # Link komentara