1. Ko će mu u Londonu gledati Evroligu, i ne samo u Londonu već bilo ko u Velikoj Britaniji..... a ni Pariz nije mnogo zainteresovaniji..dovoljno je reći da već više od 20 godina nemaju ozbiljan klub....čak ni u francuskim okvirima.
    (milajzer, 28. maj 2020 10:35)

    # Link komentara

  2. @Mio

    KKP Igokeja budzet 10 miliona evra DRZAVNIH NARODNIH para, osvojili samo kup i to otimacinom sudija.
    (Nikola Goranovic VeGe, 28. maj 2020 08:34)

    # Link komentara

  3. Zna li neko ko igra sledece sezone EL???Nisam pratio desavanja u vezi kosarke u poslednjih 2 nedelje...sta se desava?sto naricu grobari,jel umro neko????sta se to dogadja???
     (Delije Novi Sad, 28. maj 2020 08:30)

    # Link komentara

  4. Nije mi jasno po cemu je Partizan bio bolji od Zvezde ove sezone..EC je losiji za klasu,mozda 2klase od EL..svih 18timova su bolji od najboljih ekipa EC...pa vi nebi imali ni 4 pobede u EL..garantujem,cak i da se nastavila sezona nebi imalo smisla a li i da se nije desila korona ko vam garantuje da bi vi nesto osvojili Abu nebi sigurno dobili bi po usima od nas..a prvi u Aba ligi sa skorom 17-4..Zvezda zadnjih 4 godine ne racunajuci ovu sezonu imala je 4 poraza ukupno...jednom 24-0 2x 24-1 i jednom 2xporaza..mozda sam pogresio najvise za 2poraza..ali kako g9d uzivam u vasem narikanju
     (Delija, 28. maj 2020 07:31)

    # Link komentara

  5. Колико треба да будеш ЛУД да покушаш ЕНГЛЕЗИМА да продаш нешто са чим се они буквално СПРДАЈУ. Овај човек није нормалан. Каква Енглеска и Немачка? Кошарка их занима као и мене стреличарство!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Шумадинац 100%, 27. maj 2020 19:51)
    za englesku si potpuno u pravu,to ko kad bi neko u srbiju forsirao bejzbol,kriket,ragbi,golf....a sto se tice nemaca tu gresis,nemci jako vole kosarku,ulazu velike pare,hale su im pune,liga sve jaca.uporedis li abu ligu i nemacku ligu nemci su ispred nas,ove godine je jedino partizan pokazivao rezultate u evropi dok je zvezda nakantana dva puta od albe.sta uradi buducnost,cedevita,zvezda...svi na dnu tabele.nismo ni mi bog zna sta,svi na rubu egsistencije.jedino zvezda uvek ima poledjinu drzave.i puna kapa nam je 1 mesto u evroligi i 3 u evrokupu
    (nesa80, 27. maj 2020 21:11)

    # Link komentara

  6. englezi i kosarka
     (ivkovic zoran, 27. maj 2020 20:29)

    # Link komentara

  7. Nije pomenuo Mornar koji je bolji od Partizana, Budućnosti i Cedevitom sve zajedno....
     (mikac357, 27. maj 2020 20:11)

    # Link komentara

  8. (uzročno/posledično, 27. maj 2020 18:05) 
    Na šta bi ličila liga Srbije sa Tamišom, Konstantinom, Beovukom itd. Nema love. Koja lokalna samouprava će da finansira klub da dovede dva tri stranca. Vidi se po finalu kupa kako prodju ti srpskoligaši. Tamo dva tri tima ostaloo katastrofa 
    ...…..  
    Pod jedan, upravo zato i treba da se obnovi srpska liga, jer kada igras protiv Tamiša i Dinamika, nema publike, ne dolaze ti skauti na utakmice, mladi igrači biraju radije da igraju u drugoj rumunskoj ligi za 2,3 banke gore, dole, i sve ide u propast. 
    Kada bi se obnovila liga, bilo bi to drugačije, da su svi oni u ligi sa Partizanom, Zvezdom, Megom... Bilo bi veća motivacija za mlade igrače, da igraju u velikim halama, pred skautima, jake mečeve, ti klubovi bi rasli, finansijski bi se ojačalo. 
    Pod dva, po nicku i po ovom "ti srpskoligaši" vidim da si neki drugosrbijanac, pa ne znam da li vredi da ti govorim, ali zašto misliš da je dovođenje "2,3 stranca" recept za uspeh? D
    (hophinks, 27. maj 2020 19:34)

    Možda zbog toga što je istorija učiteljica života. Dok su naši klubovi igrali samo domaću ligu, bili su kanta za napucavanje. Zvezda je 99 imala 2-8 ili 1-9 u EL, Partizan par puta 2-12, pa smo ih zezali Atelje 212. Tek ulaskom u Aba ligu naši klubovi počinju da prave rezultate. Partizan polufinale EL, Zvezda polufinale EK, dve odlične sezone u EL... Nema napretka bez jakih utakmica.
     (NoName, 27. maj 2020 20:07)

    # Link komentara

  9. Za fudbalake navijace koji nisu resili da prave svoj klub,već navijaju za nejasan klub koji nosi crveno bele dresove
    1) To sto KKP nece igrati EL sledece godine a Zvezda ce igrati i predstavlja se kao neka strasna tragedija... Ej, rat smo uzdrzali,bombardovanje,nezakonito priznanje Kosova i gomilu dr.nepravednih situacija...
    Pa i ovo cemo
    2) Ovu ponistwnu sezonu ste bili ocajni i fijasko u svim takmicenjima,a KKP je igrao vrlo dobro i ostvario do prekida zavidni rezultat!!! Jel to ?injenica????
    JESTE!!!!!
    3) Vasa legenda.nevidjeni demagog i manipulator kaze : nije dovoljno sto ste sad cinjenicno najvolji do sada,ima jos malo da se igra i postoji predpostavka da bi zvezda pobedila..To je Vasa poicija!!!
    Takodje kada KKP koji sa cinjenicama i rezultatom do sada je prvi i najbolji,sasvim malo predpostavi i takav zavrsetak,Vi to nazivate najpogrdnijim terminama i nebulozama??? Zbog cega????
    Do korone smo bili mnogo bolji od Vas =Činjenica.
    Vi ste bili raspadnuti ali tvrdite da bi na kraju bili najbolji.ali zarko niste hteli i smeli da to i dokazete!!!!!
    Demagozi i manipulatori!!! To ste Vi!! Raspisali ste se posle fijaska.ocekujuci da ce neka budala ili hohstapler da vam izmisli zbog toga novih 10 nasih miliona!!!!
     (Mio, 27. maj 2020 20:01)

    # Link komentara

  10. Ne, to znači da će Ostoja klub preseliti u London. Malo mu je što ga je preselio iz Humske1.
    (NoName, 27. maj 2020 19:38)

    Seli se ti u Železnik, divlja mačko iz predgrađa!
    (Joca, 27. maj 2020 19:55)

    # Link komentara

  11. shvatite da novac vrti sve i da je dzabe prepucavati se...da je po zaslugama onda bi zvezda i steaua trebali da imaju zacementirano mesto u ligi sampiona u fudbalu...isto kao i cibona i partizan u evroligi...sad ko ima para igra,za ostale jos par mesta i to je to.
    (maconii, 27. maj 2020 19:51)

    # Link komentara

  12. Колико треба да будеш ЛУД да покушаш ЕНГЛЕЗИМА да продаш нешто са чим се они буквално СПРДАЈУ. Овај човек није нормалан. Каква Енглеска и Немачка? Кошарка их занима као и мене стреличарство!
     (Шумадинац 100%, 27. maj 2020 19:51)

