1. Pobednicki govor...
     (mich, 22. septembar 2020 22:55)

    # Link komentara

  2. Još jedan ekspert!
    (charlie, 22. septembar 2020 19:34)

    # Link komentara

  3. Napred Nole, mi nevidljivi smo uz tebe i kada pogrešiš i kada igraš fenomenalno. Za nas si već najveći teniser u istoriji, nama ne moraš da se dokazuješ. Najviše te napadaju engleski novinari, jer te njihova federacija nije uspela kupiti za milion funti. Oni su naučili da kupuju ljude, pogledaj samo Premijer ligu, a po novim pravilima FIFA moći će da kupuju i reprezentativce. Iskreno mislim da su te kupili, ne bi bio ni deo onoga što si danas, jer ti energiju crpiš iz nepravdi, podcenjivanja I inata. Da su te kupili zavili bi te u pamuk i uspavali tvoj karakter (što rade sa mnogim našim mladim fuzdbalerima koji odu da igraju za njihove klubove). Želim ti da ostavriš snove, prvo da budeš zdrav i ti i porodica i da oboriš sve rekorde koje si planirao. S poštovanjem
    (Mito, 22. septembar 2020 15:32)

    Mito bekrijo, ovo ti je peti put da šalješ istu melodramu, kakve veze ovo ima sa ovim poslednjimh Novakovim turnirima? Ne lupaj da su Englezi hteli da ga kupe, za koga bi igrao - Liverpul, Čelzi, Mančester? Da li znaš da Novak ima molitvu kojom može da pročisti otrovanu vodu? Nego daj ti nama zapevaj:
    Ponoc vec je prosla
    vreme da se spije
    srce jos je budno
    davnu zelju krije
    ej, kraj pendzera stojim
    cekam da ti vrata otvorim...
    (Živeli!, 22. septembar 2020 19:21)

    # Link komentara

  4. Gorak je novinarski hleb, to je osetio danas i autor ovog teksta gospodin Luka Nikolić, jer se usudio da malo ubaci klipove u točkove Novakovog bicikla, da ne bi neprilagođenom brzinom izleteo iz krivine. Nije igrao dobro ni u dva Mehura ni Rimu. U Njujorku nervozan, prva bezobrazno udara lopticu u panel, čuje se baaaam, onda nervozan pogađa sudiju "u rame" (kažu nolomani), svestan da gubi prvi set protiv Karenje Buste, u Rimu igrao protiv "boranije", ja tebi ti meni, tapkao je onu lopticu po 10-15 puta, sve vreme režao na onog što je bio publika i telefonirao kevi da ne brine, na tenisu je, ali svi moramo da se divimo, Novak je ispisao istoriju, osvojio 36 komada, i amore mu se raduje, onako po ljiški na svom instagramu objavila Đokica 36 - Nadal 35, a onda Federer provocira dinastiju Đokovika... a u Pariz stuži i Tim (na srbskom Thiem), i Ciciban, i Medvedić, i Zver, i Nadal koji je namerno zbrisao iz Rima, kad je čuo da je lova za prvo mesto 245 hiljada dolara, jer je ocenjeno da je ovo bio turnir kategorije 250, eto toliko.
    (Novak će na RG tek imati protivnike, 22. septembar 2020 19:12)

    # Link komentara

  5. Sasko, 22. septembar 2020 15:56
    ajde molim te kazimi jednog novinara koji se bavi il igra ozbiljno tenisom
     (kkme, 22. septembar 2020 18:37)

    # Link komentara

  6. nole jedini uz soderlinga pobedio nadala na garosu i to sa 3:0
    i sad neki pametnjakovici ga uce kako treba da igra
    vako tako ko swarcman ko taj ko ovaj
    ciste gluposti
    gledajte i uzivajte dok igra novak
    (kako da ne, 22. septembar 2020 18:29)

