Španija opet kobna po Srbiju

Vaterpolisti Srbije poraženi su u Beogradu od Španije rezultatom 13:11 (3:3, 5:1, 2:3, 3:4), u četvrtfinalu evropskog dela Svetske lige.

MT Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Nema veze mala kriza idemo dalje oni su sampioni zauvek
     (dragan, 11. mart 2020 09:50)

    # Link komentara

  2. Samo mi nije jasno kako se Udovicic nije potrudio da uradi nesto za vaterpolo. Nemamo bazene, ne greje se voda u njima, milion problema a taj vaterpolo nam je toliko toga doneo... A tolika sredstva se odvoje za fudbal....da ne konentarisem dalje...
     (patriota, 11. mart 2020 06:52)

    # Link komentara

  3. sad jedino olimpijske igre ostaju za ovu godinu da sve popravimo loše rezultate i sa najjačim sastavom da osvojimo medalju .
     (Matrix, 10. mart 2020 22:53)

    # Link komentara

  4. Cekaj, fazon, svi ce da ignorisu sto nam je falilo SEDAM igraca a ovi su dosli u najjacoj postavi? Alo.
    (Sabre, 10. mart 2020 20:10)

    Ja ne znam iz kog razloga nije igralo 7 igraca? Povredjeni? Spanci su igrali u punom sastavu u nasoj zemlji i to govori o njima a o nama? Mi smo izgubili u nasoj zemlji se igralo i pravdamo se jer nije igralo 7 igraca? Meni je jasno gde ide nas vaterpolo. Nego gospodo ajde sada pokazite znanje i stvarajte igrace ...Od toga nema nista jer je to isto kao keramicar a direktor BIE ili ministar a nije sluzio vojsku. Bato znanje! To stvara kvalitet.
    (Secret Service, 10. mart 2020 22:24)

    # Link komentara

  5. @Vlado, ako te bas zanima Milan Aleksic je ponikao u Zvezdi ali posto se klub nazalost ugasio zbog prethodne vlasti vrbovan je od strane Partizana... Ako se ne secas on je dao odlucujuci peterac kada smo postali prvaci Sveta. Jedino su Filipovic i Mitrovic istinski Partizanovci, svi ostali su vrbovani jer je u drzavi postojao jedino Partizan koji je uslovljavao igranjem za rep. ovo ti prica neko ko je iz vaterpola i nije ostrascen bojama klubova. Pogledaj ko je i gde ponikao i videces da pricam istinu.
    (ccc, 10. mart 2020 22:22)

    # Link komentara

  6. U sred.. Srbije.. Divno.. Ma tako je bre.. Idemo
    (Milos, 10. mart 2020 21:47)

    # Link komentara

  7. Tako je bre.. Idemo.. Vamos
    (Milos, 10. mart 2020 21:45)

    # Link komentara

  8. Bruka.. Sve smo gori.. Polako.. Strasno znaci.. Jos smo bili i.. Domacini.. Sramota
    (Milos, 10. mart 2020 21:44)

    # Link komentara

  9. @pijani somovi
    Samo mi odgovori na pitanje kako je zvezda postala prvak Evrope,i ime jednog kvalitetnog igraca koji je potekao iz zvezdine skole i igrao bitnu ulogu u osvajanju titule?
     (vlado, 10. mart 2020 21:39)

    # Link komentara

  10. Alo decace,zato sto je upravo zvezda dobijala pare od drzave i niko vise,kao sto i danas jedino zvezda dobija pare.7 puta prvak Evrope,ej decace,7puta prvak evrope,i ti pricas o bilo cemu,o ostrascenosti pogotovo.Kraj polemike!
    (vlado, 10. mart 2020 20:35)

