1. Marko 992, ja zaista ne znam o kome periodu tacno pricas? Ako pricas o pocetku 2000-ih, pa covece vama stranici nisu ni trebali. Dovodili ste svakog domaceg igraca koga ste pozeleli. Koliko ste samo igraca iz FMP-a i ostalih klubova doveli. Vesa Petrovic, Milojevic, Kecaman, Rasic..koji god domaci igrac je odigrao dobri sezonu eto njega u Partizanu..Vujanic, Tomasevic, Radosevic, Tepic, Pekovic, Militinov, Macvan...jel ti mislis da su ti domaci igraci bili kao takvi jeftiniji od polovnih Amera? Sto se stranaca tice, opet ste dovodili ko vam je god trebao. Ejsi Low, pa Gista direktno iz Lokomotive da ne nabrajam sad sve. Lako je tako bilo imati rezultate. Zvezda u tom periodu igrala sa klincima poput Koprivice i Aleksica. Imala je Zvezda pare za par godina za vreme Zmaga i posle jos dve sezone, i naravno kad je dosao Nebojsa, ali pricati da vi niste imali pare je smesno.
    (Gossa placa Zeljko, 02. jul 2020 16:59)

    Ne znam sto to radis,ne odgovaras na direktna pitanja,nabacao si gomilu igraca ali ne iz istih godina,spominjes Ejsi Loa koji nema veze sa tim periodom,spominjes Milutinova koji je kao klinac dosao u Partizan,Vesu Petrovica mogu da racunam u dobrog kosarkasa ali ne kao neku zvezdu,Radosevic jedan ide dva ne(kao vas Ilic),Tepic sada kao neka zvezda a toliko podsmeha sa vase strane,Vujanic i Tomasevic pobegli od vas,sta je Pekovic bio po dalsku u Partizan....itd
    Cinjenica je,priznao ti to ili ne,koliko je u Zvezdu para upumpano u poslednjih 2,3 godine to nije vidjeno na ovim prostorima nikada.
     (marko992, 3. jul 2020 00:35)

    # Link komentara

  2. Mitrovic u Monaku a ja kod kuce!
     (Si, 2. jul 2020 17:33)

    # Link komentara

  3. Marko 992, ja zaista ne znam o kome periodu tacno pricas? Ako pricas o pocetku 2000-ih, pa covece vama stranici nisu ni trebali. Dovodili ste svakog domaceg igraca koga ste pozeleli. Koliko ste samo igraca iz FMP-a i ostalih klubova doveli. Vesa Petrovic, Milojevic, Kecaman, Rasic..koji god domaci igrac je odigrao dobri sezonu eto njega u Partizanu..Vujanic, Tomasevic, Radosevic, Tepic, Pekovic, Militinov, Macvan...jel ti mislis da su ti domaci igraci bili kao takvi jeftiniji od polovnih Amera? Sto se stranaca tice, opet ste dovodili ko vam je god trebao. Ejsi Low, pa Gista direktno iz Lokomotive da ne nabrajam sad sve. Lako je tako bilo imati rezultate. Zvezda u tom periodu igrala sa klincima poput Koprivice i Aleksica. Imala je Zvezda pare za par godina za vreme Zmaga i posle jos dve sezone, i naravno kad je dosao Nebojsa, ali pricati da vi niste imali pare je smesno.
    (Gossa placa Zeljko, 2. jul 2020 16:59)

    # Link komentara

  4. Steta, a mogao je osvojiti kup sa Partizanom
    (Slobodan, 2. jul 2020 13:43)

    Или баш ништа са Ефенпејом. Добро, не баш ништа. Бронзну медаљу у АБА, Ф14 у ЕЛ и два највреднија трофеја. Вицешампионске титуле у Купу и маркетингу.
    (Цигопуњач, 2. jul 2020 16:38)

