1. Meni je misterija gde je kod gola igrac na drugoj stativi?
    (laza82, 8. april 2021 09:48)

    # Link komentara

  2. Nema tu mnogo price, fudbal a i generalno sport prati oko 10% ljudi koji su to radili pre korone jer je korona pokazala da ne da to nije najbitnija sporedna stvar na svetu, nego i sa ostalim sportovima to je NIŠTA,tj. igra za decu, na kojoj pojedinci mlate ogromnu lovu.
    To je pomoglo Partizanovom nizu od 19 utakmica jer svi ostali klubovi sem Zvezde gledaju samo kako tako da prezive ovaj haos od zivota i da opstanu.
    Sa trece strane, dok god Stanoje bude uvozio igrače po kumovskoj liniji sve je jasno. (Jojic, Miljkovic, Obradović) su bili u blizini Partizana kad je i Savo bio tu pa im nije dao ni da primirišu ekipi a ne da igraju u prvom timu.
    Dzaba eksperiment da im se pomogne u karijeri kad ih neces moci prodati ni FK Dubočici koju je neko pomenuo. I Savo je promasio sa Markovicem, pusti ga sine niz vodu pa nek se sam bori sa svojom upropastenom karijerom.
    Stanoje je unazadio ekipu od dolaska, ko to ne vidi on ne treba da prati fudbal, a realno ima i mnogo bitnijih stvari u zivotu.
    (Lemi, 8. april 2021 07:20)

    # Link komentara

  3. Marković, Miljkovic, Obradovic, Smiljanic igraci za Srpsku Ligu
    (zoran, 8. april 2021 06:23)

    # Link komentara

  4. izgleda da je Stanoje ipak nasledio sredjen tim od plavog Stefanovića one sezone.posle se sam i nije baš proslavio. šteta, meni je i dalje mnogo dobar lik.
    (miki, 8. april 2021 03:18)

    # Link komentara

  5. Gde je crveni karton za Sumu posle gaženja Sanoga u predelu donjeg dela ledja ?! Gde je crveni za Miljkovića koji svom svojom težinom gazi Falćinelija po skočnom zglobu i odvaja ga od terena ko zna koliko ?! Sramotno, ali baš sramotno sudjenje na štetu Zvezde i u korist jednog jedinog kluba koji je godinama protežiran na štetu svih ostalih, ali džaba im je sve 4-ta u nizu i brojimo i dalje ...
    (Šta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 7. april 2021 21:40)

    vidi Gebels, možeš ti to sve da ponoviš još milion puta i opet neće da bude istina. dzaba ti. al lepo kad baba sanja, jel da?
    (miki, 8. april 2021 03:14)

    # Link komentara

  6. Nema tu mnogo komplikacija.
    Suma i Natkho moraju igrati zajedno od pocetka. Sta tu ima da se razmislja..?? Ta dvojica su daleko najbolji igraci Partizana i kraj price. Ostali mogu da se menjaju, ali ne njih dvojica.
    Stevanovic je morao igrati umesto malog Jovica. Decko valja M.Sitiju, ali ne Stanojevicu. Sta dalje doskutovati..? Mozda bi pre trebali da se pitamo nesto drugo. Za koga je to Stanojevic igrao..??
    Na klupi su bili jaci igraci od onih na terenu. Pa, jeli to normalno..??
    (Zoran, 8. april 2021 01:36)

    # Link komentara

  7. Šta treba da bi shvatili
    koliko je Partizan
    jedna protežirana ekipa?

    Vi nikada niste bili u rangu Crvene Zvezde.

    Pa, vas nikada nisu ni mrzeli kao Crvenu Zvezdu.
    Da li vam to nešto govori?

    Džaba vam ...
    (... sve, 8. april 2021 00:07)

    # Link komentara

  8. звезда у срцу! победа прија.
    ваш станојевић несхватљив. какве измене?! холендер и јовић у 1. полувремену најбољи играчи на терену. један погодио пречку, други умало гол да да и још сијасет одличних акција и он их измени? стварно сам глуп да то схватим...
    све у свему, коначно гледљив и динамичан дерби где се играо какав-такав фудбал а не константна опструкција обе стране. мислим да је победила екипа чији тренер је мање грешио и мање се правио геније.
    (веверица, 7. april 2021 23:44)

