1. Suma je Alfa i Omega ovog Partizana. Ako se ima pameti, kao sto je nema, sa njim potpisati ugovor do kraja karijere. Da je on igrao , juce, nemam sumnje da bi PArtizan pobedio. Videlo se odmah da odbrana Zvezde sa njim ne moze nista da uradi...slama ih kako zeli, dok se nije pojavio kasapin Sanogo da odradi "zadatak" i skoro izbije oko Sumi, a za to ne dobije ni zuti !!!!!!!!!!???…??
    Suma je za Jojica, Markovica, te ostale shustere bog Otac...Ovaj Jojic i Markovic bi se borili u Graficaru da zapocnu utakmicu.

    Pogledajte taj amaterizam kod Marakovica. Natkho bu baca loptu da postigne gol...idealno...on umesto da udje u putanju Erakovicu i da trci ispred njega( ovaj bi morao da ga riso i to je crveni ko kuca), on bezi u stranu od ovog momka i daje mu prostor da ga ovaj sustigne. To ne rade momci u zonskim ligama.
    (Marko, 19. oktobar 2020 18:17)

    # Link komentara

  2. Eh opet da kukam za Savom... Stanoje forsira neku svoju ideju a nema igrače za to. Zdjelar jedini na nivou za svoju ulogu, ali ništa sa loptom ne može da uradi. Asano i Stevanović jedini radili nešto napred. Jako smo loše odigrali i sreća su oni još gori trenerski inače ko zna šta bi bilo. Naši momci igraju za te 3-4 utakmice sa njima i ovo je najlošije u poslednjih nekoliko godina. Sreća nam je onaj mali poklonio gol jer smo i mogli da ga damo samo slučajno. Ovaj bunker u stilu Muslina nam ne ide, ne znamo mi to da igramo. Trebalo je da ih pritisnemo jer nam od sezone samo to ostaje.
    Inače kod nas najgori povratnici Jojić i Marković. I bez penala Jojić nije zaslužio prelaznu a Marković više nije ni za BSK Borča...
    (Stevan, 19. oktobar 2020 00:06)

    # Link komentara

  3. sad lepo taj autobus što ste parkirali 90. minuta da vratite na liniju 88.
    (Grobari Železnik, 18. oktobar 2020 21:33)

    # Link komentara

  4. Savov partizan je za ovaj trenutni tim bio ozbiljna ekipa, ozbiljnija u svim segmentima igre. Kao sto je svima jasno trebalo je samo osveziti odbranu, a milosevic nije dobio 2 beka i stopera (doduse obradovic je bespotrebno doveden, a desno bolje da nema beka nego miljkon da igra), a vidi se da ce mali sveta markovic mozda i jedini biti pojacanje. Raskantala se ekipa koja je ozbiljne stvari napravila, milosevic bi sa pola gasa ustopovao ovu poluekipu gde jedino katai zna da igra, na vreme bi iz jedne od kontri poveo 2-0 i kraj price, ovako je kraj nase price..
    (grobar, 18. oktobar 2020 21:23)

    # Link komentara

  5. Suma je odlicno igrao pocetnih 15 min. bio je opasnost za gol, ucestvovao kod prvog gola. On je i prevaga na sredini terena gde CZ nije igrala nista i mnogo su gubili lopte. Od trenutka kada ga je onaj lik povredio Partizan gubi na sredini terena i u napadu. Ostao je Natko da poveze redove ali ovo je njegova treca utakmica u kratkom vremenu. Jasno je da nema snage. U toj situaciji kada nema napadaca a to je nesto sto bi ovo genijalno voljstvo kluba trebalo da da odgovor, oni se zatvaraju i traze priliku u kontrama. Lazar nije klasican napadac. Ostali su on i Asano kada je napad u pitanju. Bez napadaca po meni je to bilo jedino resenje. Povukli su se i trazili priliku u kontrama a tih prilika je bilo. Postali su tim koji ne moze da koristi cenatsuteve jer nemaju napadaca koji bi na taj nacin ugrozili gol CZ. I bas me zanima kako planiraju u narednim utakmicama da igraju? Bez napada? Jojic nije ni trebao da igra ali je klub doveo Partizan u tu situaciju. On je van forme, bez utakmica, nije prosao trenazni proces i na kraju je ispalo da je on tragicar bas iz tih razloga. Ovi banditi koji vode klub treba da izadju javno i kazu, nemamo para za zivot kluba i moramo da prodajemo. Tek ce da uniste klub jer kada nemas napad, ja ne znam sta oni ocekuju? I na kraju, OVAKAV Partizan je vodio i igrao nereseno koja cak uvodi u igru Pavkova, izrziti napadac i odlican u skok igri??Ja nisam ocekivao ni da cemo da igramo nereseno..
    (fortissimo, 18. oktobar 2020 21:13)

