1. Koja su tvoja ovlašćenja i šta ćeš preduzeti povodom sramnih kradja petoro sudija u Kruševcu. Verovatno ništa, teraj dalje, otimaj Partizane, otimaš od osnivanja, zemljište, stadion JNA{zašto ctkva ne zahteva povraćaj svog zemljišta koje je oteto da bi se izgradio stadion, pisale su NOVOSTI pre nego je postavljen Vučelić) od VS, Teleoptik i još iha ha. Koliko crvenih kartona, žutih bezbroj protivničkim igračima od kojih se umire od smeha. Jedino su utakmice Zvezde na zavidnom nivo i liče na evropske.
    (miško, 03. avgust 2020 22:32)


    komendija u prvom licu jednine.
     (neutralni felš, 4. avgust 2020 08:50)

    # Link komentara

  2. Izbaciš lepo ljubimce dva ranga niže, skineš ih sa budžeta, pa nek se tamo prepucavaju do mile volje......
    (Kgtown, 4. avgust 2020 06:38)

    # Link komentara

  3. Kako da se smire strasti i o cemu pozitivnom da se razmislja? Da, prvenstvo je pocelo a ovi vec poceli da otimaju i to krenuli od Krusevca. Hoce titulu na silu a nemaju tim ni za 5. mesto.
    (Brane, 3. avgust 2020 23:00)

    # Link komentara

  4. nema opomena ako se pitaš bar malo selidba u najniži rang i czv i partizan i vojvodina pod hitno
     (sibin, 3. avgust 2020 22:58)

    # Link komentara

  5. Koja su tvoja ovlašćenja i šta ćeš preduzeti povodom sramnih kradja petoro sudija u Kruševcu. Verovatno ništa, teraj dalje, otimaj Partizane, otimaš od osnivanja, zemljište, stadion JNA{zašto ctkva ne zahteva povraćaj svog zemljišta koje je oteto da bi se izgradio stadion, pisale su NOVOSTI pre nego je postavljen Vučelić) od VS, Teleoptik i još iha ha. Koliko crvenih kartona, žutih bezbroj protivničkim igračima od kojih se umire od smeha. Jedino su utakmice Zvezde na zavidnom nivo i liče na evropske.
     (miško, 3. avgust 2020 22:32)

    # Link komentara

  6. Da smirimo strasti kaze komesar partizanski pa majstore svo zlo u srbiji potice od jednog jugoslovenskog kluba i sudijske organizacije. Pa majstore cela srbija kad igra partizan sa tribina lopovi lopovi slucajno zar ne. Trebali su igraci napretka da izadju sa terena jedino resenje kad se sudi partizanu i jos nesto zar vi u savezu sud organiz mislite da je narod lud da ne poznaje fudbal ili da ona marioneta grujic nezna da ono nije penal zna itekako ali ste mu vi iz saveza to naredili da sudi navijam za zvezdu ali voj odina je u pravu ko je gledao utakmicu sa tsc video je da onaj simovic navlaci za domacina prekinite cirkus gde taj cirkus pravi jedan klub crnih boja.
    (Zvezdan, 3. avgust 2020 22:32)

    # Link komentara

  7. Uvedite Var da stane ovaj cirkus. Hapsite huligane da se ljudi vrate na stadione. Privatizujte klubove aman vise. Fudbal nam je na nivou Nigerije.
    (Nemanja, 03. avgust 2020 20:09)

    PRAVO U METU?
    (Sistem te laze, 3. avgust 2020 22:28)

    # Link komentara

  8. Milane slavno ime, penali se sviraju uvek kad ih ima i najviše se sviraju za Real, Barsu, Partizan 10 i Zvezdu 11 zato što stalno napadaju i često su u šesnaestercu. Ti bi ukinuo penale.
     (miško, 3. avgust 2020 22:17)

    # Link komentara

  9. Istina, veze ti nemaš šta je WAR. Čovek a ne tehnika odlučuju imao, nemamo WAR. Svi smo na TV videli da penala za Partizan nije bilo, te da ga je sudija izmislio, plašeći se da će Partizan ostati bez bodova. Gol Žandera u derbiju poništio Srđan grobar ni WAR ga ne bi sprečio jer on odlučuje. Svi smo videli da je pogrešio i nikom ništa. Lazar slomi nogu golmanu ali gol je priznat. Bar 10' produžetka zbog dve pauze, 10 izmena i dve teške povede sabiše u 5'.Za takve stvari WAR je bar u Srbiji bacanje para.
     (miško, 3. avgust 2020 22:08)