    # Link komentara

  13. Sad će svi skočiti, ali treba sagledati stvari realno. Za jedan Beograd(Srbiju) je previše da ima i Zvezdu i Partizan u ovim vremenima kada se sve gleda kroz finansijsku prizmu. Zamislite da u EL za A licencu Beograd kandiduje jedan klub novoosnovani koji bi bio fuzija Partizana i Zvezde (kk Nis Telekom Eps... ) i da ta ekipa igra u Areni, pred punim tribinama (ako bi pravi ljubitelji košarke stavili navijačke strasti po strani), umesto po pravilu najmanjeg budžeta u EL imali bi jedan sasvim solidan i konkurentan, od nekih dvadeset i kusur miliona i bazu domaćih košarkaša. Bili bi jedan od favorita za osvajanje te lige svake godine? Partizan i Zvezdu svesti na juniorske ekipe gde bi se kalile neke nove snage. Jedino ovako bi mi ovako mali i siromašni mogli da konkurišemo ovim velikim i bogatim državama. Neće ni jedan London ni Pariz imati nekoliko nego po jednu konkurentnu ekipu. Jedino sa takvim predlogom izaći pred ovoga Španca i verujem da bi odmah dobili to jedno mesto u tom budućem formatu. Navijači će sada da me napljuju, ali je činjenica da nikada nećemo moći imati dva konkurentna tima u ovim sadašnjim vremenima kada je lova 80% garant uspeha, na žalost. Zato se i luta u dovođenju isluženih ili nekvalitetnih stranaca i opet ne možemo da se umuvamo i igramo završnice. Naravno ovo sve pod uslovom da želimo da i dalje pripadamo i borimo se sa elitom u Evropi, ako ne, onda je bolje igrati neka po rangu slabija takmičenja i tu pokušati biti konkurentni. Ali poznajući naš mentalitet svi ti eventualni uspesi na nižem nivou ne bi nas mogli zadovoljiti.
     (Džoni, 27. maj 2020 19:49)

    # Link komentara

  14. Eto Zvezdi Evrolige hhihi.
    (Will Mosley, 27. maj 2020 19:18)

    I Bostan Seltiksima.
     (NoName, 27. maj 2020 19:38)

    # Link komentara

  15. I sta sad to znaci to znaci, jel to znaci da je Zvezda uzalud trazila da se poniste sezone u Evroligi i Aba?
    (Will Mosley, 27. maj 2020 19:20)

    Ne, to znači da će Ostoja klub preseliti u London. Malo mu je što ga je preselio iz Humske1.
     (NoName, 27. maj 2020 19:38)

    # Link komentara

  16. Pitanje je da li neki klub sa ovih prostora može da sakupi respektabilan godišnji budžet, reda 5000000+ €, na zdravim osnovama (od sopstvenih prihoda od ulaznica i marketinga i jakih privrednih sponzora, koji ne uključuje fluktuirajući upliv pomoći od države)!? Ne može, ni blizu! A o čemu onda pričamo!? Ne zna se da li je kod prosečnog navijača koji ovde ostavlja sumanute komentare niži nivo inteligencije ili znanja, jer palamude o stvarima koje niti poznaju, niti shvataju. A suština je vrlo jednostavna i lako uočljiva, sviđala se nekom ili ne. Vrhunski profesionalni sport danas ne može da opstane bez biznisa i velikih ulaganja. Sad je to još drastičnije nego nekad. Za EL trebaju ogromna sredstva, iako će uvek biti sirotinja u odnosu na NBA, kao što su takmičenja FIBA sirotinja za ULEB ova. A ona su realno perspektiva za naše klubove, jer nemamo para ni za jednog kvalitetnog ELigaša. Naš nizak standard ne može da obezbedi veliku zaradu od ulaznica i marketinga i jake sponzore. To se vidi kod Zvezde tokom ovih godina igranja EL. Recimo Zvezda je na početku učešća u EL imala velike posete zbog euforije, kakva se sada forsira kod navijača Partizana, koja vremenom opada jer navijači ne mogu da priušte skupe ulaznice. Igranje EL je preskupo jer prvo morate da napravite kvalitetan tim, i to ne od domaćih igrača u formiranju ili u pokušaju, već od kvalitetnih stranaca, što opet ne garantuje rezultate. Držimo se zato ovog jednog mesta dok može, jer uskoro neće biti ni njega za ABA.
    (Ilija, 27. maj 2020 19:35)

    # Link komentara

  17. (uzročno/posledično, 27. maj 2020 18:05)
    Na šta bi ličila liga Srbije sa Tamišom, Konstantinom, Beovukom itd. Nema love. Koja lokalna samouprava će da finansira klub da dovede dva tri stranca. Vidi se po finalu kupa kako prodju ti srpskoligaši. Tamo dva tri tima ostaloo katastrofa
    ...…..
    Pod jedan, upravo zato i treba da se obnovi srpska liga, jer kada igras protiv Tamiša i Dinamika, nema publike, ne dolaze ti skauti na utakmice, mladi igrači biraju radije da igraju u drugoj rumunskoj ligi za 2,3 banke gore, dole, i sve ide u propast.
    Kada bi se obnovila liga, bilo bi to drugačije, da su svi oni u ligi sa Partizanom, Zvezdom, Megom... Bilo bi veća motivacija za mlade igrače, da igraju u velikim halama, pred skautima, jake mečeve, ti klubovi bi rasli, finansijski bi se ojačalo.
    Pod dva, po nicku i po ovom "ti srpskoligaši" vidim da si neki drugosrbijanac, pa ne znam da li vredi da ti govorim, ali zašto misliš da je dovođenje "2,3 stranca" recept za uspeh? D
    (hophinks, 27. maj 2020 19:34)

    # Link komentara

  18. Ja zaista ne znam ko realan misli da sa nasim finansijama i trzistem ABA moze da ima dva mesta i ovo jedno je super plus 3-4 mesta u evrokupu! Bitno je da zadrzimo ABA ligu o da se ona razvija u dobrom pravcu i da uvek imamo tog jedno predstavnika
     (E, 27. maj 2020 19:34)

    # Link komentara

  19. (Sudija, 27. maj 2020 19:00)

    Nije FIBA ništa bolja. Pogledaj samo one prozore i forsiranje velesila kao što su Mađarska, Holandija, Poljska...
    (SrbEUin, 27. maj 2020 19:30)

    # Link komentara

  20. U prevodu jedino ce Zvezda narednih godina da igra EL sa najboljim Evropskim ekipama.
    (Gossa placa Zeljko, 27. maj 2020 19:28)

    # Link komentara

  21. Partizan ima Arenu sa 20000 mesta?Sprema se nova otimačina.JNA,Teleoptik i sada Arena.
    (miško, 27. maj 2020 18:35)

    Logicno.
     (Will Mosley, 27. maj 2020 19:25)

    # Link komentara

  22. Da na prvom mjestu bude kosarka i kosarkaska istorija a onda novac.
    (kakone, 27. maj 2020 17:56)

    Ako bi se zaista gledala istorija, Partizan tu nema šta da traži.
    Košarka se igrala i na šljaci.
    (kalemegdanska šljaka - osnova srpske košarke, 27. maj 2020 18:41)
    E, nisi u pravu! KK Lepenski Vir je bio desetostruki šampion Evrolige kamenog doba, dok se igralo muški!
    (goro, 27. maj 2020 19:25)

    # Link komentara

  23. Partizan ima Arenu sa 20000 mesta?Sprema se nova otimačina.JNA,Teleoptik i sada Arena.
    (miško, 27. maj 2020 18:35)

    Nemoj da se naljutimo pa da vam uzmemo i Radnicki Basket, pardon FMP, pardon Refleks, onda ce vam ostati samo Graficar koji takodje mozemo da otmemo, jer nam se moze.
     (Will Mosley, 27. maj 2020 19:25)

