Vladan Lukić preživeo infarkt

Vladan Lukić, nekadašnji fudbaler i predsednik Crvene zvezde, otkrio je da je doživeo srčani udar.

PT Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Drago mi je da je sve dobro prošlo i da mu je sad bolje. Bio je veliki igrač i može da se kaže legenda kluba. Nažalost od kada je postao pretsednik kluba nastaje po meni najmracniji i najprostackiji period u istoriji Zvezde. Koji traje i dan danas u još većem intenzitetu. On i Vesic kao siva eminencija su bukvalno na veoma prizeman način zatrovsli odnose između Zvezde i Partizana i FSS-a. I od jednog gospodskog i dostojansvenog kluba napravili prostacki gde se sve svelo na propagandu, teorije zavere i mržnju. Do tada rivalstvo između Zvezde i Partizana je bilo uz sve mane skoncentrisano samo na navijače. Uprave su se medjusobno poštovale sve jedno da li je na Zvezdinoj strani bili Dzajic ili Piksi. Znali su jedan drugom da čestitaju pivedu u derbiju ili titulu. Ali od Lukića pocinju saopštenja i vređanja i tako su navijače umesto ljubavlju prema svom klubu hranili mrznjom prema Partizanu i FSS.
    (Aron, 3. jun 2020 23:45)

    Ni na ovoj vesti ne propustate priliku za vasu propagandu.Pamtim ja mnogo pre Lukica `trovanja` navijaca sa vase strane,narocito u vreme vaseg idejnog vodje `maga nad magovima` Duloa.
    (Shone, 4. jun 2020 13:48)

    # Link komentara

  2. Zbog stila igre,jedan od omiljenijih fudbalera.Volim kada je napadac konkretan,dobije loptu i ako nema kome da doda pravo na gol.Uvek je pokusavao da "probije" stranu,stariji ce znati o cemu pisem.
    (marko992, 4. jun 2020 11:02)

    # Link komentara

  3. Secam ga se kao omladinca zvezde, kada je sa nama isao na gostovanja u Nis ili Zagreb. U najavi je imao strasnu karijeru, jer je bio pametnija verzija M. Djurovskog. Taman je poceo da trese mreze na sve strane, kada ga je stigla krajnje bizarna povreda i prekinula ga u velikom naletu. Sta se s njim desilo dok je bio predsednik kluba-za mene je misterija. U svakom slucaju brz oporavak zelim.
    (Bocko, 4. jun 2020 10:14)

    # Link komentara

  4. Izgleda da nisi upucen u pojam koji se zove sportsko srce. Sportisti su mnogo skloniji srcanim napadima nego ostali jer su konsantnk pod u neverovatno velikom pulsu tokom karijere. To srce mora da isprati i onda da bi mogao da pumpa tu kolicinu krvi,zidovi komora debljaju a srcane komore se povecavaju i onda tako sve dok ne odu u penziju. Onda kad naglo stanu sa intenzivnim treniranjem srce ostaje onako izdeformisano i sporije kuca jer ne treba toliko krvi vise da prolazi kroz telo i onda usled slabijih otkucaja ono i stane. Zato sportisti dobijaju napade a i dobijace ih nazalost!
    (pametnjakovic, 04. jun 2020 03:34)

    bradikardija nema nikakve veze sa infarktom, vec sa ugruskom u krvnim sudovima.
    (aca, 4. jun 2020 10:08)

    # Link komentara

  5. Kao grobar, Brz oporavak želim.
    I da nam se vratiš i puno saopstenja izdas.
    Ovaj je prvi počeo izdavati saopstenja a ostali su samo nastavili trend.
    Mnogo nam je radosti dao, što i jest suština sporta a i verujem da je najpošteniji sa one strane brda samo se lošeg društva uhvatio.

    Takođe, pamtim povratak iz vrha francuske lige 99' pravo pod bombe, sve sa ženom francuskinjom.
    Sve najbolje...
    (Zemo glamoc, 4. jun 2020 09:18)

    # Link komentara

  6. @mdraksi, 03. jun 2020 23:13)

    sarkastican si?
    (dragan, 4. jun 2020 09:18)

    # Link komentara

  7. To onaj sto jeo guscije pastete i kavijer za dorucak dok je bio presednik CZ!..
    (rimljanin, 3. jun 2020 22:52)

    Da. Onda kada je Vesic bio u upravi, kao i Mrakic (SPS) i mnogi drugi koji su i sada na vlasti.
    Ali to nije tema ove vesti.
    Znam Vladu licno sa utakmica Sopota, srecan oporavak zelim.
    (zarkovo, 4. jun 2020 08:24)

    # Link komentara

  8. Ništa nezdravije za sredovečne ljude i mlade koji su neaktivni od periodične intenzivne ativnosti... Recimo, partija fudbala jednom u 2 nedelje, a u međuvremenu kola, kašika, cigare, kauč... Odoše i srce i ligamenti
    (Bro, 4. jun 2020 06:27)

