1. Ja samo znam,da bi zvezda sa ivanovičem dobila utakmicu ovako bez Kange i Ivanoviča znači bez sredine nemoguče je igrati još kad dodam da nije igrao u zadnje vreme sjajni Pankov koji je brz i sjajno povuče loptu kroz sredinu mogu reči previše je 3.igrača posebno za derbi neznam kako je Kanga imao virus.
    (slaviša šmigič, 19. oktobar 2020 21:56)

    # Link komentara

  2. Rizik,faktor iznenadjenja....ili sta vec, ali Stankovic pravi drugu veliku gresku u velikoj utakmicii. Prvo je falcineli bez i jedne utakmice sutirao onaj penal.Danas ubacio erakovica , igrac odbrane debitant u derbiju, umesto pankova i milunovica.
    (daki, 19. oktobar 2020 03:20)

    # Link komentara

  3. Igrali smo kao piz.e poslednje bre sve mlako kilavo jedva. I dokle vise ovaj Gobeljic, pa covek se nije sastavio, nijedan pas tacan dao nije o centarsutu da ne govorimo to je za njega visa matematika.
    (za sve su krivi mediji, 19. oktobar 2020 00:33)

    # Link komentara

  4. Sve luzeri, ovakvom partizanu ne mogu dati gol bez penala.
    Šta se ima dodati na tu činjenicu.
    (MileR, 18. oktobar 2020 22:36)

    # Link komentara

  5. Ovako za Erakovica,prvi mec protiv Pazara odlican,decko ima pregled igre,osjeca za prostor,daleko bolji i od Pankova,Milunovica i Degeneka.Poslije te odlicne partije gdje je mali (tek mu je 19),stekao sampouzdanje ,lazni mister ga vraca na klupu umjesto da ga promovise u prvog stopera ,pa onda opet igra na kasicicu i u svakoj utakmici pokazuje kvalitet.Samo da napomenem mnogo je teze sa 19 godina njemu na stoperu nego nekom sa 19 u spicu.Medjutim i pored toga nas "veliki trener"poslije svake dobre role ga hladi i onda mu valja vruc krompir protiv Partizana i to na njegovom terenu ,kao da je odlucio da mu unisti karijeru.Pored svega tvrdim da ce Strahinja dostici visine Nemanje Vidica.Neka se zahvali ovoj neznalici na klupi sta mu radi i sto prije ode bilo gdje,odakle ce vrlo brzo u ligu petice i za par godina postati reprezentativni stoper broj 1.Ko ne vidi talenat u ovom momku taj ne zna fudbal.Bolji ce biti na svom mjestu nego i Gavric i Nikolic,zivi bili pa vidjeli ko ce gdje napraviti karijeru!Stankovicu izvini se decku!
    (Pedja, 18. oktobar 2020 22:12)

    # Link komentara

  6. Sanovg da zahvali što je povredio Sumu i što se opet provukao bez crvenog u 90 min. Da ne beše izmišljenog kornera, žmurenja na Kataijevo povlačenje za dres Zdjelara i istog takvog prekršaja Jojića koji je video Simović - Zvezda ne bi dala gol ni peti derbi u nizu. Ovako se iz penala izvadiše i sad će da nastave "dominaciju".
    (Sve Tačno, 18. oktobar 2020 20:59)

    # Link komentara

  7. Nikoliću, brate mili, jedan dobronameran savet, batali ovaj sport.
    (RADAGAST, 18. oktobar 2020 20:57)

    # Link komentara

  8. Mali Erakovic jeste pogresio, ali posle te greske su bile jos dve greske pre nego sto je Stevanovic dao gol. Posle toga je odigrao korektan mec. Polako sa kritikama, vidi se da ima ono nesto.
    Ja kazem da necemo pobediti u derbiju dok god igraju Gobeljic i Rodic. Tacka.
    (Straight Outta München, 18. oktobar 2020 20:45)

    # Link komentara

  9. Falio je Kanga da uputi dobar pas ka Kataiu i Gavric.Bili smo bez tog pleymeykera i to se osetilo.Realan rezultat na kraju.Idemo dalje
    (Napred Zvezdo, 18. oktobar 2020 20:16)

    # Link komentara

  10. Nije u redu da maestro-trener forsira kasapljenje protivničkih najboljih igrača i umesto da su izbačeni (Sanogo, Gobeljić, Katai, Rodić, Degenek ...) još je na kraju nagrađen penalom. Taktika : Onesposobi najbolje protivniku jer imaš poslušno-plašljivog sudiju, sigurno vodi u propast. Ovo je sport, gospodo a vi ste kvarni i bahati! Sram vas bilo.
    (Nekad velika Zvezda, 18. oktobar 2020 20:12)

    # Link komentara

  11. Treba dati podrsku Erakovicu iako je pogresio.Sve u svemu pozitivno sto smo ostali na plus osam i idemo dalje.Napred Zvezdo
    (Nek grmi jako zvezda sampion, 18. oktobar 2020 20:05)

    # Link komentara

  12. Evo ukratko mog skenera:
    Umesto Erakovića, mnogo eksplozivniji Pankov.
    Umesto nekvalitetnog Gobeljica, kvalitetniji Gajić.
    Umesto sporog Sanoga, mnogo brži Petrović.
    U sredini je ostao usamljen Nikolić, i morali su više da prilaze Gavrić i Ben.
    Izmene su unele potpuni haos, igra sa 6 napadača, bez sredine, dovela je do toga da su napade morali da organizuju Eraković, Sanogo i Degenek, i to preskakanje igre je olakšalo odbrani partizana.
    Trener Stanković ponovo najlošiji, pogubljen bez Ivanića i Kange, menja napadača za napadača umesto da formira jaku sredinu sa prednjim i zadnjim veznim. Sve u svemu, Zvezda kvalitetnija igrački ali zbog trenera ne može da odigra na nivou mogućnosti.
    (Djomla, 18. oktobar 2020 20:04)