    # Link komentara

  24. Ko malo bolje razume situaciju zna da je u toku veliki razdor izmedju ULEB-a i FIBE.
    FIBA je organizacija u košarci, ekvivalentna FIFI, a ekvivalent UEFI nije ULEB, kako mnogi misle nego FIBA Europe, ona koja organizuje evropsko prvenstvo, zato Evroliga kontrira FIBI sa rasporedom stalno.
    ULEB je asosijacija evropskih profesionalnih liga, nešto slično NBA-ju. E, sad, kada ULEB i FIBA ne kolaboriraju to stvara velike probleme, kao što vidite.
    Za mene postoji nekoliko dobrih, ili barem pristojnih rešenja ove situacije:
    1. Da FIBA u Ligu Šampiona uspe da dobrim ugovorima privuče kvalitetne ekipe sa velikim navijačkim jezgrima i halama, to su svakako Darušafaka, Ritas i Bilbao Koji su već tamo, ali kada bi se njima dodali Panathanaikos, Partizan, Virtus i Budućnost, ali da potpišu ugovor na 5 godina, da ne bi bilo "prebega" u Evroligu, nego samo obrnuto, da dolaze novi timovi u LŠ. I eto neka ima Evropa 2 podjednako jaka takmičenja, šta fali? Možda i da organizuju SuperKup između pobednika ta dva?
    2.Da se ULEB i FIBA urazume, obnove usku saradnju, to regulišu ugovorima, i budu ko-organizatori 3 nivoa takmičenja za sve evropske lige, bez privatnih sponzorskih ugovora koje Evroliga pravi, nego da sve bude po takmičarskoj zasluzi, kao stara Evroliga, a ne ova veštačka igrarija koja kopira NBA.
    (Koraks, 27. maj 2020 19:23)

    # Link komentara

  25. Zvezdaši likuju ali ne vide da će ovi prostori ostati bez njegovog privatnog takmičenja.Čovek je zlo za svetsku i evropsku košarku.Vodi je kao da se radi o fabrici polovnih automobila.Najveće zlo koje se pojavilo u svetu sporta u poslednjih 30 godina! 
    (Goran Loznica, 27. maj 2020 17:54) 

    Potpisujem, svaku rec.
     (Will Mosley, 27. maj 2020 19:22)

    # Link komentara

  26. Informacija za one koji ne znaju. Goran Loznica je bivši "dnevna doza prosečnog Srbende".
    (Prosečni Srbenda, 27. maj 2020 18:59)

    Ali i Jon Bon Jovi.
     (Will Mosley, 27. maj 2020 19:21)

    # Link komentara

  27. I sta sad to znaci to znaci, jel to znaci da je Zvezda uzalud trazila da se poniste sezone u Evroligi i Aba?
     (Will Mosley, 27. maj 2020 19:20)

    # Link komentara

  28. ovo je sasvim novi nivo frustracija i nemoci navijača nekada velikog kluba partizana. moram priznati da uzivam čitajući njihove komentare.
     (triplem, 27. maj 2020 19:19)

    # Link komentara

  29. Eto Zvezdi Evrolige hhihi.
     (Will Mosley, 27. maj 2020 19:18)

    # Link komentara

  30. Dobiću mnogo minusa, ali ovo je sve predstavljeno poprilično crno i pomalo pogrešno.
    Evroliga planira proširenje, ka Britaniji eto, u tome nema ničeg lošeg, neka se širi popularnost košarke. Niko nikada nije rekao, a ni pomislio da će region da ostane bez mesta u Evroligi, zašto ste tako nesigurni? Pa evo razmišljajte objektivno da ste vi Bartonomeu da li biste se odrekli predstavnika iz ABA lige? Hale koja je oborila rekord gledanosti Evrolige dvaput, i rekord buke? Lige koja je dala najveći broj igrača za draft, u prethodnih 10 godina... Ma, nema nikakve sumnje da će u bilo kojem obliku Evrolige biti mesto za jedan tim iz ABE. Opustite se.
    (Hoe, 27. maj 2020 19:13)

    # Link komentara

  31. tako i treba, stabilne i uredjene drzave jedne s drugima, a balkanska raspojasana sirotinja nek se igra medjusobno.
     (Nema ljutnje, 27. maj 2020 19:11)

    # Link komentara

  32. Partizan ima Arenu sa 20000 mesta?Sprema se nova otimačina.JNA,Teleoptik i sada Arena.
    (miško, 27. maj 2020 18:35)

    Misko druze,
    1.Partizan ima Arenu kao sto je ima Zdravko Colic ili Aca Lukas, nije to njihovo, Partizan iznajmljuje Arenu za svoje potrebe ...
    2.KK Partizan u Srbiji nema nista, smesteni su u necijoj iznajmljenoj kuci na Dedinju, nemaju cak ni teretanu ... bas nista !
    (Slobodan, 27. maj 2020 19:09)

    # Link komentara

  33. Real, CSKA, Makabi igraju tu ligu.
    Partizan im nije ni do članaka.
    (činjenica, 27. maj 2020 18:47)

    Dragi Zvezdasi, mnogo ste se raspricali ovih dana. Partizan je ove sezone bio bolji od vas u svim takmicenjima u kojima ste ucestvovali. To je cinjenica - i bas kao sto je ovaj trgovac kosarkom zamrznuo Evroligu tako ce i plasman u ABA ligi ostati zamrznut i uvek ce pokazivati ko je bio bolji klub.
    Dakle, vi nemate nikakvu osnovu da se hvalite svojim kvalitetom u ovom trenutku - samo mozete da budete srecni da ste zadrzali mesto u Evroligi.
    Samo nemojte sada da pocnete sa pricom sta bi bilo da je ABA liga zavrsena - onda upadate u istu pricu kao Partizan za slucaj da je Evrokup zavrsen. To je spekulacija, cinjenica je da je Partizan ove sezone bio bolji klub od Zvezde, pa kada njega ponizavate onda razmislite gde ste vi.
    (cinjenice, 27. maj 2020 19:07)

    # Link komentara

  34. činjenica@ Ako već hoćeš da imaš takav nik onda napiši činjenicu da se ovde samo radi o novcu a malo o sportu. Surovo je rekao da im trebaju tržišra i veruj mi za koju godinu ni CZ neće igrati Evroligu jer mi nismo "tržište" koje proizvodi dovoljan novac. U tome se potencijalno krije šansa FIBE jer će biti sve više onih koji su tržišno "nedostojni" Evrolige.
     (www, 27. maj 2020 19:03)

    # Link komentara

  35. cinjenica Al si ti glup
     (Pojedinci stvarno nemaju blama, 27. maj 2020 19:02)

    # Link komentara

  36. Ово није ништа ново, одавно је одлучено да су Париз и Лондон приоритети Евролиге, а АБА лига је већ изгубила гарантовано место. Постоји усмено нешто што није ни обећање да ће још пар година једна позивница ићи за некога из АБА, али време лети. Корона времена мења и питање је да ли ће након Звезде за коју је због прекида ове већ одлучено да ће учествовати следеће сезоне зато уопште бити некога из АБА лиге. Колико год то чудно звучало, није то најважнија ствар за српску кошарку. По ко зна који пут свих ових година понављам да нама приоритет мора да буде обнављање националног првенства, а тиме и базе играча као јединог могућег темеља за развој некада нашег спорта број 1. Сви имају своју лигу, Хрвати, Словенци, сви осим нас. Дакле, АБА лига није никаква сметња и времена има. На крају, није нам Богом дана, ни гарантована и сутра регионалне лиге може да не буде без наше воље. Шта онда?
    (my way, 27. maj 2020 19:01)

    # Link komentara

  37. Stvarno mi nisi jasni ovi,koji ne znaju za koji klub navijaju,ili deonih navijaca koji mora da pravi svoj klub. I pored 14 mesta i fijaska u avim ostalim takmicenjima,prakticno 4 trenera i 20 igraca... pivremeno prazna hala,svadja legendi sa publikom i tuca u prvom redu do terena...Radovanje sto ce sve ovo da ponavljaju i sledece godine u ovom EL cirkusu... A zaboravljaju da svaki cirkus osim životinja.mora da ima i klovnove....
    (Mio, 27. maj 2020 18:12)

    A zašto ti plačeš za ovim EL cirkusom?
     (NoName, 27. maj 2020 19:01)

    # Link komentara

  38. Prije neki dan je "prvi covjek" sudacke organizacije Eurolige, Englez (!!!) Stokes govorio na onlajn predavanju o sudjenju u ULEB-u (uglavnom Euroligi). Toliko patetike, prazne price zasnovane ni na cemu (inace, nadaleko je cuvena je engleska skola i tradicija kosarke, a i kosarkaskog sudjenja...) da je bilo i fizicki mucno.