    Ko te bre truje sa budalaštinama. Kakve bre pare od države Zvezda dobija. Pa ti momak pojma nemaš. Ja ti napisah da od 1990 broj titula. prvaka Evrope jednak i za Partizan, Bečej i Zvezdu. U zajedničkoj državi sa CG ni prvaci te države jer je dominirao Jadran HN. Zvezda ni kintu od države ne dobija. Glavni finansijer do pre dve godine bi veterinarski institut koji je bio u privatnom vlasništvu. Lupetaš ko Maksim. I na kraju da ti kažem da sam bio član omladinske reprezentacije Jugoslavije krajem devedesetih i imam dve medalje sa EP. Prekinuo sam sa igranjem 2003 zbog teške povrede uva. Ostao sam u vaterpolu u komisiji za omladinsku selekciju do 2010 a onda i to napustio zbog službe u inostranstvu. Ovde je moj kraj
     (Pijani somovi, 10. mart 2020 21:19)

    # Link komentara

  11. Bitno vidim samo da se pisu komentari i objavljuju Partizanovih botova....a moji okei inormalan komentar niko da izbaci....a njihovi sto se u svemu pljuje Zvezda i svuda Zvezda kriva gde izgubimo....to je najbitnije za sve Zvezdu okrkviti u drzavi....Zvezda nikakve veze nema s ovim sto se desava....od tih naprednih su oni dobili puno vise novca od mog kluba u skoro svim sportovima....i oni su sami krivi za svoj klub bas niko drugi im nije kriv....otimali igrace od svih klubova....kada im se moglo!
    (MYNX, 10. mart 2020 21:15)

    # Link komentara

  12. Hoće li oterati ovog Savića već jednom?
    (ja, 10. mart 2020 20:50)

    # Link komentara

  13. @pijani somovi
    I sta kazes, drzava poklonila bazen klubu koji je istorija svetskog vaterpola. Stvarno necuveno. Sreca pa im nije oprostila skoro dvadeset miliona evra kredita kao jednom propalom klubu sa ovih prostora.
    (..., 10. mart 2020 20:43)

    # Link komentara

  14. @pijani somovi
    Alo decace,zato sto je upravo zvezda dobijala pare od drzave i niko vise,kao sto i danas jedino zvezda dobija pare.7 puta prvak Evrope,ej decace,7puta prvak evrope,i ti pricas o bilo cemu,o ostrascenosti pogotovo.Kraj polemike!
     (vlado, 10. mart 2020 20:35)

    # Link komentara

  15. Ocekivano.
     (Will Mosley, 10. mart 2020 20:30)

    # Link komentara

  16. Zaboravih da ti odgovorim za vodu,bazen,i da se nadovezem.Krivi su oni koji zabranili finansiranje institucije da bi vestacki podigli klub koji nikada nije fakticki ni postojao,i na silu ga postavili kao prvaka,da bi ga potom ugasili i pretvorili u rekreativni,sto je kroz istoriji uvek i bio.Zna se ko su veliku klubovi bili i u Jugi,a zvezda to sigurno nije bila.7 puta prvak Evrope,i ti nas sada ubedjujes da su svi naterani da dodju u Partizan.Smesno zar ne?

    Nemam nameru da više polemišem sa ostrašćenim navijačem koji nema pojma. Alo dečače. Država dala ceo bazen sa svim pripadajućim poslovnim prostorijama. Tu je spadao i letnji bazen. Partizan prihodovao ali ništa ulagao nije. Od razbijanja SFRJ Paetizan ima jednu tituli Evrope kao i Bečej koji ne postoji i CZ. Zvezda je bila gašena. Igrala i trenirala i plaćala termine na Tašu, 13 April, 25 Maj, Obrenovac, Pinki, Zrenjanin.. A zašto bi država finansirala samo jedan klub? Ko finansira danas Šabac, Niš, Goč, Zemun..? Što VK Partizan nije našao sponzore mimo države. Država danas finansira samo reprezentaciju što je ispravno. I ovo je moj kraj polemike
     (Pijani somovi, 10. mart 2020 20:22)

    # Link komentara

  17. koliko grobarskih botova, partizan je sam sebe ugasio, nisu nista 30 godina uložili u onaj mučeni bazen ali za plaćanje botova para uvek ima
     (miki, 10. mart 2020 20:21)

