1. Prvo pozvati psihijatra i psihologa.Samo budale mogu da plaćaju neke nabedjene igrače.Ovakav rezultat u ABA mogli ste da postignete samo sa domaćim igračima,tako da ovoliki broj stranaca ničemu ne služi, jedino ako perete pare.Sreća što nema publike.
    (DRAGAN, 7. decembar 2020 21:08)

    # Link komentara

  2. Ako mogu da budnu pevači koji ne znaju da pevaju, glumci koji nemaju pojma sa klumom ondak mogu i šoferi bez daktilografskog, režiseri bez , hrkljuši bez da su upoznali košarku i šampioni u fudbalu bez sudije. Tad može da se proglasi da Suma nema veze sa fudbalom i da je Sanogi 100 puta bolji sa noge i 200 puta sa ruke.
     (Klupo, 6. decembar 2020 14:47)

    # Link komentara

  3. Po meni je osnovni problem i Partizana I Crvene Zvezde taj sto su urusili sistem igranja u reketu , doveli su tamnopute igrace koji ne znaju da igraju nas stari sistem zastite reketa i poena iz reketa . Sve se svodi na fizikalije i na skok . Treba pogledati samo Terija i Obrajanta i Mozlija i Tomasa . Nemaju pojma . Sad se treneri suvise pouzdaju u sut spolja za 3 poena , svi misle da mogu napraviti Golden State ali ne shvataju da je GS jedna retkost koja je generalno neponovljiva , jer nema niko takve sutere kao sto su Kari i Tompson . Denver forsira igru iz reketa , La Lakers isto i unazad godinama setite se svih sampiona poput San Antonia , La Lakersa , Detroit . . . Jak reket pa sve ostalo . Sut je kvarljiva roba . Ja zbog toga pizdim kako igra moja Zvezda. Treba se vratiti nasoj skoli sa centrima sidrasima pa graditi igru oko njih .
     (Mile konobar CZ, 6. decembar 2020 14:04)

    # Link komentara

  4. @ Milan
    Slažem se sa tobom,nego njega (Zagorca) ne smatram igračem pa ni ne komentarišem.Napisao sam da je u ovoj državi sve moguce pa i da taj čovek živi od košarke,i naziva sebe igračem.
    (TRENER, 6. decembar 2020 12:31)

    # Link komentara

  5. Dobro igraju, samo mnogo gresu.
    (Dusanovo carstvo!, 6. decembar 2020 12:01)

    # Link komentara

  6. @TRENER
    najveća greška je držanje zagorca na parketu, u bilo kom trenutku. Od malog Trifunovića bar po nekad može trojka da se dogodi, od Zagorca nikad. Minut do kraja, saigrači izginuli za skok u napadu i dodaju Zagorcu u korner, bolje u aut da su bacili.
     (Milan, 6. decembar 2020 12:01)

    # Link komentara

  7. isterase scepu i savu na pravdi boga
     (kalcokera i trokorak bili, 6. decembar 2020 11:52)

    # Link komentara

  8. Mccinteyere je dobar igrač ali nikada nije bio igrač za ključne lopte, večinom ih je ispromašivao. To navijači Olimpije dobro znamo.
    (KLIPAN, 6. decembar 2020 11:22)

    # Link komentara

  9. Navikao trener da je poraz od jedan razlike ogroman uspeh,uz zdusnu podrsku navijaca.Zasto ga sada prozivate a pre par dana u najmanju ruku veselje?Zar ga niste proglasili za Rajlija u odnosu na naseg Saleta? Sta je sad?Falio vam Jaramaz,pa evo vam ga.Stvarno ste prsli po svim savovima I morate da shvatite da ste slabi,nebitni a poprilicno I jadni u svetu kosarke.Ne znam,pratite rukomet.
    (ValterNBG, 6. decembar 2020 11:12)