    Cilj je, suma sumarum, da se ne-kosarkaske ili malo-kosarkaske zemlje poput Svicarske, Engleske, Belgije itd. "na misice" uvedu u to takmicenje, zajedno sa njihovim sucima. Uostalom, svima je dobro poznato kako i koliko Euroliga regresira po tom pitanju, narocito!

    Kako stvari stoje, nema svjetla na kraju tunela!
    (Sudija, 27. maj 2020 19:00)

    # Link komentara

  39. Hteo sam pre Gorana Loznice da ostavim komentar ali je to nemoguće
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nazgul, 27. maj 2020 17:37)

    Informacija za one koji ne znaju. Goran Loznica je bivši "dnevna doza prosečnog Srbende".
    (Prosečni Srbenda, 27. maj 2020 18:59)

    # Link komentara

  40. Ako Panatenaikos napusti EL( a sigurno nece) u EL ulazi Bolonja! Tako da Partizan opet zamalo nece.
    (POPE, 27. maj 2020 18:21)

    Ako sam te dobro razumeo, i to su im oteli.
     (NoName, 27. maj 2020 18:59)

    # Link komentara

  41. @Marching on together-dzabe ti to divljacima pises.
    (Miroslav, 27. maj 2020 18:59)

    # Link komentara

  42. E moj moj Bertomeu, izgleda nisi citao izjave Lukovica, Daloa i ostalih vedeta. Kako sad nije se o tome raspravljalo, a ovde se neki loze da ce uci iako nisu zasluzili i da ce se El prosiriti. Ne znas ti Bertomeu nista izgleda. A sto se tice mesta za Aba ligu - ne brinem se, Zvezda ce uvek imati mesto. Evroliga ume da ceni stabilan klub, koji ne krije svoje finansije kao neki. Jedan od najvecih gradova Balkana, dobra posecenost - sasvim dovoljno za jednog pristojnog Evroligasa.
    (JovaPop, 27. maj 2020 17:41)
    Brinućeš se ti itekako uzivaj još par dana
    (Koja, 27. maj 2020 18:58)

    # Link komentara

  43. ABA liga više nema smisla, bolje igrati samo domaću i vratiti ovoj zemlji košarkaški tron radeći sa isključivo domaćim timovima a ne dizati standarde regionalne košarke našim učešćem. Ionako su nas tamo ugurali kvazi stubovi srpstva ustvari ispostavilo se jugonostalgičarstva FMP1 i FMP2 (nekada poznat kao KuKU crevna žlezda). I to onomad posle sezone uu kojoj zamalo da ispadnu u druugu ligu kad ih je vodio Muta, pa cvećke tek da imaju ikakvo takmičenje ni manje ni više nego u JADRANSKU ex-YU TITOVU ligu. Istripovali se lastišari da znaju košarku pa još sad svakodnevno uče evropskog šampiona šta je to basket, smejurija. Promeniće se nekad ovo stanje u državi koje vam je omogućilo da se malo razmašete krilcima, a onda opet šampi(NJ)oni i sotalepečurke po terenu i nemanje ni za šamp(I)on.
    (uzročno/posledično, 27. maj 2020 18:05)

    Na šta bi ličila liga Srbije sa Tamišom, Konstantinom, Beovukom itd. Nema love. Koja lokalna samouprava će da finansira klub da dovede dva tri stranca. Vidi se po finalu kupa kako prodju ti srpskoligaši. Tamo dva tri tima ostaloo katastrofa
     (Kaiser, 27. maj 2020 18:52)

    # Link komentara

  44. Znaci ovo je najava kraja ABA lige a i ucesca nasih klubova u EL.
    Bas ono sto je ne tako davno prognozirano ostvarice se.
    Treba se okrenuti nacionalnom prvenstvu,a to je i jedini nacin da nam reprezentacija ostane na nekom visem nivou.Na ovaj nacin kako sada stvaramo mlade igrace za 4-5 godina necemo biti jaci od Poljske,Ceske....
     (marko992, 27. maj 2020 18:50)

    # Link komentara

  45. Kako Velika Britanija može da bude važno košarkaško tržište, kada ljude tamo košarka i ne interesuje? Samo pare su važne i ništa više. Španski lihvar drži ekipe iz regiona uz sebe mašući tim jednim, nezagarantovanim mestom, a ABA klubovi se kao psi glođu oko te koske... Čim uspe da oformi neki košarkaški klub u Engleskoj, ili ako se pojavi neki klub iz Pariza, Rima ili Amsterdama sa ozbiljnijim ulaganjima, tada će ovaj naš region prestati da mu bude zanimljiv i izgubićemo i ovo jedno mesto u EL. Mesto koje trenutno zavisi samo od njegove dobre volje. FIBA sistem je mnogo pravedniji i mnogo više odgovara evropskom sportskom podneblju nego ovaj EL sistem, koji je uspostavljen da bi se španski lihvar bogatio. Nadam se da će uskoro klubovi to uvideti.
     (Del Piero#10, 27. maj 2020 18:50)

    # Link komentara

  46. Zvezdaši likuju ali ne vide da će ovi prostori ostati bez njegovog privatnog takmičenja.Čovek je zlo za svetsku i evropsku košarku.Vodi je kao da se radi o fabrici polovnih automobila.Najveće zlo koje se pojavilo u svetu sporta u poslednjih 30 godina!
    (Goran Loznica, 27. maj 2020 17:54)

    Nije on zlo za svetsku i evropsku košarku, on hoće da napravi održiv sistem.

    Potpuno drugi padež su vaša glupiranja o "veličini" KK Partizan.

    Real, CSKA, Makabi igraju tu ligu.
    Partizan im nije ni do članaka.
    (činjenica, 27. maj 2020 18:47)

    # Link komentara

  47. @To se desilo nedavno I u Francuskoj, samo sto je u pitanju bio beo čovek, mislite da je nešto bilo posle? Cenim rad časnog policajca ali neki slučajevi moraju da shvate razlike “ja sam vlast” - “ja sam u službi vlasti” - “ja sam u službi gradjana”.
    (Chiko, 27. maj 2020 17:49)
    15 godina vam pricah za ovo a vi meni ljuljali minuse, nastavite ljuljat minuse i uzivajte u evro-kosarci.
    (Beoman, 27. maj 2020 18:47)

    # Link komentara

  48. Nazalost njegov plan je sunovrat kosarke i da napuni svoje dzepove. Evropski NBA projekat ovog cikice je daleki futurizam. Za to treba infrastruktura i ogromna lova. Zar mislite da ce fudbalski klubovi koji su u 50% vlasnici KK sekcija ulagati u nesto sto nema ekonomskog interesa a zbog toga da trpi fudbal. Iako se u fudbalu obrce stostruko veci novac sportski motiv i dalje zauzima primat. Postoji zelja za elitizmom ali ona u Evropi nemoze konceptualno da prodje. Amerika finansira 4 prof.sporta i kraj. Tamo fudbal nije se zapatio. Ovaj region treba da je jedinstven jer ovaj lik hoce da nam zatre nesto sto mi svi sa ovih prostora volimo i u cemu imamo uspeha.
    (Istina, 27. maj 2020 18:12)

    Amerika kao država ne finansira ni jedan sport. Timovi u NBA su franšize. Pokojni David Stern je bio jedan od vlasnika NBA lige. Isti slučaj sa NHL, NFL. TV prava u Americi su ogromna, kada krene Play off sekund reklame 3 mil dolara a fimale NBA tri puta skuplje. Timovi dobijaju 300 - 400 miliona dolara za sezonu. Fudbal se zapatio samo što ti nemaš pojma. Stadioni puni. Fudbalerke SAD u vrhu svetskog ženskog fudbala. Bile i prvakinje sveta. Fudnal gledaju doseljenici
     (johny, 27. maj 2020 18:47)

