1. Netacno... i u klubovima nemaju pojma 😂😂
    (Stevan, 17. decembar 2020 23:39)

    # Link komentara

  2. Tacno, evo i sad u komentarima pricaju kako bolje igraju u klubovima. Kojim klubovima? Fulamu, Renu, Eibaru? Druga najjaca ekipa u kojoj neko igra je Sevilja, a cak ni u njoj Gudelj ne igra redovno. Tadic jeste igrao polufinale LS, ali sledece dve godine ispada u grupi... Neko je napisao da Verona nije losa ekipa- nije za Banglades ili Filipine, za evropske reprezentacije je ispodprosecna ekipa.
    Mislim da u Kini, Iranu, Severna Koreja, Americi ne precenjuju svoje igrace toliko (Amerika je bolja za zivot od pomenutih, ali se i oni nerealno precenjuju).
    I na kraju, mislim da je neuspeh ispasti od Skotske, ali mi smo ekipa koja maksimalno moze da se plasira na prvenstvo, a ovde se prica da imamo ekipu za polufinale EP. Mozda bi igraci i grali bolje, kad bi znali da ce se plasman tretirati kao uspeh, sto za igrace tog kvaliteta i treba da bude.
    (jsx, 16. decembar 2020 14:18)

    # Link komentara

  3. Da su neki dobri sportisti to svakako nije važna činjenica. Fale nam dobri sportisti, kvalitetni.
    (mašinski, 16. decembar 2020 13:58)

    # Link komentara

  4. Čemu ovolika pažnja ovim momcima koje baš briga za srbiju?!
    (Novica Đorđević, 16. decembar 2020 13:23)

    # Link komentara

  5. Najveći problem srpskog fudbala su trenerski kadrovi!!! Od najmladjih kategorija pa na ovamo. Sve posledica trenerske škole koja je ustrojena po principima i idejama "velikog" trenera Milovana Djorića.
    (Ogledalac, 16. decembar 2020 09:49)

    100 posto se slažem. Priča Kari Pešić već godinama, kada ga pitaju za košarkašku reprezentaciju, da nije problem pitanje trenera Sale, Kokoškov...već pitanje načina njihovog rada. Tj. da je potrebno da se neko od njih, ko hoće da bude selektor, uhvati posla ceo olimpijski ciklus. Da ceo ciklus provede u zemlji, ne samo da selektira igrače, nego da radi sa trenerima širom zemlje. Da se treneri školuju. Misleći i na one koji rade sa mlađim selekcijama. Kada bismo takav sistem vratili vrtili bi se rezultati, Nije važan sport, isključivo sistem. Da na ovim prostorima ima talenta, to je mnogo puta dokazano. I nije ni to rupa na saksiji. Tako se radilo u Jugi, to su kasnije primenili Španci u košarci (možda i još u nekom sportu) i Skandinavci u rukometu. Kada je Gajić postavljen da vodi odbojkaški savez ovo je izneo kao plan. Nadam se da zaista rade po tom planu.
    (MikelAndjeo, 16. decembar 2020 12:53)

    # Link komentara

  6. Pogresna analiza - nismo mislili na te klubove, ali da ne bude vise zabune ni sa vase, ni sa nase strane, od sada da koristimo rijec "splavovi"
    (Gavra Kacanski, 16. decembar 2020 09:36)

    Konacno dobra analiza!
    (Vitezkoja, 16. decembar 2020 12:52)

    # Link komentara

  7. Evo primer Dejana Stankovića,bio je desetka,i kakve je igre imao u reprezentaciji,ali je zato igrao u dva jaka kluba (Inter,Lacio)sa sve samim asovima fudbala,dolazimo do zaključka da mi nemamo igrača/igrace koji ce sami da povuku igru reprezentacije,sto je nekada radio Piksi.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zoran YNWA, 16. decembar 2020 10:41)

