"Da vratimo Zvezdu na šampionski put"

Novi generalni direktor OK Crvena zvezda Nikola Rosić rekao je da je prvi cilj ekonomski oporavak, a zatim i stvaranje novih igrača i povratak na pravi put.

MT Izvor: B92, Beta
Pošaljite komentar
  1. Treba izvuci Zvezdu iz sadasnjeg stanja a to nije lak zadatak.Hrabar potez u vreme korone i finansijskih nedaca!Srecno i puno uspeha zelimo!
    (Dekizov, 10. april 2021 11:10)

    # Link komentara

  2. Svaka čast !!

    Jedna normalna izjavaa ujedno sportski motiv da se podigne klub ili vrati na nivo kom je bio.
    (No name, 9. april 2021 22:26)

    # Link komentara

  3. Zvezda je u svim sportovima postala državni projekat. Sve to plaćamo mi građani, a šta je sa ostalim sportskim društvima i klubovima? Tavore.
    (Ovozemaljac

    Kako je to moguce, kada je partizan taj koji je iz nicega naprasno vaskrsao i evo ga igra finale? Zvezda je ta koja je unistavana da bi ste vi izasli na povrsinu.
    (Gorki, 9. april 2021 16:37)

    # Link komentara

  4. Pozitivna je stvar kad vidiš ovog čoveka da se uključuje u domaću odbojku. Prosto je neverovatno da SD Crvena Zvezda ne može da utiče na fudbalsku sekciju da povuče i ostale sekcije, jer novčana sredstva za odbojkaški klub su mizerna u odnosu na fudbalski. Jedna Gobeljina plata rešava sve muke u odbojci...

    Očekujem da za dve godine mi budemo u finalima, ali i da se u Evropi napravi barem korak više jer od onog trofeja Vojvodine, nigde nas nema...

    Srećno Rosiću.
    (Hagiano, 9. april 2021 07:50)

    # Link komentara

  5. Zvezda je u svim sportovima postala državni projekat. Sve to plaćamo mi građani, a šta je sa ostalim sportskim društvima i klubovima? Tavore.
    (Ovozemaljac, 9. april 2021 06:53)

    # Link komentara