    # Link komentara

  18. " Stubovi srpstva" nikako da shvate da je najgori " Ispran mozak". Priča kao je Partizan dovodio mlade igrače koji su bili već afirmisani a imali su po 17, 18 godina je takva glupost da prosto nemam reči. Po navijačima Zvezde ispada da bi igrač Partizana bio partizanov igrač da je trebao da se rodi na Banjici. To vam je isto kao kada bih ja rekao da na primer Dragan Džajić nije zvezdina Zvezda jer zaboga nije ponikao u Zvezdi već ga je ista dovela iz Uba sa 17 godina. Partizan jeste dovodio igrače sa strane, koji su bili mladi ali im je obezbeđivao školovanje, stan, trening i pre svega da budu ljudi. Već 5 godina Zvezda uporno urušava Partizan ali ništa ne stvara već samo uništava. Nije to samo slučaj sa vaterpolom, kamo sreće. Pogledajte rezultate u košarci, rukometu, pa i fudbalu u mlađim selekcijama. Neću o politici, neću o ponoćnim sastancima gde jedan čovek obećava da će pomoći Zvezdu i na kontu toga dobija glasove. Neću, jer nema svrhe objašnjavati nekome nešto kada ne čuje a vidi odlično.
    (Cinik, 10. mart 2020 20:15)

    # Link komentara

  19. Cekaj, fazon, svi ce da ignorisu sto nam je falilo SEDAM igraca a ovi su dosli u najjacoj postavi? Alo.
    (Sabre, 10. mart 2020 20:10)

    # Link komentara

  20. Neka srpska reprezentacija pogleda snimak utajmice.U odbrani smusenost,nije se znalo tko kojeg igraca Spanije treba cuvati.Golman los za razliku od Spanca koji je gotovo sve odbranio.U napadu strah i neodlucnost,osim Filipovica.Sa ovakvim sastavom definitivno srpski vaterpolo tone.
    (Luka, 10. mart 2020 20:04)

    # Link komentara

  21. @pijani somovi
    Zaboravih da ti odgovorim za vodu,bazen,i da se nadovezem.Krivi su oni koji zabranili finansiranje institucije da bi vestacki podigli klub koji nikada nije fakticki ni postojao,i na silu ga postavili kao prvaka,da bi ga potom ugasili i pretvorili u rekreativni,sto je kroz istoriji uvek i bio.Zna se ko su veliku klubovi bili i u Jugi,a zvezda to sigurno nije bila.7 puta prvak Evrope,i ti nas sada ubedjujes da su svi naterani da dodju u Partizan.Smesno zar ne?
     (vlado, 10. mart 2020 20:03)

    # Link komentara

  22. pored tenisa i odbojke najnebitniji sport
    (isus modernog doba, 10. mart 2020 19:57)

    # Link komentara

  23. @pijani somovi
    Nije tacno,svi su dosli sa maksimalno 15-ak godina,i sigurno tada nisu bili formirani igraci.Ali sta ti znas kada si obojen pa dalje od nosa ne vidis.Cak i da je tacno to sto tvrdis da su igraci ucenjivani da bi dosli u Partizan,a nije,oni su potkrepljeni svetskim rezultatima,a vasa prinuda i prisila je potkrepljena sunovratom srpskom vaterpola.A da,umalo zaboravih,i ja sam sa Ronaldom davao golove dok je igrao za Real,cim smo zajedno presli iz Junajteda.Idi begaj!
     (vlado, 10. mart 2020 19:56)

    # Link komentara

  24. Siguran sam da si igrao sa Udovicicem,u to ne sumnjam,i ja sam davao golove sa Ronaldom,ali to nije bitno
     (vlado, 10. mart 2020 19:52)

    # Link komentara

  25. Spanci najdominantnija nacija na svetu. Stvarno,nema im ravnim. Fudbal,kosarka,odbojka,rukomet,tenis,evo sad vaterpolo...svaka cast!
    (Bojša, 10. mart 2020 19:43)

    Odbojka ??
    (JPR24, 10. mart 2020 19:51)

    # Link komentara

  26. @Pijani som
    Slab Partizan, jaka reprezentacija samo je parafraza jedne pogubne parole "Slaba Srbija, jaka Jugoslavija", koju su plasirali "kardelji i bakarići", samo što ti o tome pojma nemaš, a kako su slabili Srbiju tako je i Jugoslavija propala. Za godinu-dve vaterpolo će se ovde ugasiti, igraće Vet CZ sa FMP.
    (Rodo Ljub, 10. mart 2020 19:47)

