1. Biti trener u tri najveca spanska kluba je dokaz za njegovog kvaliteta i ne treba polemizirati na tu temu.
    On je uveo za prvi put Iniestu u igru, a Cavi javno izjavio da je njegovu igru unapredio najvise Antic posto ga pomerio prema napred i je trazio od njega da vise trazi loptu i se nudi...Sve ostalo je istorija!
    (Branko, 8. april 2020 08:37)

    # Link komentara

  2. Marko, trofejniji od njega je i Tumba ako tako gledaš. Pa i onaj s drugog brda što su ga zvali grof. Ali niko normalan neće reći da su oni bolji treneri od Antare.
     (Randy Marsh, 7. april 2020 23:06)

    # Link komentara

  3. Ako može neko da obavesti španske novinare da greše.

    Ovde jedan stručnjak za sve osim za sebe, zvani(jedan od šizofrenih naziva) "Mikii" kaže da naš Mister ne valja ništa.

    Svakakvi ludaci pišu o sportu bez konsultacije sa "ekipom" iz redova naših susjeda tipa - razno.
    (Igrajmo igru "Ja sam susjed kakvog nigde nima!", 7. april 2020 22:36)

    # Link komentara

  4. Jel se zna, koliko trofeja je osvojio Antić u svojoj trenerskoj karijeri? Vidim da svi pišete u komentarima da je stručnjak nad stručnjacima, da se posle njegove smrti fudbal gasi kao sport.
    Dobro 'ajde, da ne foliram, "stručnjak" ima 4 trofeja za celu karijeru, dva u Partizanu i dva u Atletiku. Nije mi jasno ko ga je toliko uzdigao da je neki trener, i nije mi jasno da su se ljudi toliko primili i poverovali. Vujadin Boškov, Bora Milutinović, Ljupko Petrović i još neki su trofejniji od Antića.
     (marko, 7. april 2020 22:32)

    # Link komentara

  5. On je prvi postavio sistem u Barceloni i unapredio Valdesa i Iniestu u prvi tim i dao im uloge za buducnost Barselone, za taj sistem je posle Raikkard dobio svu slavu ali se nikada nije pokazao posle Barselone.
    Tim sa kojim smo direktno otisli u Juznu Afriku je imao jednu od najskupljih odbrana u Evropi (Ivanovic,Vidic,Subotic) u to vreme i Stankovic je bio vise povucen jer nije imao vise brzinu, on je i izvukao dva zuta kartona Kloseu u prvoj utakmici sa Nemackom koju smo pobedili.
    Posle te utakmice su menadzeri krenuli da se mesaju u njegov posao i na kraju je proteran sa svog mesta selektora i od tada sve sami placenici na tom mestu.

    Kao sto Hrvatskoj treba pravi selektor u kosarci tako nama treba u fudbalu.
    (Blueblueblue, 7. april 2020 21:59)

    # Link komentara

  6. Veliki Čovek.
    Gospodin.
    Barcelona ga nije zaboravila.Kad je neopravdano dobio otkaz u domovini, Barcelona ga je pozvala kao svog posebnog gosta na dodelu zlatne lopte koja je pripala Mesiju.Verujem, da je to za njega bio melem na ranu.
    (milan kostić, 7. april 2020 21:50)

    # Link komentara

  7. Jedan od najvecih trenera u povijesti prije svega spanjolskoga nogometa.No,fakt da je unutar Spanjolske trenirao dva najveca kluba na svjetu,Antic je jedan od najboljih trenera svijeta u svoje vrijeme bio.Svi znaju koliko je tesko pored Reala i Barce uzeti spanjolsko prvenstvo a on je to sa Atleticom uspio.Dokaz da su Srbi nogometna nacija,kada takav trener dolazi bas iz Srbije.
    (leptirica, 7. april 2020 21:45)

    # Link komentara