    Donekle tacno, osim sto Stankovic nije bio desetka, nego zadnji vezni. Jedina desetka posle Piksija je Tadic. I to i jeste problem. U mladjim kategorijama i kasnije u klubovima, znamo da napravimo stopere, zadnje vezne, mozda bekove. Sve ostalo, narocito desetke i centarfore, vec decenijama ne znamo. To sto se ponekad pojavi neko kao Tadic je slucajnost. Krila, a ni bekovi, ne nauce da upute pristojan centarsut, nego samo da trce. Vezninigraci samo da trceni da se guraju, poneko nauci i da sutne jako, za preciznost se ne brine bas mnogo, valjda ce neka da idenu okvir gola. U takvoj skoli ni centarfor ne moze nista da nauci, jer i ne dobija bog zna kakve lopte. A jos u mladjim kategorijama na centarfora se guraju klinci koji su pre svojih vrsnjaka porasli i raskrupnjali se. Dok imaju prednost u fizikalijama, dobri su u svojoj generaciji, ali kad se i ostali klinci razviju, vidi se da nisu nista naucili.
    (Milan, 16. decembar 2020 12:47)

    # Link komentara

  8. Propala je još jedna odlična generacija igrača rođenih krajem 80. i početkom 90. godina. Ova ekipa je trebala biti u svom zenitu na Euru 2016. na koji se nismo plasirali, što je velika sramota. Taman kada je Miha počeo praviti dobre rezultate i kada je pobedio svoj ego ( vratio Matića, pomirio se sa Kolarovim i Ivanovićem, vratio bi i Ljajića) tada su ga smenili, posle toga se desio onaj haos sa Albanijom, ubrzo i odlazak Subotića iz reprezentacije, dolazak Ćurčića koji nije zvao Tadića i to je kraj. Tada su Kolarov, Ivanović i Subotić bili u najboljim godinama, Matić je bio najvažniji igrač Čelzija, Tadić sa Maneom rasturao u Engleskoj, Nastasić igrao u Sitiju, Ljajić standardan u najjačoj Romi u zadnje vreme, Mitar najbolji strelac Belgijskog prvenstva. Da se razumemo ta generacija nije prikazala nikakve igre u reprezentaciji, ali se za njih može reći da su imali kvalitet za razliku od danasnjeg tima koji je realno prosečan za evropske okvire.
    (don, 16. decembar 2020 12:45)

    # Link komentara

  9. Realno sem Tadića koji igra dobro u Ajaksu mi nemamo ozbiljnog fudbalera, sve ovo ostalo klubovi 5 ešalon ozbiljnih klubova.. Fjorentina, Lacio, Sasuolo, po Francuskoj neki smešni klubovi, pa šta da očekujemo od igrača takvog kalibra? Jović je u Realu koliko sam i ja, samo prima platu. Mitroviću momku svaka čast, da igra i u trećoj Finskoj ligi baš me briga dok daje golove a daje ih jedino on u kontinuitetu. Pa nemamo mi više jednog Vidića, Ivanovića, Kolarova, Laneta Jovanovića, Krasića da kameš da možemo svakog da tresnemo, ovo sad je žali Bože kakvi igrači.
    (Čale očeš limenku iz Železnik, 16. decembar 2020 12:37)

    # Link komentara

  10. Da je više ovakvih izveštaja, novinara, koji nam prikazuju realnu sliku, a ne placeni novinari tih istih fudbalera i njihovih menadžera mi bi bili normalniji, ja bih voleo i neke tekstove o restoranima nekih velikih budza koji i dalje rade, kao i vodjama navijača, nego razumem te novinare plaše se da im ne padne klavir slučajno kroz prozor na glavu..
    (Marko, 16. decembar 2020 09:56