    # Link komentara

  27. Spanci najdominantnija nacija na svetu. Stvarno,nema im ravnim. Fudbal,kosarka,odbojka,rukomet,tenis,evo sad vaterpolo...svaka cast!
     (Bojša, 10. mart 2020 19:43)

    # Link komentara

  28. dosli su losi dani naseg vaterpola,do kada ce trajati niko ne zna.
     (neko, 10. mart 2020 19:42)

    # Link komentara

  29. Svi ti igraci,apsolutni svi,su u Partizanu postali klase.Partizan je ako ne najveci,onda sigurno u tri najveca kluba na svetu u vaterpolu.Sa slabljenjem,da ne kazem gasenjem Partizana pocinje sunovrat srpskog vaterpola.
    (vlado, 10. mart 2020 19:22)

    Svi su došli kao talentovani već formirani igrači putem ucene tadašnjeg selektora Dejana Udovičića. Sa njima sam igrao i znam kako je to išlo. Danas se mnogi pa i ja bavimo rekrwativno u timu Pijani somovi. Pisati nešto o čemu nemaš pojma je izlišno. Partizan se sam uništio. Neće roditelji decu da dovode na trening a voda hladna, svlačionice hladne, nema tople vode. Ko je za to kriv?
     (Pijani somovi, 10. mart 2020 19:38)

    # Link komentara

  30. Uništen Partizan, a izgleda da je sada sledeća reprezentacija.
    (bane, 10. mart 2020 19:38)

    # Link komentara

  31. Daj bre dosta vas vise i partizana, propadaju mnogo veci klubovi u svijetu.
     (mirko, 10. mart 2020 19:35)

    # Link komentara

  32. Nije kobna već je činjenično stanje. Treba da počnemo da se navikavamo na ovakve rezultate i na ispadanja u ranoj fazi takmičenja. Što se tiče Saveza, sadašnja administracija je zatekla raspadnutno stanje u domaćem vaterpolu. Vreme je da se vlast odredi po pitanju vaterpola i šta očekuje od njega.
     (IRVAS, 10. mart 2020 19:33)

    # Link komentara

  33. Da opet ponovim, sve nam se vraca, i podvlacim- svesno unistavanje klupskog giganta Partizana nece izaci na dobro po nas vaterpolo.
     (el.kiddo, 10. mart 2020 19:28)

    # Link komentara

  34. @pijani somovi
    Svi ti igraci,apsolutni svi,su u Partizanu postali klase.Partizan je ako ne najveci,onda sigurno u tri najveca kluba na svetu u vaterpolu.Sa slabljenjem,da ne kazem gasenjem Partizana pocinje sunovrat srpskog vaterpola.
     (vlado, 10. mart 2020 19:22)

    # Link komentara

  35. Ех, да није било друге четвртине (што би рекли "сусједи"). Шалу на страну, ко год мисли да нам ватерполо није у кризи, грдно се вара. Али добро. Пребродићемо и ову муку.
     (Јабучило, 10. mart 2020 19:21)

    # Link komentara

  36. Cim je dosao veliki strucnjak na celo saveza sa njim je stigao i maler.
    (Marinko Magla, 10. mart 2020 19:18)

    # Link komentara

  37. Kako je igrao na EP Mitrovic je nastavio I u ovoj utakmici ,katastrofa od igraca.Bezbrojna zamahivanja daju Pinedu sansu da se spremi za sut,nijednom nisam video sut pri prijemu.Protivnik I sa igracem manje cuva samo Mandica jer ostali nemaju kvalitet da sutnu kako treba.
    (Jaga, 10. mart 2020 19:12)

    # Link komentara

  38. Ocekujem da se Vanja Udovicic obrati naciji i odgovori na pitanje zasto nista nije uradio da spreci ovo rasulo u srpskom vaterpolu. Ipak je tacna ona prica da ovi napredni cega se god dohvate upropaste! Fudbal unisten, rukomet ugasen, sledeca je kosarka. Sramota!
    (Peruzzi, 10. mart 2020 19:11)