    # Link komentara

  10. Miodrag, mogu da se slozim sa vecinom tvog komentara. Ja sam se trudio da sto vise komentarisem kosarku na ovom portalu zajedno sa strumfom, Dejanom CZ i ostalima poprilicno dugo. Ali, onda su dosli neki momci poput Will Mosley, Bodibond i poceli da komentarisu svaki poraz Zvezde u EL sa cistom mrznjom, da smenjuju trenera, da se lazno predstavljaju. Samo vidi komentare posle Makabija i Efesa. Ako je tako, ako su komentari na ovom portalu koji nemaju veze sa kosarkom postali vecina zbog zna se vec koga, nema problema. I ja mogu vrlo dobro da igram tu njihovu igru. Ali, ako vec meni pises ovakve stvari, onda nemoj da bude licemeran, pa pisis i svojima.
    (Gossa placa Zeljko, 6. decembar 2020 10:55)

    # Link komentara

  11. Zasto kukate na trenera kad on nemoze mesto mek tajera da ubaci loptu u kos. Budite realni taj vas meki imoje protiv zvezde da resi utakmicu pa sad protiv mornara. Vas licno u poraz otero tomas sa njegovom glupim potezima kao stoje zvezdu o obrajt protiv makabija. Mogu reci da partizanu ce tesko movie da izbori medju cetri naj bojia u aba ligi I da zvezda da utakmicu mozda I to nece biti dovojino jer partizan ide buducnosti koja je pobedila partizan u prvom necu pa putuju cedevita olimpija zato za partizana je mrka kapa.
     (zdravko, 6. decembar 2020 10:49)

    # Link komentara

  12. Pa dobro ko radi taj i gresi, a kod vas se vidi da bas radite i da je napredak evidentan.Sezona je duga ovo je tek deveto kolo a jedini konkurenti za peti mesto su vam Igokea i Cibona.Glavu gore, kao sto onimad reče mag od Rumunije " i pad je let", samo molim vas ne dozvolite da efemerizuju instalaciju i da nedajte de pasjim sinovima!
    (Radikal Republika Srpska, 6. decembar 2020 10:39)

    # Link komentara

  13. Očajna igra i to posle pauze? Šta si trenirao sa igračima kad nema nijedne akcije. Zatim izjava da je trebalo odbranom da se dodje u završnici do pobede? Izgleda da si promašio sport, nije ovo fudbal da se braniš i ispucavaš loptu. Nikakav pomak i dalje posle Šćepe. Nemamo trenera, igrače za završnicu i još predsednik limar, svetla budućnost je pred nama.
     (Jovanovski, 6. decembar 2020 10:19)

    # Link komentara

  14. Bar partizan ima svoju skolu kosarke imaju mlade perspektivne igrace pazina ,aranitovica , pecarskog i ostale da ne nabrajam buducnost je pred njima oni daju sansu svojoj deci I trifunovic bi mogao njihovim koracima ubrzo Ostace samo stefan jankovic kojeg su toliko zeleli da ga dovedu iz zvezde
    (dragi, 6. decembar 2020 10:10)

    # Link komentara

  15. Džikić je tražio kontinuitet, ugovor na 3 godine i 2 igrača a vi hoćete da vam neko odradi ABA ligu, pošto u Evropi nemate šanse, i na kraju sezone raspusti ekipu, a šta ćete sledeće sezone da radite.?
    (Jole, 6. decembar 2020 10:08)

    # Link komentara

  16. Ako ste slučajno zaboravili da vas podsetim - nema ništa gore od Zvezdinih košarkaših navijača.
    Srećom, ovo je poslednja godina kako prate košarku jer je ovo poslednja godina kako igraju Evroligu.
    (Randy Marsh

    Naprotiv. Nema nista gore od partizanovih navijaca. Samoproklamovanih najboljih navijaca, samoproklamovanih treš-romanticara, najboljih brojaca karata na svetu.
     (zvezdaš, 6. decembar 2020 09:58)

    # Link komentara

  17. Pod 4.Tomas dekoncent.do ludila,naduvao se vutre,daješ mu minutažu.
    (TRENER, 6. decembar 2020 09:13)

    Pa čuo Tomas da je NBA ukinula testiranju na travu, a kako ste vi Boston Seltiksi , čovek skapira daje u NBA i da moze da duva do mile volje.
    Nije tu SasoMange ništa kriv.
    (isprani mozgovi, 6. decembar 2020 09:53)

