1. prosle God ista prica, Pa su Pali odjednom I to je bilo to.
    (klimenta, 26. februar 2020 10:17)

    Slabo ti to pratiš. Prošle godine su Kingsi pre All Stara bili na jednu pobedu za plej of poziciju. Zato su napravili hitan trejd, kada su Dalas Maveriksi u sred utakmice dali Harisona Barnsa Kingsima. Posle All Stara prošle godine počeli su padaju i završili su sa nekoliko pobeda manje od potrebnih za 8. mesto. Koliko vidim oni sada posle All Star utakmice samo pobeđuju. Barns neće da se šiša i brije dok ne stignu do 41 pobede pa svaku drugu utakmicu je igrač ne Kingsa, nego igrač utakmice. Za razliku od prošle godine kada trejd pre All Stasar utakmice ništa nije doneo Kingsima, sada je situacija malo drugačija - Kent Bejzor KIDA! Fantastičan u odbrani a procenat šuta za 3 poena u Kingsima mu je 42,1 odsto, odmah iza Belog. Kada bi centar Aleks Lin zaigrao malo bolje dok se ne vrati u tim Holms - Kingsi bi mogli da se nadaju plej ofu, ovako je skoro nemoguća misija. Ali je lepo videti kostur tima za sledeću sezonu - Foks, Bogdan, Bejzmor, Barns, Beli i Rašon Holms. Fale im dva ISKUSNA igrača koja se ne povrešuju često od kojih jedan mora biti centar All Star kalibra i eto njima sledeće godine plej of. Priča o trejdu Hilda je vrlo prosta - posle nekoliko fantastičnih utakmica ove sezone koje je odigrao i pobede na takmičenju u šutiranju trojki ovog leta će mu cena biti najveća u karijeri - ako bi to Kingsi umeli da naplate - neka ga trejduju.
    (Statističar, 26. februar 2020 15:39)

    # Link komentara

  2. Ma nemaju šansu... Oni su u stanju da pobede Lejkerse, Denver, mi se ponadamo, a onda izgube od Niksa i sve pokvare
     (M, 26. februar 2020 15:19)

    # Link komentara

  3. Volim Bogdana više nego sebe, ali nisam toliko nerealna, kakav crni plej of. I bolje je da se ne plasiraju. Neka dečko odmori, treba nam spreman za reprezentaciju. On nam je najbitniji šraf, bitniji od Jokiċa sigurno, i bolje da se ne troši u plej ofu kada i onako nemaju šanse da prodju prvi krug.
    (Aleks, 26. februar 2020 15:08)

    # Link komentara

  4. Volton je iznenadjujuce progresivan trener. Iako je na primer Maloun ljudina, ovaj je mnogo moderniji i kreativniji. Kod njega nema zasticenih i ljubimaca. Badi lose sutira- ajde lepo ti na klupu ima ko ce da proba jos. Ne samo Badi, ko god lose igra ide na klupu. A kod Malouna mozes da budes katastrofa ima da te ostavi u igri jer ima krug svojih ljubimaca kojima nece da se zameri. Ima Sakramento sanse jer im se namestaju neke stvari. Cak mislim da im nije Memfis najveci konkurent. Jer ce oni sada jako pasti zbog povrede Dzeksona i jos nekih. Nju Orleans je tu problem sa paklenim Ingramom i Zionom, Holidejom itd. Bice svakako spektakularna trka za osmo mesto izmedju 5 timova. Bice to verovatno foto- finis. Mozda bih Finiksu dao najmanje sanse tu, pa i San Antoniju.
    (Dragan-Borca, 26. februar 2020 15:08)