    # Link komentara

  9. Mala analiza od zvezdaša koji je u zadnjih godinu dana gledao partizan u dva derbija i u finalu kupa, tako da ne znam kakvi su u ostalim utakmicama. Najveći utisak je definitivno Jović, dečko je bio najbolji na terenu u prvom poluvremenu. Šta reći o Stanojeviću koji njega vadi iz igre, a uvodi Markovića, koji je definitivno jedna od najvećih fudbalski prevara, dečko nije ni za FK Dubočica, a bio u Liverpulu. Sem Jovića nešto fudbala znaju i Asano, Suma(koji je trebao da dobije crvenu karton), Natho i Zdjelar. Ostali veze nemaju sa fudbalom. Želim Partizanu da se kvalifikuje u tu treću ligu, ne mogu da se setim kako se zove i da zajedno sa Vošom i Čukaričkim nam dižu i oni malo koeficijent.
    (sale, 7. april 2021 23:31)

    # Link komentara

  10. Bukvalno se iz svemira videlo da na poluvremenu idu napolje bonus igrači a ulazi Kanga i špic, i to je iznenadilo velikog Aleksandra
    (zlatko, 7. april 2021 22:40)

    # Link komentara

  11. Zvezdi se sklanjaju nate, gde nestade onaj partizan sto daje po 5 golova po meču?
    (Hiraldo,
    Pa ako ste toliko kvalitetni sto vi nama ne date pet komada?/?/
    A,ovamo,u prvom pol centar niste mogli da prodjete.Stanoje je lose menjao.Dali ste gol iz prekida,ne iz neke izradjene sanse,tu se niste videli.Izgubili smo utakmicu u prvom pol.,trebali smo sa dva razlike tada jos voditi,ne pametuj mnogo,nismo slepi.
    Pobedili jeste,ali dokazali niste da ste bolji od nas.Nikako !!
    (Durshluk, 7. april 2021 22:36)

    # Link komentara

  12. Niz od 19 pobeda nije stvoren na jakom veznom redu nego na slabim protivnicima.
    (kickers, 7. april 2021 22:34)

    # Link komentara

  13. 19 pobeda u nizu i ono desi se da odigraju jednu ne zatvorenu utakmicu... I onda se desi ovo...
    (sta reci, 7. april 2021 21:00)

    Care, od 2016. ovo vam je treca pobeda protiv Partizana, a prelagano igrate protiv svih u ligu.. o cemu ti onda pricas?
    (johnny b, 7. april 2021 22:20)

    # Link komentara

  14. Biću kratak i realan. Partizan ima solidnu ekipu za domaću ligu, Crvena Zvezda ima solidnu ekipu za evropska takmičenja.
    (hypatija, 7. april 2021 21:56)

    # Link komentara

  15. Bilo koji golman iole ozbiljnog kluba bi odbranio onaj šut Ivanića, gol ide isključivo na dušu Stojkovića. Čovek je jednostavno izgubio svaki vid fleksibilnosti i bukvalno se ne baca, nego pada za loptom. Ne sme da dozvoli sebi da se postavi loše jer ako se ne postavi savršeno nema teorije da stigne neku iole zahtevniju loptu i to se desilo danas. Lazar Marković smotan do bola, bekovi koji trebaju da nam budu ofanzivni samo vraćaju loptu unazad čim je prime, Sumi svaka čast za prodor i šut, ali je pogrešio jedno 5 dodavanja u prvih par minuta kad je ušao, Jojić neprimetan. Zdjelaru, Asanu i Joviću svaka čast, Jovića nije ni trebalo da menja, dečko na kraju prvog poluvremena napravio dva dobra driblinga i stvorio sam sebi odličnu šansu.
    (Tragikomedija, 7. april 2021 21:50)

    # Link komentara

  16. Serija od 19 vezanih pobeda je lazna slika vrednosti Partizana. Povratnici poput Miljkovica, Obradovica, Jojica, Lazara ne prave razliku na terenu vec su suvi prosek. Partizan mora menjati i igrace i koncepciju igre. Savo Milosevic je profesor doktor za Stanoja.
    (milant, 7. april 2021 21:48)

    # Link komentara

  17. Smesno
    (Milos, 7. april 2021 21:48)

    # Link komentara

  18. Gde je crveni karton za Sumu posle gaženja Sanoga u predelu donjeg dela ledja ?! Gde je crveni za Miljkovića koji svom svojom težinom gazi Falćinelija po skočnom zglobu i odvaja ga od terena ko zna koliko ?! Sramotno, ali baš sramotno sudjenje na štetu Zvezde i u korist jednog jedinog kluba koji je godinama protežiran na štetu svih ostalih, ali džaba im je sve 4-ta u nizu i brojimo i dalje ...
    (Šta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 7. april 2021 21:40)