    # Link komentara

  49. 3 puta spominjete partizai u tekstu, a djordi ga nije nikad uopste ni pomenuo
     (pkam, 27. maj 2020 18:47)

    # Link komentara

  50. Raskrstiti sa Bartomeuom i njegovom privatnom ligom. Prikljuciti se FIBI. Zvezdasi koji su sada u oblacima ne znam sta ce misliti kada Aba izgubi i to jedno mesto za EL, na koji nacin ce onda zamisljati da igraju to takmicenje? A licencu nece dobiti sigurno, jbg. nisu klub iz Nemacke, Velike Britanije, Francuske, Turske, Rusije, Spanije, Bartomeu je Srbija poslednja rupa na svirali.
    (Realnost, 27. maj 2020 18:45)

    # Link komentara

  51. 'Ajde gtr-ovci, idite u fiba kvazi liga šampiona ako želite, ne trujte i ne spinujte ostale
     (MJ23, 27. maj 2020 18:44)

    # Link komentara

  52. Da na prvom mjestu bude kosarka i kosarkaska istorija a onda novac.
    (kakone, 27. maj 2020 17:56)

    Ako bi se zaista gledala istorija, Partizan tu nema šta da traži.
    Košarka se igrala i na šljaci.
    (kalemegdanska šljaka - osnova srpske košarke, 27. maj 2020 18:41)

    # Link komentara

  53. Zelim mu sve najgore.
     (Keynes, 27. maj 2020 18:40)

    # Link komentara

  54. Dugo nisam ostavio komentar, ali sada naprosto "moram".
    Dakle, vidim da ljudima nije baš pravo da mi nemamo predstavnika a da mesta popune nekakvi klubovi iz Londona i Pariza, koji će se tek formirati (organizaciono ili igrački). Ako ste pratili košarku prethodnih 20 godina onda MORA da ste videli, čuli, pročitali nameru ULEB da se približi NBA. Dakle trebaju im veliki gradovi, bogate države, više publike i veći prihodi. Žele da naprave zatvorenu, privatnu ligu, koja će za nekih 10 ili 20 god dati evropsku diviziju NBA. Deluje nezamislivo ali samo jer naši ljudi ne vide budućnost i slepo se drže prošlosti. Niko u americi se nije bunio prilikom formiranja kanadskih Toronto Reptorsa '95, niti spominjao timove koji su osvajali (američku) ABA tokom šezdesetih, a 40 god kasnije ih "nema u NBA". Danas je Toronto šampion. Sutra, kada u sastavu Londona bude 6 osrednjih igrača iz NBA i 6 dobro plaćenih evropljana, navijači, sponzori i vlasnici ULEB će želeti da gledaju tako jak tim, kako se bori, pred 20.000 ljudi koji su platili 20 funti kartu da sede na mestima. A ne osvajača lige od pre 40 godina, čiji navijači plate 5e i pljuju sudije, bacaju upaljače dok tim grca u dugovima i zavisi od države. U kojoj je 400e prosečna plata.
    (Nemke, 27. maj 2020 18:40)

    # Link komentara

  55. Partizan ima Arenu sa 20000 mesta?Sprema se nova otimačina.JNA,Teleoptik i sada Arena.
     (miško, 27. maj 2020 18:35)

    # Link komentara

  56. Sta znaci to TRZISTE ako tamo nije kultura gledanja kosarke? U Nemackoj Bajern Minhen gleda u proseku 4200 navijaca u hali, dok kod nas dodje 20 hiljada navijaca u Arenu, svi najbolji padaju jer ne mogu da igraju pod tim pritiskom. Ipak mislim da mnogo gube time sto Srbija nema 2 predstavnika u Evroligi, jer na jednoj utakmici u Beogradu dodje vise ljudi nego na 4 utakmice u Minhenu.
    (Dovla, 27. maj 2020 18:35)

    # Link komentara

  57. Nije kasno iztupiti iz jadranske lige i igrat svoju sa deset klubova. Tad jadranska liga bi bila na slabom nivou i onda ponudit dva crnogorska kluba i dva iz RS da igraju nasu ligu. Mnogo dobro i politicki korektno.
    (Beoman, 27. maj 2020 18:34)

    # Link komentara

  58. Zvezdo cestitam ti na dobijanju A licence od EL...Ocekujem da i partizan dobije A licencu od FIBE...
    (Dejan CZ, 27. maj 2020 17:36)

    Prijatelju, vidi šta je realnost. EL je privatna firma kojoj NE TREBAJU divljaci koji se lože na takmičenje, gađaju sudije zbog loših odluka za svoj tim a za sve to kukaju kad im je karta za nivo 400 Arene ogromnih 600din (5€).
    Gde se godinama igra jedina NBA tekma u Evropi? Pa O2 u Londonu. Najjeftinija karta 100?. Kod nas bi za 120€ iskopali oči.

    Partizan je košarkaški velikan, Zvezda trenutno ima jednu od najboljih logistika u EL, ali njima to ne treba. Treba im 20 000 ljudi koji će platiti 50€ kartu u prvom kolu, potrošiti još 20€ na sendviče, kokice i piće, aplaudirati i otići kući.

    Kakav A licenca, pa i država da kupi, njima ne trebaju divljaci u Pioniru koji ubacuju sve i svašta u teren.
     (Marching on together, 27. maj 2020 18:27)

    # Link komentara

  59. “Plan je da se proširimo na neka važna tržišta!“ ovim je sve rekao! Tim putem ide sport generalno, u fudbalu je odavno tako, sad ce i kosarka polako ali sigurno otici od nas! Nasi igraci ce idalje biti u najjacim takmicenjima, ali ne u nasim klubovima, i naravno odlazice za znacajno manje novca.
    (Metropola, 27. maj 2020 18:22)

    # Link komentara

  60. Sta se bre lozite.evroliga je krs takmicenje na interesu male love.dok neko ne utera pare u fibu raspalu tako ce biti.ovom indijancu moze da dune da igra neko sa farskih ostrva ako ima finansijski interes moze i bazen da se preuredi za kosarku.dakle dok se ne nadju jaki igraci van parketa da gurnu lovu i potplate jake klubove da istupe tako ce biti.
     (daca, 27. maj 2020 18:22)

    # Link komentara

  61. Aba liga nikada nije nastupala jedinstveno. Da se to desilo, da su se sve legende s tog prostora oglasile, a njihova reč ima težinu, drugačije bi bilo. Evo danas svi prenose reči Bože Maljkovića. Ovako se svi glože međusobno i uskoro će region biti bez tima, a do nedavno su i Srb i Hr i Slo imali po predstavnika.
    (Coimbra, 27. maj 2020 18:21)

    # Link komentara

  62. Ako Panatenaikos napusti EL( a sigurno nece) u EL ulazi Bolonja! Tako da Partizan opet zamalo nece.
     (POPE, 27. maj 2020 18:21)

    # Link komentara

  63. Велики број људи не капира да је ово приватна и комерцијална лига. Дакле, Бартоломеу и борд Евролиге могу позвати кога и када желе. Клубови из бивше Југославије их не интересују, јер су финансијски климави. Евролига, по рецепту НБА, жели што веће тржиште и што већи прилив новца. Није реч о анимозитету према овдашњим клубовима, већ о финансијском моменту. Никакве претходне заслуге нити велики резултати, немају значај у, понављам, приватној и комерцијалној лиги.
    (Ајнштурценде Нојбаутен, 27. maj 2020 18:20)

    # Link komentara

  64. Da izade vecina i nek igraju zvezda,milano,alba ,london i zenit el...neka se takmicenje zove plastic cup
    (Hodeks,svojim primitivizmom brukam Srbiju, 27. maj 2020 17:45)