    # Link komentara

  9. "...vazno je da je ostala glava na ramenima"
    Cuj, prijatelju, vazno je da si preziveo. Jer da si kojim slucajem umro, glava bi ti svejedno bila na ramenima....
    (kvrckvrc, 4. jun 2020 06:23)

    # Link komentara

  10. @mdraksi
    Ne znam cemu se ti nadas, ali ne bi bilo lose da se malo edukujes.
    To sto su te tabloidi naucili kako su sportisti neki nadljudi, koji su natprosecno zdravi i jos zive zdravim zivotom, ne znaci da je to istina.
    (hm, 4. jun 2020 06:21)

    # Link komentara

  11. @mdraksi
    druze imas DVe opcije,da.promenis navike ili da guras tako I nadas se najboljem!!!
    (nekitamoizEU, 4. jun 2020 06:16)

    # Link komentara

  12. Ovo je postalo zabrinjavajuce. Kada su srcani i mozdani udari poceli da razbijaju ljude koji su se profesionalno bavili sportom,ili se jos uvek aktivno bave,pa sta onda da ocekujemo mi,obicni ljudi? Ja na primer,ustanem,kafa, rakijica, nekoliko cigareta, pa tek kasnije dorucak,i to sve jaka hrana,jaja,slanine, kobasica,pljeska, suvi vrat,cajna, kackavalj,tomi majonez, od dorucka pa do vecere sve hrana koja je oznacena kao nezdrava,plus poneka rakijica,pivce, Radler sa limunom,paklica cigara dnevno,i to je to. Sta i cemu onda mi da se nadamo?
    (mdraksi, 03. jun 2020 23:13)

    Sa ovakvim načinom života ni nemaš se čemu mnogo nadati.
    (bax, 4. jun 2020 05:48)

    # Link komentara

  13. Толе наместио!
    (неприлагођен, 4. jun 2020 05:40)

    # Link komentara

  14. Ovo je postalo zabrinjavajuce. Kada su srcani i mozdani udari poceli da razbijaju ljude koji su se profesionalno bavili sportom,ili se jos uvek aktivno bave,pa sta onda da ocekujemo mi,obicni ljudi? Ja na primer,ustanem,kafa, rakijica, nekoliko cigareta, pa tek kasnije dorucak,i to sve jaka hrana,jaja,slanine, kobasica,pljeska, suvi vrat,cajna, kackavalj,tomi majonez, od dorucka pa do vecere sve hrana koja je oznacena kao nezdrava,plus poneka rakijica,pivce, Radler sa limunom,paklica cigara dnevno,i to je to. Sta i cemu onda mi da se nadamo?
    (mdraksi, 03. jun 2020 23:13)

    Izgleda da nisi upucen u pojam koji se zove sportsko srce. Sportisti su mnogo skloniji srcanim napadima nego ostali jer su konsantnk pod u neverovatno velikom pulsu tokom karijere. To srce mora da isprati i onda da bi mogao da pumpa tu kolicinu krvi,zidovi komora debljaju a srcane komore se povecavaju i onda tako sve dok ne odu u penziju. Onda kad naglo stanu sa intenzivnim treniranjem srce ostaje onako izdeformisano i sporije kuca jer ne treba toliko krvi vise da prolazi kroz telo i onda usled slabijih otkucaja ono i stane. Zato sportisti dobijaju napade a i dobijace ih nazalost!
    (pametnjakovic, 4. jun 2020 03:34)

    # Link komentara

  15. mdraksi bravo brate ulepsa mi vece nisam skoro tako smesan komentar procitao. Istina je da je u igri mnogo stvari, od genetike preko sportskog srca do nezdravog zivota i poroka. Mnogo je izazova a jedno srce da to sve prezivi. Gospodinu zelim brz oporavak
    (hahahha, 4. jun 2020 02:01)

    # Link komentara

  16. Zivi bio Delijo!
    (Jovic, 4. jun 2020 01:46)

    # Link komentara

  17. Igraš fudbalicu,pijes pivce i živis dok Bog ne kaže dosta.Nema tu neke velike nauke.
    (alek, 4. jun 2020 00:46)

    # Link komentara

  18. To onaj sto jeo guscije pastete i kavijer za dorucak dok je bio presednik CZ!..
    (rimljanin, 3. jun 2020 22:52)


    I zaduzio CZ a krivio se Tole od strane cigana?? Onaj sto se svadjao sa navijacima iz loze? Nek je ziv i zdrav i sve najbolje..
    (123, 4. jun 2020 00:45)

    # Link komentara

  19. @mdraksi. Koji "mi"? Bolje se zapitaj čemu ti da se nadaš sa takvim načinom života. Nemamo svi mi navike kao ti. Ja niti pijem, niti pusim, kafu jednom dnevno, volim da pojedem, gurman sam, ali sve umereno, a nezdrava hrana ne toliko često.
    (Nenad, 3. jun 2020 23:52)