    # Link komentara

  5. Marko992, koje crne cinjenice? Imali ste isto stranaca kao Zvezda prosle godine. Prethodne opet 10 i godine pre toga opet skoro 10. Pogledaj ko vam je sve igrao i koga ste sve opustili. Mi u vreme najgore krize sa juniorima bez plata. Vi u vreme “krize” sa 10 stranaca. Pa ko je tu lud covece?
    (Gossa placa Zeljko, 02. jul 2020 15:23)

    Prosle da,niko ne spori.Pisao sam o vremenu Partizanove dominacije,o tih prvih 6,7 god kada je i napravljena negativna razlika(odnosi se na ukupan broj stranaca).Partizan je imao toliku pomoc od dtzave da Nijednog boljeg amera nije mogao da potpise na vise od godine.Ti spominjes Drcu i Balabana,mi ih nismo imali,Salice,Vrapce...itd?Ja namerno nisam naveo nase najgore nego najbolje igrace u zadnjih nekoliko sezona.
    Do kada po tebi Partizan treba da igra sa Drcama,Balabanima,Vrapcima... itd.
    Gde su pare otisle ne znam ali znam da je u osim 2.3 sezone Zvezda imala itekako para.
    Ne treba sporiti da smo u mnogo cemu isti sto se trosenja drzavnih para tice.Zvezdin tim kosta drzavu daleko vise bez obzira na nivo takmicenja koji igra.
    I na kraju,Zvezdin proslogodisnji tim je bio skup daleko skupljih pojedinaca koji nisu dovedenu u jednoj godini pa je tako i nastao spin o trenutno vecem ulaganju u Partizan.
    Da nije bilo prekida Zvezda bi sigurno imala bar 50% sansi za titulu.Posle korone se niste mogli skupiti i na vasu srecu nastavka nije bilo.
    Na vasem mestu ne bih se previse radovao zbog takvog nacina dobijanja benefita.
     (marko992, 2. jul 2020 15:46)

    # Link komentara

  6. Marko992, koje crne cinjenice? Imali ste isto stranaca kao Zvezda prosle godine. Prethodne opet 10 i godine pre toga opet skoro 10. Pogledaj ko vam je sve igrao i koga ste sve opustili. Mi u vreme najgore krize sa juniorima bez plata. Vi u vreme “krize” sa 10 stranaca. Pa ko je tu lud covece?
    (Gossa placa Zeljko, 2. jul 2020 15:23)

    # Link komentara

  7. Primorska@ tvoj klub mučeni prošle sezone 11 stranaca, sa sve trenerom! Samo sto su neki igrali pet minuta, neki pet utakmica, pa ste menjali.. peiners, parahuski, Angola,reding, paige, Mosley, thomas, walden, gordic, trinchieri, jednog ne mogu da se setim.. aparthejd, šta kazete.
    (Spale, 02. jul 2020 13:33)

    Od vas sigurno nije mucenTo sto slavite ne igranje je tek bolest,ko vam je legenda jos je veca bolest.
    Sve ce to na naplatu doci.
     (marko992, 2. jul 2020 13:53)

    # Link komentara

  8. Primorska, ti izgleda imas slabo pamcenje pa se ne secas Zvezda sa Balabanom i Drcom kada nismo imali ni za prasak da operemo dresove. Ali po tebi i tebi slicnima, mi smo tada bili miljenici drzave? I ovo sto pricam nisu spinovi, vec cinjenice.
    (Gossa placa Zeljko, 02. jul 2020 12:14)

    Osvrni se i na cinjenice koje je covek naveo.Brojite pobede u sistemu bez briga a broj stranaca u jednoj sezoni identican broju Partizanovih u 6,7 godina.To je to upumpavanje para u drzavni projekat kako vi kazete.Do kada je trebalo da Vanja Marinkovic i Zagorac budu najbolji igraci,nije dosta 3,4 godine?
    Inace ,sada kada mladi dolaze u Zvezdu oni dolaze zbog imena,EL ,slusali smo da je Partizan takve otimao.
    Zanimljiv pogled na svet imate i ni malo licemeran.
     (marko992, 2. jul 2020 13:48)