    # Link komentara

  5. Jarane, nemoj da se blamiras.
     (Randy Marsh, 26. februar 2020 14:50)

    # Link komentara

  6. Mateja
    Nemoj da se blamiras.

    1. Jokic je bio totalno neiskoriscen na SP, a isto se moze reci za svakog ko se ne zove Bogdan Bogdanovic u nasem timu.
    2. Jokic je u plej-ofu igrao skoro 40mpg, a i taj nivo je daleko veci od onog na SP. Odigrao je cak i 65 (!!!) minuta na jednoj utakmici, a pitanje je zasto je Nikola Jokic samo u prvom poluvremenu protiv Argentine bio centar i dobijao loptu dok je na svim ostalim utakmicama (i u drugom poluvremenu protiv Argentine) bio udaljen od lopte jer je neko morao da igra izolaciju?
    3. Jokic je imao 16pts, 5reb, 5ast na utakmici sa Argentinom, a 14 poena je upisao u prvom poluvremenu dok je bio centar.
    4. Protiv Spanije su Rubio i Klaver unistili Jovica i Bjelicu, a protiv Argentine je Kampaco unistio Jovica dok je Bjelica u obe utakmice unistio nas svojim uzasnim soliranjem i promasajima (3pts, 0/5fg i 18pts, 5/17fg uz soliranje kada je bilo najbitnije).
    5. Jokic je na SP imao 68% sut iz igre i 40% sut za 3 poena (11.5ppg, 7.5rpg, 4.8apg), zasto je igrao samo 23mpg i sutirao svega 6-7 puta po mecu???
    6. Jel normalno da trener kaze da si glup jer si iskljucen, umesto da ti pruzi podrsku jer je bilo ocigledno da su sudije pustale da udaraju Jokica???
    7. Selektor i predsednik saveza su javno rekli da Doncic i Jokic ne bi mogli da igraju u njihovom timu, a da bi Bogdan mogao. Toliko o vasem branjenju Saleta i Bogdana, a napadanju Jokica. Pre nego sto se zaletite sa jadnim prozivkama, navijac sam Partizana.

    P.S. Ova vasa poredjenja procenta sa najvecim zvezdama su presmesna, vecina daje preko 25ppg dok je Bogdan na velikih 14.5ppg i fenomenalnih 71% sa slobodnih bacanja za 28mpg (Lenard za oko 4 minuta vise daje skoro 13 poena vise, Luka za oko 4 minuta vise daje skoro duplo vise poena, a Harden za oko 8 minuta vise daje 21 (!!!) poen vise)...
     (Jaran, 26. februar 2020 14:33)

    # Link komentara

  7. Memfis ima težak raspored i povređeni su im Jackson junior i Calrke mislim da će oni ispasti, realnije je da upadnu Pelikani a možda i Kingsi, koji imaju lak raspored ali treba baš dobro da odigraju
    (Kole, 26. februar 2020 14:03)

    # Link komentara

  8. Sakramento ima sanse za plej of, a smejali ste se Divcu!!
    (Stefan levgren, 26. februar 2020 12:51)

    # Link komentara

  9. Realno biće borba izmedju Memfisa i NOP za 8.
     (Kaleza, 26. februar 2020 12:37)

    # Link komentara

  10. Biću prvi koji će da ovo predvidi.
    Sad ćete lupati minuse, al se mozda neko seti početkom maja: Kingsi izbacuje Lejkerse u prvom kolu plej ofa. Najbolji igrači u toj seriji biće Bogdan i Fox.
     (Randy Marsh, 26. februar 2020 12:36)

    # Link komentara

  11. Bogdan ne može u raspalom Skramentu da bude prva zvezda pa šta još reći?Igrač nije loš ali daleko od nekog posebnog kvaliteta,ima već 28 godina,prosečno 14 poena za 36 minuta uz procenat trideset i nešto posto.
    (Cile, 26. februar 2020 12:34)

    # Link komentara

  12. Promeniti Hilda za Vucevica i Bogdana za Kuzmu,dobar centar buzdovanske' gradje i krilo sa sirinom,igrom licem ne stvara guzvu i nepotrebnu jurnjavu..Trejdovati Bjelica i Barnsa uvek slabije igraju kad su Foks i Bagli i nedovoljno rade za njih,nabijanjem pod kos zatvaraju im opcije u napadu...
    (D-Rouz, 26. februar 2020 12:02)