    # Link komentara

  10. Slažem se ali "smirite" prvo Danila Grujića vi iz saveza a strasti ćemo lako! To što je pokrao Napredak i poklonio pobedu FKP, nikom ništa? Idemo dalje i podižemo nivo fudbala u Srbiji?
    (XXL, 3. avgust 2020 22:06)

    # Link komentara

  11. tacno je da svi trebaju da se iskuliraju sa saopstenjima, ali izjava da nas fudbal vec godinama ide uzlaznom putanjom je ucinilo da sve naredno sto ovaj lik izgovori potpuno izgubi na vrednosti
     (zhol, 3. avgust 2020 22:00)

    # Link komentara

  12. Kaže čovek da nam fudbal "ide uzlaznom putanjom"... Kad sam bio dete, najsrećniji sam bio kad me otac odvede na stadion. Jedva sam čekao da gledam utakmicu kluba iz mog grada i sve drugo mi je bilo nebitno, tako sam i zavoleo fudbal i igrao ga 20 godina. Poenta priče je, da koliko god ja voleo sport, svoje dete neću voditi ni blizu stadiona dokle god traje ova bruka i rasulo od domaćeg fudbala jer na stadionu nema šta da vidi. Danas klinci prate fudbal da bi mrzeli one koji navijaju za drugi klub, a pola njih ne zna da šutne loptu.
     (Milan, 3. avgust 2020 21:41)

    # Link komentara

  13. Ne može brate da se smire strasti kada ih neko, čim je počelo prvenstvo, odmah već u 1. kolu raspiruje namerno i svesno time što je potegao za najgrubljim kršenjima pravila fudbalske igre na taj način što će sramno protežirati jednu ekipu i odmah na startu prvenstva joj pomagati da stigne do pobede, pošto za 85. minuta nije uspela da na terenu parira boljem protivniku. I gde je tu fer plej i poštenje, gde je sportska etika! Pa naravno da će nakon te pljačke strasti da se uzburkaju. Nebitno o kom se klubu radi, ja sam zvezdaš i isto bi ovo rekao i da je Zvezda pokrala neki tim ovako kao Partizan Napretka u Kruševcu. S tim nemam problem. Već sam i po Zvezdi osuo paljbu mnogo puta, kao na primer ono sa Inđijom kada me je bilo sramota da moj klub dobije onaj cirkus nepostojeći penal na poklon. Ali ovo brate zaista prevazilazi svaku meru, samo što je počelo prvenstvo, koje em je izuzetno niskog fudbalskog kvaliteta, em je preglomazno, ima broj timova koliko imaju i Primera, Kalčo i Premijer liga što je bezumno jer joj je kvalitet 100 puta manji od tih elitnih liga, pa još na sve to odmah sramna krađa još u 1. kolu, pa kome treba takav cirkus, kome treba takva sprdačina, zaista prekardašilo je sve. Ili osudite ovakvo ponašanje i kaznite oštro sve vinovnike ili ugasite ovakvu cirkus ligu. Zaista nikakva poslastica nije pobediti silom uz pomoć sudija, ne shvatam kome je to potrebno.
    (Oposum, divna životinjica, 3. avgust 2020 21:40)

    # Link komentara

  14. Terzic i Grujic su ovo majstorski odradili.Ako bude gusto negde tamo u 35.kolu Zvezda ce dobiti i dva ovakva penala,a onda krece prica kako je i Partizanu sviran penal u Krusevcu.
    Samo da bi se masa nalozila i skrenulo se sa bitnih tema.
    (Joffrey, 3. avgust 2020 21:03)

    # Link komentara

  15. Ko nije hteo var? Zna se. Miljenica. Ko je opet poceo sa saopstenjima? I to se zna . Miljenica. Razlog , samo u mulju i blatu kroz koji vec tri godine provlace najpopularniju sporednu stvar na svetu zarad svojih interesa.Treba opravdati milione i milione ulozene u projekat u kome svi su vuci siti i ovce na broju. Nece bas tako biti. I opet njihov rijaliti. Zaista ne mogu da verujem da vlast ne zeli , ne moze ili nece zbog svojih intetesa da ove lakrdije prekine.
     (Istina, 3. avgust 2020 20:41)