    # Link komentara

  7. Po meni, ne baš sjajna analiza. Glavni problem niste pomenuli, a to je Djokovićeva nervoza. Suviše brzo “plane”, i kada udje u negativnu seriju, može da bude opasno. Počinje da greši dosta, a sve kao posledica pomenute nervoze. U Rimu nije bilo tenisera koji bi to iskoristili, a i Nole se brzo vraćao. Ali protiv Medvedeva, Cicipasa, Nadala, Tima... valjalo bi izbeći takve momente.
    (Milan, 22. septembar 2020 18:16)

    # Link komentara

  8. LUKA NIKOLIĆU, bravo na tekstu. Ovo je jedan od vrlo retkih pravih tekstova napisan o igri i ponasanju Novaka Djokovica. Analiza bez "dlake na jeziku", otvorena i iskrena. Sve sto ste rekli i napisali je znalacki i daleko je od toga da bude zlonamerno. Najveca vrednost vase analize je sto ste stvari nazvali pravim imenom, za razliku od onog Viskovica koji nas je sve vreme turnirta ubedjivao kako protivnici igraju fenomenalno.
    Nastavite ovako, jer vase pisanje ne moze nikako da utice lose na Djokovica i njegov doprinos onome sto je ucinio za srpski tenis u sport uopste. Hvala vam na analizi. Nadam se da ce razni analiticari nauciti nesto iz ovog vaseg teksta.
    (nikos, 22. septembar 2020 18:14)

    # Link komentara

  9. Luka, Luka, Luka...
     (Pomerenke, 22. septembar 2020 18:13)

    # Link komentara

  10. za razliku od ovog komentatora, neki strucniji komentatori su stava da je upravo drop shot bio kljucna karika za pobedu, bez obzira koliko je njime gresio, jer je time terao protivnike da se ipak ne udaljavaju previse od osnovne linije, odnosno da budu u pripravnosti ako stigne skracena lopta.
     (plonk, 22. septembar 2020 18:07)

    # Link komentara

  11. Jedino što Novak još ima da nauči je da pogodi stranu na kojoj nije protivnik prilikom smeča ! Samo to, sve ostalo je na nivou N°1!
    Zaboravih, i da nekom prilikom pogodi onu budalu od sudije, što mu ukrade 3 poena, u glavu !
     (Boris Banović, 22. septembar 2020 18:01)

    # Link komentara

  12. Prvi put da pročitam kako jedan naš novinar - gospodin Luka Nikolić, trezveno piše o Novakovoj igri u Rimu, jer to nije bila igra na njegovom nivou. I bez obzira što nolomani misle da je Novak, o kome pišu svoje dogmatske pohvale ponosu Srbije, odigrao najbolji turnir u karijeri, moram ponoviti, pobedio je Karuza, Fiću, Kepfera, Ruda i Švarcmana, samo je još "hvalilo" da naleti na Raonika, pa da istorijski događaj bude kompletan. Novak posle Melburna nije ove godine odigrao nijedan pravi meč, jeste pobedio kilavog Cicibana u Dubaiju, poslednjeg dana februara i to je sve. U Sinsinatiju Agut ga je već bio pobedio, izvukao se meditacijom, i protiv slabih protivnika cimao se u taj-brekovima, ali istina je da je on u tenisu trenutno najozbiljniji igrač i da je i u "koroni" trenirao više od drugih. "Gladan sam titula", on zaista ne ume da bude šarmantan kad govori, nego uvek neumeren i neodmeren. Vidim da se i njegova amore uključila i glupavo "narugala" Nadalu, zaista je ljankase iz Ljiga, a danas je i ovaj naš na susretu s Grenelom "izvršio obraćanje" povodom diskvalifikacije Srbina Novaka uz poruku "Vratiće se Novak i opet će pobediti", dobijam utisak da je izazov upućen Beloj kući. Da li je moguće da smo kao nacija teško prolupali. Naslovi posle pobede: "Nadigran i Rud". Da li se to cela Srbija poistovećuje s Novakom, u smisli - svi smo mi Novaci. I da li sme neko i da posumnja u neku njegovu pobedu? Možebiti da je zabranjeno.
    (Grenel ne zna ništa o tenisu, 22. septembar 2020 17:58)

