Žestoka borba za Istok

NBA sezona bliži se svakog dana, a portal B92.net nastavlja sa predstavljanjem ekipa.

PT
Pošaljite komentar
  1. Kako Toronto? Pa zar oni prosle sezoni nisu izgubili MVP-ja, najboljeg igraca univerzuma, coveka koji je sam osvojio titulu. Neverovatno
    (Baki, 27. jul 2020 18:40)

    # Link komentara

  2. Торонто има најбољег тренера, најдужу клупу и најмањи притисак. Такође највише варијанти могу да комбинују и у одбрани и у нападу. Верујем да опет могу да избаце Милвоки.
    (Memfis, 26. jul 2020 14:39)
    ---…--

    Realno, Toronto ne bi izbacio ni Milwaukee prosle godine samo da su Bucksi malo bolje sutirali slobodna bacanja, nista drugo. Zaboravimo na to kako je Leonard odigrao u odlucujucim momentima i kako je Van Vleet eksplodirao sa klupe i kako su Gasol i Ibaka zatvorili Giannisa - nista to ne bi bilo bitno samo da su Bucksi pogodili pola bacanja koje su promasili (a promasivali su mnogo).
    (The Unforgiven, 26. jul 2020 16:06)

    # Link komentara

  3. Majami i Toronto igraju najlepšu košarku na istoku, očekujem finale Lejkersi protiv neke od te dve ekipe.
    (napred zvezdo samo napred, 26. jul 2020 15:38)

    # Link komentara

  4. Торонто има најбољег тренера, најдужу клупу и најмањи притисак. Такође највише варијанти могу да комбинују и у одбрани и у нападу. Верујем да опет могу да избаце Милвоки.
    (Memfis, 26. jul 2020 14:39)

    # Link komentara

  5. Bostonu fali centar i to će biti problem za eventualno finale, Kanter je defanzivno rupa, a nije toliko dobar u napadu da bi se odbrana zanemarila, Theis je ofanzivno slab, a nije baš tolika defanzivna stena, Robert Williams III je dobar potencijal, ali mora još dosta da se radi sa njim kako bi postao primarna opcija (mada mu malo fali i visine, ali u teoriji bi mogao biti "siromašna verzija" Rodmana).

    Iako svi biraju Milvoki kao br1, mislim da bi Toronto mogao da im pomrsi račune. Osim startne petorke imaju dovoljno igrača sa klupe, doduše nema Lenarda i Grina, ali je ostatak tima sezonu iskusniji i možda čak i bolji. Favorit iz senke mi je Majami, sjajna mlada ekipa predvođena Batlerom i Iguadalom i lično bih voleo da gledam finale konferencije između njih i Toronta.
    (Kole, 26. jul 2020 13:41)

    # Link komentara

  6. @Drazen

    Mnogi potcenjuju, cak i ismevaju Smatra zbog loseg suta, i za 3 poena i generalno. Istina je ovo sto si napisao, neverovatnu energiju donosi timu, covek je u odbrani zver, pogledajte partije kada je cuvao igrace za glavu gise od njega, npr Kevina Lava ili Pola Milsapa, nisu se nadavali koseva preko njega. Svakako bitan igrac i igrac koga bi svaki trener voleo da ima u rotaciji.
     (ahia, 26. jul 2020 13:17)

    # Link komentara

  7. Сјајан текст али спомињати Селтиксе, а не посветити барем двије реченице Маркусу Смарту је велики недостатак. Човјек који даје посебну енергију и офанзивно и дефанзивно чим уђе у игру. Срце и мотор екипе.
     (Дражен, 26. jul 2020 12:51)

    # Link komentara

  8. Nadam se da ce Raptorsi iako oslabljeni odlascima igraca pokazati zube svim favoritima. Imam osjecaj da ce za godinu il dvije da dovedu neke all star igrace jer imaju mjesta u budzetu i imaju i titulu koja im nedostajala da budu tim koji moze privuci takve igrace.
     (Bosanac, 26. jul 2020 12:21)

    # Link komentara

  9. Ne znam, meni Milvoki ni iz daleka ne liči na šampiona. Pogotovo kad pocne Janis da siluje i ulazi na dvokorak bez i da ima smisla, samo na silu i nista vise.
    Hjuston ne znam kad će ako ne sad, a opet tu su Klipersi Lejkersi, Denver. Dalas svakako je dobar, ali ne dovoljno za titulu.
     (legolas, 26. jul 2020 12:15)

    # Link komentara

  10. Toronto!Prosle godine sam isto napisao I dobio sam mnogoo minusa,istina Toronto bez Lenarda i Grina je drugacija ekipa ali oni su defanzivno I dalje sila a to je mnogo bitno u pley-ofu,dakle Istok pripada Torontu!
     (boki, 26. jul 2020 12:08)

    # Link komentara