1. Sterbik je bio golmancina a kako u RSSu odavno nista ne valja (cak i od vremena sabacke Metaloplastike ali su veliki igraci kompezovali nerad i javasluk), ne bih zamerao Sterbiku da je branio za bilo koju reprezentaciju.
    I da naglasim da generacija Skrbica, koji je jedini bio na nivou prethodne generacije, ne bi uzela bas nista da ih nije vodio njima omrazeni Zivkovic u dva navrata.
    Perunicic, Jovanovic su bili veliki igraci sa par mana koje bi se u reprezentaciji pokazivale ali je Tuta znao jedini da smanji uticaj na igru.
    (Aleksa Pufta, 17. april 2020 06:03)

    # Link komentara

  2. Stara kuka@
    Ali Abaz Arslanagic je bio najbolji svih vremena,jedan dobri covek,naš dragi Banjalucanin :)
     (cvrko, 8. april 2020 08:18)

    # Link komentara

  3. Hvala Arpade na svemu,takvog pauka na golu bojim se necemo jos dugo imati..
     (Тајни детектив Ђидо Мова, 8. april 2020 08:12)

    # Link komentara

  4. Pa sto nisi ostao onda.. Nego si se.. Prodao
    (Milos, 07. april 2020 21:03)

    koja je fora sa tri tacke?
     (aca, 7. april 2020 22:15)

    # Link komentara

  5. Pa sto nisi ostao onda.. Nego si se.. Prodao
    (Milos, 7. april 2020 21:03)

    # Link komentara

  6. Kakve smo samo golmane imali u rukometu,to je da se smrznes.Arpad Sterbik,Dejan Peric,Goran Beli Stojanovic,Zoran Djordjic,Nenad Puljezevic,Danijel Saric,Darko Stanic...ah ta Savezna Republika Jugoslavija,kakva je to zemlja bila,od sporta pa nadalje.
    (Stara kuka, 7. april 2020 20:22)

    # Link komentara

  7. @jedina istina ,to je bilo evropsko u svajcarskoj secam se dobro,jos bi dodao to da ga je Vujovic pljuvao kako ne zna srpski jezik,kako nije razumeo sta je on hteo da kaze,mislim da i Milorad Krivokapic isto posle tog prvenstva rekao zbogom rep,jos par igraca bila je to dobra ekipa mozda i poslednja koja je mogla nesto da uradi,A secamo se sterbika kako je sa jugovicem osvojio celendz kup kako je spustao roletnu legenda,vec sa 20god bio najjbolji na svetu!..
    (mickey ward??, 7. april 2020 20:03)

    # Link komentara

  8. Žao mi što je bukvalno isteran iz reprezentacije! Lično bi više voleo da je tada odlučio da igra za svoju maticu Mađarsku.
    (ja sam ja, 7. april 2020 20:03)

    # Link komentara

  9. Podrška Arpadu. Krvavo se uvek borio za našu zemlju, a savez ga je oterao.
     (Randy Marsh, 7. april 2020 19:45)

    # Link komentara

  10. s obzirom kakav je nas rukomet raspad sistema ne moze nista da se prebaci ovom coveku. Samo je otplivao na obalu sa broda koji je potunuo.
     (aca, 7. april 2020 19:40)

    # Link komentara

  11. Prestanite da obmanjujete javnost i ljude koji nisu informisani ili se ne secaju! Arpad Sterbik je napustio reprezentaciju Srbije iskljucivo zahvaljujuci "velikom" Veselinu Vujovic,ali velikom samo u smislu unistenja srpskog rukometa! Svi koji su upuceniji u rukometne dogadjaje znaju da je Sterbik iz srpskog rukometa proterao skandal sa EP 2006.u reziji tadasnjeg selektora poslednje zajednicke reprezentacije SCG,Vujovica.On je da vas tada trazio od igraca da pustimo Hrvatima poslednju utakmicu druge faze,jer nama taj mec nije nista znacio a Hrvatima je trebala pobeda da prodju u polufinale.Usao je mrtav ladan u svlacionicu i zatrazio to "A vidje momci,mogli bi pustit Hrvatima utakmicu danas a vratilo bi nam se to nekad".
    Takav predlog je sokirao nase igrace i prvi se pobunio upravo Sterbik sa recima "Kako to mislite?! Da pustim mec?! Rodjenoj majci ne bih pustio utakmicu a ne Hrvatima!".Vujovic je krenuo da besni pa se pogrdno obratio Arpadu sa "A ko tebe sto pita junace?! Ako se drugi sloze ti nijesi ovdje neko ko ce to o tome da odluci!".Naravno da se ni drugi nisu slozili,a Vujovic je besno izasao iz svlacionice gde su ispred cekali celnici hrvatskog Saveza da cuju odgovor.Nasi su posteno izasli na teren,izgubili tesno mec regularnim putem,a po povratku sa EP Vujovic je blatio Sterbik pred Savezom kao nekog ko "remeti atmosferu".Nakon toga,SCG se raspala,Sterbik povukao,a nikad se nije istrazilo koliko je para Vujovic od Hrvata trebalo da primi za svoj "predlog".
    (Jedina istina!, 7. april 2020 19:32)

    # Link komentara

  12. Kakav moraš biti ćovek, da igraš prvi za rođenu zemlji, a onda mrtvo ladno uzmeš državljanstvo druge zemlje? To neću nikada kapirati.
     (Rade, 7. april 2020 19:31)

    # Link komentara

  13. за шаку долара.
    (дабар, 7. april 2020 19:30)

    # Link komentara

  14. Da je presao da igra za Madjarsku to bih sasvim razumeo. Ovako, ostaje gorak ukus u ustima.
     (Marko, 7. april 2020 19:26)

    # Link komentara

  15. Arpade,puno srece u daljem zivotu. Ti si svakako ostao nas.
    (Simon, 7. april 2020 19:26)

    # Link komentara