    # Link komentara

  16. Zamislite broj komentara i sadržinu komentara navijača partizana da je ovako dobila posle preokreta i to posle guranja kod kornera kojeg ima uvek.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (svasta, 3. avgust 2020 19:02)

    Zamisljam da se vama ne dosudi penal u derbijima 20 god,da je Partizan svetski rekorder po broju dosudjenih penala,da je Partizan trazio izuzece Mazica....pa vi bi pobili sve koji ne navijaju za Zvezdu a i one koji navijaju za Zvezdu ali priznaju da je sve namesteno.
    (Istine radi, 3. avgust 2020 20:39)

    # Link komentara

  17. Do kada ćete da cenzurisete komentare???
     (pustite mi komentar po pravilima je, 3. avgust 2020 20:38)

    # Link komentara

  18. Jedina stvar koja je neubičajena, je što je Zvezda pisala neki protest a iako sam Zvezdaš, nisu u pravu. Da smo krenuli kao do sada, Partizan osporava svaku pobedu Zvezde, kao i sudijske odluke, bilo bi sve regularno.
    (Verebi Lovra, 3. avgust 2020 20:37)

    # Link komentara

  19. (Tralalala, 3. avgust 2020 19:23)

    Pa bato, da CZ nije pocela da kuka i odmah pise saopstenja i to u prvom kolu ne bi ni Partizan odgovorio. Pljuj po CZ.A koliko ce tek penala da im sudije poklone, to ces sam da vidis do kraja prvensta jer su oni usavrsili padanje i saplitanje samog sebe u 16.
    (123, 3. avgust 2020 20:35)

    # Link komentara

  20. Komesar se oglasava samo kada neko iz Partizana (ne i sam klub) odgovori na prozivke. Bravo junacino. To sto ti je liga najkriminalnija,sto su svi sem Partizana bili protiv var sistema i stranih sudija,sto ti je prvak iste te lige apsolutni rekorder u svetu po dosudjenim penalima,to ti ne smeta. Zna se ko te je tu postavio i kome polazes racune,i cuvaj ti tvoj voljeni klub a Partizan ne pominji.
    (Istine radi, 3. avgust 2020 20:35)

    # Link komentara

  21. Elvis sudio odlično derbi?
    (Cccc, 3. avgust 2020 20:33)

    # Link komentara

  22. Navijam za Zvezdu, al naš fudbal ne ide uzlaznom putanjom, Zvezda i Partizan su dva najveća tega našeg fudbala, a glavno pitanje je zašto nema zakona o privatizaciji klubova, kome to smeta?
    (Zmaj, 3. avgust 2020 19:18

    Kako kome smeta? Ti još nisi ukapirao funkcionisanje Zvezde i Partizana?
    Zamisli da vrh države tebi, meni i nekolicini naših pajtaša da na korišćenje jedan soliter u Beogradu. Onda mi lepo iznajmimo stanove, kažemo stanarima da kiriju i lovu za komunalije daju nama, a mi onda ne plaćamo struju, vodu i ostalo a lovu trpamo sebi u džep, osim procenta koji ide onima gore. E, kad računi za komunalije odu u nebesa, oni gore ti oproste dugove, ali reket poraste duplo... i tako u krug. I svi zadovoljni, i vuk sit i ovce na broju, samo je pojeden čobanin (država). E, tako to ide kod nas, druže moj.
    (Mali Hijavata, 3. avgust 2020 20:31)

    # Link komentara

  23. Disciplinske komisije treba da budu ažurnije i da u roku od 24 sata donose odluke o kaznama, a ne sve se razvlači po nekoliko dana i nedelja tobož čekajući izveštaje delegata koji putuju poštom valjda preko Novog Zelanda?! U doba kompjutera i interneta izveštaji bi trebalo biti dostavljeni u roku od par sati od završetka utakmice. Video materijali su isto dostupni odmah tako da nema mesta čekanju tza odluke po nekoliko dana. To važi i za posmatrače suđenja i ocene sudija. Posle svakog kola znati ko je koju ocenu dobio za suđenje ko je skinut sa liste sudija itd. Transparentnost na prvom mestu. Ovako zbog sporosti organa FSS i Zajednice sve je podložno manipulaciji.
    (Srbin, 3. avgust 2020 20:30)

