Svi maleri Sejdube Sume

Sejduba Suma je, donedavno, bio najskuplje plaćeni fudbaler u srpskom fudbalu i, kao takav, od početka je izazivao pažnju u ovdašnjoj fudbalskoj javnosti.

SS
Pošaljite komentar
  1. Suma je napravio veliku grešku ne odlaskom u Zvezdu.
    u Partizanu ga je uništavala ona neznalica (nevidjenih razmera) od trenera,Djukic, koji em da mu nije odgovarajuće mesto dao, em je dozvolio da ga podrivaju, u prvom redu, onaj Jankovic i njegov prijatelj Kosović. Obojica nisu na nivou da Sumi kopačke očiste, ali neznalica Djukić (inače njega je doveo onaj nesretnik Željko PAntić..sreća te ga oteraše iz Partizana).
    Sreca da je Miloševic video potencijal, ali nesreća da je došao, poznat po rasizmu, Stanojević, tako da se dečku loše piše.
    Njega je smešno porediti sa ostalima u Partizanu, pa i u našoj ligi.
    Kao Partiyanovac kažem,šteta što nije u Zvezdi.
    (Marko, 30. novembar 2020 15:47)

    # Link komentara

  2. "Malo je poznata priča da je Zvezda slala avion po njega, satima ga nagovala da pristane da obuče crveno-beli dres, ali je on bio decidan." Covece, pa i vrapci na grani znaju tu pricu. Po koji put hocete da nam prodate da je mali Suma jos dok je trckarao po poljima Gvineje sanjao da obuce crno beli dres.
    (Dosta!, 23. oktobar 2020 06:30)

    # Link komentara

  3. Imam pozamašan broj godina a sve san ih izgleda proveo u zabludi jer sam msilio da je grub igrač na terenu grubijan i da za to treba da bude sankcionaisan isključenjem; takođe sam smatrao da je novinarstvo častan i lep posao i da se ne piše po nečijoj zapovesti i iz interesa već objektivno, realno i profesionalno. Elem, bio sam u zabludi očigledno jer, po rečima autora ovog teksta, se zapravo radi samo o pehu ili maleru! A ja naivan mislio da je maler ili peh ono kad promašiš stepenicu, sapleteš se i padneš, oklizneš... Dakle Suma nije žrtva brutalnosti i grube igre Sanoga već se radi o pehu samo, aha dobro. Da utvrdimo gradivo: dakle Sumu su "minirali" saigrači a nikako, daleko bilo, tendenciozni novinari koji su ga razapinjali po medijima kritikama zato što ne postiže 3 gola na utakmici iako je tada njegova statistika u vidu asistencija i broja postignutih golova bila bolja nego 90% stranaca u klubu kojeg protežiraju ti isti novinari. Ah da, zaboravio sam, i to je maler, u stvari ne, ipak je peh!
    (resistance, 22. oktobar 2020 17:07)

    # Link komentara

  4. Zanimljivo je kako zvezdini navijači kritikuju Drinčića zbog starta nad Mudrinskim, a gotovo da ga sažaljevaju zbog prvo udaranja, a zatim i saplitanja Sume. Kažu, to je nenamerno, u žaru borbe.
    (PFC, 22. oktobar 2020 16:39)

    # Link komentara

  5. Njegov najveći maler je što je mislio da dolazi u avangardu, instituciju i večitu opoziciju, a ustvari došao u najiskompleksiraniji klub u Evropi.
    Eto, prosto je.
    (Realan jako, 22. oktobar 2020 16:16)

    # Link komentara

  6. "Malo je poznata priča da je Zvezda slala avion po njega, satima ga nagovala da pristane da obuče crveno-beli dres, ali je on bio decidan.
    Izašao je Suma iz prostorije, nazvao tadašnjeg direktora Partizana za sportska pitanja Ivicu Ilieva i poručio mu "da mu je dao reč i da je neće pogaziti"."