    # Link komentara

  13. Niko nikada nije rekao da je Gudura bolji od Bogdana. Nije! Problem je sto vi ne priznajete da je Bogdan prosečan igrac u NBA. To nije nista strasno, tamo nisu poslu ni Paspalj, Danilovic, Rakocevic, Djordjevic ali jesu Kukoc, Divac, Pedja, Drazena. Realno ovi koje sam prve nabrojao da nisu prosli su svi klasa za Bogdana. Luka Doncic je vec sada naj bolji igrac sa ovih prostora u NBA. Sutra da prestane da igra ostala bi ta ocena. Mada mislim da su od njega bolji igraci Ćosić, Kićanović i Duci. Ali to sto ja mislim je moj problem.
     (Sale, 26. februar 2020 11:58)

    # Link komentara

  14. Jedino, ako oni sve pobwde, a ostali svi izgube!
     (Oliver Nedeljković, zapamtite to ime, 26. februar 2020 11:46)

    # Link komentara

  15. Procenat Bogdana za tri je koliko ?? Ah... Da, bolji od Dončića, i od još dosta drugih, pa ih niko toliko ne pljuje !
    (JPR24, 26. februar 2020 11:43)

    # Link komentara

  16. Slazem se sa uvazenom gospodom analiticarima, Bogdan je sa 15ppg daleko ispod proseka NBA i treba sto pre da se vrati u Evropu, ako ga iko hoce. Gudura vodi Memfis do prstena, fenomenalno igra ove sezone.
     (Jugram Haschwalth, 26. februar 2020 11:20)

    # Link komentara

  17. Bogdan nije uopšte zaslužio ismevanje. Dečko je dobar, dobro igra i nekog boljeg slabo imamo. Ali možda postoji i korist jer je za njega bolje da se suoči sa svojim nemalim nedostacima. Još manje je ljubav zaslužio Divac, naročito kao naš (anti)predstavnik u OI. Kingsi su pukli onog trenutka kada je ne-uzeo Luku, pa još zbog onog sa "višim plafonom"?!? A betonirani kada je dao 96 meleona Hildu. Da su bar na vreme skontali da Hilda upotrebljavaju ovako, kao i Bogdana: OK, ide ti, ajde se malo igraj pa sedi. A borci Barns, Bejzmor, Kori i Holms će da odrade pobedu, znanjem i Beli. Ti i Bogi u kutiju pa kad imate dan iz nje izađite...
    Odmah sam to rekao za Hilda ali su odmah "stručnjaci" objasnili da se to ne vidi odmah. Kako se ne vidi odmah kada se upravo vidi odmah? Mislite vi ne vidite odmah? Igrač mozga bez a još ga projektovali kao par sa ovim malim levakom koji jeste brz ali je isto daleko još od pleja i vođe tima...
    Sve se odmah vidi, vreme samo to proveri i retko kad koriguje. Tako se odmah videlo da Oklahoma igra logično, i dok su bili negde kao Kingsi. Ili se odmah vidi da je u Denveru Barton drugačiji - a ko to vidi odmah i kaže. Ne kasnije kada svi "vide"...
    Kingsi ako trenerima ostane sloboda da igra ko treba a ne prema ugovoru i imaju realnu šansu - ali samo ako su drugi raspadnu, pre svega povredama.
    Minesota se dubinski i trajno ukanalila sa Pekovićem pa Viginsom. Da li se isto desilo Sakramentu sa Divcem? Da bar nije menjao onog pametnog trenera...
    (znanje-imanje, 26. februar 2020 11:17)

