1. Freddy

    Ne mogu Maksimović i Milenković nikako zajedno, već se to pokazalo na prethodnim utakmicama. Treba tu još jedan pokretljiviji štoper. Sedlar je tek od skoro počeo da igra i upitno je u kakvoj je trenutno formi. Ristić je OK kao alternativa za Kolarova, sigurno nije lošiji od Mladenovića i Rodića. Stefan Mitrović je uvek bio rupa i treba ga zauvek odstraniti iz reprezentacije. Nastasić već duže vreme igra poprilično slabo. A igrače iz domaće lige ne treba komentarisati - niko od njih nije reprezentativan kalibar.

    Što se sredine tiče, Milivojević i Đuričić su tu višak. Ne znam tačno kako se u tu postavu istovremeno uklapaju Tadić, Sergej i Ljajić koji svi igraju istu poziciju, a za Lazovića nema zamene (osim možda Aleksića koji bi, u teoriji, mogao da pokrije desno krilo). Ovo ostalo je OK.
    (Ser Kokeza od FSS-a, 9. mart 2020 13:19)

    # Link komentara

  2. Dajte vecite gubitnike Hrvate da,se igramo
    (LOL, 9. mart 2020 12:34)

    # Link komentara

  3. Sve pada u vodu kad dođete na megdan Norvežanima.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lol, 9. mart 2020 11:51)

    Nije to nista.Vase zlatne kante,djede d'or i prevare padaju na kolena cim im spomenes Madjarsku i Tunis unapred.
    (lolaj, 9. mart 2020 12:23)

    # Link komentara

  4. najjaci sastav za norvezane
    … rajkovic
    ivanovic milenkovic nastasic kolarov

    … maksimovic matic

    tadic. milinkovic s. kostic

    … jovic
     (miso, 9. mart 2020 12:17)

    # Link komentara

  5. Kako stvari stoje,vec se moze reci da se ekipa iskristalisala.S obzirom da je do sada to bio Dmitrovic,Rajkovic mora da bude prvi golman od sada pa nadalje.Kompletnu sezonu brani na izuzetno visokom nivou,konstantno ne medju top 5 statisticki najboljih golmana Evrope.Ni medju stoperima nema dileme,Milenkovic i Nikola Maksimovic su u najboljoj formi i bolje trenutno nemamo.Na bekovima osim Kolarova,dolazimo do poznatog problema.Ono sto je zanimljivo i sto bi mozda mnogima delovalo cudno to je da bi ja licno pozvao Sedlara iz Majorke i Ristica iz Monpeljea.Zasto? Obojica su se ustalila i prvih 11 svojih timova poslednjih nedelja,obojica igraju dosta dobro i obojica fizickim karakteristikama,brzinom pre svega mogu da odgovore poziciji beka jer su to u karijerama igrali.U sredini nema dileme,Matic i
    Nemanja Maksimovic su najbolji zadnji vezni igraci trenutno,Sergej bi morao da ide u sredini,nikako na krila i slicne gluposti,dok bi ispred njega trebali da budu Tadic i Kostic i naravno Mitar u napadu.Uzimajuci u obzir ono najbolje sto trenutno imamo spisak bi morao da bude sledece:
    Golmani:Rajkovic,Dmitrovic,Rockov(3.golman svakako nebitan),Odbrana:Kolarov,
    Ristic,Sedlar,Milenkovic,Maksimovic,Nastasic,Mitrovic,Miletic,Sredina:
    Maksimovic,Matic,Milivojevic,Gudelj,Tadic,Sergej,Kostic,Radonjic,Lazovic,
    Djuricic,Ljajic,Napad:Mitrovic,Jovic,Vlahovic,Aleksic.
    (Freddy, 9. mart 2020 12:12)

    # Link komentara

  6. Sve pada u vodu kad dođete na megdan Norvežanima.
     (lol, 9. mart 2020 11:51)

    # Link komentara