    # Link komentara

  6. Hahahhaha, ladno 3 beka, napadaca nigde, igre nigde, dovode se neki igraci mazu se oci, Jojic reakcija na nivou amatera, kao i igra, branis se celu utakmicu a treba ti pobeda, Lazar nije fudbaler, Asano takodje, prodali Sadika koji je nesto i znao, sve u svemu tuga... Ne bih detaljnije jer me ne zanima, ali zvezda katastrofa, jedini Katai, ostalo zali Boze para bacenih.
    (sampion evrope 92, 18. oktobar 2020 21:05)

    # Link komentara

  7. Филип Стевановић најбољи играч на терену. Светозар Марковић одмах иза њега.
    (Мали Калемегдан, 18. oktobar 2020 21:00)

    # Link komentara

  8. Vidi se da partizan nema igrace a I ovo sto ima ne moze da izdrzi ni 60minuta tempa. Kondicija nikakva, totalno nespremni. Mada, nista tu nije novo.
    (Milos, 18. oktobar 2020 20:58)

    # Link komentara

  9. Pogledajte snimak.Bio je i korner i penal za Zvezdu.Partizan hteo bunkererom do pobede.Ne ide to tako na domacem terenu.Stanojeviceva greska
    (Zarko, 18. oktobar 2020 20:46)

    # Link komentara

  10. Partizan fizički nedovoljno spreman, a oojedini igrači ne zaslužuju da budu ni na klupi za rezervne igrače.,
    (Zoso, 18. oktobar 2020 20:22)

    # Link komentara

  11. utisak utakmice: pravićemo Sava od blata.
    (neutralni felš, 18. oktobar 2020 20:21)

    # Link komentara

  12. Jojic nema dva grama mozga.Kakav glup penal napravio
    (Krle, 18. oktobar 2020 20:02)

    # Link komentara

  13. Kakav komentar ?. Ne razlikuje Erakovića i Sanoga. Razumem da "ne pravi razliku u boji kože", ali smešno je da ne vidi koga je povukao Jojić.
    (МилошПБ, 18. oktobar 2020 20:01)

    # Link komentara

  14. Odavno nikad lošija ekipa jer Marković i Jojić bi trebalo makar po imenima da prave razliku ali od toga nema ništa. Marković kad je došao pokazivao je zašto je došao međutim posle prve povrede više nikad nije o Jojiću da ne troši reči a tek Lola i Miljković...
    (mikac678, 18. oktobar 2020 19:56)

    # Link komentara

  15. Odbrana odlična stvarno, čak i Miljković je bio korektan. Jojić i Marković katastrofa, Stanojević promašio svaku izmenu i postavio nerazuman bunker posle postignutog gola. Pa kad smo primili gol smo imali par dobrih šansi kad smo pošli u napad opet, nepotrebno smo stali.
    (Tragikomedija, 18. oktobar 2020 19:46)

    # Link komentara

  16. Kraj Oktobra a mi nemamo ni jednu 'devetku' u pogonu. Francuz kojeg su doveli nije spreman za jedinu važnu utakmicu ove sezone. Rezultat ove utakmice je potpuno nebitan. Partizan sa ovim timom ne moze da probija bunkere ekipa koje parkiraju autobus u šesnaest metara. Suma je jedini igrač koji zna fudbal a Asano i Natho nemaju nikakvo mesto u Stanojevićevoj filozofiji igre. Šta Lola radi u Partizanu, to valjda niko ne zna. Voleo bih da znam koliko košta naša pozicija levog beka. Urošević, Obradović i Bržančić na platnom spisku... Protiv koga u našoj ligi nama treba ta koncentracija bekova?
    (aca_bg, 18. oktobar 2020 19:44)

    # Link komentara

  17. Da li neko može da mi kaže šta je uloga Smiljanića u Partizanu? Već dve godine je tu i u tom periodu nije ništa uradio.

    Miljković katastrofa, ne služi ničemu.

    Jojić skroz van forme.

    Urošević, Banjak i Marković su još bili i dobri.

    Marković slab.

    Lutovac ne bi umeo normalan centaršut da uputi ni kad bi mu od toga život zavisio.

    Klasični špic ne postoji.

    Natho preumoran.

    Zdjelar i Stevanović jedini odigrali dobro.

    Stanoje nema pojma šta radi.

    Pozdrav.
    (Ser Kokeza od FSS-a, 18. oktobar 2020 19:44)

    # Link komentara

  18. Jojic igrac utakmice kakvo pojacanje, jos da oteraju Sumu i dovedu Scepovica i liga sampiona je blizu....
    (nerealno, 18. oktobar 2020 19:39)

    # Link komentara

  19. Hvala Jojicu! Cekamo 32.
    (Cekamo 32.i 21.u basketu, 18. oktobar 2020 19:37)

    # Link komentara