Vučevića povezuju sa Golden Stejtom

Košarkaš Orlanda Nikola Vučević mogao bi da postane novi igrač Golden Stejta, prenosi američki portal Bličer Riport.

MT Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Kakvu bi Petorku formirali Kari,Tomson,Ros Grin i Vucevic .Pitanje je koliko bi se to moglo uklopiti ,al to bi bili neki drugaciji Voriorsi .Njima je centar sluzio da postavlja blokove ,puni reket u odbrani realizuje neke lagane asistencije ,to bi sad bilo dosta drugacije .
    (Danilo, 16. oktobar 2020 08:52)

    # Link komentara

  2. Pod 2. Zavoravio si Doktore moj da je Dzeri Vest, koji je odgovoran za ovakve Voriorse sto se tice sastava ekipe... sada u Klipersima.

    Poz
    (Stefan COYG, 15. oktobar 2020 16:20)

    Paul George : Shai Gilgeous-Alexander, Danilo Gallinari, 5 first-round picks + 2 pick swaps

    Skoro sam pročitao šta je Dzeri Vest uradio. Napravi od Vorriorsa ekipu, zakanlilo Cliperse za deceniju. Ajde da je uzet Embid, pa da nije proigrao. Od Pol George više niko ništa ni očekukuje. Čudi me da neke male ekipe ne pokušaju, isto. Na primer prvi Denver. Da toliko pikova za na pr Bredly Beal.

    I dalje sam šokiran, pored jednog mladog talentovanog igrača, ajde ova 2 swapa

    5 nezaštićenih pikova prve runde???

    Ode Dzeri Vest u penziju kao Divac.
    (No name, 15. oktobar 2020 21:04)

    # Link komentara

  3. Orlando je lud ako ovo prihvati...
     (JeRemija, 15. oktobar 2020 17:07)

    # Link komentara

  4. Bravo za velikog Zvezdaša zaslužio je da igra u velikom klubu.
     (Markedjani01, 15. oktobar 2020 16:50)

    # Link komentara

  5. alen

    Stef ima 32 pune godine, kakvih 39. 😂
    (Aleks, 15. oktobar 2020 16:35)

    # Link komentara

  6. Super za Nikolu, zasluzio je da igra za tim najvisih ambicija. Sa druge strane je realno da njegov angazman oduzme Smajlagicu sansu za vise minuta na parketu, malo je verovatno da je projektovan za drugu petorku obzirom na njegove godine. Kako bi bilo dobro da posalju malog u Denver, da se duplo radujem njihovim utakmicama!
     (Lars, 15. oktobar 2020 16:26)

    # Link komentara

  7. Da srbo, mekušac koji kuca u facu LeBronu, maltretira Embida praktično sam, vuče prslu ekipu Orlanda do plejofa i oborio sve rekorde u skokovima Shaq-a i Howarda u Orlandu. Imao Nikola 29 skokova na utakmici. Mašina za poene i skokove, a umije i trojke da pogađa i da asistira itekako. Igrač sa najvećom ili jednom od najvećih šaka u NBA.
    (GodraPG, 15. oktobar 2020 16:25)

    # Link komentara

  8. @ @
    GSW lagano uzima titulu sledeće godine.
    Dokazali su kakvo rukovodstvo imaju draftovanjem Karija, Kleja i Grina sa malo nižih pozicija, sada sa drugim pikom i Viginsom kao "zvezdom" mogu da trejduju i prave kombinacije kakve hoće. Sa jednim kvalitetnim odbrambenim centrom, i još par roll igrača, uz oporavljena dva zvanično najbolja šutera u istoriji NBA lige, opet će dominirati narednih 5,6 godina
    (Dr.Mr)

    ...…..

    Da da jeste gospodine Dr. Mr. Maaa kako da ne. Pa nije to ti football manager 2021 (basketball u ovom slucaju)... Pa mislim malo ozbiljnosti. Uradice ovo, uradice ono, draftovace ovo, trejdovace ono. Vigins ce ovo, Klej i Kari ce biti zdravi i oporavljeni ?