    # Link komentara

  39. Sa desetkovanim timom naravno da cemo da izgubimo.Ako izgubimo u najjacem sastavu to je onda vec druga stvar,ali cisto sumnjam.
     (Nidza, 10. mart 2020 19:09)

    # Link komentara

  40. Slab Partizan, jaka reprezentacija. Bravo napredni!
    (Znao sam da će se vaterpolo raspasti, 10. mart 2020 18:44)

    Da li ti misliš da su samo u Beogradu deca nadarena za vaterpolo? Da li je Partizan stvorio Radjena, Pjetloviće, Prlainovića, Subotića, Mandića, B. Mitrovića i ko zna koga još. Vaterpolo se pored Beograda igra u Nišu, Šapcu, Kragujevcu,Subotici, Novom Sadu. Partizan je sam sebe urušio jer je živeo parazitski. Država pumpala pare kroz poklonjeni bazen koji je u jadnom stanju. Imali su termina koloko hoćeš. Ostali klubovi u Beogradu plaćaju komercijalnu cenu termina. Deca imaju termin u 7 ujutro i 22 sata uveće
     (Pijani somovi, 10. mart 2020 19:08)

    # Link komentara

  41. Sve što vredi biće uništeno , samo polsko...
    (gigs, 10. mart 2020 19:08)

    # Link komentara

  42. Al gledajte ovo sa vedrije strane..Bar polovina zemalja na svetu nije ni čula za sport pod imenom vaterpolo.Što znači da nam ostaje 100 zemalja.Od tih 100,u bar 50 je to sport na amaterskom nivou (nešto npr. kao kod nas badminton).Od ovih 50 ima jedno 20-25 zemalja koje se profesionalno bave vaterpolom..Od tih 20-25 su ekipe koje gube rezultatima 25:1,32:2 itd..Što dalje nameće zaključak da koliko god propadnemo u vaterpolu,i dalje ćemo biti u top 10 reprezentacija sveta..Podrška za delfine!
     (Kića, 10. mart 2020 19:06)

    # Link komentara

  43. Само да нам Шпанци нису пренели вирусе...
     (Лепи Цане, 10. mart 2020 19:04)

    # Link komentara

  44. Sta je ovo Spanija nas pobedjuje u svim sportovima sad cak i u vaterpolu
    (Ekatarina Mala, 10. mart 2020 19:03)

    # Link komentara

  45. Bravo Zvezdo... Neka si ti nama sad najjaca u Srbiji, da izlecimo komplekse...sta nas briga za reprezentaciju.
     (objavite mi komentar., 10. mart 2020 18:57)

    # Link komentara

  46. Ma glupost velika,ovaj sport realno se nigde i ne igra,još možda sledeća olimpijada i biće ukinut,neće nikome nedostajati
    (Buljko, 10. mart 2020 18:56)

    # Link komentara

  47. Prijatelji, ugasite v. k. Partizan i onda ćete imati problem ne sa Španijom, nego sa vaterpolo za uvek.
     (Đole031, 10. mart 2020 18:55)

    # Link komentara

  48. Slab Partizan, jaka reprezentacija. Bravo napredni!
    (Znao sam da će se vaterpolo raspasti, 10. mart 2020 18:44)

    # Link komentara

  49. daš im pare i krenu slabe igre i porazi...bravo"
     (LECOOPER, 10. mart 2020 18:43)

    # Link komentara

  50. Izbise ih iz cipela
     (Mikii, 10. mart 2020 18:31)

    # Link komentara

  51. Napredno-crveni su ugasili vaterpolo u Srbiji.
    (fjhvgkjhbj, 10. mart 2020 18:31)

    # Link komentara

  52. Moj mali je uzeo na OI zlato i osvojio najvecu nacionalnu penziju sto moze. Sad nek igra ako mu se igra.
    (Padre, 10. mart 2020 18:30)

    # Link komentara

  53. Pa ovaj nas golman ne moze nista odbraniti...
     (BojanNS, 10. mart 2020 18:29)

    # Link komentara

  54. ko jos prati to?
     (saaaasa, 10. mart 2020 18:02)

    # Link komentara