    Svratite do Arene tamo na jesen. Da pevamo dok tučemo Fenera. Vrh basket, pusti to klubaštvo.
     (Sneška, 27. maj 2020 18:20)

    # Link komentara

  65. Zvezdaši likuju ali ne vide da će ovi prostori ostati bez njegovog privatnog takmičenja.Čovek je zlo za svetsku i evropsku košarku.Vodi je kao da se radi o fabrici polovnih automobila.Najveće zlo koje se pojavilo u svetu sporta u poslednjih 30 godina!
    (Goran Loznica, 27. maj 2020 17:54)

    sport je biznis a igraci zaposleni, jedino glupi navijaci misle da se igra zbog njih ali kao sto kazem glupi, glupi su sa pravom pa su zato valjda i navijaci ;)
    (najjaci, 27. maj 2020 18:18)

    # Link komentara

  66. Samo u jednoj riječi je sve rečeno: TRŽIŠTE!!!
     (taras murga, 27. maj 2020 18:14)

    # Link komentara

  67. Uvek me je interesovala engleska kosarka!
    Ima tu potencijala!
    (Goksi Loznica, 27. maj 2020 17:48)

    A u španskim, turskim i "srbskim" igraju Španci, Turci i Srbi. Odvadi Amere iz CZ i P i šta ti od "srbstva" ostaje?
    (Bez stranaca naša košarka ne bi postojala, 27. maj 2020 18:14)

    # Link komentara

  68. Ajdeeeeeeee......Ma sta rece?!.
     (Ko bi rek'o cuda da se dese, 27. maj 2020 18:14)

    # Link komentara

  69. Po meni kao sto ce verovatno UEFA doneti odluku o nastavku da je to trebala i Euroliga u kosarci. ABA moze da ima i dalje dva predstavnika (pobednik aba) i ako neki tim osvoji Eurocup ili igra finale (sto je mogao Partizan ove godine). Ne znam kako bi bilo doduse da je Partizan osvojio i ABA i Eurocup - da li bi onda samo on isao ili bi drugoplasirani ABA takodje igrao EL.
    (Trebalo nastaviti, 27. maj 2020 18:13)

    # Link komentara

  70. Треба Евролиги више од 18 учесника, али онда је проблем превелики број утакмица. Није споран покушај да се Париз и Лондон укључе у ову причу, али не треба због тога да трпи АБА лига, која заслужује бар два учесника. Делује да групе у ЕЛ нису лоше решење.
     (aco, 27. maj 2020 18:13)

    # Link komentara

  71. Nazalost njegov plan je sunovrat kosarke i da napuni svoje dzepove. Evropski NBA projekat ovog cikice je daleki futurizam. Za to treba infrastruktura i ogromna lova. Zar mislite da ce fudbalski klubovi koji su u 50% vlasnici KK sekcija ulagati u nesto sto nema ekonomskog interesa a zbog toga da trpi fudbal. Iako se u fudbalu obrce stostruko veci novac sportski motiv i dalje zauzima primat. Postoji zelja za elitizmom ali ona u Evropi nemoze konceptualno da prodje. Amerika finansira 4 prof.sporta i kraj. Tamo fudbal nije se zapatio. Ovaj region treba da je jedinstven jer ovaj lik hoce da nam zatre nesto sto mi svi sa ovih prostora volimo i u cemu imamo uspeha.
     (Istina, 27. maj 2020 18:12)

    # Link komentara

  72. Pa normalno..Englezi, velika košarkaška nacija..samo jedan predlog, prvo im par godina bacaj letke sa pravilima..napravite sistem lige sampiona u fudbalu, da i sportski uspesi nesto vrede a ne samo novac i novac..posete se ekstremno smanjuju..u ovom sistemu za pet godina necete imati navijaca vise od 2000 u proseku..
    (strat, 27. maj 2020 17:46)

    Ti o sportu pijma nemaš. Englezi ako se zanate napraviće tim jer imaju novac. Svake godine neko od NBA timova odigra utakmicu u O2 areni sa London Tower. Tim pun amera. Englezi ni hokej nisu igrali a ondabim reprezentacija u A diviziji. Nisu se ni gimnastikom bavili pa sada osvajaju medalje. Ima mnogo sportova gde nisu bili ništa sada? Francuzi do pre 30 godina su u Rukometu, odbojci bili anonomusi pa i španci ali onda novac napravi bum
     (johny, 27. maj 2020 18:12)

    # Link komentara

  73. Stvarno mi nisi jasni ovi,koji ne znaju za koji klub navijaju,ili deonih navijaca koji mora da pravi svoj klub. I pored 14 mesta i fijaska u avim ostalim takmicenjima,prakticno 4 trenera i 20 igraca... pivremeno prazna hala,svadja legendi sa publikom i tuca u prvom redu do terena...Radovanje sto ce sve ovo da ponavljaju i sledece godine u ovom EL cirkusu... A zaboravljaju da svaki cirkus osim životinja.mora da ima i klovnove....
     (Mio, 27. maj 2020 18:12)

    # Link komentara

  74. Zasto ne bi bilo jedno mjesto za aba ligu ako ce se vec prosiriti
    Sad ima 18 timova i ako prosire na london pariz i da udje virtus opet ostaje jedno m nojesto za aba ligu
     (rs, 27. maj 2020 18:08)

    # Link komentara

  75. Zvezdo cestitam ti na dobijanju A licence od EL...Ocekujem da i partizan dobije A licencu od FIBE...
    (Dejan CZ, 27. maj 2020 17:36)
    Tebi zelim sve petice zakljucne na kraju godine u skoli.
    (toto ko tunjo, 27. maj 2020 18:07)

    # Link komentara

  76. Nista novo. Nije njima potreban kvalitet nego novac.Jos sledeca sezona za predstavnika Aba lige a onda zbogom. Ako je njima bitniji London onda to nema veze sa kosarkom. A mi nozem jedni na druge. Mozda je stvarno bolje okrenuti se polako FIBI ako imaju neki pametan plan koji mogu da ostvare
    (Miki, 27. maj 2020 17:39)

    Da se ne lazemo, novac je uvek bio tata u sportu. Pa znalo se i pre drugog svetskog rata (kada nije bilo ni k od teske komercijale u sportu) koji klubovi u fudbalu, mogu da dovedu dobre igrace, a gde ostaje buranija. Mislim da je glavni problem kosarke u evropi taj, kada ce doci trenutak da drugi esalon igraca odlazi u Kinu, posto je prvi vec odavno u NBA.
     (bobi, 27. maj 2020 18:06)

    # Link komentara

  77. ABA liga više nema smisla, bolje igrati samo domaću i vratiti ovoj zemlji košarkaški tron radeći sa isključivo domaćim timovima a ne dizati standarde regionalne košarke našim učešćem. Ionako su nas tamo ugurali kvazi stubovi srpstva ustvari ispostavilo se jugonostalgičarstva FMP1 i FMP2 (nekada poznat kao KuKU crevna žlezda). I to onomad posle sezone uu kojoj zamalo da ispadnu u druugu ligu kad ih je vodio Muta, pa cvećke tek da imaju ikakvo takmičenje ni manje ni više nego u JADRANSKU ex-YU TITOVU ligu. Istripovali se lastišari da znaju košarku pa još sad svakodnevno uče evropskog šampiona šta je to basket, smejurija. Promeniće se nekad ovo stanje u državi koje vam je omogućilo da se malo razmašete krilcima, a onda opet šampi(NJ)oni i sotalepečurke po terenu i nemanje ni za šamp(I)on.
    (uzročno/posledično, 27. maj 2020 18:05)