    # Link komentara

  9. Steta, a mogao je osvojiti kup sa Partizanom
    (Slobodan, 2. jul 2020 13:43)

    # Link komentara

  10. Primorska@ tvoj klub mučeni prošle sezone 11 stranaca, sa sve trenerom! Samo sto su neki igrali pet minuta, neki pet utakmica, pa ste menjali.. peiners, parahuski, Angola,reding, paige, Mosley, thomas, walden, gordic, trinchieri, jednog ne mogu da se setim.. aparthejd, šta kazete.
    (Spale, 2. jul 2020 13:33)

    # Link komentara

  11. Koliko kapiram najvjerovatnije ce Scepanovic biti novi trener Partizana. Ikao nasa legenda(mada ga i vi svojatate) iskreno bih volio da uspije u Partizanu iz razloga sto dok je bio trener Buducnosti nije uspio da se iskaze do kraja. Nisu imali strpljenja za njega, istini za volju bilo je par igraca(stranaca) koji su ga ocigledno kulirali i nisu ga cijenili a bili su u tom trenutnu ponajbolji u ekipi ...tada uprava umjesto da skrajene tu dvojicu, cutali su i Vlado je sam posao a imao je skor 7/7 u ABA ligi i poraz u Evro Kupu. Ipak je Vlado legenda, osvjac svjetskog i evropskog zlata...radio je sa najvecima zasluzuje da dobije pravu sansu i povjerenje.

    Naprijed BUDUCNOST! Nemojte zamjerit.
    (gringos_PG, 2. jul 2020 12:55)

    # Link komentara

  12. Primorska, ti izgleda imas slabo pamcenje pa se ne secas Zvezda sa Balabanom i Drcom kada nismo imali ni za prasak da operemo dresove. Ali po tebi i tebi slicnima, mi smo tada bili miljenici drzave? I ovo sto pricam nisu spinovi, vec cinjenice.
    (Gossa placa Zeljko, 2. jul 2020 12:14)

    # Link komentara

  13. Partizan izgleda trazi samo trenere iz Crne Gore: Petrovic, Scepanovic .... ako su u pitanju samo rodjacke kombinacije, meni izgleda da se nista ove sezone nece uraditi....
    (Nikola, 02. jul 2020 09:07)

    Pa zato sto od budzetskih sredstava je previse upumpano u zvezdu pa za Partizan od Milera ako i bude nesto a da nisu rodjaci bice super. Zato Nnoko, Lojd, Volden, Obradović i tek ce da bude. Odmah da se ogradim, ako nek imamo jaku kosarku ali sami molim oko para za klubove, be spinujte i ne blamirajte se vise. Sportski pozdrav.
     (realno, 2. jul 2020 12:10)

    # Link komentara

  14. To je dobra vest! Znaci kod nas dolaze Zoc ili Kari!
    (Napred Partizan!, 2. jul 2020 11:55)

    # Link komentara

  15. Dejan Milojevic je zasluzio sansu.
    (BVF78, 2. jul 2020 11:20)

    # Link komentara

  16. Projekat "Evropska Zvezda" se nastavlja,onomad Zmago i Zika pauk se zagrcnuli videcemo ove kako ce...
    Na drzavnim jaslama vide priliku da se ostvare u Evropi...
    (WIN, 02. jul 2020 09:35)
    Samo oni nemaju likove kao Marjanovica, da im napravi instituciju.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pera Magic Mitic, 2. jul 2020 10:24) # Link komentara

    Ta, Institucija je od 2002 - 2009 godine imala ukupno, zbirno za sve godine samo 9 stranaca u svojim sastavima. 9 stranaca je imala samo Zvezda prosle sezone, budget od 14 miliona evra, Partizan nikada do prosle sezone nije imao vise od 5 miliona ! Dosta vise sa manipulacijom i spinovima, priznajte Zvezda je uvek bila mezimica drzave, sto je tesko istini pogledati u oci !
    (primorska, 2. jul 2020 11:10)