    Sve tacno.
    Medijima vladaju placeni lobiji koji za nke pare afirmisu "fudbalere" secam se kad je tipican antitalenat Panjkov dao 2 gola da je o tome pisano svaki dan 2,3 meseca, i gde je danas taj "fudbaler", el moguce da nko u celoj karijeri postigne 2 gola, a pre i posle njih kao da ne postoji?
    I da je sad on superstar?!
    Fenomenalan fudbaler?
    Mnogo je primera ovo mi je palo na pamet.
    Ne postoji hrabrost da se kritikuje, Rts, taj bastion rezima nije ni 1 jedinu rec kritike uputio posle utakmice sa SCO npr, ni 1 jedinu?
    Pa el stvarno tako dobra ta reprezentacija koja jedva LUX pobedi sa 3:2?
    Nzn mozda svi mi imamo nerealna ocekivanja od realno ispod prosecnih "fudbalera" koje su ovde mediji napravili u bozanstva maltene, a oni kad istrce na teren to je samo pitanje koliko komada cemo primiti...
    (C i n i k, 16. decembar 2020 12:00)

    # Link komentara

  11. Mi imamo puno nešampuonskih igrača, nijedan naš igrač ne igra bitnu ulogu u timu koji se bori za neke trofeje. Možda Tadić jedino ali to je ipak Holandija a i on je u veći klub došao sa 30 godina i trenutno igra loše. Sergej igra dobro u Laciju koji se ne bori ni za šta i gde može da odigra jednu utakmicu dobro pa tri loše. Još imamo bezbroj igrača koji igraju po raznim malim klubovima u ligama petice što nas zavarava da imamo dobre igrače a imamo samo kvanitet solidnih igrača od kojih većina kvalitetom ne bi odskakala ni u zvezdi. Zato kad je bitna utakmica nema niko da povuče, nisu navikli da igraju takve utakmice u svojim klubovima.
    (Walt, 16. decembar 2020 11:57)

    # Link komentara

  12. A kod nas (Hrvatska) jučer HNS bio u Splitu i dogovoreno da se sve utakmice igraju u Poljudu pošto je to jedini stadion u HR da liči, i dogovorena izmjena travnjaka koju će u potpunosti HNS financirati (prije 2 godine Hajduk odbio), zapuhali vjetrovi pomirenja a ne razjedinjenja.
    I još da naglasim kako smo vam pokušali objasniti da nama poslije SP dolazi smjena generacije ali da se ne plašimo mnogo jer nam je ova nova generacija puno bolja za svoje godine nego Modrićeva kad su bili tih godina. Što se tiče Nogometa u HR jedina sramota trenutačno je stadion u Zagrebu a sve ostalo ima prolaznu ocjenu. Niz malih lijepih stadiona kapaciteta 10.000 mjesta, samo što nije gotov Osijekov stadion od 14.000 mjesta i Poljud kapaciteta 30.000. Baza jeste mala ali odabrana i iz nje se vrši selekcija koja daje rezultate. Kod vas liga ima previše klubova i široka je baza koja se razvodni jer dok jedni guraju svoje pulene ovamo možda propadne igrač koji bi mogao postati netko ali nema nikog da ga gura dok je mlađi. Mislim da bi vi trebali srezati broj klubova, pokušati udaljiti menadžere od utjecaja na selekciju igrača za kvalifikacije i velika takmičenja i treba vam transparentan rad u savezu vezan uz struku a ne uz političke podobnike! Kad to postignete doći će i rezultati!
    (zeus, 16. decembar 2020 11:30)

    # Link komentara

  13. Imali smo, ali nikakav rezultat nismo napravili. 1998 su igrali Stojković, Mijatović, Savićević, Jugović, Mihajlović, sve prvotimci i zvezde. I sa takvim timom smo preko baraža otišli na SP i ispali u osmini finala.
    (Bane, 16. decembar 2020 10:38)
    Bane ti opet spomeni pola Crnogoraca,ovdje je riječ o Srbskim igračima.
    (interno, 16. decembar 2020 11:07)

    # Link komentara

  14. Pa lepo...čeka se ta vaša "analiza" o čelnicima FSS. Nakon Tumbare i igrača doći će na red i oni, zar ne?!
    (Miloš "Alibaba" Krivokapić, 16. decembar 2020 11:07)

