Tako se to radi

Šokantan poraz zaboravljen, posao odrađen – plasman na Evropsko prvenstvo je blizu.

Pošaljite komentar
  1. Zašto nema Petruševa i Ristića?
    Sa njima bismo demolirali i mnogo jače ekipe!

    Zašto nema makar jedan talenat od ispod 20 godina?

    Da li jenko gledao kako Hrvati sistemski razvijaju mladog Roka Prkačina? Da li mi takvog talenta imamo sem Pokuševskog, kog možemo da guramo kroz reprezentaciju?
    (milan, 2. decembar 2020 01:00)

    # Link komentara

  2. Није само питање зашто није играо Симоновић. Зашто у првој утакмици Раданов није играо? Ако не рачунамо оних пар секунди. Ако је Загорац био добар (а није) зашто је у другој био закуцан за клупу? Зашто није позван Ристић, јер за Кравића је, у најмању руку, Јокић.
    (бата Мишко, 1. decembar 2020 18:29)

    # Link komentara

  3. Kako sam se nadala dobro sam se udala,nasa narodna poslovica.Mislim da je jedan ABAligas isao (bez stranaca) dopunjen naravnodomacim igracima da bi pobedili obadve utakmice.Ja sam Mator covek davno iz svakog sporta (osim mog bicikla i lagog trcanja oko 10-12km 3 puta nedeljno,pa mozda ne razumem neke stvari, zato ne verujem kad nam objasnjavaju prvi put smo zajedno i ne razumeju se u igri i sl.Pa nek mi sad objasne strucnjaci prvo slobodna bacanja ocajno izvodjena jel i na njih utice razumevanje u igri?drugo igrac se sjuri pod kos i tamo stoje 2-3 saigraca i gledaju niko ne proba odvuci protivnika i otvoriti prolaz saigracu. Trece Pot sporo prenosenje i visoko vodjenje lopte protiv visokih i lukavih igraca nema on sanse.Dangubic on ce ceo zivot biti izgubljeni talenat kako je moguce da momak sa toliko utakmica ne cita igru ni saigraca ni protivnika,velika steta za njega.
    (Max von Laaberg, 1. decembar 2020 18:20)

    # Link komentara

  4. Pitam se zašto protiv Švajcarske nije igrao Simonović? Ni juče ne bi prošli baš dobro da nije bilo njega.
    (PSL, 01. decembar 2020 09:05)

    Zato što je doputovao u petak,manje od 24 h pred utakmicu, jer je u četvrtak igrao EL.
    (romantic, 1. decembar 2020 13:26)

    # Link komentara

  5. "Tako se to radi"

    Hahahah…ahah jahahah…ahah a...

    Hvala ti smešni čoveče, "Tako se to radi" Hahahah…ahah hhahahahahahahahahaha...
    (Kikujiro, 1. decembar 2020 12:10)

    # Link komentara

  6. Ne sviđa mi se atmosfera tajnosti oko reprezentacije. Javnost ima pravo da zna zbog čega, naš u ovom trenutku ubedljivo najbolji dostupan igrač, Filip Petrušev nije igrao.
    Drugo je da Simanić i Radanov apsolutno zaslužuju tim u kojem će igrati i imati značajnu minutažu. Borac iz čačka se nameće kao logičan izbor
     (Milan, 1. decembar 2020 11:41)

    # Link komentara

  7. Realno, i ovo je bilo ocajno. Da nije umesto Zagora, ubacio Simonovica, prosli bi isto.
     (Drug Igrutin, 1. decembar 2020 11:09)

    # Link komentara

  8. Napad - Vrlo dobar 4. Lako su se davali poeni, i manje više je bilo organizovanosti u napadu, 82 poena u proseku je dosta.

