1. dok je imao najaci motor pobedili su te trke posle pobune timova rezultati nisu bili na novou,svasta se tu desava
     (stevan, 3. avgust 2020 15:54)

    # Link komentara

  2. Od kada je to motor najbitniji? Prosle godine Ferrari imao najjaci motor, pa su imali svega 3 pobede, pritom Verstappen u generalnom plasmanu bio ispred oba vozaca Ferrarija.
    Problem je sto je ovogodisnji motor Ferrari-ja slabiji od proslogodisnjeg. I Renault ih je prestigao.
    Jos nesto, ne secam se da su 80ih i 90ih godina motori bili identicne snage.
    (Vlad, 3. avgust 2020 15:12)

    # Link komentara

  3. a kad je ferari imao najaci motor svi su se bunili sad svi cute pa jel moguce da su svi u jednoj sekundi a mercedes jos jednu sekundu vise.Znaci njihov motor kad ima najvecu snagu to je na znanje a ostali kad razviju krse se pravila,hamilton ni kriv ni duzan skuplja pobede na pracom.mestu u pravo vreme covek se pojavio
     (stevan, 3. avgust 2020 14:05)

    # Link komentara

  4. Sajt Motorsport.com je obavio merenja na stazi Silverston i zaključio da je Mercedes na raspolaganju imao 1022ks tokom kvalifikacija. Ta cifra je bila kod Hamiltona, dok je Bottas imao 2ks manje. To znači da je za razliku od konkurenata, Mercedesov motor jači nego prošle godine.

    Honda je najbliža po pitanju sirove snage i Japanski proizvođač ima zaostatak od 28ks, Renault je sledeći sa 37, dok Ferrari zaostaje 42ks za Mercedesom.

    Nemački tim je ovo unapređenje navodno postigao zahvaljujući novom gorivu koje je odobreno pre prve trke, ali i različitoj strategiji sa stanovišta hibridnog motora. Ove dve stvari zajedno su stvorile „iznenađujući spoj“ koji u telemetriji FIA za sada ne pokazuje ništa sporno. Međutim, ukoliko se ovako nastavi, sve su šanse da ćemo videti zvanični protest od strane drugih timova.
    (Cile, 3. avgust 2020 10:09)

    # Link komentara

  5. Треба сви да се повуку из овог срамног такмичења и да оставе Мерцедес да се воза у круг сам са собом, а Хамилтон да вози до стоте године и да освоји осамдесет титула да ови његови идолопоклоници имају о чему да причају. Ово више нема везе са спортом.
    (Толе, 3. avgust 2020 09:11)

    # Link komentara

  6. "The only thing that can stop Mercedes is themselves .
    Mercedes : Can't say didn't try... "
     (History Repeating, 3. avgust 2020 00:14)

    # Link komentara