    # Link komentara

  15. Ni jedan od nasih igraca nije glavni u svom timu,tacnije oko nijednog naseg igraca se ne vrti igra odredjenog tima.
    (Zoran YNWA, 16. decembar 2020 10:44)

    # Link komentara

  16. Evo primer Dejana Stankovića,bio je desetka,i kakve je igre imao u reprezentaciji,ali je zato igrao u dva jaka kluba (Inter,Lacio)sa sve samim asovima fudbala,dolazimo do zaključka da mi nemamo igrača/igrace koji ce sami da povuku igru reprezentacije,sto je nekada radio Piksi.
    (Zoran YNWA, 16. decembar 2020 10:41)

    # Link komentara

  17. Ili žive u nekim '80-im,' 90-im godinama kada smo zaista bili jaki i imali vrhunske igrače
    (Smeh, 16. decembar 2020 10:01)

    Imali smo, ali nikakav rezultat nismo napravili. 1998 su igrali Stojković, Mijatović, Savićević, Jugović, Mihajlović, sve prvotimci i zvezde. I sa takvim timom smo preko baraža otišli na SP i ispali u osmini finala.
    (Bane, 16. decembar 2020 10:38)

    # Link komentara

  18. Sergej Milinković-Savić jedna dobra protiv Norveške, a dve godine jedna velika nula.
    (cxy, 16. decembar 2020 10:35)

    # Link komentara

  19. Kako razmislja Goran Loznica...eto to je slika danasnjeg drustva...Spinovanje,lazi,poltronstvo,botovanje...Decko idi leci se...U ovom tekstu realno prikazane nase "vedete" i treba vise kritike ali prvenstveno je potrebna totalna cistka fss-a i promena na svim nivoima pocev od klubova iz opstinske lige do same reprenzetacije,veliki je to posao ali izvodiv.Samo prepisati Ajaksovu skolu fudbala i primeniti,naravno da tu struka igra glavnu ulogu a ne danasnji treneri u skolama fudbala koji samo gledaju kojim autom je cale dovezao sina na trening i to su im glavni reperi pri odabiru dece koja ce igrati...Sve krece odatle a "gore" se samo korupcija,kriminal i politika nadogradjuju i ugradjuju uz primenu sile od strane huligana...
    (Profa, 16. decembar 2020 10:28)

    # Link komentara

  20. Ali su zato medijski zastupljeni,reklamirani kao Koka Kola i neke ličnosti kojima ne smijem ime spomenuti jer mi neće objaviti komentar.Također niste napisali da nijedan nije ključni igrač svoje ekipe kaoMijat i Dejo nekada.
    (DrMi, 16. decembar 2020 10:08)

    Reci slobodno: Novak, Jelena, Sofija itd. Savićević i Mijatović su bili prvotimci u svojim klubovima, osvajači LŠ i svetske zvezde.

    PS: Ne znam zašto si njih dvojicu uzeo za primer, oni su Crnogorci. Manite se više tih devedesetih, svaki dan živite u njima.
    (Bane, 16. decembar 2020 10:28)

    # Link komentara

  21. logicno, jer sa malo vremena koliko imaju za reprezentaciju zbog klupskih obaveza, jednostavno nisu toliko uigrani ... mnogo je veci problem sto u svakom sastaavu imamo bar 2 igraca u timu koji tu moraju da budu iako ne zasluzuju, pa pocinjemo svaki mec sa hendikepom od igraca ili dva manje
    (marica, kriv, razumevanje..., 16. decembar 2020 10:27)

    # Link komentara

  22. Stvar je krajnje prosta. Svuda u svetu, u bilo kojoj grani i sferi ljudskog delovanja jedino merilo uspeha je REZULTAT. Da l' se baviš umetnošću, sadiš baštu ili praviš fotonski akcelerator na kraju se jedino gleda REZULTAT. On opravdava ulaganja, novca, energije, emocija. U našem reprezentativnom fudbalu rezultata NEMA. Ni od korova. Ni u naznakama. Velika takmičenja se preskaču, a kad se na neko i ode odigra se ziheraški, bez trunke hrabrosti i ne prođe se grupa. Ili se služi za nabijanje statistike velikima.