    # Link komentara

  13. Ne znam zašto se domaći novinari/mediji toliko potresaju onim što prenose strani mediji. Oni pišu ono za šta smatraju da je važno i/ili da će zanimati njihove čitaoce. Ako oni smatraju da je to što je Đoković dobio opomenu zbog psovanja ili slomio reket vredno zapažanja i javljanja, a očito da smatraju, oni će to da prenesu.
    Zašto se naši mediji uporno bave time šta pišu neki drugi/strani mediji, i pridaju tome važnost, kao da će nešto time promeniti. Nek piše ko šta hoće i smatra za shodno a vi pišite isto tako i svakom svoje.
    Ne vidim šta se postiže time što se konstantno ukazuje na navodnu pristrasnost i neobjektivnost stranih novinara kad izveštavaju o Đokoviću?
    Molim lepo, jel sportska vest da je svetski broj jedan opomenut zbog psovanja? Jeste. Jel vest da je slomio reket nakon diskvalifikacije sa US Opena? Jeste. U čemu je problem?
    (Mića, 22. septembar 2020 17:29)

    # Link komentara

  14. Moze on da bude broj je"dan, ali nikada nece biti Gospodin, Djentlemen jer on ne psuju njuhovog trenera dva dana uzastopce niti ponizavaju coveka koji ga je napravio, kod koga je isao da moli i place kada mu je guru njegove zene popio mozak. Psuje Vajdu pred miliononima gledeaoca, sponzor ce da prekine ugovor ako takp nastavi. Neka pomisli na decu vajde koji to gledaju, ne djokovicu, koliko god te srbija obozava nisi gospodin.
    (petar, 22. septembar 2020 17:25)

    # Link komentara

  15. Želim da se zahvalim administratoru na neobjavljivanju mog komentara. Sujete je ružna osobina.
     (Srđan, 22. septembar 2020 17:22)

    # Link komentara

  16. Zao mi je sto Novak nece da prihvati ulogu "loseg momka" i da apsolutno iskulira svaki los natpis o njemu u zapadnim medijima i zvizdanja na mecevima , da im se ruga, ignorise,podsmeva - nesto kao Fonjini - a da na terenu gazi sve zivo onako uz cinican smesak a deljenje srca nakon pobede sacuva samo za Italiju i Kinu tj tamo gde ga vole i cene. To bi tek bilo nesto.
    (Sima Strahota, 22. septembar 2020 17:16)

    # Link komentara

  17. @ Dragi Kenta

    Vidi se da polovicno razumijes tenis.

    Dvaput spominjes kako je Nole dobio Nadala 2015.god..

    Nadal je tad bio u daleko najlosijoj formi ikad na RG.
    Koeficjent je tada bio na Noleta 1.30
    To sve govori.

    Bolje da si spomenuo polufinale 2013.god kad je Nole skoro dobio Nadal U PRIMEU.
    Znaci na topao dan, kad je teren bio suh, a lopte odskakale visoko Nole je skoro dobio najboljeg Nadala, ako izuzmemo onu zivotinju s RG 2008.
    Znaci, vise mu to ide u prilog, nego ta pobjeda 2015.kad se znalo da Nadal nema sta trazit.

    A s druge strane Nole je i sam izjavio i zna da Nadalu uvjeti ove godine nece odgovarati i ako se njih dvojica susretnu, a to moze biti samo u finalu, Nole ce biti favorit.
    Prema tome, ta 2015.nema nikakve veze s vezom.