    Pročitao vas je Suma odmah, zato ste od samog starta pokrenuli hajku na njega.
    Uspeo je dosta da uradi i pored loših procena trenera Partizana, miniranja od strane likova poput Marka Jankovića i njegovih ortaka, igranja u nameštenom prvenstvu i mlaćenja od strane Zvezdinih igrača u derbijima. Za kontinuitet mu fali da igra u nekoj sređenijoj sredini nego što je naša.
    (Parni valjak, 22. oktobar 2020 16:14)

    # Link komentara

  7. Onaj kecerski udarac u glavu Drincicu je bio očigledan nameran faul Sume, a onaj lakat Drincica prema Šumi je isto bio nameran.
    To je ta čuvena škola, i nemoze to svako da usavrsi i doktorira.
    Mi smo tu poprilično nepismeni.
    (realan zvezdas, 22. oktobar 2020 15:20)

    # Link komentara

  8. Maler u tvom selu. U ozbiljnim krugovima je to najveca cast. Svi normalni iole beze od tog blata i dna koji vi zovete crvena petokraka.
    (isprani mozgovi i sekta u full view, 22. oktobar 2020 14:23)

    Ju ju, de de...Čast...
    Od nas svi beže ali zato ispred vaseg trening centra samo najvece zvezde srpskog i svetskog furbala, koji naravno igraju za dzabe ili za bas male plate jer jel'te, igraju iskljucivo iz ljubavi.

    Hahaha, čaaast, on kažee čaaast.
    Nije smesno...
    (ajaJaZeMšipA, 22. oktobar 2020 15:02)

    # Link komentara

  9. I dalje se niko iz zvezde nije oglasio da da podrsku coveku koji ce mesec dana biti van terena, sa teskom povredom oka na koje ce ko zna kako videti do kraja zivota. Tu je kraj svakog navijackog prepucavanja, totalno nekulturno od strane zvezde.
    (Relanost, 22. oktobar 2020 14:55)

    # Link komentara

  10. Po meni najbolji stranci koji su igrali u Srbiji( pod tim mislim igrali dobro ovde pa negde otisli, ne oni polovnjaci koji nisu nikako igrali pa procvetali negde drugo) su Moreira, Ibrahim Gaj i Marin. Sumu i dalje ne mogu da racunam medju najbolje strance, kvalitet ima ali nekako nedorecen, stalno dve tekme dobre pa ga nema mesec dana, ne moze dva pasa da veze.
    (tosmomitalentiumozak, 22. oktobar 2020 14:32)

    # Link komentara

  11. Evo ja kao zvezdas vam kažem, da vi trenutno u timu nemate boljeg majstora od ovog igrača.
    Ovakvi ljudi treba da se čuvaju i neguju, a oni vam vrate to višestruko.
    Ne znam što ste ga ranije uzimali na zub, ali treneri su tu bili više krivi. Milošević je znao njegovo mesto i čovek je fantastično proigrao. Zašto ga prate povrede, sam Bog zna, ali da zna fudbala, to je više nego tačno.
    (Neo@, 22. oktobar 2020 14:32)

    # Link komentara

  12. @Zaboravili ste da napisete glavni maler u pocetku: potpisao je za Partizan a ne ne za Crvenu zvezdu.
    (Pancev, 22. oktobar 2020 12:36)

    Maler u tvom selu. U ozbiljnim krugovima je to najveca cast. Svi normalni iole beze od tog blata i dna koji vi zovete crvena petokraka.
    (isprani mozgovi i sekta u full view, 22. oktobar 2020 14:23)

    # Link komentara

  13. Realno, gledali bi sasvim drugi derbi da covek nije izbacen iz igre. Jedan od retkih koji dodje na tekmu da stvarno igra fudbal. Mislim da je to ubedljivo najkvalitetniji stranac u obe ekipe.
    (Aluge, 22. oktobar 2020 14:17)

    # Link komentara

  14. Nema gore dijagnoze od navijaca Partizana.Oni zive u odvojenoj realnosti,stvorili su svet gde su oni ugnetavana vrsta protiv koje su svi.Predvodi ih general,pobedjuju kuci Mancester sa 0:1,razbijaju Real sa 0:0,sudije su protiv njih,uprava radi na rusenju kluba,igraci igraju za stipendije,kikiriki,sarmice Bogdanove mame.Sve je kao u nekoj bajci samo ne sa srecnim krajem.
    (U Novici k..a od Duopa Rita, 22. oktobar 2020 14:15)

    # Link komentara

  15. Ok za ove sto kazes Marin, leonardo itd. Ali Sadik nikako ne spada ovde. Cak sta vise on je sa loptom posvadjan. Trapav i smesan.
    (neko, 22. oktobar 2020 13:49)

    # Link komentara

  16. Uz leonarda, natha, marina, sadika, eventualno bena jedan od boljih stranaca koji je u skorije vreme igrao u srpskom fudbalu.
    (grobar, 22. oktobar 2020 11:50)
    kao navijac Zvezde slažem se,milina ga je gledati ali iskreno on nema s kim da igra. Marin i on definitivno najbolji stranci u Srpskom fudbalu.
    (srbija, 22. oktobar 2020 13:42)