    Onda se smišljaju opravdanja. Svi igraju fudbal, veliki pritisak, Šaćirijeve kopačke, Džakin orao, Brihovo suđenje. Sve to ima udela ne kažem da nema, ali isto tako TI NISI URADIO ŠTA JE TREBALO. Nisi se borio, nisi napadao, nisi pružio svoj maksimum. Sve to odaje utisak da neko NEĆE. Da li svesno, da li zbog neznanja ili nekih desetih stvari, ali je tako. Nikada želje i htenja o kojima se toliko naširoko i nadugačko priča pre utakmica.

    Domaće prvenstvo ne pratim. Ne mogu da slušam saopštenja. Evropu i svet pratim koliko stignem. Uvek mi je drago zbog naših. Nema veze da l' je prva ili druga liga, da l' je liga petice ili Tadžikistan. Ali mnogo me više zanima šta urade u reprezentaciji. Svaka čast Tadiću na golu za Ajaks, SMS-u za Lacio, Mitru za Fulam itd., ali mora jedan i za Srbiju.

    Zašto se to razlikuje i zašto nema rezultata treba da daju odgovor stručniji od mene koji rade u SAVEZU. Međutim oni to NE RADE. Nego smišljaju opravdanja. E to je problem.
    (Gde ja živim, 16. decembar 2020 10:22)

    # Link komentara

  23. Koja je poenta teksta ?

    Selektor je cesto kriv pa ih menjamo kao slicice, a rezultata nema ni na vidiku.
    (Pavle, 16. decembar 2020 10:17)

    # Link komentara

  24. "Luka Jović je prošle sezone postigao samo dva pogotka za Real, a ove ni to.

    Na početku sezone nije dobijao šansu, potom je bio zaražen koronavirusom, da bi se odmah po povatku treninzima – povredio."

    Dobijao je on šansu, nemojte da ga branite.
    (Bane, 16. decembar 2020 09:54)

    Niko ovde nikad nije branio Jovića osim retkih pojedinaca koji se razumeju u fudbal. Uglavnom ste ga krvnički napadali kao da ga vi plaćete. Pokazao je on šta zna pre Reala, a pokazaće i posle Reala,a u Realu u onoj jazbini klanova i sebičnjaka naivan i neskvaren dečko kao on ne bi uspeo ni da je drugi Mesi. Eno vaš idol Mitrović koga ste obožavali onoliko koliko ste Jovića mrzeli na devet utakmica samo jedan gol iz igre i jedan iz penala, a na njega su išle sve lopte u Fulamu, uigran je sa timom, sve mu je u tom Fulamu išlo na ruku..i već je šibnut na klupu, a veliko pitanje je hoće li ostati i na toj klupi ili će biti premešten na tribine. Koliko vidim, novinari to pokušavaju relativizovati pominjujući neke povrede. Samo su nakon zadnje utakmice kad nije bio ni u protokolu, neki mediji spomenuli da je imao lakšu povredu na treningu.
    (l, 16. decembar 2020 10:17)

    # Link komentara

  25. @Goran Loznica

    Bravo, ajde sad pojedi jedan sendvic i vidi dal je izasla nova vest da nesto opet napises ovako duhovito.
    (Kontra, 16. decembar 2020 10:17)

    # Link komentara

  26. @Ogledalac

    Znači ovako: fudbaleri su nam spori, nezainteresovani, nedisciplinovani, podložni su uticajima političara, "menadžera", novinara, nemaju podršku javnosti, nisu se kvalifikovali na EURO već 20 godina, FSS i Kokeza ne valjaju, raznorazni "menadžeri" rovare kako su skuplje prodali igrače, selektori nemaju pojma, omladinska škola propala, korupcija, lični interesi, ne ulaže se dovoljno u sport, utakmice se politizuju itd. Ako sve ovo nabrojano uzmemo u obzir, može li neko da mi kaže zašto još uvek imamo fudbalsku reprezentaciju ili u najboljem slučaju zašto ne prihvatimo činjenicu da smo na nivou Estonije, Malte, San Marina i ostale fudbalske boranije sa dna kace!?
    (Bane, 16. decembar 2020 10:15)