    Odbrana - Nedovoljan 1+. Dozvoliti da ti Švajcarci daju 92 poena je skandal. I to Švajcarska bez najboljih igrača poput Kapele ili Sefološe. I da imaju onoliko otvorenih šuteva za 3. Protiv Finaca se igralo mnogo bolje, ali konstantno su bili padovi u odbrani. Vodiš u drugoj četvrtini 15 razlike a dozvoliš da 2 minuta pre kraja se približe na 5.
    (Ostin A, 1. decembar 2020 11:03)

    # Link komentara

  9. Pitam se zašto protiv Švajcarske nije igrao Simonović? Ni juče ne bi prošli baš dobro da nije bilo njega.
    (PSL, 01. decembar 2020 09:05)

    Sem toga sta je sa Petrusevom?
    (C i n i k, 1. decembar 2020 10:53)

    # Link komentara

  10. @ja
    Kokoškov jedno vece u Turskoj drugo u Finskoj i ti hoceš akcije i ne znam kakvu košarku,ok poraz od Švice je bruka sli i njih je baš krenulo...mislim da sve ukupno juče su položili ispit,i da ovo je D tim...malo realnosti,manje pljuvanja...
    (gremlin, 01. decembar 2020 10:17

    Slazem se, nije ni D tim, pa niko od ovih momaka nije ni u prvih 30 za roster A reprezentacije, ali su pokazali svima odakle dolaze, svaka im cast i nadajmo se odlasku na EP misim da nece biti problema, a onda na EP da igramo opet finale..
    (C i n i k, 1. decembar 2020 10:52)

    # Link komentara

  11. Ma protiv CH su prvi x igrali zajedno, momci su bili sa FIN odlicni, to je ipak iznudjena ekipa, ntrba ih kritkovati, ja pisem zato, bravo momci!
    (C i n i k, 1. decembar 2020 10:50)

    # Link komentara

  12. @ja
    Kokoškov jedno vece u Turskoj drugo u Finskoj i ti hoceš akcije i ne znam kakvu košarku,ok poraz od Švice je bruka sli i njih je baš krenulo...mislim da sve ukupno juče su položili ispit,i da ovo je D tim...malo realnosti,manje pljuvanja...
    (gremlin, 1. decembar 2020 10:17)

    # Link komentara

  13. Nikola pitam se zato što je eto on zreo za penziju, a pokazao je više volje i želje za igrom i pobedom od ovih mladih snaga.
    (PSL, 1. decembar 2020 10:10)

    # Link komentara

  14. @sasa pg - ko se razmece?
    (Pop, 1. decembar 2020 09:57)

    # Link komentara

  15. Da je Lebranko tu drukcije bi sve bilo.
    (Aleksej, 1. decembar 2020 09:50)

    # Link komentara

  16. Kako se to radi, možemo da pričamo posle utakmica sa Litvanijom, Španijom ili Francuskom na EP. Razmetati se nakon poraza od Švajcarske i ne baš previše ubjedljive partije protiv Finske ne priliči zemlji košarke
    (sasa pg, 1. decembar 2020 09:37)

    # Link komentara

  17. Zasto se pitas? Covek je zreo za penziju a ne za kosarku, toliko gresaka a toliko godina ima. Ne razumem stvarno. Sinoc se videlo puno gresaka, a kad ima gresaka dobre stvari padaju u vodu jer ih nije ni bilo puno
    (Nikola, 1. decembar 2020 09:36)

    # Link komentara

  18. Smetaju mi stvari koje se serviraju, a koje nemaju ni malo zdrave logike, kao da smo svi poptpune neznalice i ne živimo u zemlji koja obožava košarku, a i zna ponešto o njoj.
    Smeta nam život u balonu, "zaključani smo u hotelu". Pa jel su Švajcarci za to vreme išli po klubovima ili su imali iste uslove? Ako počneš da ređaš ovakve činjenice onda su to izgovori.
    "Nismo uigrani, prvi put igramo zajedno". Dakle svaka ekipa koja se sastane makar u "kavezu" da igra na streetu, pa ubaci novajlije da popune broj, bolje da odustane od pobede u startu? Od kad smo mi izgubili shvatanje košarke i značaj pobede? Opravdanja, izgovori....kad će da naiđe neka veličina od trenera i da saspe istinu u lice,: nema izgovora, nema opravdanja. Samo pobeda. Pa onda "neka bude što biti mora".
    (ja, 1. decembar 2020 09:30)

    # Link komentara

  19. Da čini se da je Simonović juče ulio dodatnog motiva saigračima, posebno u odbrani.
    Juče smo imali i više izgrađenih akcije, nego protiv Švajcarske.
     (b1321, 1. decembar 2020 09:30)

    # Link komentara

  20. Pitam se zašto protiv Švajcarske nije igrao Simonović? Ni juče ne bi prošli baš dobro da nije bilo njega.
    (PSL, 1. decembar 2020 09:05)

    # Link komentara