    # Link komentara

  78. Ljudi nikako ne mogu da shvate kako je ovo privatna Vartolomejeva firma u kojoj je profit na prvom mestu i ako je ocenio da mu je CZ profitabilnija od Partizana, ako zna da iza CZ stoji čovek koji je Srbiju iz siromaštva doveo u sam privredni vrh Evrope (najveći rast ikad!), što bi se zamajavao srpskom košarkom, Abom i kvalifikacijama preko Abe, uzeće privatne klubove u kojima je polovina Amera, jer kakvi da su ipak su iznad ovih naših, kojih … uskoro neće biti. Da CZ i Partizan ostanu bez stranaca, na šta bi ta košarka ličila? … oro neće biti.
    (Adio "srbska zemljo košarke", 27. maj 2020 18:05)

    # Link komentara

  79. To je odavno poznato da mu je cilj da uvuče London, Pariz je nakkeftinija karta 60 evra. Njemu ne treba sirotinja iz regiona. Malo tržište gde je Srbija najveća sa 7 miliona stanovnika. Samo mi to ne shvatamo jer mislimo da smo bogom dani. Tako i UEFA razmišlja. Eto vam EC i LE u fudbalu
     (NY, 27. maj 2020 18:05)

    # Link komentara

  80. Kaze, ako Pariz napravi klub, halu imaju...
    hahahahaahahahah
     (punimlimenke, 27. maj 2020 18:03)

    # Link komentara

  81. "Plan je da se proširimo na neka važna tržišta za nas kao što su Nemačka, Italija, Francuska i Velika Britanija".

    Тржишта? Од шљаке до тржишта? Предлажем онда да се кошарка игра без дресова, јер би популарност нагло порасла. Поготово би женска кошарка добила на замаху, а самим тим освојила нова тржишта. У полувремену предлажем ваљање у желеу, играње Руског рулета. Фаулове би требало укинути и дозволити агресивну кошарку. Тржиште би тада процветало господине Бартомеу лоповчино и убицо кошарке.
    Овде неко рече, да је направио најјаче такмичење. Ајде? Направио је то да кошаркаши играју ненормалан број утакмица, па немају времена и воље за репрезентацију. Направио је да се такмиче клубови за које је просечна кошаркашка публика једва чула. Направио је да се такмиче тимови који нису прваци своје земље, па чак никада у историји то нису били. Ок Бартомеу. Прави тржиште. Проком, Будевељник и Тауерси чекају. Кошарка је небитна.
     (Vesely, 27. maj 2020 17:59)

    # Link komentara

  82. Da izade vecina i nek igraju zvezda,milano,alba ,london i zenit el...neka se takmicenje zove plastic cup
    (Hodeks,svojim primitivizmom brukam Srbiju
    Nemoj da pises komentare i neces više da brukas Srbiju, doduse svojom gluposcu.
     (Gorki, 27. maj 2020 17:59)

    # Link komentara

  83. Najvece zlo koje je zadesilo svetski sport u zadnjih 30 godina.Uverice se i Zvezdasi jako uskoro...
    (Goran Loznica, 27. maj 2020 17:58)

    # Link komentara

  84. Kako smo ja i moj decko King Roger radosni zbog ove vesti u vezi odluke u korist CZ.Obecavamo da cemo duvati roze balone sledece godine na proslavi rodjendana cike Bartomeua.Cmok drustvo!
    (Jumko, 27. maj 2020 17:57)

    # Link komentara

  85. Grobari nevera hahaha eto koliko ste bitni i Tauersi ce pre vas u EL, bravo Djordi...
     (mich, 27. maj 2020 17:57)

    # Link komentara

  86. I treba da igraju engleski timovi. Kad su u rangu sa Zenitom, Albom, Asvelom i zvezdom
    (Penetrator državne mezimice, 27. maj 2020 17:56)

    # Link komentara

  87. Da je srece da su Zvezda i Partizan slozni u udju u FIBA ligu sampiona. Kad bi se za to odlucio Panatinaikos, mozda jos par jakih klubova koji su razocarani ovom Euroligom. Mozda bi se pokrenulo nesto i povuklo i druge klubove. Da na prvom mjestu bude kosarka i kosarkaska istorija a onda novac.
     (kakone, 27. maj 2020 17:56)

    # Link komentara

  88. Nije Vartolomej ugasio "nadu Abe" nego je ugasio Abu. Po svemu sudeći EL će imati dve grupe od po 10 ili 12 timova, i onda će dve prvoplasirane ekipe igrati "ukršteno" a mogu i svaka sa svakom, pa dve bolje igraju finale. Kako će se napraviti dve grupe? Onako kako Vartolomeju bude odgovaralo, uzeće valjda nešto … na kraju Evrokupa, imaće većinu stalnih, jedan privatni cirkus, koji neće biti nezanimljiv, ali Srbija će tu imati jednog un EL jednog u EK, Aba ide u istoriju, kao i cela "srbska" košarka. Ko će da igra u toj "srbskoj" ligi?
    (Da li će plate i pemzije biti najveće u Evropi?, 27. maj 2020 17:55)

    # Link komentara

  89. ko ulazi u Evroligu ako Panatinaikos izadje ? oni 3 juna donose odluku a Partizan 4 juna ima konferenciju....bice zanimljivo
    (legionar993, 27. maj 2020 17:35)

    Stvarno mislis da ce pao izaci iz evrolige, to su praznr price za one koji ne znaju janakopulosa koji je poznat po takvim bombasticnim izjavama a na kraju nista ne uradi
     (cole, 27. maj 2020 17:54)

    # Link komentara

  90. Zvezdaši likuju ali ne vide da će ovi prostori ostati bez njegovog privatnog takmičenja.Čovek je zlo za svetsku i evropsku košarku.Vodi je kao da se radi o fabrici polovnih automobila.Najveće zlo koje se pojavilo u svetu sporta u poslednjih 30 godina!
    (Goran Loznica, 27. maj 2020 17:54)

    # Link komentara

  91. Ova odluka nema nikakve veze sa sportom kada se oduzima učešće ekipi partizana u evroligi a ubedljivo je prvi u aba i evro kupu koji vode u evroligu a poklanja se učešće trećoj ekipi na tabeli i tako se kažnjava istinska institucija, evropski boston seltik, ova nepravda mnogo boli i boleće godinama i decenijama sve nas navijače partizana
    (Goran Loznica, 27. maj 2020 17:)

    AHAHAHA AHAHA Boze boze...
     (Goxy, 27. maj 2020 17:54)

    # Link komentara

  92. e moj Bartomeu,pojma ti nemas sta je kosarka,samo cista korist....prejako smo mi ime,za one koji se razumeju,da bi patili za tvojom privatnom EL....ziveo Partizan i majka Srbija...
     (directo g, 27. maj 2020 17:53)

    # Link komentara

  93. smrdlja smrdljivi, prisvojio evroligu i sad samo pare gleda. nema ovaj veze sa kosarkom. a zvezdasi sto se slade ovim samo da znaju da ce i njih da sutne jer je i zvezda jako siromasan tim, tj. finansijski je nula bez pomoci drzave.
    (stf by vsn, 27. maj 2020 17:53)

    # Link komentara

  94. Zvezdo cestitam ti na dobijanju A licence od EL...Ocekujem da i partizan dobije A licencu od FIBE...
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dejan CZ, 27. maj 2020 17:36)

    Pre ce Zenit da dobije A licencu ako Rusi udju kao sponzori.Sa budzetom od 8 miliona A licenca?Nasi klubovi nece videti Evroligu vise.
    (PAOK, 27. maj 2020 17:52)

    # Link komentara

  95. Jel igraju Englezi rukomet, odbojku, vaterpolo, kosarku.. Nista sem fudbala.. Ali zato bilijar, ragbi, klackalice, trule kobile, klis to im ide od ruke.. Neverovatno je, da zemlja sa tako velikim brojem stanovnika, nema sluha za kolektivne sportove..
     (koridori, rampe i video trake, 27. maj 2020 17:52)

    # Link komentara

  96. Ova odluka nema nikakve veze sa sportom kada se oduzima učešće ekipi partizana u evroligi a ubedljivo je prvi u aba i evro kupu koji vode u evroligu a poklanja se učešće trećoj ekipi na tabeli i tako se kažnjava istinska institucija, evropski boston seltik, ova nepravda mnogo boli i boleće godinama i decenijama sve nas navijače partizana