    # Link komentara

  18. Ako ste slučajno zaboravili da vas podsetim - nema ništa gore od Zvezdinih košarkaših navijača.
    Srećom, ovo je poslednja godina kako prate košarku jer je ovo poslednja godina kako igraju Evroligu.
    (Randy Marsh, 06. decembar 2020 05:04)
    Tebi je najlakse. Kopiras komentar i svake godine saljes. Ovo je poslednja godina Zvezde u Evroligi-epizoda beoj sedam. Nastavice se.
    (MilanB, 6. decembar 2020 09:21)

    # Link komentara

  19. "GREŠILI SMO" neeee,GREŠIO SI.Pod 1.kraj prvog poluvremena,7sec.do kraja vidi postavu koju si stavio.pod 2.držanje Trife u 3/4 do besvesti,a dete igra samo zato sto mu otac bio košarkaš,njega ovo ne zanima,Pod 3.u 3/4 Pulen za 6,5 min daje 13.poena tebi Dangubic na klupi,koji ga u prvom pol.sveo na 2.poena.Pod 4.Tomas dekoncent.do ludila,naduvao se vutre,daješ mu minutažu.Pod 5.Kakav si autoritet da te Javor krade toliko očigledno.TI SI KRIV ZA PORAZ.
    (TRENER, 6. decembar 2020 09:13)

    # Link komentara

  20. Pod hitno dati otkaz: Zagorcu,Dangubiću S.i N.Jankovićima,te se zahvaliti Novici.Dovesti pravog beka šutera i pravog centra koji zna da igra obranu i napad.Mozli, a i Tomas nisu ni senke igrača od prošle godine.
    (Ćirko, 05. decembar 2020 23:58

    Takvi igraci ne zele da dodju u klub koji se bori za opstanak.
    (Straight Outta München, 6. decembar 2020 08:38)

    # Link komentara

  21. Zadnje napade i u regularnom delu i u produžetku oni uporno šutiraju umesto da idu na prodor. Ali trener treba da im to kaže. Trenerov poraz.
    (NS, 6. decembar 2020 08:34)

    # Link komentara

  22. Miodrag, 06. decembar 2020 07:44

    Kakva frustracija! Izgubiti toliko vremena na odgovor nekome koga ne podnosiš.
     (Ups, 6. decembar 2020 08:24)

    # Link komentara

  23. Sledeće sezone cirkus. Otići će Mozli, Pejdž i Tomas a para nema.
     (Pr, 6. decembar 2020 08:20)

    # Link komentara

  24. Sve bi seke ljubile mornare...
     (SUNĐER BOB, 6. decembar 2020 07:46)

    # Link komentara

  25. Odlazi neznalice, gubis od rasplaog Mornara kojeg je Zvezda unistila sa 30 razlike. Taj Mornar nema timsku igru, ima ocajnog trenera i sve se svodi na individualna resenja. Neces uci ni medju 4 u ABA.
    (Gossa placa Zeljko, 06. decembar 2020 00:33)
    Ovo je komentar jednog id "najstrucnijih " i naj ostrascenijih i ozlojedjenih navijaca KKCZ. Ovako detaljno da prati klub koji mrzi vise nego sto voli bilo koga...i sa ovoliko besa da tera trenera nekog drugog kluba... Ja da sam na tvom mestu,peomenio bi rubriku npr zivotinjski svet,a mozda bi se i samovoljno uputio u jednu ustanovu.... dok jos nije kasno...
    Moram da ti priznam da kod nas istinskih navijaca bilo koje boje, takvi kao ti,izazivaju jedno veliko,veliko.sazaljenje...
    a svim pravi navijacima,bilo koje boje, cuvajte se ovih kvazi-inet, navijaca...Živela srpska kosarka!!!!
     (Miodrag, 6. decembar 2020 07:44)

    # Link komentara

  26. otjerajte sve ove strance i pustite nase momke da igraju...mi ovako ne samo da upropastismo klupsku kosarku,nego i reprezentaciju...ne znam cemu ova politika vodi,ali toliko sam inteligentan da mogu da shvatim da ovo sve ode u tri lijepe...
    (goran..., 06. decembar 2020 03:20)

    Pa igrali ti naši momci Zagorac, Danguba, Trifa, Janković...jel hoćeš da gledaš ekipu gde će to biti glavni igrači? I ovako ih pljujete i tek bi ih pljuvali da su glavni igrači a Partizan ređao poraze. Nisam baš siguran u tvoju inteligenciju...
     (ja, 6. decembar 2020 07:01)