    # Link komentara

  27. Nema jake reprezentacije bez jakog domaceg prvenstva u kome klubovi idu u Evropu i igraju sa jakim ekipama redovno i poneki put izvucu neki bod.Pravo je cudo da imamo i ovakve igrace koliko je to domace prvenstvo smece.
    (Drax, 16. decembar 2020 10:12)

    # Link komentara

  28. Problem leži u tome što naša reprezentacija igra u sastavu Rajković, Milenković, Mitrović, Gudelj, Lazović, Maksimović, Lukić, Kostić, Tadić, Milinković-Savić, Mitrović a velika većina ljudi u Srbiji čita nešto poput Oblak, Ramos, Van Dajk, Alaba, Gnabri, De Brujne, Kimih, Bruno Fernandeš, Mesi, Ronaldo, Levandovski. Složite sami imena od volje, poenta je da malo ljudi prihvata činjenice da nam je savez truo, da je liga bedna i užasna, da su klubovi jadni, da su lopovi u svim segmentima i na svim nivoima u fudbalu počevši od "superlige" do amatera, da se selektorima ne daju odrešene ruke a ni dovoljno vremena ni podrške da nešto urade u kontinuitetu i na kraju igrački kadar je daleko lošiji nego što mislite. DALEKO, ZNATNO, MNOGO lošiji. Kad to razumete i spustite očekivanja na realna ovo sa Škotima prestaje da bude katastrofa, već eto nije nam se dalo, više sreće drugi put. Jer to nama i treba: sreća, pošto kvalitet baš i nemamo.
    (mighty banana, 16. decembar 2020 10:12)

    # Link komentara

  29. Ima dosta grešaka u tekstu. Npr. Mihajlo Ristić u Monpeljeu igra isklučivo lijevog beka (ili lijevog bočnog), a to je igrao i u reprezentaciji a vi ga svrstavate u veznog.
    Lazović i Kostić su bili jedni od glavnih igrača Verone i Frankfurta, a ne možete reći da su to loše ekipe.
    Neke naše kvalitetne igrače i ne pominjete.

    Iz teksta proizlazi da mi, kao, nemamo dobre igrače i da je logično što ne igramo na Evropskom. Ali, zaboravili ste nekoliko igrača koji nisu ni bili na spisku, kao npr. Nemanja Matić i Branislav Ivanović (zbog sukoba sa rukovodstvom FSS-a ne igraju za reprezentaciju) ili Nastasić i Veljković koji igraju u Bundes ligi i koji su sigurno kvalitetniji igrači od Mitrovića i Strazbura ili Maraša iz druge lige Španije.

    Ljudi nas su pobijedile Mađarska i Škotska. Pogledajte njihove igrače! Jedna Makedonija igra na Evropskom prvenstvu. Gubili smo od Mđaraske (pogledajte gdje igra njihov igrač koji nam je dao gol). O čemu mi pričamo?!
    (Svarožić, 16. decembar 2020 10:10)

    # Link komentara

  30. Ali su zato medijski zastupljeni,reklamirani kao Koka Kola i neke ličnosti kojima ne smijem ime spomenuti jer mi neće objaviti komentar.Također niste napisali da nijedan nije ključni igrač svoje ekipe kaoMijat i Dejo nekada.
    (DrMi, 16. decembar 2020 10:08)

    # Link komentara

  31. Super su vam analize, juče "pljujete" Tumbakovića, danas igrače. Šta je poenta priče, ko je kriv na kraju!? Niko od njih, to je realno stanje našeg fudbala i treba da se pomirimo sa tim.
    (simboliko, 16. decembar 2020 10:07)