    # Link komentara

  18. Gde je tabela zapada?
    (babadroga, 26. februar 2020 11:09)

    # Link komentara

  19. Bogdan smešne cifre smešna statistika
    Igrač ispod proseka za NBA standarde
    Divac prevara,kako kao igrač tako i kao menadžer.
    Kao igrač u čuvenom finalu protiv Litvanije samo pet poena a Sabonis 25...kao menadzer vidi se njegov uspeh,Sakramento jedna od najgorih ekipa a odbio Luku Dončića budućeg MVP lige.
    (Cile, 26. februar 2020 10:21)

    Ispod proseka? Morao sam da pogledam tačno, 77. od svih igrača u ligi po poenima, po onih minuta 36 po meču koje Ameri vole deli 70. mesto. Šut za 3 od igrača koji šutnu 3+ puta (on šuta 5) u top 70, od onih koji šutnu 5+ u top 50. Nikako nije loše šutati 36.5% za 3 u sezoni i 37% u karijeri kad Lilard ima tih istih 37%, Harden 36%, Kobe 33% (25 od 50 igrača sa najviše trojki lošiji % od Bogdanovića).
    (gg5+, 26. februar 2020 10:57)

    # Link komentara

  20. Ako se uzme u obzir trenutna forma i raspored do kraja, Sakramento itekako ima šanse za plej-of.
    Ne kažem da je realno da uđu, ali oni u poslednjih 8 mečeva imaju čak 6 pobeda (npr isto kao Denver) a do kraja igraju 13 puta kod kuće i 10 puta u gostima, tako da...
     (Randy Marsh, 26. februar 2020 10:55)

    # Link komentara

  21. Sledece sezone ce Golden Stejt biti siguran u plejofu, a tu su jos Pelikani i Memfis, obe ekipe mnogo talentovanije i kvalitetnije od Kingsa.
    Sakramento nema sanse ni narednih sezona da udje u plejof.
     (kimi, 26. februar 2020 10:53)

    # Link komentara

  22. Ako Kingsi uzmu deseto mesto - biću zadovoljan - ipak su izgubili dosta mečeva na manje od 5 poena a imali su puno povreda bitnih igrača. Naravno, pod bitnim igračem smatram Rašona Holmsa a ne rupu u odbrani zvanu Bagli Treći. Najlakši raspored imaju Pelikani i oni će se sa Portlandom boriti za osmu poziciju. Memfis Grizliji imaju užasno težak raspored pre plej ofa a i nisu dovoljno iskusni pa sigurno neće biti 8, a ja tipuje da će biti 11. Mnoge ekipe koje među poslednjim utakmicama imaju duel sa Voriorsima lako mogu da izgube jer će se Stef sigurno vratiti desetak utakmicaa prekraja sezone. Dakle, 8. mesto uzimaju Pelikani ili Portland što će zavisiti isključivo od povreda, pogotovo Lilarda za kojeg je najavljeno da neće igrati još 3 utakmice a možda i više. Kingsi ako budu 10. mogu da se pravdaju povredama i imaju kristalno jasnu poziciju na kom mestu u timu škripi. Treba im vrhunski centar uz zdravog Holmsa, a Baglija trejdovati na leto za kikiriki ako treba.
    (Statističar, 26. februar 2020 10:51)

    # Link komentara

  23. Tim su napustili centar Vili Koli-Štajn i Alek Burks
    ...…..

    Aman ljudi, nije Štajn vec Stajn.
     (kimi, 26. februar 2020 10:49)

    # Link komentara

  24. "Procenti suta su mu ocajni, a on kao suter!?"