    # Link komentara

  17. Komšije bolje da pitaju Vujadina Savića kakav je majstor Suma...eno ga "gardista" još je ušinut od driblinga koji mu je Suma prodao...ono fazon Ronaldinjo dribling...
    Šteta za Sumu što ne voli baš ove "male" utakmice...na važnim mečevima je pokazao klasu
    (hoćemo VAR u "superligi" povilo, 22. oktobar 2020 13:36)

    # Link komentara

  18. Bitno je da se prica o ucveljenom Borjanu i starleti za koju i vrapci na glavi znaju, a ne prica se o mesaru koji je u ovoj sezoni jednom igracu slomio nogu, a drugom umalo zavrsio karijeru izbivsi mu oko ne dobivsi ni zuti karton za to.

    E to je poenta cele price, da je drzavna mezimica vlasnik srpskog fudbala.
    (gm, 22. oktobar 2020 10:25)

    Kmeeeeeeeee...
    (Cika Slave, 22. oktobar 2020 13:14)

    # Link komentara

  19. U Partizanu su zadnjih nekoliko godina dolazila stvaro slavna imena... Bugarski Bebeto, crnogorski Mesi, norveski Nejmar, naravno tu je i Gogua Dominator i virtuoz Suma... Na stranu ovaj naruceni tekst Ivice Bombe Ilijeva, dragi navijaci Partizana, pogledjte vase komentare na Sumini igru... Svaku 10-tu utakmicu ga pohvalite, 9 je pljuvanje. Ne nase, VASE pljuvanje ovog igraca.
    Sta reci za mozgove navijaca koji progutaju price da Sadik vredi 40 miliona, da je mali Stevanovic opsaniji igrac od Azara, da UEFA, FSS, drzava i sudije imaju plan da ih uniste, da je neko drugi kriv sto se svake godine borite za drugo mesto, price da bi bili u vrhu da igrate u ligama 5-ice... hahahaha...
    Sto se mene tice, moram da ponovim, zelim da ova uprava 100 godina vodi Partizan, kad vama valja, ni mi se ne bunimo...
    (Cika Slave, 22. oktobar 2020 13:13)

    # Link komentara

  20. Jao kako kukaju panteri. Milina slusati te decke Komarove. Klasicni grandovci.
    (Komar osnovao dziberski klub iz ZG danas u Zelezniku, 22. oktobar 2020 12:43)

    # Link komentara

  21. Evo ovih navijaca iz predgradja sto i dalje umisljaju da ih ima vise da komentarisu. A nisu izasli iz podruma 30 godina. Iazdjite malo na ulicu, udahnite vazduh i prihvatite ne bas novu realnost. Boli a? Lepse u podrumu sami sa sobom da se cascavate i mitomanisete?
    (Beograd navija za Partizan, 22. oktobar 2020 12:42)

    # Link komentara

  22. Zaboravili ste da napisete glavni maler u pocetku: potpisao je za Partizan a ne ne za Crvenu zvezdu.
    (Pancev, 22. oktobar 2020 12:36)

    # Link komentara

  23. Ahaa znaci to se sad zove maler...bas bih voleo da vidim kako bi se zvalo da je Suma recimo Degeneka ovako umalo oslepeo
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pARTizan, 22. oktobar 2020 10:26)

    Kako se zvalo kad je Drincici polomio stopalo namernim startom Jovicicu?
    Kako se zvalo kad je Milos Djelmas u derbiju namerno slomio nogu Jovici Nikolicu? Kako se zove kad Nadj polomi ruku Basti?

    A danas bi da se zove drugacije, je l' da?

    Licemerje - definicija Partizanovog navijaca!
    (One night in May, 22. oktobar 2020 11:51)

    Евертон је поломио ногу Мудринском на утакмици Партизан - Чукарички, а сада је прозивао Санога. Нису само навијачи лицемерни, и фудбалери су.
    (Марко, 22. oktobar 2020 12:34)

    # Link komentara

  24. @stani bre malo,ima neko mozak [ali to niste vi]

    Ma šta nam napriča!?!?
    (Mr. Bojangles, 22. oktobar 2020 12:10)

    # Link komentara

  25. @batistuta
    Evandra!?!?!?ahahahahaha,da li si ti decko normalan!?
    (vlado, 22. oktobar 2020 12:04)

    # Link komentara

  26. Ahaa znaci to se sad zove maler...bas bih voleo da vidim kako bi se zvalo da je Suma recimo Degeneka ovako umalo oslepeo
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pARTizan, 22. oktobar 2020 10:26)

    Kako se zvalo kad je Drincici polomio stopalo namernim startom Jovicicu?
    Kako se zvalo kad je Milos Djelmas u derbiju namerno slomio nogu Jovici Nikolicu? Kako se zove kad Nadj polomi ruku Basti?

