1. Ovi komentari sve više liče na kaldionicu... braćo kladite se ako znate ishod, nemojte zamarati komentarima kako znate ko će koga isprebijati...
    Realnno je da su oba borca vrhunska i da će pasti dobre batine, obostrano (ko se ikada u životu upustio u tuču i dobio udarac, zna o čemu pričam), jer ovi borci znaju odlično šta rade.
    Lično drago mi ej što je Habib u medijskom spektakli dobio McGregora, i mislim da je kao borac sjajan, ali sa nekim izjavama na račun drugih sportova pokazao je ne tako sjajnu stranu svog karaktera, i verujem da borac koji uspe da ga isprovocira u borilišti može ozbilj no da poremeti njegovu taktiku i strategiju.
    Habib kada nametne svoj ritam deluje nepobediv, a fizički pripremljen bez dileme.
    Mada ne bi bilo prvi put da pogrešim, u ovom sportu iznenađenja su uobičajena.
    Svakako biće meč za uživanje
    (Verni Toma, 17. oktobar 2020 23:44)

    # Link komentara

  2. Dobice hvalisavac po njonjari..Dzastin je opasan udarac.Habib je kralj partera,videcemo
     (General, 17. oktobar 2020 17:03)

    # Link komentara

  3. Ovakve zaostale mozgove kao sto si ti najvise volim. Pa oni sa tom osnovnom skolom zaradjuju milione a ti sa tvojim fakultetom ovde smrdis kuci bez posla. Osim naravno sto je Gejci studirao i bio jedan od najboljih koledz rvaca u zemlji a Habib prica 4 jezika... Nasao si da prozivas dvojicu koji su medju najinteligentijim borcima. Poslusaj ih malo kako pricaju pre nego sto pustis predrasude da odluce umesto tebe.
    (pop, 17. oktobar 2020 10:06)
    Hvala vam na glasu.
    Buraz koje jezike? Dagistansko ruski azerbejdzanski? I arapski kada cita kuran? Pa uvek ima prevodioce i hodze sa sobom! Ne lupaj gluposti, za vas koji slavite MacGregora i slicne treba napraviti jedan poseban program na televiziji i da ga mogu gledati samo po izboru jer ne želim da skušam gluposti i ne želim da deca gledaju kako ta tvoj slavljena stoka zarađuje pare !
    (burekdzija, 17. oktobar 2020 12:47)

    # Link komentara

  4. Lepa izjava u sportskom duhu. Divan sport, profesionalnih udaraca pesnicama u glavu.
    (Pancev, 17. oktobar 2020 12:16)

    # Link komentara

  5. "Ajde ljudski porodu, ne budi bas takva zivotinja! " - JA.
     (detedevedesetih, 17. oktobar 2020 10:39)

    # Link komentara

  6. "In the first round I look in their eyes, they believe. After first round they don't believe no more."

    Habib Nurmagovedov
     (Šejn, 17. oktobar 2020 10:34)

    # Link komentara

  7. Nemaju maske na licu !
     (Klip, 17. oktobar 2020 10:23)

    # Link komentara

  8. Ubice ga Habib kao vola !
     (Batine na vidiku, 17. oktobar 2020 10:17)

    # Link komentara

  9. Akcenat na "probacu"!
     (Dugouzlazni, 17. oktobar 2020 10:17)

    # Link komentara

  10. Najvise volim da gledam na TV intervjue trenera ili fudbalera, kao i ovih mlatača. Termin im je uvek zagarantovano duži od tv prognoze. I onda oni nesto pametno pričaju kao, izaci cemo trcati i pobediti ili kao ovaj razlupat cu ga. I tako to godinama gledamo u sportu inTelektualne izjave pametnih glava sa osnovnom skolom. Mislim da nike potrebno da znamo sta oni misle jer ce vecina Sveta pasti u depresiju zbog spoznaje koliko je ljudski rod glup i zaostao.
    (burekdzija, 17. oktobar 2020 08:51)