    Jasno, treba prvo vidjeti kome ce doci Thiem u polufinalu, a i neki drugi igraci.
    (Rafa30, 22. septembar 2020 17:15)

    # Link komentara

  18. Oooostaaaaaniiiiii, dzaudzaaa, dooooo kraaajaaaaaa!
    (Srki, 22. septembar 2020 17:12)

    # Link komentara

  19. Sva sreća što ne dozvoljavate nama, glupim ženama, da ovde objavimo neki suvisli komentar.
    No, eto - nemaju svi mamu koja je zaradila u Južnoafričkoj Republici, ili strica sa Majorke...
    (Ljubi vas mama, 22. septembar 2020 17:07)

    # Link komentara

  20. Da u mecu sa Nadalom koristi sto vise vazelina heh
     (DnK (°~°), 22. septembar 2020 17:07)

    # Link komentara

  21. Mora pre svega da nauči da pravilno udara lopticu tako da sudije i sakupljači loptica ne budu pogođeni. :)
    (Beograđanin, 22. septembar 2020 17:02)

    # Link komentara

  22. (Dragi Kenta, 22. septembar 2020 14:43)

    Ako se računaju svi susreti od tada, Đoković vodi sa 9:3. Ona 3 su Rim prošle i pretprošle godine i Madrid 2017. A na šljaci je nerešeno 3:3.
    (John, 22. septembar 2020 15:47)

    Kapiram o cemu pricas, ali ja sam se fokusirao konkretno samo na GS.
     (Dragi Kenta, 22. septembar 2020 17:01)

    # Link komentara

  23. Drop shoto-ve mora da igra i kad gresi... Ako ih ne igra, protivnik se usanci na tri metra iza linije i vraca sve. Kad ih igra protivnik mora da pridje a i da se malo umori da ih stigne. Na kraju mu se oni odlicno isplate!
     (Lepi Cane, 22. septembar 2020 16:39)

    # Link komentara

  24. Nista. Sve vec zna i nadamo iskoristice to znanje. Ovo je spisak sta pisac teksta hoce da vidi, a ne sta Nole treba da nauci.
    (Selo gori, a baba se ceslja, 22. septembar 2020 16:33)

    # Link komentara

  25. Luka, jedno pitanje za Vas. Kazete "zapadni" mediji komentarisu to . i to . .
    Napisite nam malo kako Djoleta komentarisu "istocni" mediji.
    (Jovana, 22. septembar 2020 16:23)

    # Link komentara

  26. Mora pre svega da nauči da pravilno udara lopticu tako da sudije i sakupljači loptica ne budu pogođeni. :)
    (Beograđanin, 22. septembar 2020 16:19)

    # Link komentara

  27. Trebao bi da nauci da ne igra drop sotove i ako je ikako moguce da ne smecuje. I da, da nauci da se ponasa na terenu kao sto to prilici broju 1, a ne da se tokom meca ponasa kao divljak, a na kraju slozi onu facu kao kad keru bacite kost, upadne u neku "trans" i pocne Bogu da salje srca.
    (Eugen, 22. septembar 2020 16:16)

    # Link komentara

  28. "... ukoliko budem želeo da doguram daleko na tom turniru."

    Valjda ukoliko budem želeo da osvojim turnir?!
    Od kada se Novak zadovoljava samo nekim nebitnim plasmanom? Ovo su neki novi momenti...
     (panter pudlica, 22. septembar 2020 16:12)

    # Link komentara

  29. Tekst deluje da je pisan stručno. Ali stičem utisak da je pisan od strane novinara koji nikada nije ozbiljno igrao tenis, već uživao u njemu kao gledalac. Koliko gid kritike za drop šot i smeč stoje ipak svako ko razume tenis zna da nisu na mestu. U teoriji možda, ali u praksi reći nekome ko je prvi na svetu i može iglu na terenu da pogodi ako hoće”nemoj da igraš taj udarac jer ti ne ide” ne pije baš vodu. Ali razumem dobru nameru novinara
    (Sasko, 22. septembar 2020 15:56)