    # Link komentara

  27. Ako ste slučajno zaboravili da vas podsetim - nema ništa gore od Zvezdinih košarkaših navijača.
    Srećom, ovo je poslednja godina kako prate košarku jer je ovo poslednja godina kako igraju Evroligu.
     (Randy Marsh, 6. decembar 2020 05:04)

    # Link komentara

  28. otjerajte sve ove strance i pustite nase momke da igraju...mi ovako ne samo da upropastismo klupsku kosarku,nego i reprezentaciju...ne znam cemu ova politika vodi,ali toliko sam inteligentan da mogu da shvatim da ovo sve ode u tri lijepe...
     (goran..., 6. decembar 2020 03:20)

    # Link komentara

  29. Odlazi neznalice, gubis od rasplaog Mornara kojeg je Zvezda unistila sa 30 razlike. Taj Mornar nema timsku igru, ima ocajnog trenera i sve se svodi na individualna resenja. Neces uci ni medju 4 u ABA.
    (Gossa placa Zeljko, 6. decembar 2020 00:33)

    # Link komentara

  30. Sašo tri poena 28/5 u procentima 17,9%...jel pogode bar tablu ili obruč na treningu?Nije ni Mornar blistao slični su procenti iz svih stavki a opet vas dobiše... Nešto stranci igraju za ličnu statistiku a od tog nema leba!
     (penaltizan, 6. decembar 2020 00:16)

    # Link komentara

  31. Saša,podhitno da se digne odgovornost u igri! (tu prvenstveno mislim na napad,na Tomasa,Zagorca,pa i na Jaramaza) Niko ne sme bahato da se ponasa u Partizanu,Partizan je ogroman klub i niko ne sme tu da se igra kosarke!
     (Realno, 5. decembar 2020 23:59)

    # Link komentara

  32. Gde su oni silni grobari sto se podsmevaju Zvezdinim tesnim porazima u EL? Tamo trabunjaju kako mi ne znamo košarku, ne znamo šta je košarka... Vidim ovu igru rasturaju. Skor u ABA 4-5, u EK grčevito se bore za 4. mesto u grupi od 6. Koji su to komedijasi!
    (veliki strumf, 5. decembar 2020 23:58)

    # Link komentara

  33. Pod hitno dati otkaz: Zagorcu,Dangubiću S.i N.Jankovićima,te se zahvaliti Novici.Dovesti pravog beka šutera i pravog centra koji zna da igra obranu i napad.Mozli, a i Tomas nisu ni senke igrača od prošle godine.
    (Ćirko, 5. decembar 2020 23:58)

    # Link komentara

  34. Pod hitno dati otkaz: Zagorcu,Dangubiću S.i N.Jankovićima,te se zahvaliti Novici.Dovesti pravog beka šutera i pravog centra koji zna da igra obranu i napad.Mozli, a i Tomas nisu ni senke igrača od prošle godine.
    (Ćirko, 5. decembar 2020 23:58)

    # Link komentara

  35. Zagorac...NBA....kraj vica. Stidi se, Rade, stidi se.
     (PAR, 5. decembar 2020 23:53)

    # Link komentara

  36. Džaba vama i dobar trener kad nemate igrače.
    Da je nama trener Filipovski mi bi imali 4 pobede više u EL. Ali mi imamo Sašu amerikanca jbga.
     (MileR, 5. decembar 2020 23:47)

    # Link komentara

  37. ja mislim da su umorni.
    od života , od kafana...
     (tebijadodelimkitu, 5. decembar 2020 23:42)

    # Link komentara

  38. Tebi svaka cast, tek si stigao, pokazace vreme da li vredis. Neko drugi bi trebao biti predmet price o odlazku iz partizana, a to je legenda limarske struke...
     (kima, 5. decembar 2020 23:37)

    # Link komentara

  39. Томасови и Загорчеви шутеви за три поена нису виђени у историји српске кошарке!!! Штета што нису издвојени на Јутјубу.
     (Стара школа, 5. decembar 2020 23:34)

    # Link komentara

  40. tvoj poraz !
     (?, 5. decembar 2020 23:33)

    # Link komentara