1. Antič je veliki trener koji je zasmetao grobarima posebno fudbalskom savezu koga su sačinjavali grobari zbog prodaje svojih klubskih igrača preko reprezentacije gde je sad taj karađič i njegova ekipa slavna kuča fudbala u kojoj se tada nije nameštalo
    (slaviša šmigič, 23. maj 2020 10:47)

    # Link komentara

  2. Rts da reprizira utakmicu sa Nemcima, kao što su reprizirali finale sa Brazilcima.
    (Leonida, 7. april 2020 18:44)

    # Link komentara

  3. Kada će da se jave Vidić i Kuzmanović???
    (Tito toto idioto!, 7. april 2020 17:39)

    # Link komentara

  4. Antic je jedini nas selektor koji je menadzerske igrace umeo da uklopi u ekipu i da ih maksimalno iskoristi. Uzmite za primer Milijasa, koji, realno, pored Kacara i Kuzmanovica nije smeo da bude u startnoj postavi, a Mister ga je lepo zaduzio da izvodi penale i sve je ispalo dobro na kraju. To je presudna razlika izmedju njega i nasih ostalih selektora.

    Pocivajte u miru, dobri i veliki gospodine!
    (Ser Kokeza od FSS-a, 7. april 2020 16:19)

    # Link komentara

  5. Kakva je on veličina bio to tek sada otkrivamo...ceo fudbalski i ne samo fudbalski svet u šoku.
    Spavaš li mirno Tole?..ma spavaš...takav si ti..
    (Boss po trnju..., 7. april 2020 14:42)

    # Link komentara

  6. Kad se setim radovanja protiv Nemacke....
    Samim tim sto su nam glavni igraci bili Krasic i Jovanovic govori o samom Anticu i koliko je umeo da prepozna i koliko je znao fudbala i koliko je iz mraka umeo da dovede potpuno nepoznatog igraca i napravi fantastican preokret i samoj igri reprezentacije. To znaju samo najveci umovi. Murinjo je od Porta pa posle i u Interu napravio cudo ....tako i Zidan postavi Valverdea u sredinu i ispostavi se da je pronasao igraca za narednih deset godina. Ko je znao za Valverdea? Niko. Tako i Antic. Lane Jovanovic? Nikad cuo dok ga Antic nije doveo...ispostavilo se da je Lane igrac koji igra 150% srcem za reprezentaciju. E takvi igraci nam sada fale i takav trener. Nazalost, nikad vise Antic. Pocivaj u miru ,veliki treneru.
    (Oliver Kosta, 7. april 2020 14:41)

    # Link komentara

  7. Čitajući tekstove i komentare, neko ko ga nezna bi pomislio da je osvojio najmanje 5 LŠ, zatim SP, EP, nacionalne lige i kupove da ne spominjem.
    (marko, 7. april 2020 14:24)

    # Link komentara

  8. Lane izasao iz kanala ?!???
    (code47, 7. april 2020 14:16)

    # Link komentara

  9. Veliki gubitak za sve nas,koji iskreno volimo fudbal i nasu reprezentaciju kakva god da je.Ostace zaista upamcen po tome sto je jedini u poslednjih 20 godina uspeo da ujedini navijace u Srbiji i makar te 2 godine odstrani najgoru fudbalsku bolest medju Srbima,zvanu klubastvo iznad reprezentacije.A uspeo je jer smo svi brzo od trenutka kada je preuzeo tim prepoznali to nesto.Samo 20-ak dana posle zvanicne promocije,videlo se na onom mecu u Francuskoj u Parizu da se onaj dekadentni pristup igri odjednom pod njegovim vodjstvom menja.Izgubili smo taj mec ali nekako bili puni nade da cemo u Afriku otici.I otisli smo.U velikom stilu.Napadackim fudbalom za kojim toliko vapimo,kao zedni za vodom.Prosto je neverovatno da nijedan selektor u Srbiji ne ume da prepozna tu nasu povodljivost.Svaki selektor bi nas osvojio za svega 2-3 meca,samo kad bi videli da gaji napadacki pristup fudbalu i da u punom obliku pokusava da iskoristi pun potencijal koji manje vise uvek imamo.A ne da izmislja nepostojece pozicije igracima,i gleda samo kako da utrpa sto vise zadnjih veznih i sto manje da igra fudbal.Ali verovatno i to ima svoje zato,jer su ti selektori marionete koji previse o fudbalu ni ne razmisljaju,niti im je dozvoljeno.Zao mi je samo sto je Antic ipak na samom SP malo odstupio od toga pa smo Gani pristupili bojazljivo i suzdrzano.Medjutim posle Nemacke,Australiju smo pregazili,ali neverovatno je kako srece nismo imali da vodimo makar 1-0 a da ne kazem i laganih 3.Neka pociva u miru.
    (Buduci predsednik FSS, 7. april 2020 14:03)

    # Link komentara