    Ko kaze da ce biti zdravi (msm da BOZE)... ali to nikad nije sigurno. Pogotovo sto ce Kari imat 33 kada pocne sezone. Znas kako se kaze za nekog 33 and young ? E pa za Karija se moze reci 33 and old. To telo je izubijano i ima vise od 33.

    Dalje koliko postoji u ligi defanzivno dobrih centara ? Mogu se nabrojati na prste jedne ruke. A Lejkersi ih imaju vec 3. Sta cemo ako Lejkersi potpisu Kazinsa ? A ? Stara je to Kentaki veza Rondo - Bugi - Dejvis. Sada ce svi ti ostareli veterani hteti da se slepaju na LeBronovim i Devisovim ledjima do prstena.

    Sto se tice trejdova... pod 1 Vigins nema nikakvu vrednost u ligi to je cinjenica. Pod 2. Zavoravio si Doktore moj da je Dzeri Vest, koji je odgovoran za ovakve Voriorse sto se tice sastava ekipe... sada u Klipersima.

    Poz
    (Stefan COYG, 15. oktobar 2020 16:20)

    # Link komentara

  9. alen, 15. oktobar 2020 15:58

    Kari ne igra puno kontakt igru, ako se bude čivao i radio na svom telu, sa njegovim stilom igre i današnjom NBA košarkom gde se sve svodi na šut, može da igra do 40te.
    Plus za 5 godina će Kari imati 35-36, a Klej 34,35.
    Centra radilicu, tipa Kapela, Grin kao lepak i još par roll igrača kao što su imali Iguodalu, u danšnje vreme nekog Crowdera, Rosa, Arizu..
    I u narednih 5god su u finalu.
    Da ne spominjem ako se ostvare njihovi planovi sa Antetokumpom, ne bi bilo pošteno za ostatak lige.
    Grk je možda klasičan siledžija kad je jedina zvezda, ali ako bi ga naučili da se zaleće, a da zna da podeli povratni pas, sa ovom dvojicom na liniji za tri poena.. Sve ti je jasno
     (Dr.Mr., 15. oktobar 2020 16:17)

    # Link komentara

  10. Pratim NBA al ne bas puno, ne dizem Jokica ovim postom, al bi me zanimalo dal bi se Jokic uklopio u GSW?
    (Deja Vu, 15. oktobar 2020 15:00)
    Uklopio bi se u vecini timova, posebno tamo gde su suteri, Splash brothers Curry i Klay su tandem za sebe Nikola sa njima nije fer za ostale mozda.
    (ElHombre, 15. oktobar 2020 15:58)

    # Link komentara

  11. Dr.Mr., 15. oktobar 2020 14:33

    da li ti znas koliko imaju kari i klay godina za 6 god ce kari da ima 39 a klay 36 ako se ne varam na njihovim pozicija mora brzina da se ima a oni sa ovim povredama i kari je jos staklen vise nikad nece dominirati bice od 6 do 8 mesta.lekersi,clipersi,huston,denver,portland i juta u play offu ih gazi odbranom nemaju oni vise tu brzinu sto su imali sa durantom su dotakli zenit i to je to.
    (alen, 15. oktobar 2020 15:58)

    # Link komentara

  12. A po kom osnovu ili na koju foru bi Orlando na to pristao? Najboljeg igrača - za ništa (Vigins).
    (Imay, 15. oktobar 2020 15:28)

    # Link komentara

  13. Nema od toga nista, taj trejd ne bi odgovarao ni Orlandu ni GSW-u. Vucevic je dobio jak ugovor, sto je dobro ali je time i manje atraktivan za jake timove. GSW je napravljen tako da su pare podelili nizim igracima a da im centar bude neko ko igra za 5 miliona. Cisto sumnjam da ce menjati sistem igre, mada mislim da ce trejdovati Grina jer na toj poziciji imaju jeftinog Pashala koji se dobro pokazao prosle godine, a tu je i Smajli.
    (bskfan, 15. oktobar 2020 15:10)