    Prošle sezone "Bostan Wildcarrdsi"
    Ove sezone "Ostojini maveriksi"
    (Kum Žoržo, 27. maj 2020 17:50)

    # Link komentara

  97. Ma ovo treba napustiti i igrati Fiba ligu
     (neko, 27. maj 2020 17:50)

    # Link komentara

  98. Nema više svrhe pratiti košarku.
    Ne morate više ni da je igrate, nego preko čitave godine klubovi da skupljaju pare, i na kraju ko izvadi više na stol, nosi pehar...
    Fuj!
    (Kole, 27. maj 2020 17:50)

    # Link komentara

  99. Uvek me je interesovala engleska kosarka!
    Ima tu potencijala!
    (Goksi Loznica, 27. maj 2020 17:48)

    # Link komentara

  100. Ovaj divni i dobri gospodin koji je mnogo toga dobrog uradio za evropsku košarku i napravio najjaču košarkašku ligu u evropi ikada se izgleda nešto zamerio grobarima?! Nije grobarima vec zdravom razumu kog u zelezniku nema
    Svima sem vama je jasno da je El samo preduzece koje sa sportom veze nema.
    (Radoslav, 27. maj 2020 17:47)

    # Link komentara

  101. Pa normalno..Englezi, velika košarkaška nacija..samo jedan predlog, prvo im par godina bacaj letke sa pravilima..napravite sistem lige sampiona u fudbalu, da i sportski uspesi nesto vrede a ne samo novac i novac..posete se ekstremno smanjuju..u ovom sistemu za pet godina necete imati navijaca vise od 2000 u proseku..
     (strat, 27. maj 2020 17:46)

    # Link komentara

  102. Dzaba Vam novci moji sinovi.
    Nikada necete urusiti Srpsku kosarku, koliko god se trudili.
    Nemate talenat
    (Doktor Docent Akademik strucnjak, 27. maj 2020 17:46)

    # Link komentara

  103. Sad ce opet ovi,"Institucija" "Evropski Seltik",nepravda,Kalimero,Ostoja...
     (Pokondirena tikvica, 27. maj 2020 17:45)

    # Link komentara

  104. Da izade vecina i nek igraju zvezda,milano,alba ,london i zenit el...neka se takmicenje zove plastic cup
    (Hodeks,svojim primitivizmom brukam Srbiju, 27. maj 2020 17:45)

    # Link komentara

  105. Velika Britanija i kosarka? Salite se? Zaista je Evroliga pogubila konce i postala iskljucivo finansijski projekat. Mozda zaista treba preci u FIBA takmicenje ako se zaista nakon naredne sezone da mesto Britancima a ne prosiri za ABA ligu. Ovse su uvek pune tribine i rezultati odlicni, bez obzira da li igra Partizan ili Zvezda.
     (Nemanja, 27. maj 2020 17:43)

    # Link komentara

  106. @legionar993
    Virtus će dobiti. Inače, ne verujem da će PAO istupiti. Grčko prvenstvo je ukupno gledano slabije od ABA lige.
     (Miodrag, 27. maj 2020 17:42)

    # Link komentara

  107. Zanimaju ih samo pare a ne kosarka i njena buducnost u prevodu
    (Nikola, 27. maj 2020 17:42)

    # Link komentara

  108. Evo vama trzista a mi cemo da igramo kosarku. Sve osim prelaska u FIBA je vredjanje navijaca, kluba i ovogodisnjeg tima na celu sa Trinkijem.
    (qert, 27. maj 2020 17:42)

    # Link komentara

  109. Kapitalizam..
    (џонтра волта, 27. maj 2020 17:41)

    # Link komentara

  110. E moj moj Bertomeu, izgleda nisi citao izjave Lukovica, Daloa i ostalih vedeta. Kako sad nije se o tome raspravljalo, a ovde se neki loze da ce uci iako nisu zasluzili i da ce se El prosiriti. Ne znas ti Bertomeu nista izgleda. A sto se tice mesta za Aba ligu - ne brinem se, Zvezda ce uvek imati mesto. Evroliga ume da ceni stabilan klub, koji ne krije svoje finansije kao neki. Jedan od najvecih gradova Balkana, dobra posecenost - sasvim dovoljno za jednog pristojnog Evroligasa.
    (JovaPop, 27. maj 2020 17:41)

    # Link komentara

  111. Kaze covek: vazna trzista! Razumite da je olimpijski duh presao u ostre zupcanike kapitalizma
    (Slobodan Zika Jalovina, 27. maj 2020 17:41)

    # Link komentara

  112. Liga šampiona budućnost. Normalniji sistem, sasvim zadovoljavajuće nagrade, itd. Evroliga 2020/21 ili eventualno sezona kasnije je poslednja sezona sa ABA klubovima u njoj. Region košarke bez kluba u najelitnijem takmičenju. PAO može da pokrene totalnu revoluciju ako 3. objave da ulaze u LŠ. Odj€bi Bartomeu od evropske košarke, nećemo još jedan NBA sa mumijama od navijača
    I ne, nisam grobar
     (555333, 27. maj 2020 17:40)

    # Link komentara

  113. Nista novo. Nije njima potreban kvalitet nego novac.Jos sledeca sezona za predstavnika Aba lige a onda zbogom. Ako je njima bitniji London onda to nema veze sa kosarkom. A mi nozem jedni na druge. Mozda je stvarno bolje okrenuti se polako FIBI ako imaju neki pametan plan koji mogu da ostvare
     (Miki, 27. maj 2020 17:39)

    # Link komentara

  114. Što pre buranija sa ex YU prostora shvati da ovom lihvaru nismo interesantni jer nemamo baš nešto puno para,biće nam lakše.I šta fali London Tauersima? Bodovi zagarantovani,pare samo stižu,svi zadovoljni.
     (Debeli Sava, 27. maj 2020 17:38)

    # Link komentara

  115. Tako je jordi samo trpaj
     (petarczv, 27. maj 2020 17:38)

    # Link komentara

  116. Hteo sam pre Gorana Loznice da ostavim komentar ali je to nemoguće
     (Nazgul, 27. maj 2020 17:37)

    # Link komentara

  117. Zašto neki ljudi kod nas ne ovole ovog dobrog i kulturnog čoveka?
    (Dragan, 27. maj 2020 17:37)

    # Link komentara

  118. Velika Britanija...
     (Sheriff, 27. maj 2020 17:37)

    # Link komentara

  119. Zvezdo cestitam ti na dobijanju A licence od EL...Ocekujem da i partizan dobije A licencu od FIBE...
     (Dejan CZ, 27. maj 2020 17:36)

    # Link komentara

  120. ko ulazi u Evroligu ako Panatinaikos izadje ? oni 3 juna donose odluku a Partizan 4 juna ima konferenciju....bice zanimljivo
     (legionar993, 27. maj 2020 17:35)

    # Link komentara

  121. A kad ce biti doneta odluka o Evrokupu, hoce li Partizan kao sampion da udje?
     (poznavalac ©®, 27. maj 2020 17:35)

    # Link komentara

  122. Ovaj divni i dobri gospodin koji je mnogo toga dobrog uradio za evropsku košarku i napravio najjaču košarkašku ligu u evropi ikada se izgleda nešto zamerio grobarima?!
    (Remo, 27. maj 2020 17:34)

    # Link komentara

  123. Ova odluka nema nikakve veze sa sportom kada se oduzima učešće ekipi partizana u evroligi a ubedljivo je prvi u aba i evro kupu koji vode u evroligu a poklanja se učešće trećoj ekipi na tabeli i tako se kažnjava istinska institucija, evropski boston seltik, ova nepravda mnogo boli i boleće godinama i decenijama sve nas navijače partizana
    (Goran Loznica, 27. maj 2020 17:32)

    # Link komentara