    # Link komentara

  17. Projekat "Evropska Zvezda" se nastavlja,onomad Zmago i Zika pauk se zagrcnuli videcemo ove kako ce...
    Na drzavnim jaslama vide priliku da se ostvare u Evropi...
    (WIN, 02. jul 2020 09:35)
    Samo oni nemaju likove kao Marjanovica, da im napravi instituciju.
     (Pera Magic Mitic, 2. jul 2020 10:24)

    # Link komentara

  18. Zvezdan, normalno.
     (Ljubisa Livaac, 2. jul 2020 09:45)

    # Link komentara

  19. Dobro je sve ovo!
    Ne treba juriti i gurati veliku lovu u ovu sezonu...
    Pitanje sta ce biti s publikom,realno da je i ne bude!
    Isto tako u nikad tezoj situaciji u svetu s ekonomskog aspekta,u Zvezdu se gura nikad vece lova!
    Projekat "Evropska Zvezda" se nastavlja,onomad Zmago i Zika pauk se zagrcnuli videcemo ove kako ce...
    Na drzavnim jaslama vide priliku da se ostvare u Evropi...
     (WIN, 2. jul 2020 09:35)

    # Link komentara

  20. Uf bravo dečko. Odlična odluka i za tebe i za tvoju karijeru
     (DILAN DOG, 2. jul 2020 09:25)

    # Link komentara

  21. ZVEZDAn i Partizan... Ne ide... :)
     (top lista nadrealista, 2. jul 2020 09:10)

    # Link komentara

  22. Partizan izgleda trazi samo trenere iz Crne Gore: Petrovic, Scepanovic .... ako su u pitanju samo rodjacke kombinacije, meni izgleda da se nista ove sezone nece uraditi....
    (Nikola, 2. jul 2020 09:07)

    # Link komentara

  23. Vlado Scepanovic trener
    Mangok Mathiang na peticu,jeftiniju od Nnoka bar 150k a pojesce ga.
    I jednu trojku/cetvorku da uzmemo moze i neki domaci igrac iz aba lige poput danila nikolica i mozemo eurokup da jurimo,ali u aba ligi smo drugi ili treci po budzetu....
    (ada, 2. jul 2020 09:06)

    # Link komentara

  24. po mom misljenu dobra vest
     (joca, 2. jul 2020 08:54)

    # Link komentara

  25. Treba vratiti Peru Bozica.Da tragikomedija bude potpuna.
     (La ..Bomboneros, 2. jul 2020 08:41)

    # Link komentara

  26. Nadamo se Žocu!
     (Izvan okvira, 2. jul 2020 08:41)

    # Link komentara

  27. Partizan ne bi imao para ni za ovoga. Budget je manji nego prosle godine 30%, jos nam Trinki i Volden napravili uslugu jer su imali najvece ugovore te su resteretili budget, da ne idemo opet u zaduzivanje ! Moguce je da nece biti novih pojacanja sve do oktobra, ako ostanu Gordic, Bircevic !
    (primorska, 2. jul 2020 08:39)

    # Link komentara

  28. Ko je uopste dovodio njega u vezu sa kkp? Kakvo mazanje ociju samo da se prikriju promasaji i silna dugovanja...
     (J&B, 2. jul 2020 08:35)

    # Link komentara

  29. Svi ih vole ,al do poslednjeg centa.. svi ih vole a kad treba da dodju u partizan beze kao djavo od krsta.. zapitajte se
    (kori volden, 2. jul 2020 08:34)

    # Link komentara

  30. Monako ili Partizan?
    Onako.
     (Lale gator, 2. jul 2020 08:32)

    # Link komentara

  31. Jel mu neko rekao da Monako nije inastitucija?
     (Lale gator, 2. jul 2020 08:30)

    # Link komentara