    # Link komentara

  20. Drago mi je da je sve dobro prošlo i da mu je sad bolje. Bio je veliki igrač i može da se kaže legenda kluba. Nažalost od kada je postao pretsednik kluba nastaje po meni najmracniji i najprostackiji period u istoriji Zvezde. Koji traje i dan danas u još većem intenzitetu. On i Vesic kao siva eminencija su bukvalno na veoma prizeman način zatrovsli odnose između Zvezde i Partizana i FSS-a. I od jednog gospodskog i dostojansvenog kluba napravili prostacki gde se sve svelo na propagandu, teorije zavere i mržnju. Do tada rivalstvo između Zvezde i Partizana je bilo uz sve mane skoncentrisano samo na navijače. Uprave su se medjusobno poštovale sve jedno da li je na Zvezdinoj strani bili Dzajic ili Piksi. Znali su jedan drugom da čestitaju pivedu u derbiju ili titulu. Ali od Lukića pocinju saopštenja i vređanja i tako su navijače umesto ljubavlju prema svom klubu hranili mrznjom prema Partizanu i FSS.
    (Aron, 3. jun 2020 23:45)

    # Link komentara

  21. Želim Lukiću brz oporavak i da se vrati zdrav svojoj porodici. Nema veze stosam ga kritikovao kao presednika kluba ali nam je dao mnogo radosti sa svojim golovima za zvezdu i uvek je izgaro za zvezdu pozdrav .
    (zdravkogf, 3. jun 2020 23:42)

    # Link komentara

  22. (mdraksi, 03. jun 2020 23:13)

    Otkud tebi to da je profesionalni sport zdrav???? Ljudi koji se bave profesionalno sportom do 35 godije, ostatak zivota provedu u bolovima.
    (Straight Outta München, 3. jun 2020 23:41)

    # Link komentara

  23. pa sta onda da ocekujemo mi,obicni ljudi? Ja na primer,ustanem,kafa, rakijica, nekoliko cigareta, pa tek kasnije dorucak,i to sve jaka hrana,jaja,slanine, kobasica,pljeska, suvi vrat,cajna, kackavalj,tomi majonez, (mdraksi, 3. jun 2020 23:13)

    Pa ja bih rekao da je stres najveći problem.
    Naravno, smanji malko tog masnog toliko, ne treba da stavljaš majonez preko pice (ko jedan moj prijatelj)... mislim, jedi ti masno, ali zašto baš moraš da se odvaljuješ?
    Masna je i sarma, ali je opet 100 puta zdravija od majoneza, i td.

    U stvari, možda ti pričaš i iroonično, a možda i ja, ali suština je ista - stres je najveća mast za srce.
    (Bobi, 3. jun 2020 23:41)

    # Link komentara

  24. Nas Vitez od Lamburdzinija bajane moj.Brz oporavak
    (Goran Loznica, 03. jun 2020 23:00)
    Jako slabo trolovanje te osobe.Problemi sa IQ ili je nesto drugo u pitanju?
    (sve zvezdine titule u zadnjih 8 godina su lazne, 3. jun 2020 23:23)

    # Link komentara

  25. Ovo je postalo zabrinjavajuce. Kada su srcani i mozdani udari poceli da razbijaju ljude koji su se profesionalno bavili sportom,ili se jos uvek aktivno bave,pa sta onda da ocekujemo mi,obicni ljudi? Ja na primer,ustanem,kafa, rakijica, nekoliko cigareta, pa tek kasnije dorucak,i to sve jaka hrana,jaja,slanine, kobasica,pljeska, suvi vrat,cajna, kackavalj,tomi majonez, od dorucka pa do vecere sve hrana koja je oznacena kao nezdrava,plus poneka rakijica,pivce, Radler sa limunom,paklica cigara dnevno,i to je to. Sta i cemu onda mi da se nadamo?
    (mdraksi, 3. jun 2020 23:13)

    # Link komentara

  26. Želim mu brz oporavak.
    (Života, 3. jun 2020 23:07)

    # Link komentara

  27. Nas Vitez od Lamburdzinija bajane moj.Brz oporavak
    (Goran Loznica, 3. jun 2020 23:00)

    # Link komentara

  28. Iskljucivo i samo cele biljke kao hranu, kuvane, barene, na pari, i nema zime.
    (Bolest lose hrane, 3. jun 2020 22:55)

    # Link komentara

  29. Brz oporavak.
    (djoka, 3. jun 2020 22:54)

    # Link komentara

  30. To onaj sto jeo guscije pastete i kavijer za dorucak dok je bio presednik CZ!..
    (rimljanin, 3. jun 2020 22:52)

    # Link komentara