    # Link komentara

  32. Ljudi ovde su umislili da za našu reprezentaciju igraju Maradona, Pele, Ronaldo, itd. To je najveći problem. Ili žive u nekim '80-im,' 90-im godinama kada smo zaista bili jaki i imali vrhunske igrače ili ne žele da prihvate istinu da je ovo skup prosečnih fudbalera a da su naši klubovi prosek i slabije od toga. Da nije ništa senzacionalno da Bajern napuni Zvezdu sa 6 golova jer to je pravi odnos snaga u svemu. Koliko para toliko muzike se jedino u fudbalu može u potpunosti koristiti. A što se tiče selektora, zaslužio je otkaz zbog dosta stvari. Najveći razlog je ipak poraz na svom terenu od sebi slične ekipe,čak i slabije na papiru, posle penala. Prestanite sa zavaravanjem i prihvatite istinu. Lakše je napredovati kada znaš gde si, šta si i koliko znaš, odnosno ne znaš.
    (Smeh, 16. decembar 2020 10:01)

    # Link komentara

  33. Dmitrović je fenomenalan ove sezone u Španiji i verovatno je najbolji golman u ligi trenutno. Ne može se Rajković porediti sa njim, ipak je to Francuska. Iako je i on sasvim dobar ove sezone.
    (Bili boj, 16. decembar 2020 10:01)

    # Link komentara

  34. Odbojka, vaterpolo, košarka... u svim tim reprezentacijama nam igra najbolji tim, ne nužno i najbolji igrači, pa i ako neko trenutno omane, tu je sistem da pokrije na terenu. U fudbalu nit imamo sistem nit imamo tim.
    (Pera O'Kojot, 16. decembar 2020 09:59)

    # Link komentara

  35. Slozio bih se vecinom sa komentarima iz teksta i na osnovu njih kao i poslednjih ucinaka igraca za reprezentaciju napravio najbolje resenje za startnih 11: formacija 4-2-2-2

    Gk: Rajkovic/Dmitrovic (mislim da obojica su podjednako dobra ali se treba odluciti za jednog)
    LB: F.Mladenovic
    CB: Milenkovic
    CB: Milunovic (godinu-dve ne stasaju Sveta Markovic, Pavlovic ili Erakovic)
    RB: Gajic (probati naci jos jednog pozudanog beka)
    DM: Gudelj
    DM: N.Maksimovic
    AM: Tadic
    AM: Djuricic
    ST: Jovic
    ST: Mitrovic
    (Boksi, 16. decembar 2020 09:58)

    # Link komentara

  36. Porazna statistika koja i otvara oci al kad tome dodate i los izbor za selektora i katastrofalni FSS, onda ni nmz da napravimo iole vredan rezultat.
    A ceo problem krece jos od petlica, negativna i losa selekcija krece jos od decijeg uzrasta, pa umesto da sa decom rade najbolji, rade najgori moguci kadrovi, koji i nisu kadrovi ngo sloseri koji su nkd ngde davno pokusavali da postanu fudbalske zvezde, takvi selektuju decu i nkd ih ne nauce kako se fudbal igra kao kolektivna igra.
    (C i n i k, 16. decembar 2020 09:57)

    # Link komentara

  37. Da je više ovakvih izveštaja, novinara, koji nam prikazuju realnu sliku, a ne placeni novinari tih istih fudbalera i njihovih menadžera mi bi bili normalniji, ja bih voleo i neke tekstove o restoranima nekih velikih budza koji i dalje rade, kao i vodjama navijača, nego razumem te novinare plaše se da im ne padne klavir slučajno kroz prozor na glavu..
    (Marko, 16. decembar 2020 09:56)

    # Link komentara

  38. da ne citam dalje. Koliko god dobro da oni igraju, pa cak i u reprezentaciji kao pojedinci, kao tim su NULA i potreban je ozbiljan zajednicki rad, a njima je za to potrebna STRUCNA pomoc. Sto kaze golman Azerbejdzana, "naravno da mozemo da pariramo Srbiji, pa oni su izgubili od Skotske.".
    (Naslov je dovoljan, 16. decembar 2020 09:56)

    # Link komentara

  39. "Luka Jović je prošle sezone postigao samo dva pogotka za Real, a ove ni to.

