1. da vidimo sta moze Dzek Miler na fabrickom Dukatiju.
    (Jaran, 22. novembar 2020 16:16)

    Ništa pod millim Bogom. Prvenstveno mislim zbog samog Ducatija, a onda i zbog Millera koji je ultra limitiran vozač.
    (Mile fuzaster, 22. novembar 2020 19:11)

    # Link komentara

  2. Ivana
    Ali ono kad je Rins spalio gumu kod one greske, jezivo. Zamisli sta je ostalo od te gume kad ga je Rosi koji se sprdao celu trku pretekao i ostavio daleko iza. :D

    Suzuki u poslednjoj trci koja je bila bitna za sampionat timova bio najgori. Jos je Mir povredio Banjaju, cudo da ga nisu diskvalifikovali (onaj kvar motora kao da je bio karma).
    (Jaran, 22. novembar 2020 17:53)

    # Link komentara

  3. 1DJOKOVIC
    Druze, Rosi je otisao u Dukati iz 2 razloga:
    1. Titula sa 3 razlicite fabrike
    2. Titula sa ITALIJANSKIM motorom

    To je jedina istina njegovog odlaska u Dukati, tako da nemoj da menjas cinjenice u svoju korist (ako neku korist sem mrznje imas). A sto se tice Stonera, valjda i sam znas kakav je bio odnos izmedju njega i Rosija i da je to obostrana krivica. Vidim da si izbegao "What if?" pricu o Rosiju i da nisi ni pomislio na tvoju suludu teoriju da je mozda i Stoner iz istog razloga otisao u Hondu.

    Zabari i Spanci su najvise ulozili u svoje mlade vozace (Englezi i Nemci identicna ulaganja ali nisu ni blizu po talentu), imaju i brdo takmicenja i akademija i zato su toliko dobri. Ako do sada nisi shvatio da je to razlog ogromnog broja Italijana i Spanaca u Moto takmicenjima onda ne znam sta vise da ti kazem... A to sto ti njih mrzis zbog toga odakle dolaze je prica za sebe...
    (Jaran, 22. novembar 2020 17:49)

    # Link komentara

  4. Smeh
    Covece, najveca mi je zal sto Taka nije barem jednom pobedio...
    (Jaran, 22. novembar 2020 17:34)

    # Link komentara

  5. Jarane na intervjuima baš na B92 imaš strana 31 i onda strana 28.Oba su od Stonera.U pravu si da su svi zaslužili titule,samo kažem da je dečko ostao par titula bi im sigurno odneo.Volim motore a čekaću nekog ne italijana,španca da ih pomeri.Sviđa mi se Olivera....
    (1DJOKOVIC, 22. novembar 2020 17:25)

    # Link komentara

  6. U ovoj sezoni je iskocilo nekoliko dobrih vozaca i vise pobednika sto je dobro i deluju da dobro voze ali kad se vrati Markez videcemo koliko su dobri,ne gotivim Markeza al on ce biti merilo kakvi su ovi "klinci" naravno ako se vrati stari Markez jer ima gadnu povredu. Jedva cekam da vidim Rosija u drugom timu i zao mi je sto Dovija nece biti stari je to lisac.Jamaha ocajna mada kad vidis Morbidelija ne deluje ni malo lose.Miler ce da bude opasan na fabrickom dukatiju.
    (blaza, 22. novembar 2020 17:24)

    # Link komentara

  7. Jarane dao sam ti plus.Nema zle krvi,samo istina.Ili si Italijan ili Španac.Nije moguće da samo dve nacije voze motore.Razmisli malo.Rosi nije otišao za kikiriki nego za lovu.Sam je kriv.Stvar je što njih par imaju izbor a velika većina ih nema.Ko gurne veću lovu taj se pita,kao u formuli.Svi su ekstra vozači...ali je sport namešten,ne razumem da li vas istina boli...
    (1DJOKOVIC, 22. novembar 2020 16:47)

    # Link komentara

  8. @Mxson

    A šta je to propalo? Neverovatna, neizvesna sezona gde se ne zna pobednik niti se može prognozirati podijum. Svaka trka priča za sebe. I to je po tebi propalo. Nisi ti uopšte zagrižen za Moto GP i takvi kao ti uopšte ne trebaju ni da prate ovaj sport. Mrzitelji nemojte da uopšte pratite ovaj sport, imate toliko drugih stvari i u svakom slučaju nije ovo jedini moto sport. Onaj drugi priča da je ostao Stoner neki drugi vozači ne bi postojali. Druže, nije Stoner vozio samo 2 sezone. Fenomenalan vozač, šampion, ali reći da ne bi bilo nekih drugih vozača da je on ostao je glupost u najmanju ruku. Zar i ovde počeše kompleksaši da se javljaju sa njihovom patetikom? Čestitke Oliveiri. Da je bilo publike verujem da bi bila ludnica na kraju trke. Šta reći na kraju osim da nastave ovako i sledeće sezone pa da imamo 10 različitih pobednika. Uz jednu ličnu želju, da Taka bude medju njima. Sve najbolje Doviju i Rabatu koje više nećemo vidjati u Moto GP. Kao i svima ostalima. Za 3 meseca gledamo opet najbolje vozače na 2 točka.
    (Smeh, 22. novembar 2020 16:42)