    # Link komentara

  30. (Dragi Kenta, 22. septembar 2020 14:43)

    Ako se računaju svi susreti od tada, Đoković vodi sa 9:3. Ona 3 su Rim prošle i pretprošle godine i Madrid 2017. A na šljaci je nerešeno 3:3.
    (John, 22. septembar 2020 15:47)

    # Link komentara

  31. Mislim da je potrebna samo mala doza sreće u žrebu, a to je da Dominik Tim ode u drugu, Nadalovu stranu. Ostalo bi trebalo biti OK. Tim je u naletu, osvojio USO i sada RG i šljaka.
    (Konfučije, 22. septembar 2020 15:41)

    # Link komentara

  32. @ (DC, 22. septembar 2020 14:41)

    Nije izgubio set prije diskvalifikacije. Bilo je 6 5 .
    (Riki, 22. septembar 2020 15:39)

    # Link komentara

  33. Da ne gadja linijskog lopticom, sad ... valjda nece glavnog, nemam pojma.
    (jaffar, 22. septembar 2020 15:39)

    # Link komentara

  34. Napred Nole, mi nevidljivi smo uz tebe i kada pogrešiš i kada igraš fenomenalno. Za nas si već najveći teniser u istoriji, nama ne moraš da se dokazuješ. Najviše te napadaju engleski novinari, jer te njihova federacija nije uspela kupiti za milion funti. Oni su naučili da kupuju ljude, pogledaj samo Premijer ligu, a po novim pravilima FIFA moći će da kupuju i reprezentativce. Iskreno mislim da su te kupili, ne bi bio ni deo onoga što si danas, jer ti energiju crpiš iz nepravdi, podcenjivanja I inata. Da su te kupili zavili bi te u pamuk i uspavali tvoj karakter (što rade sa mnogim našim mladim fuzdbalerima koji odu da igraju za njihove klubove). Želim ti da ostavriš snove, prvo da budeš zdrav i ti i porodica i da oboriš sve rekorde koje si planirao. S poštovanjem
    (Mito, 22. septembar 2020 15:32)

    # Link komentara

  35. Ma dobar je ovaj tekst, svi aspekti su pokriveni i to bas detaljno... ali mozemo mi da trabunjamo ovde do prekosutra... Novak je mentalna gromada i on bolje od svih nas zajedno zna sta mu je i kako ciniti, mi samo mozemo da uzivamo u njegovoj igri, trci. Nije mi problem ni da kidam zivce dok ga gledam, sladje mi onda na kraju kad podigne trofej, a ne bih se ni bunila kad bi sve lagano dobijao kao Nadala u proslogodisnjem AO finalu! AJMO NOLE!!!
    (kaja, 22. septembar 2020 15:31)

    # Link komentara

  36. Не пратим баш спорт нарочито али из овог, више него исцрпног и свима корисног текста сам закључио да је овај младић, Ђоковић беше, велика нада српског, а можда и светског тениса. Наравно, само у случају да детаљно испрати сва ова упутства и примени их на терену... и у животу.
    (Dragan, 22. septembar 2020 15:25)

    # Link komentara

  37. Ubeđen sam da Nole uzima RG
     (Dejan, 22. septembar 2020 15:25)

    # Link komentara

  38. A propo oscilacija u igri koje su pomenute, zar ovo nije igra sa 2 igrača? I sa druge strane je neko sa reketom, i od njega nešto zavisi u igri. Naravno da kad on daje sve od sebe da će onaj sa druge strane da ima problem dok nešto ne promeni u svojoj igri.
     (Ja, 22. septembar 2020 15:23)

    # Link komentara

  39. Kad bi mene nekim slucajem Nole pitao za savjet kako da igra ja bih mu rekao sljedece:Nole, gazi ih sve. Najbolji si igrac svih vremena u ovom sportu.Gazi ih i nemoj imati milosti.Ne moze ti niko nista kako ti jos nije jasno.
    Eto to bih mu ja rekao da me Nole pita.
    (Roki cetri, 22. septembar 2020 15:22)

