1. Društvene mreže i prekomjerna upotreba tehnologije uništavaju dušu, ove nove generacije žive prilično jadan život a da toga i nisu svjesni.
    (Topnik, 18. oktobar 2020 12:08)

    # Link komentara

  2. Danas se mentalna bolest ili trauma zrtve nose kao medalje pa nije cudo sto bi svako hteo da ima orden i bude IN. Svako ko nije dodvoljno posvecen ili spreman da se nosi sa pritiskom profesionalizma je "mentalni bolesnik", a mnoge promoskuitetne zene su silovane (a mnoge cak i nepromiskutetne kojima se neko nekad nabacivao ili cak i nije, vole ovu medalju koja osigurava paznju). Ovakvim stavom se smeju u lice zrtvama silovanja, a "mentalno bolesni" nece na lecenje jer im nije nista al hoce da se zbog hajpa bas o njima pise kao psihicki ostecenima. Druze, ako ne mozes da podneses to sto nisi u stanju da se plasiras u plej of znaci da si los gubitnik i da treba vise da treniras, a ne da se svi smorimo i zalimo te jer ne mozes da osvojis prsten. Da te vidim sta bi rekao da ti kazu aj sad kod psihologa na razgovore, malo prozak i hospitalizacija (naravno to se nece desiti jer ti nije nista). A ovako, ja sam depresivan Lejkersi su uzeli titulu ili rezrva sam, uglavnom na klupi citave sezone pomooozite mi....svasta.
    (box, 17. oktobar 2020 23:33)

    # Link komentara

  3. Nije problem mentalno zdravlje ili depresija. Bolest ovog doba je isključivo DOKONOST. Uz nju se razboljevamo. Tehnologija uništava čovekovo biće
    (Ttt, 17. oktobar 2020 23:21)

    # Link komentara

  4. Razlog za to je sve manji kontakt covek sa covekom cak i kad si megu ljudima vecinom su na telefon mlagji ne svataju da su u problemu jel bas te "socijalne" mreze stvaraju asocijalna bica.
    (Dragan88, 17. oktobar 2020 23:11)

    # Link komentara