    Na početku sezone nije dobijao šansu, potom je bio zaražen koronavirusom, da bi se odmah po povatku treninzima – povredio."

    Dobijao je on šansu, nemojte da ga branite.
    (Bane, 16. decembar 2020 09:54)

    # Link komentara

  40. Ristic?
    (milan, 16. decembar 2020 09:52)

    # Link komentara

  41. Nema tu mnogo filozofije. Skoro svi naši igrači su spori, tj nedovoljno hitri po evropskim standardima, kako kome drago. Takve vaspitavamo, takvi prolaze selektiranje u mladjim kategorijama.
    Ono talenta što imaju, iskoriste u klubovima gde pored njih igra osam-devet brzih igrača, pa njihova tromost najčešće nema posledica po ekipu.
    Ali! Kada se isti nadju u istoj grupi, onda to izgleda onako kako gledamo evo već decenijama.
    Najveći problem srpskog fudbala su trenerski kadrovi!!! Od najmladjih kategorija pa na ovamo. Sve posledica trenerske škole koja je ustrojena po principima i idejama "velikog" trenera Milovana Djorića.
    (Ogledalac, 16. decembar 2020 09:49)

    # Link komentara

  42. Setimo ae samo naseg najpoznatijeg rukometasa Vidare kako je igrao za reprezentaciju...
    (Goran Loznica, 16. decembar 2020 09:34)

    Radiš li ti nešto u životu ili živiš samo od botovanja?
    (Omuamua, 16. decembar 2020 09:49)

    # Link komentara

  43. Sinic Anđušić protiv Partizana. Da je tako igrao protiv Švajcarske ne bismo izgubili.
    (100 maski koštalo 530din, 16. decembar 2020 09:48)

    # Link komentara

  44. Čitajući ovaj tekst, dolazi se do zaključka da je zaista istina ono što je napisano... otuda se dakle i nemamo pravo ljutiti na naše fudbalske vedete jer one nigde ne igraju dobro... tako da ono momci... lagani ste, stotine hiljada eura leže mesečno na račun, a vi laganica... to je umetnost zaista, svaka vam čast, treba i to znati... dobro je pa smo vas skontali, da se više ne nerviramo... makar ja...
    (Rade, 16. decembar 2020 09:47)

    # Link komentara

  45. Jednostavno nisu Kompaktni kao Tim. Nisu uigrana Ekipa, uvek se menja Trener, Moral je na nuli, tako da ne treba ocekivati puno od njih.
    (Baca, 16. decembar 2020 09:42)

    # Link komentara

  46. Kako igraju, bolje da ne igraju...
    Čast izuzecima, ali njih je malo.
    (Robin Hood, 16. decembar 2020 09:42)

    # Link komentara

  47. Tekst počinje pričom da nije tačno da naši reprezentativni igrači igraju bolje u klubovima, a onda u analizi svakog igrača piše da igra sjajno za svoj klub!
    (nema se, može se, 16. decembar 2020 09:40)

    # Link komentara

  48. Pogresna analiza - nismo mislili na te klubove, ali da ne bude vise zabune ni sa vase, ni sa nase strane, od sada da koristimo rijec "splavovi"
    (Gavra Kacanski, 16. decembar 2020 09:36)

    # Link komentara

  49. Apsolutno je tacno - bolje igraju u svojim klubovima nego u reprezentaciji. ZASTO JE TO TAKO - E TU JE VEC DRUGA PRICA U PITANJU!!!
    (O RUCK, 16. decembar 2020 09:34)

    # Link komentara

  50. Setimo ae samo naseg najpoznatijeg rukometasa Vidare kako je igrao za reprezentaciju...
    (Goran Loznica, 16. decembar 2020 09:34)

    # Link komentara