    # Link komentara

  40. mora da batali forsiranje dropsotova, poentira zicere i preuzme diktiranje ritma na baselinu, pogotovo kod ovih što šamaraju loptu uz ogradu(svarcman, thiem...)
    (dare slovenac, 22. septembar 2020 15:14)

    # Link komentara

  41. (srle, 22. septembar 2020 14:44)

    Ovo je klasična naša boljka:
    želja za pohvalama namesto želja za konstruktivnim, dobronamernim kritikama.
    Prve vode u stagnaciju dok druge vode k napredovanju.
    Pohvala za uvodni tekst.
     (Ostoja, 22. septembar 2020 14:58)

    # Link komentara

  42. Novak protiv Nadala treba da igra na sljaci kao Diego Schwartzman.
    (ima resenje, 22. septembar 2020 14:57)

    # Link komentara

  43. Da se ponasa.
     (Vitezkoja, 22. septembar 2020 14:51)

    # Link komentara

  44. Ko zna odgovor na postavljeno pitanje, ne bi trebalo da savetuje Novaka. Već da tom mudrošću oplemeni svoju igru, uzme reket i zaradi par desetina miliona evra. Laganini!
     (Zole, 22. septembar 2020 14:47)

    # Link komentara

  45. Najveci problem za sve Noletove protivnike je cinjenica, da kad Nole ima i jako los dan i kada igra sa 20% mogucnisti, on i pored toga dobija najvece meceve i osvaja turnire.
    A kada igra sa 60-70% svojih mogucnosti njegovi protivnici bukvalno uzaludno izlaze na teren.
    Zato ce sada nastojati da ga poremete sa opomenama, oduzimanjem poena i diskvalifikacijama, jer to im je jedina sansa da ga "pobede"...
     (Zurkolomac, 22. septembar 2020 14:45)

    # Link komentara

  46. Čini se da ceo tekst obiluje kritikama na igru Đokovića. Čovek je osvojio 36 masters u karijeri. Jasno je da može napraviti napredak u igri, ali mnogi zaboravljaju da mu je ovo prvi turnir na šljaci ove godine. I osvojio je turnir. Treba malo pozitivnije komentarisati, treba naši mediji da daju Novaku vetar u leđa, kad ga već američki i britanski nemilosrdno kritikuju. Verujem da Novak može mnogo toga na terenu, ali to šta rade van terena nije samo do njega. Srećno Novaku na Rolan Garosu i da se radujemo novoj pobedi.
    (srle, 22. septembar 2020 14:44)

    # Link komentara

  47. jasno je da će gs asocijacija sve da učini da ga spreči da osvoji još neki...na rg će se nešto već naći, pretp. poz.test kod vajde ili fizija...
     (mare, 22. septembar 2020 14:44)

    # Link komentara

  48. Jedan zanimljiv podatak:

    No1e na GS od Rafe nije izgubio vise od 6. godina, tacnije od finala RG 2014. godine.

    Ne znam kako drugima zvuci, ali meni je ovo fascinantno i govori koliko je No1aka tesko dobiti na GS kad jedan Nadal to ne uspeva vise od 6. godina.

