1. Sve je to u redu, ali Zvezda ne izbacuje bekove, ni spoljne ni centralne, već godinama, i to je manjkavost naše škole.To je jednostavno nedopustivo.Erakovića ne ubrajam u talente jer ima nenadoknadive nedostatke.Sve naše škole fudbala ne umeju da naprave spoljnog beka.On se u Španiji recimo bira još sa 10 -11 godina.Traži se brzina, tehnika na nivou veznog ,pas igra i savršen centaršut , a nadgradnja su borbenost i mentalitet.Ali kod nas spoljne igraju igrači koji su propali na drugim pozicijama.Treba da dodje Dijego iz Italije i pokaže kako igra školovan centarfor.Velika je zabluda da su naše šole fudbala po nečemu izuzetne.
    (Baš zato što te znamo, 30. novembar 2020 17:12)

    # Link komentara

  2. Bravo momce.Zvezda ima svetlu buducnost kada se oslanja na svoju decu i puno srce kada vidim toliko nasih mladih talenata na terenu umesto neproverenih stranaca sumnjivog kvaliteta
    (Dragisa, 30. novembar 2020 17:05)

    # Link komentara

  3. imamo za izvoz, maltene ne postoji fudbaler u SarB koji zna sa loptom da je tehnicki ispravan, to su sve dvometrasi koji sem skoka nista nemaju, da ne pisem o tehnici baratanja s loptom..
    1 igrac mora da se dokaze i dokazuje u kontinuitetu, nmz 1 dobra ili solidna partija da ima wow efekat, to je pogresno.
    (C i n i k, 30. novembar 2020 14:49)

    što za primer ne uze Stevanovića,već godinu dana ga predstavljaju kao fudbalera a on veze nema?
    ninkovića,živkovića,Pavlovića, ostala drveta.
     (tebijadodelimkitu, 30. novembar 2020 16:39)

    # Link komentara

  4. Uz svu sreću ovom dečaku, da postane dobar čovek i fudbaler - ne postoji ni jedan klub koji igra bilo koje takmičenje u Evropi, kome sudije u domaćem prvenstvu ne smeju da dosude ofsajd ili igranje rukom. Bravo, Vučiću!
    (G1970, 30. novembar 2020 14:59)


    U Evropi??
    Pa gde onda igra Partizan - na Antarktiku?!
    (One night in May, 30. novembar 2020 15:26)

    # Link komentara

  5. "Juče na terenu: Eraković, Nikolić, Petrović, Gavrić, Radulović, Krstović, Lazetić. Ne postoji ne jedan klub koji igra evropska takmičenja sa ovolikim brojem u-21 fudbalera na terenu. Bravo Zvezdo! I rezultati i razvoj."

    Uz svu sreću ovom dečaku, da postane dobar čovek i fudbaler - ne postoji ni jedan klub koji igra bilo koje takmičenje u Evropi, kome sudije u domaćem prvenstvu ne smeju da dosude ofsajd ili igranje rukom. Bravo, Vučiću!
    (G1970, 30. novembar 2020 14:59)

    # Link komentara

  6. Više puta sam pisao o tome i hvala Dekiju što me je poslušao. Ha, ha. A sada ozbiljno. Mislim da je ovo put kojim Zvezda mora da krene. Momci su veliki talenti i za njih mora biti još mnogo strpljenja. Polako ove ostale prodavati i zadržati samo prave igrače koji će pomoći ovim mlađim da stasaju. Ima Zvezda čemu da se nada sa ovolikim brojem talenata. Samo napred.
     (Petar P, 30. novembar 2020 14:54)

    # Link komentara

  7. Jos 1 nova "zvezda" ili sta?
    Da ocekujemo placene hvalospeve i reklame a realno,tesko da je rec o iole prosecnom fudbaleru.
    A posle kuknjava kad A reprezentacija izadje na teren i popije 5 komada?
    Kad nznamo 1 pas da dodamo i nmz 2 min da zadrzimo loptu ili nmz da predjemo centar 80 min?
    Razumem ja da i mediji od necega moraju da zive i da se ovakvi i slicni PR textovi placaju, ali u krajnjem to samo skodi nasem fudbalu jer ljudi mogu da steknu utisak da je rec o maltene novom "maradoni" , i to ne vazi samo za ovog igraca, pa setite se sta se pisalo ovde za Panjkova kad je dao 2 gola, pa to je bilo SF, a on panj obican, nmz ni u Kinu za 100 e da se proda, vise je za ragbi ngo za fudbal, al eto, samo pisem da i mediji imaju odgovornost, a takvih ko Panjkov imamo za izvoz, maltene ne postoji fudbaler u SarB koji zna sa loptom da je tehnicki ispravan, to su sve dvometrasi koji sem skoka nista nemaju, da ne pisem o tehnici baratanja s loptom..
    1 igrac mora da se dokaze i dokazuje u kontinuitetu, nmz 1 dobra ili solidna partija da ima wow efekat, to je pogresno.
    (C i n i k, 30. novembar 2020 14:49)

    # Link komentara

  8. Postoji, Dinamo Kijev, ali ne pisem ovo da bi umanjio Zvezdino delovanje, svaka cast, samo Tako da se nastavi sa forsiranjem mladih igraca.
     (Arcibald Rajs, 30. novembar 2020 14:16)

    # Link komentara

  9. Juče na terenu: Eraković, Nikolić, Petrović, Gavrić, Radulović, Krstović, Lazetić. Ne postoji ne jedan klub koji igra evropska takmičenja sa ovolikim brojem u-21 fudbalera na terenu. Bravo Zvezdo! I rezultati i razvoj.
     (bezobraznik, 30. novembar 2020 14:07)

    # Link komentara