    Ovakve zaostale mozgove kao sto si ti najvise volim. Pa oni sa tom osnovnom skolom zaradjuju milione a ti sa tvojim fakultetom ovde smrdis kuci bez posla. Osim naravno sto je Gejci studirao i bio jedan od najboljih koledz rvaca u zemlji a Habib prica 4 jezika... Nasao si da prozivas dvojicu koji su medju najinteligentijim borcima. Poslusaj ih malo kako pricaju pre nego sto pustis predrasude da odluce umesto tebe.
    (pop, 17. oktobar 2020 10:06)

    # Link komentara

  11. Bice veoma interesantno. Gaetjie je strasno napredovao u poslednje 2-3 godine, ono sta je uradio Fergusonu je jedno od najtezih prebijanja koje sam video u mma. Njegova bokserska tehnika ja verovatno najbolja u ufc i iako mnogo nizi i sa manjim reach-om ulazio je u Fergusona kako i kada je hteo i doslovno ga masakrirao. Isto tako Gaetjie je fantasticno fizicki pripremljen, 25 minuta drzi izuzetno visoki tempo. Ne pamtim da ga je neko nekada oborio na zemlju.
    Ali cinjenica je da se nikada nije borio sa borcem kao sto je Habib. Ukoliko Habib uspe da pridje Gaetjie-u, obori da i drzi borbu u parteru pobedice bez problema.
    Ali ukoliko Habib proba da boksuje na distanci (bez obzira sto je njegov boks mnogo bolji of kako je u att) proci ce kao Ferguson.
    Znaci Habib mora da odnese borbu u parter sto pre, Gaetjie da forsira stojku.
     (dovla, 17. oktobar 2020 09:57)

    # Link komentara

  12. Da, da... Nurmagomedov ce ubiti leb u njemu.
     (Habib, 17. oktobar 2020 09:48)

    # Link komentara

  13. Steta sto ova lipa zemlja nedobija idepedent i to bi bila krasna sampstalna drzava, naprid dagistan.
    (Splico, 17. oktobar 2020 09:36)

    # Link komentara

  14. Proci ces kao svih 28 tvojih predhodnika...
    (Damir PG 🔵⚪, 17. oktobar 2020 09:24)

    # Link komentara

  15. Divan "sport"...
     (+MAKSIM, 17. oktobar 2020 09:16)

    # Link komentara

  16. Razbice ga Nurmagomedov, kao i uvek, oborice ga rvackim zahvatom na zemlju, a onda kada pocne da ga mlati....
     (Aco, 17. oktobar 2020 09:02)

    # Link komentara

  17. Najvise volim da gledam na TV intervjue trenera ili fudbalera, kao i ovih mlatača. Termin im je uvek zagarantovano duži od tv prognoze. I onda oni nesto pametno pričaju kao, izaci cemo trcati i pobediti ili kao ovaj razlupat cu ga. I tako to godinama gledamo u sportu inTelektualne izjave pametnih glava sa osnovnom skolom. Mislim da nike potrebno da znamo sta oni misle jer ce vecina Sveta pasti u depresiju zbog spoznaje koliko je ljudski rod glup i zaostao.
    (burekdzija, 17. oktobar 2020 08:51)

    # Link komentara

  18. Holifild je bio tehnički i kondiciono potkovana hladnokrvna box mašina... Problem je bio tajming kada je bio najzreliji borac, svi su to znali, i od njega "hvatali krivine", "štelovali druge mečeve". Sam Tajson je priznao da je Holifild bio Tata, i da su svi pa i on, to dobro znali... I niko od tih "kockara" koji "probaju, da nekom razbiju lice", kao Tajson "na sve ili ništa", bez sadržajne tehnike i kondicije...
    Jer su znali da kod Tate te pacerske uličarske forice ne prolaze. Mogu samo da se popnu i da što dostojanstvenije pokušaju da istrpe dobre sadržajne batine. Tako da je Hokifildu uskraćena mnogo sadržajnija i kvalitetnija karijera kao i novci koji su mu kao najboljem pripadali, a šibiceri i varalice, mu pokupiše i slavu i keš.
    A ti sine na osnovu mog gledišta znam kojoj ligi pripadaš...
    Pa "probaj da mu razbiješ lice"(jer ako ti njemu, nećeš on će tebi).
    APP.
     (Mediocritical, 17. oktobar 2020 08:47)

    # Link komentara