    A danas bi da se zove drugacije, je l' da?

    Licemerje - definicija Partizanovog navijaca!
    (One night in May, 22. oktobar 2020 11:51)

    # Link komentara

  27. Ubjedljivo najbolji igrač lige,bez njega Partizan nema ni glavu ni rep.
    (Goško, 22. oktobar 2020 11:50)

    # Link komentara

  28. Uz leonarda, natha, marina, sadika, eventualno bena jedan od boljih stranaca koji je u skorije vreme igrao u srpskom fudbalu.
    (grobar, 22. oktobar 2020 11:50)

    # Link komentara

  29. Pitam ja sve one koji pricaju o Evertonu i slicnim, ako je to bilo i bice zasto FSS nista ne radi u tom slucaju? Evo sada Suma ,ko je sledeci. Kazne i izvoli igraj ovako , sakati protivnicke igrace. Kazne 6 meseci zabrane igranja pa lomi ako ti se to isplati. Ali nista, niko ne mrda prstom i ovo ce da se nastavi...A navijaci ce da pricaju sta je bilo, kako je neko drugi stsrtovao...
    (111, 22. oktobar 2020 11:40)

    # Link komentara

  30. Ma znamo svi pricu o Zvezdinom avionu...i kako ga je Partizan maznuo ispred nosa Zvezdi...prica za siroke ,ili ne bas toliko siroke grobarske `mase`...))),ali koliko mi se cini tada se pisalo o 2m evra,ali ok...moze i ovakva dramatizacija,jos malo da se napise i neki roman,samo izgleda bez hepienda,vise sluti na hendikep.
    (Seljacina iz velikog trgovisca Njofra osnovao dziberski JSD, 22. oktobar 2020 11:12)

    Sve su ovo priče za ne baš tako široke grobarske mase. Pazi, rasekotinu u derbiju od 10 cm niko nikad nije video. Da li vi zaista mislite da bolesnici koji koriste sliku deteta od tri godine ne bi pokazali tu "rasekotinu"? A tek priča o zamalo izgubljenom oku? Hahahahahaha Mada, ako su oni zadovoljni fudbalerom koji im nije doneo NIŠTA osim par miliona evra manje, što bih im ja sreću kvario?
    (NoName, 22. oktobar 2020 11:40)

    # Link komentara

  31. A za malo da pogodi i Drincica laktom... Koliko bi se tek onda isplatio?
    (Krsta, 22. oktobar 2020 11:36)

    # Link komentara

  32. Dobar igrac,a za nasu ping pong ligu ozbiljan majstor i jedan od boljih stranaca koji igra i igrao u nasoj zemlji u svakom slucaju se isplatio grobarima.
    (Krle, 22. oktobar 2020 11:36)

    # Link komentara

  33. to ide u fazonu:Ivice ,daj dvaes evra da napišem tekst da Suma nije promašaj.
    A čuvena je priča da nije hteo u zvezdin avion nego je požurio na voz da bi stigao na armijski pašnjak.I još je odbio veće pare.
    (stani bre malo,ima neko mozak, 22. oktobar 2020 11:28)

    # Link komentara

  34. Bitno je da se prica o ucveljenom Borjanu i starleti za koju i vrapci na glavi znaju, a ne prica se o mesaru koji je u ovoj sezoni jednom igracu slomio nogu, a drugom umalo zavrsio karijeru izbivsi mu oko ne dobivsi ni zuti karton za to.

    E to je poenta cele price, da je drzavna mezimica vlasnik srpskog fudbala.
    (gm, 22. oktobar 2020 10:25)

    Pozdravio te Everton...
    (,,,, 22. oktobar 2020 11:26)

    # Link komentara

  35. Sjajan tekst. Stefan Smuda je odlican novinar.
    (Lazar, 22. oktobar 2020 11:20)

    # Link komentara

  36. Dok je taj velemajator u Partizanu, Zvezda nece dati gol Partizanu... Bar ne iz igre...
    (Batistuta, 22. oktobar 2020 11:19)

    # Link komentara

  37. Zaboraviste da napišete kako je Megvajera od 100 miliona dinara bacao po travi kao početnika.
    (Valentin, 22. oktobar 2020 11:15)