    # Link komentara

  13. Borjan - nepotrebno dodavanje Erakovicu pre gola, a i nakon toga mu je 10 puta dodao loptu kad bas i nije morao. Nepotrebno dodao loptu i Nikoliću u nezgodnoj situaciji na 35 metara koju ovaj izgubio, pa Asano imao opasan šut. Nepotrebno izašao kod gola, potpuno nepotrebno. Loša partija, kao i obično u derbijima. Nije ulivao sigurnost, još ispustio onu loptu kroz noge.
    Gobeljic - NULA, ništa ne zna. Prodao 100 lopti. Bar da je realizovao onaj zicer... Nema F od fudbalera.
    Rodić - defanzivno dobar, ofanzivno nije postojao.
    Erakovic - za sve sto je izgrešio krivim iskljucivo Stankovića. Dečko NIJE SMEO da bude na terenu. Dobra reakcija kod šanse Markovica, ali je i tu kiksnuo jer ga lopta preletela.
    Degenek - solidno. On i Erakovic imali 60% loptu u nogama. To govori kako smo igrali.
    Sanogo - borio se, ali je spor i nezgrapan. I vrapcima na grani bilo jasno da će dobiti crveni, svima osim Stankoviću! Mnogo imao loptu u nogama, ali kreativnost ne postoji. Hvala mu za penal.
    Veljko - prvo poluvreme katastrofalno, svaku loptu je prodao. U drugom bolji, ali bez naročitog učinka. Uglavnom davio loptu.
    Gavrić - nije postojao.
    Katai - sjajan prodor ali loša asistencija, sjajan pas Falcinelija kad ga lopta pogodila u ledja, sjajan centaršut za zicer Falcineliju, odličan penal. Sve ostalo velika gnjavaza lopte, bez neke produktivnosti.
    Falcineli - promašio zicer, očajno reagovao kod dubinske lopte kada se nije okrenuo i zato ga pogodila u ledja. Prvo poluvreme solidno, u drugom se nije video.
    Spidi - vrlo prosečna igra. Za trunku bolje od Gavrića.
    Ostali - ništa.
    Stankovic - dokazao da nema stofa sa trenera Zvezde. Nije mogao da dobije nikad gori Partizan, i taj gol smo srecno dali iz njihove gluposti, a nas gol smo primili bas zbog Dekijeve gluposti! Igra bez ikakve ideje.
    Sve u svemu, mislim da su nam se igrači lepo sačuvali za Hofenhajm, nisu se ni najmanje umorili! Prijatno vece, pa su se prošetali malo po topčiderskom parku.
    (veliki strumf, 18. oktobar 2020 19:59)

    # Link komentara

  14. Prema ovome C.Zvezda je koristila 4 termina za izmene, od kad je to dozvoljeno?
    (Petar, 18. oktobar 2020 19:55)

    # Link komentara

  15. sanogo nula s njim na terenu gol iz igre nikad.
    (ica trica, 18. oktobar 2020 19:40)

    # Link komentara

  16. Eraković sasvim dobar! I pored greške izgledao mnogo bolje nego što bi Milunović recimo. Samo neka istraju sa njim, vidi se da ima štofa.
    (Milan, 18. oktobar 2020 19:38)

    # Link komentara

  17. Konstatacijom da je Sanogo bio najbolji igrač Zvezde samo pokazuje "objektivnost" ili ostrašćenost autora ove analize. Da je malo realan, profesionalan i objektivan, čitali bi ovde da je Sanogo grubijan, da bi ga bilo koji drugi sudija u bilo kojoj ligi isključio već negde oko 30-tog minuta. Gro njegovih "uspešnih" intervencija je bilo povlačenje sa leđa, ili nedozvoljenim startovima. Verovatno je najbola "intervencija" Sanoga bila udarac u lice Sume koji nije sankcionisan a koji je izbacio Sumu sa terena. A definitivno najbolji igrač Zvezde kao i uvek u derbijima - sudija!!!
    (resistance, 18. oktobar 2020 19:36)

    # Link komentara

  18. Isčupao ga nepostojeći korner
    (inspektor torentte, 18. oktobar 2020 19:34)

    # Link komentara

  19. Opravdana kritika za kiks Erakovica, ali se preskace da je sve posle toga odradio vrlo korektno.
    (Milos, 18. oktobar 2020 19:31)

    # Link komentara

  20. Ako je Sanogo najbolji u Zvezdi to dosta govori o ostalima. Igrac koji je ocigledno opasan po zdravlje protivnickih igraca i koji jednom polomi nogu, drugom izbije oko, dobije 2.zuti od Elvisa u 94.min, a trebalo je da bude iskljucen u prvom poluvremenu.
    Sramota, za ovakvo alibi sudjenje Elvisa.
    (Ben Hur, 18. oktobar 2020 19:30)

    # Link komentara

  21. imal' jedna utakmica da sanogo nije polomio koga, dokle bre vise tolerisanje zverskih startova...ili po obojenim 'novinarima' nespretnih i nestetnih..
    (deda, 18. oktobar 2020 19:30)

    # Link komentara