    # Link komentara

  9. 1DJOKOVIC
    Kejsi nije ni veci ni bolji od Rosija, ali je vrlo lako mogao da postane najveci u istoriji. Ti izgleda zaboravljas sta je Rosi radio na Hondi pre prvog mandata u Jamahi, tako da glupo je baviti se sbb-kbb pricama jer imamo te 2 situacije:
    1. Sta bi bilo da Rosi nije otisao iz Honde ili kasnije otisao iz Jamahe u Dukati?
    2. Sta bi bilo da Kejsi nije prerano zavrsio karijeru?

    Ne mozes na osnovu "zle krvi" da neke ishitrene izjave pretvaras u cinjenice. Tvojom izjavom ispadne da Rosi, Markez i Horhe nisu zasluzili titule samo na osnovu te smaracke "Stoner na Dukatiju" price. Pa bukvalno je Erceg rekao u prenosu da je otisao iz Dukatija jer nisu hteli da ga slusaju, a da je Rosi iz istog razloga imao lose rezultate. Jel se secas kako je Lorenco upisao 3 pobede na 4 trke onog trenutka kada su ga poslusali i prolagodili mu motor, a da je pre toga JEDVA osvajao par bodova? Za sve je kriv Dukati koji je iz nepoznatih razloga posle Stonerove titule pritisnuo dugme za samounistenje, video si i sam da im je trebalo 10 godina da naprave sampionski motor za Dovija koji nije taj kalibar...
    (Jaran, 22. novembar 2020 16:28)

    # Link komentara

  10. Mxson
    Baki, ne izmisljaj. Odnos navijaca prema Hondi, Markezu, Lorencu i jos nekim ljudima se promenio ali MotoGP je i dalje jako popularan - mozda i vise nego ikad.

    Sjajna stvar je ta da je Rosi NAPOKON napustio Lina Dzarvisa, coveka koji je unazadio sampionski motor za sve pare. Pa lik je dopustio da Petronas (koji je izuzetno mocna firma (Mercedes u F1)) napravi bolji motor, kapiram da je razlika "samo" u vozacima ali taj motor ocigledno ne valja.

    Jedva cekam da vidimo sta je Petronas spremio za sledecu sezonu, ali i da vidimo sta moze Dzek Miler na fabrickom Dukatiju.
    (Jaran, 22. novembar 2020 16:16)

    # Link komentara

  11. Bravo za Oliveiru! Sjajna sezona, krajnje neizvesna, sa puno obrta. Samo što se završio šampionat a već jedva čekam sledeću sezonu posle ovoliko promena u timovima.
    (Klara, 22. novembar 2020 16:07)

    # Link komentara

  12. Mxsone,slažem se ali još veći i bolji vozač Kejsi Stoner,je to doživeo i od doktora i tih Španaca.Lepo je dečko rekao da se zna ko će biti prvak.Vozio dukati kad nisu smeli da sednu na isti i osvojio titulu.Vozio hondu opet prvak.Da je ostao ne bi bilo ni Lorenca,ni doktora ni Markesa.Ali u svim sportovima vrti lova.Tu se ništa ne može...
    (1DJOKOVIC, 22. novembar 2020 16:06)

    # Link komentara

  13. miler-triler.bar malo da začini finalnu trku sezone.rins razočarao.alex bi trebao uz brata sledeću sezonu da pokida.živi bili pa videli!pozdrav svim ljubiteljima motogp:)
    (Ivana, 22. novembar 2020 16:06)

    # Link komentara

  14. Čoveče koliko je ovo propalo. Nekad su svi gledali, a sad niko ne zna ni da se trka održava.

    Znam da ce sada neki fanatici i klinci koji misle da istorija počinje od njih ovde nalupati minuse, ali realno ne toliko zagrižena publika ovo više ne prati od kada su Španci sramotno ukrali titulu Doktoru.
    (Mxson, 22. novembar 2020 15:50)

    # Link komentara

  15. Kavasaki ajdeeee....
    (1DJOKOVIC, 22. novembar 2020 15:41)

    # Link komentara

  16. Ja navijam za Vespu! Napred Vespa!
    (oscar, 22. novembar 2020 15:10)

    # Link komentara

  17. Punto1
    (innbecilo, 22. novembar 2020 15:09)

    # Link komentara