    # Link komentara

  14. Pratim NBA al ne bas puno, ne dizem Jokica ovim postom, al bi me zanimalo dal bi se Jokic uklopio u GSW?
    (Deja Vu, 15. oktobar 2020 15:00)

    # Link komentara

  15. Nikola je vrhunski igrač, ali nije neko ko im treba zbog stila igre. Njima treba neki rim protector i igrač koji pravi dobre blokove kao što je Bogut bio ili što su pokušali da dobiju sa (povređenim) Kazinsom. Ljudi doživljavaju Golden Stejt kao tim koji forsira run & gun košarku, ali oni su (bili) mnogo više od toga sa odličnom igrom u tranziciji, fenomenalnim blokovima u napadu iz kojih je dolazila kretnja Kleja i Karija.

    To ne bi bilo dobro ni za Vučevića jer ne bi imao ni približno slobode kao u Orlandu. Terens Ros je već neko ko bi im se savršeno uklopi na krilnoj poziciji kao zamena za Viginsa, mada mislim da GSW mnogo daju za ceo taj trejd. Nije da imaju neki izbor da popuni pozicije koje im trebaju niti je draft toliko jak pa da imaju keca u rukavu, ali mislim da mogu više da izvuku, barem neke igrače koji će im bolje "leći".
    (Jim Beam, 15. oktobar 2020 14:58)

    # Link komentara

  16. Golden sa drugim pikom i viginsom moze dovesti koga hoce

    Sa vucevicem bi napravili odlican posao, provjeren centar sa 18-19 poena i 10ak skokova, ros odlican igrac za klupu, imaju i paskala koji je bio dobar ove sezone, i sa zdravim karijem klejom grinom opet favoriti za titulu, a ne bi dali skoro nista jer draft nije jak ove godine a vigins im je ionako visak njega su i uzeli da ga imaju za trejda
     (cole, 15. oktobar 2020 14:50)

    # Link komentara

  17. To je ekipa kojoj ne treba mekusac na centru vec kao kad su bili najbolja ekipa, pametni centar sto zaustavlja prodore.
    Terens Ros bi im odlicno pao, ali realno, bolja ce ekipa da budu sa Viginsom i Vajzmenom nego sa Vucevicem i Rosom.
    Vigins je igrac koji je imao 7-8 mjeseci da radi s njim ozbiljna fransiza, a ne najgora fransiza u NBA kakva je bez sumnje Minesota. Decko je mnogo bolji nego sto se predstavlja, od njega se moze racunati na odlicnu defanzivu i 24p. To kao treca opcija je strasna kombinacija.
     (Srba, 15. oktobar 2020 14:47)

    # Link komentara

  18. GSW lagano uzima titulu sledeće godine.
    Dokazali su kakvo rukovodstvo imaju draftovanjem Karija, Kleja i Grina sa malo nižih pozicija, sada sa drugim pikom i Viginsom kao "zvezdom" mogu da trejduju i prave kombinacije kakve hoće. Sa jednim kvalitetnim odbrambenim centrom, i još par roll igrača, uz oporavljena dva zvanično najbolja šutera u istoriji NBA lige, opet će dominirati narednih 5,6 godina
     (Dr.Mr., 15. oktobar 2020 14:33)

    # Link komentara

  19. Odličan trejd za GS, draft uopšte nije dubok a njima na treba Lamelo... Viginsu nema spasa više, ako ovo prodaje GS je favorit za titulu opet ako svi budu zdravi
     (jd, 15. oktobar 2020 14:28)

    # Link komentara

  20. Odlican trejd za wariorse i za Vucevica
     (kejt winslet, 15. oktobar 2020 14:26)

    # Link komentara

  21. Au, ako ubodu na draftu SF opet dominacija. Mada ce iovako opet biti jaki pod uslovom da Kari smanji malo političko delovanje u korist Kamale Heris.
     (CJC, 15. oktobar 2020 14:25)

    # Link komentara

  22. Kari, Klej, Grin i Vucevic? Au...
     (evoba, 15. oktobar 2020 14:24)

    # Link komentara