    Procenat šuta mu je 43.3%, a procenat šuta Kavai Lenarda je 46.4%
    Procenat za tri poena je 36.3%, a Lenardov je 37.3%

    Ne znam, meni ne deluje očajno. Njegov problem je što ne uzima dovoljno šuteva.
     (Mare, 26. februar 2020 10:44)

    # Link komentara

  25. @thepain Procenti suta Bogdana 43.3%, a jednog Hardena koji je verovatno najbolji napadac u ligi 44.1%. Mnogo je los taj Bogdanovic, u drustvu Foxa i Hilda na oko 15 PPG. Bjelici isto nije mesto u NBA, jer je nebitno to sto je resio nekoliko meceva. Definitivno smo najgora nacije. Nema neinteligentnijih komentara od onih "Jokic bio Birci rezerva" itd, a Bircevic igrao 8.7 min u proseku dok Jokic s druge strane 22.6 minuta. Jel Bogdan kriv Jokicu sto je dobio iskljucenje protiv Spanije u najbitnijem mecu i sto je protiv Argentine imao 9 poena??? Kazu, nije trebalo Bogdan da bude vodja, pa sta je njemu falilo, 26 poena Spaniji uz 65% suta jz igre i 21 poen Argentini uz 45% iz igre??? I on vam ne valja, ne valja vam Sale Djordjevic, a vec sada ni Kokoskov? Vi niste navijaci, vi ste obicni lezilebovici.
     (Mateja, 26. februar 2020 10:44)

    # Link komentara

  26. Realno Memfis je u najboljoj poziciji, problem im može predstavljati pad forme i težak raspored. Portlanda ima najkvalitetniju prvu petorku ali osakaćen je povredama i klupa im je užasna. Nju Orleans je izuzetno interesantna ekipa sa dubokim rosterom ali i određenim nedostatkom iskustva glavnih igrača. San Antonio realno nema kvalitet za veliku seriju i mislim da će ovoga puta ostati ispod crte. Feniks ima kvalitet ali su ih povrede izbacile iz ritma i sada su van forme. I na kraju,, naši,, Kingsi su u najboljoj formi trenutno i imaju najlakši raspored sa mnogo utakmica na domaćem terenu, ali su u velikom zaostatka tako da moraju pobeđivati u serijama kako bi se ukrcali u poslednji vagon za plej off, a nekako mi ne deluju sposobni za tako nešto, ali normalno navijaću za njih.
    (Dragan Feliks, 26. februar 2020 10:41)

    # Link komentara

  27. Sacramento ce ostati na minimum 5 pobeda do 8og mesta. Kad se setim Denvera pretprosle godine kad je ostao u zadnjoj tekmi bez playoffa, a sad jedan Memphis se kotira lagano kao osmi. Sacramento je ove godine morao, ako ne prosle, tako da nema njih ni sledece 100%.
    (Kingass, 26. februar 2020 10:41)

    # Link komentara

  28. Sa Bogdanom sve je moguce. Verujem, da ce Bogdan kao veliki vodja odvesti Kingse u plejof i nece se tu zaustaviti, nego ide do kraja da uzme titulu.
    (BB, 26. februar 2020 10:40)

    # Link komentara

  29. Ma dajte, bolje da se ne plasiraju. Mogu samo kao osmi, a onda idu na lejkerse. Bice pocisceni, sleduje im metla sasvim sigurno. Sta ce im ta blamaza? Sto stice nasih, jasno je da Bogdanu nije mesto u NBA, najbolje za njega da se vrati u Fener, igra samo zbog Divca. Procenti suta su mu ocajni, a on kao suter!? Bjelica kako vreme odmice sve slabiji, evo sinoc samo jedan poen, nista iz igre nije pogodio. Drze ih Foks i Barns, nije to ekipa za plej of.
    (ThePain, 26. februar 2020 10:23)

    # Link komentara

  30. Bogdan smešne cifre smešna statistika
    Igrač ispod proseka za NBA standarde
    Divac prevara,kako kao igrač tako i kao menadžer.
    Kao igrač u čuvenom finalu protiv Litvanije samo pet poena a Sabonis 25...kao menadzer vidi se njegov uspeh,Sakramento jedna od najgorih ekipa a odbio Luku Dončića budućeg MVP lige.
    (Cile, 26. februar 2020 10:21)

    # Link komentara

  31. prosle God ista prica, Pa su Pali odjednom I to je bilo to.
     (klimenta, 26. februar 2020 10:17)

    # Link komentara