    # Link komentara

  19. Taktika se pravi koliko kondicije imaš.
    Prvo poluvreme je moglo da se olupa o glavu. Sreća samo 1:0
    (Saxon, 7. april 2021 21:36)

    # Link komentara

  20. 10 derbija : 3 pobede Zvezde, 6 remija i 1 pobeda Partizana
    (Davor, 7. april 2021 21:31)

    # Link komentara

  21. Kao okoreli Grobar kazem: Narho doktor za Backu, Macvu i Surdulicu. Presmesan je lik.
    (kkp, 7. april 2021 21:20)

    # Link komentara

  22. Po mom misljenju ovo je cista Stanojeviceva izgubljena utakmica, a kljucni momenti su izvodjenje Jovica (koji je Zvezdi pravio opasne probleme) i Natha.
    Sa druge strane, Stankovic "ubada" sa izmenom koja direktno ucesrvuje u golu (Kanga asistira). Tacno je to trebalo Zvezdi - kreativac da poveze sredinu terena.

    Sve u svemu dobra utakmica, uzivao sam gledajuci. Nakon dugo vremena oba tima su izasla na teren da pobede! Svaka cast za oba tima na hrabrosti i spremnosti da daju gol i pobede!
    (xyz, 7. april 2021 21:14)

    # Link komentara

  23. Sta bi sa onim partizanom koji daje svakom po 5 komada po meču, pa sto ne dade zvezdi koja po vašim pricama igra prijateljske, gde je taj partizan? nestao? izgleda da ste propali kao taj vas izgovor, Izgleda da jedino derbi ne mozete da zatvorite
    (Hiraldo, 7. april 2021 21:12)

    # Link komentara

  24. Izvodi jedinog rapolozenog igraca, Jovica, a uvodi malokrvnog, bezidejnog i bezvoljnog Markovica. I na kraju izvodi jedinog napadaca Holendera. Poraz na dusu Stanojevica.
    (Borkes, 7. april 2021 21:06)

    # Link komentara

  25. Zvezdi se sklanjaju nate, gde nestade onaj partizan sto daje po 5 golova po meču?
    (Hiraldo, 7. april 2021 21:03)

    # Link komentara

  26. Veliki strateg Stanoje na poluvremenu izveo jedinog igraca sposobnog da napravi nesto 1na1...
    (Mali od Bg, 7. april 2021 21:01)

    # Link komentara

  27. 19 pobeda u nizu i ono desi se da odigraju jednu ne zatvorenu utakmicu... I onda se desi ovo...
    (sta reci, 7. april 2021 21:00)

    # Link komentara

  28. Partizan će da odraste kada se reši Stojkovića na golu. Linijaš, i zato ovo nije prvi gol koji prima na taj način. Gol ide njemu na dušu. Bitno je da on preporučuje ko da igra u reprezentaciji umesto da počne da ući kako se brani u savremenom fudbalu, odnosno golman je treći bek i mora da gospodari kod centaršuteva, ali Stojković to nikada nije ni znao.
    (Mito, 7. april 2021 21:00)

    # Link komentara

  29. Ja kao Zvezdas kazem hvala Stanojevicu, za forsiranje Markovica i Jojica, i ostavljanja na klupi Sume i Natha.
    (kima, 7. april 2021 21:00)

    # Link komentara

  30. Pukao greškom Stanojevića. Uvođenje Lazara Markovića je potpuni promašaj, a i Suma je zakazao, međutim on je bar nešto napravio .
    (FVGV 1980, 7. april 2021 20:58)

    # Link komentara

  31. Stanoje trenercino, nisu bitni porazi protiv Sarloa i Zvezde, bitno je da deremo Rad i Backu! Ti si prvi trener Stanoje! I svaka cast Partizanivoj deci koju je u Partizan vratio Stanoje, odigrali su u skladu sa ocekivanjima!
    (Pećko Pivo, 7. april 2021 20:58)

    # Link komentara

  32. Partizan je najjaci u nameštanju utakmica
    (Da se zna, 7. april 2021 20:57)

    # Link komentara