    E sad sto se tice RG koji predstoji:

    Rafa jeste prvi favorit i to ce uvek biti na RG u kakvoj god da je formi. Opet sa druge strane ako neko moze da dobije Rafu na Satrijeu to je No1e (razbio ga je 2015. godine). Jednostavno nije tajna da No1e voli da igra protiv Rafe i da mu taj Rafin stil lezi u neku ruku, isto koliko No1akov ne lezi Rafi. No1e je jedini igrac koji moze Rafu da probija bekhendom na forhendu (bekhend dijagonala). Isto tako vremenski uslovi o kojima se mnogo prica mogu jako mnogo da uticu na mec ukoliko do njega dodje (koje gledao finale RG 2012. godine zna o cemu pricam). I po meni mozda ono najvaznije je da No1ak veruje i zna da moze pobediti Rafu na Satrijeu posto je to vec uradio 2015. godine.
     (Dragi Kenta, 22. septembar 2020 14:43)

    # Link komentara

  49. Ništa! Čovek sve zna.
     (4k4.Dex, 22. septembar 2020 14:42)

    # Link komentara

  50. Cesto koriscenjenje drop-sota i smeca nije preveliki problem, jer je nakraju krajeva to i jedini nacin da ih poboljsa. Ali je problem koriscenje istih u pogresnim trenucima, pogotovo igrajuci njih u kriticnim situacijima, a znajuci da su oni problematicni. Upravo zbog takvog pogresnog odabira udarca je izgubio prvi set na US Openu pre diskvalifikacije. Znaci cesto koriscenje - da, ali ne pri 40-40 i adv za protivnika.
    (DC, 22. septembar 2020 14:41)

    # Link komentara

  51. ma samo nek osvoji najvise GS
     (I tako..., 22. septembar 2020 14:37)

    # Link komentara

  52. Niko od igrača ,nije u top formi zbog prekida takmičenja, niko pa ni Novak.
    RG se po prvi put igra pod krovom i reflektorima, sto Novaku daje veliki plus, a Nadalu veliki minus, kao i minis, u vidu jesenje vlage, zbog kasnijeg termina odigravanja.Niko nema izrazenu sansu za osvajanje, već vise njih ima mnogo bolje izglede, nego bilo kada ranije.
     (Jarić T Živadin®, 22. septembar 2020 14:34)

    # Link komentara

  53. Svi na ATP touru igraju bolje od Novaka a samo je Novak prvi na rang listi i najveci šampion.Kako to? Reče Švarcman juče da je Novak LUD IGRAČ.Mozda je to razlog.
    (Misko, 22. septembar 2020 14:31)

    # Link komentara

  54. Manje vise sve isto, kao autor teksta, sam ja napisao sinoc u komentaru koji je dobio 43 plusa i 222 minusa. Ljudi ovde prosto ne zele da vide i cuju surovu istinu ma kakva god da je
    (Pero, 22. septembar 2020 14:26)

    # Link komentara

  55. Ladno su probali da ga izbace i iz Rima, racunajuci na njegov temperament, da ce reagovati burnije na onu kradju u plufinalu, i na provokacije sudije koji ga je nicim izazvan nazvao "slucajno" Federerom. Ko misli da je to bilo slucajno taj nema pojma gde zivi. Bice dosta izazova i na RG sto se toga tice.
    (Ivan, 22. septembar 2020 14:23)

    # Link komentara

  56. Nevole ga jer je Srbin.Nemogu prihvatiti sto jedan Srbin vlada gospockim sportom,njihovim sportom.
    (no1e, 22. septembar 2020 14:22)

    # Link komentara

  57. “Treći meč je bio verovatno i najgori, protiv Dominika Kepfera protiv kojeg je jedinog izgubio set (6:3, 4:6, 6:3).” Људи, није тешко: лош, лошији, најлошији, а зао, гори, најгори.
    (оће то, 22. septembar 2020 14:21)

    # Link komentara

  58. Pre svega pravila i manire, u suprotnom mu se moze desiti diskvalifikacija...
    (Komentator, 22. septembar 2020 14:21)

    # Link komentara

  59. Mora da nauchi da ne pogadja linijske sudije lopticom
     (Amer, 22. septembar 2020 14:18)

    # Link komentara

  60. drop shot
     (ax, 22. septembar 2020 14:15)

    # Link komentara

  61. Mora da nauči da se ponaša
    (Bon Tenis, 22. septembar 2020 14:12)

    # Link komentara