    # Link komentara

  24. Zanimljivo je da klub koji je evropski prvak u ciju korist se sude penali skace vec u prvom kolu gde mu je dosudjen vec penal, u njegovu korist i optuzuje drugi klub , koji ne moze ni da mu pridje po broju penala koji je dosudjen u njegovu korist? O penalima kako se sude u derbiju za taj isti klub necu ni da pricam? Vec u prvom kolu se zamenjuju teze i baca prasina, drugi okrivljuje za nesto sto ce se raditi kao i do sada, u njegovu korist? I ja brojim penale do kraja prvenstva. Sto se tice ovog lika koji rece da nas fudbal ide uzlaznom linijom..sta tu da kazem? Valjda vi znate nesto o tome?
    (Fergi, 3. avgust 2020 20:27)

    # Link komentara

  25. Da smirimo strasti nakon sto je Partizan brutalno pokrao? Ko je ovde kud? Zna se da Zvezda ove sezone ne sme da osvoji titulu
    (milan, 3. avgust 2020 20:24)

    # Link komentara

  26. Svi pričaju o nepostojećim penalima, a niko o onom mučeniku golmanu Živkoviću kome je polomljena noga u duelu sa Markovićem, pre par godina mu Sikimić tada igrač Zvezde polomio vilicu, strašno i neodgovorno od javnosti .
     (Grada, 3. avgust 2020 20:24)

    # Link komentara

  27. Uvedite Var da stane ovaj cirkus. Hapsite huligane da se ljudi vrate na stadione. Privatizujte klubove aman vise. Fudbal nam je na nivou Nigerije.
     (Nemanja, 3. avgust 2020 20:09)

    # Link komentara

  28. Od pet komentara dva su plod gotovo patološke mržnje. U penalu Patizana nema ništa sporno, štaviše dva su faula za penal istovremeno. I Zvezdin penal je čist, iako je manje vidljiv nego Partizanov. Kakvi du to komentari, guranje ili uobičajeno u 16. Povlačenje za dres i držanje rukama je faul. Koliko moraš da mrziš da to ne prihvataš? I da budem još konkretniji, a da ne vidiš ništa čudno kad tvom klubu sviraju penal van 16 ili priznaju gol iz gol-auta. Patologija.
     (DM, 3. avgust 2020 20:05)

    # Link komentara

  29. Oduzmite im bodove odma i jednim i drugim i trećim.
    (Nenad, 3. avgust 2020 19:56)

    # Link komentara

  30. I ja sam za kao i svi da se strasti smire i moja cela loznica ali kako da se smire kada se partizanu sviraju nepostojeci penali vec na samom startu prvenstva u prvom kolu
    (the shining, 03. avgust 2020 19:05)

    Ili je pola čitalaca B92 iz Loznice, ili si ti pogrešio nick.
     (JJ, 3. avgust 2020 19:26)

    # Link komentara

  31. Odlična slika, u skladu sa temom. Ovnovi na brvnu, kolorizovano. Od zla oca i gore majke.
    (užasi postmoderne, 03. avgust 2020 19:06)

    Vrlo zanimljivo tumacenje i dokaz kako se vrte spinovi u ovoj zemlji....ta slika je nastala koji trenutak nakon sto je Zdjelar izvodio aut za svoj tim, a Gobeljic se zaleteo u njega i oborio ga dok je lopta bila van igre...epilog je bio zuti za obojicu....ali vi samo nastavite da spinujte i pokusavajte da izjednacite neizjednacivo, isto kao i ovaj iz fss sto pise o nekom nedolicnom ponasanju, a Partizan uprkos zvezdinom kancerogenom saopstenju nije rekao niti rec, dok je profesor Vuletic u svoje licno ime odgovorio musavcima....NISMO ISTI
     (pARTizan, 3. avgust 2020 19:25)

    # Link komentara

  32. Ovo vodi u anarhiju ako se ovako nastavi, Zajednica i FSS moraju odmah da pokažu zube i kažnjavaju ove koji nas brukaju van terena!
    (Dzane, 3. avgust 2020 19:25)