    # Link komentara

  38. Onog mesara tužiti i sve pare mu uzeti na sudu,da nema ni za burek
    (Čoban, 22. oktobar 2020 11:13)

    # Link komentara

  39. Sećam se Stanojevićeve strategije "prvo da povredimo Evandra, a onda igramo derbi". Baš sve u životu se plaća, pre ili kasnije.
    (Batistuta, 22. oktobar 2020 11:13)

    # Link komentara

  40. Ma znamo svi pricu o Zvezdinom avionu...i kako ga je Partizan maznuo ispred nosa Zvezdi...prica za siroke ,ili ne bas toliko siroke grobarske `mase`...))),ali koliko mi se cini tada se pisalo o 2m evra,ali ok...moze i ovakva dramatizacija,jos malo da se napise i neki roman,samo izgleda bez hepienda,vise sluti na hendikep.
    (Seljacina iz velikog trgovisca Njofra osnovao dziberski JSD, 22. oktobar 2020 11:12)

    # Link komentara

  41. Dao je komsinici onakav gol,pa kako da ga ne vole navijaci.
    (Zoran YNWA, 22. oktobar 2020 11:09)

    # Link komentara

  42. On odavno nije najskuplji igrac u srpskom fudbalu, nemojte da lazete. Zna se gde su najskuplji igraci, sram vas bilo. Ovo nema veze sa navijackim strastima dajte malo objektivnosti i činjenica.
    (Bob Sent Kler, 22. oktobar 2020 11:08)

    # Link komentara

  43. Uporedite Sumu i ono nedonošče što ode u Grčku , valjda je Argentinac neki, a plaćen 2mil EUR pišite malo i o tome, da vidimo magove promašaje iz rupe
    (Salaso, 22. oktobar 2020 11:00)

    # Link komentara

  44. Pokret rukom Sanoga ka licu Sume je ocigledan. To ne vidi samo onaj ko ne zeli.
    (Marshall, 22. oktobar 2020 10:51)

    # Link komentara

  45. ,,dosao u patlidzan"
    (duelmare, 22. oktobar 2020 10:42)

    # Link komentara

  46. Bitno je da se prica o ucveljenom Borjanu i starleti za koju i vrapci na glavi znaju, a ne prica se o mesaru koji je u ovoj sezoni jednom igracu slomio nogu, a drugom umalo zavrsio karijeru izbivsi mu oko ne dobivsi ni zuti karton za to.

    E to je poenta cele price, da je drzavna mezimica vlasnik srpskog fudbala.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (gm, 22. oktobar 2020 10:25)

    Isplaci se jos malo, botino. Godinama ste lomili noge igrali grcko-rimsko-mesarsko-ragbi stil, sad kad je to sve doslo jednom na naplatu, pritom ne iz namere (sto je kljucno za ovu pricu) sad dizete dzevu kao da je Onaj licno dosao na stadion da namerno ubode Sumu u oko. Bas onako mnogo ste bedni.. ne kao... bedni ste al ok. Mnogo.
    (Sabre, 22. oktobar 2020 10:34)

    # Link komentara

  47. Sjajan tekst. Suma i Moreira dva najbolja AM u istoriji Partizana.
    Kada je dosao Suma,predsednik Slovana je rekao da je Sumi trebalo godinu-dve da se navikne na drugi nacin zivota i okruzenje,odnosno da ima problem sa privikavanjem i da Partizan mora da ga istrpi taj period. Da ga ovaj mesar nije puko i izbacio iz ritma,dao bi zvezdi barem dva gola ...
    (Luka, 22. oktobar 2020 10:28)

    # Link komentara

  48. Ahaa znaci to se sad zove maler...bas bih voleo da vidim kako bi se zvalo da je Suma recimo Degeneka ovako umalo oslepeo
    (pARTizan, 22. oktobar 2020 10:26)

    # Link komentara

  49. Bitno je da se prica o ucveljenom Borjanu i starleti za koju i vrapci na glavi znaju, a ne prica se o mesaru koji je u ovoj sezoni jednom igracu slomio nogu, a drugom umalo zavrsio karijeru izbivsi mu oko ne dobivsi ni zuti karton za to.

    E to je poenta cele price, da je drzavna mezimica vlasnik srpskog fudbala.
    (gm, 22. oktobar 2020 10:25)

    # Link komentara

  50. Tango smrti je vama vec 4 godine.
    (sasa, 22. oktobar 2020 10:21)

    # Link komentara