    # Link komentara

  33. Klubovi se žale, a sve onda puca po Savezu i našem fudbalu, zato što večiti gledaju samo svoj interes
    (Galaktikos, 3. avgust 2020 19:23)

    # Link komentara

  34. Ista lica se žale i pišu saopštenja, zašto im se to dozvoljava, dokle da trpimo zulum naših najvećih klubova?
    (Tralalala, 3. avgust 2020 19:23)

    # Link komentara

  35. Smešno je da se žale oni kojima se dosuđuje najviše penala!!!
    (Miljan, 3. avgust 2020 19:22)

    # Link komentara

  36. Ovo ima samo u Srbiji, da klubovi ovako traže smenu sudija već posle prvog kola, neozbiljno!
    Savez i Zajednica treba da kažnjavaju klubove za ovakva saopštenja, jer je ovo alibi priča Crvene zvezde, Vojvodine i Partizana.
    (Pedja, 3. avgust 2020 19:22)

    # Link komentara

  37. Mora da se zna ko kosi, a ko vodu nosi, postoji pravilnik, treba kažnjavati klubove za uvrede i neosnovane optužbe!
    (Nenad, 3. avgust 2020 19:21)

    # Link komentara

  38. Sramota, tek što je počelo, a večiti kukaju i žale se, kažnjavajte odmah pa nek se nauče pameti
    (Jole, 3. avgust 2020 19:21)

    # Link komentara

  39. Bravo za Savez, pokažite autoritet, klubovi gledaju samo svoj interes!
    (Mareza, 3. avgust 2020 19:20)

    # Link komentara

  40. Kada se politika meša u fudbal ovake gluposti izpadnu. Zvezda se buni „strašno“
    Od Niša nisu mogli da naprave partiju zada Vojvodina na redu.
    Igrajte fudbal biće još penala za evropski tron.
    (Marko, 3. avgust 2020 19:19)

    # Link komentara

  41. Зар саопштење није издао професор а не ФК Партизан?
     (Мали Железник, 3. avgust 2020 19:19)

    # Link komentara

  42. Navijam za Zvezdu, al naš fudbal ne ide uzlaznom putanjom, Zvezda i Partizan su dva najveća tega našeg fudbala, a glavno pitanje je zašto nema zakona o privatizaciji klubova, kome to smeta?
     (Zmaj, 3. avgust 2020 19:18)

    # Link komentara

  43. Kaže, naš fudbal već godinama ide uzlaznom putanjom. Da mi je samo znati čime se fixa, pa da i nama svane to sunce...
     (uzimam.kokice, 3. avgust 2020 19:17)

    # Link komentara

  44. Obrni okreni, veciti ovo ono, a Vojvodina najvise dobi po nosu od ovog komesara. Pa sta ako sudija Simovic dobija pohvale iz inostranstva!? I tamo se pohvale dobijaju po principu poslusnistva i sudjenja po direktivi. Mazic je na primer slovio za jednog od najboljih svetskih sudija, a u Srbiji cesto sudio skandalozno. Ovde u Subotici je jednom pun stadion skandirao "lopovi, lopovi" kad je on sudio utakmicu Spartak-Partizan.
     (Dok se slonovi tuku..., 3. avgust 2020 19:13)

    # Link komentara

  45. Odlična slika, u skladu sa temom. Ovnovi na brvnu, kolorizovano. Od zla oca i gore majke.
     (užasi postmoderne, 3. avgust 2020 19:06)

    # Link komentara

  46. I ja sam za kao i svi da se strasti smire i moja cela loznica ali kako da se smire kada se partizanu sviraju nepostojeci penali vec na samom startu prvenstva u prvom kolu
    (the shining, 3. avgust 2020 19:05)

    # Link komentara

  47. Zamislite broj komentara i sadržinu komentara navijača partizana da je ovako dobila posle preokreta i to posle guranja kod kornera kojeg ima uvek.
     (svasta, 3. avgust 2020 19:02)

    # Link komentara

  48. Klasika. Sad kao aj spustite loptu, smirite strasti. Nije vise bitno ni ko je, ni oko cega poceo.
    (#10 kapiten, 3. avgust 2020 19:01)

    # Link komentara

  49. Mislim da će ih ovo baš potresti
     (Ilija Dukić, 3. avgust 2020 18:54)

    # Link komentara