1. Ali, najveći hit je Buvač mastermjand Jirgena Klopa. I od kad su se razišli vidim da je Klop propao. Verujem da je Buvač solidan trener i ništa više. Jer da je takav strateški genije o njega bi se otimali klubovi iz najjačih evropskih liga.
    Zvezda je na pripremama igrala potpuno drugačiji fudbal od onoga što je moglo da se vidi u jesenjem delu sezone pa i pre toga. Kod Milojevića je nestala hemija u ekipi i to je bio, ubeđen sam, glavni razlog očajnih igara. Uz to je užasno odrađen prelazni rok (što je postao standard) i igrači dovedeni da bi podigli kvalitet nisu pokazali ništa.
    Glavnu reč kada je taktika u pitanju trebalo bi da bude posao Nebojše Miloševića dok je Deki više tu da statira i predstavlja marketinški potez. Isto kao Savo u Partizanu.
    Kvalifikacije na leto daće odgovor da li će ofanzivna igra sa presingom dati rezultat u Evropi ili će se menjati strategija.
     (ArtuDitu, 6. februar 2020 18:43)

    # Link komentara

  2. O cemu ti pricas?
    Ove godine u kvalifikacijama ste od 8 utakmica, 3 pobedili
    Jang Bojs niste pobedili, Kopenhagen niste dobili,Arsenal sa trecim timom niste dobili, CSKA vas izbacio, u grupi kanta za napucavanje. Sramota je bilo reci da Srbija ima takvog predstavnika u LS. Plus, ta boranija vas je vratila u surovu realnost na proslom derbiju koji vise i nije derbi jer ne mozete pola da predjete.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bane, 6. februar 2020 13:51)

    Ja se nešto nesećam da ste bili toliko dominantni u derbijima, šta reći za onaj derbi ka je Žigić zabio trojku sa sve Taribom Westom.A ko nas je sramotio pa vi naravno vama su pucale petarde od nižerazrednih klubova Maccabi Petah Tikva, Dinama i sličnih.
    (geak, 6. februar 2020 18:27)

    # Link komentara

  3. @gor@n

    Pa imamo Gajića
     (Vitez Koja, 6. februar 2020 18:13)

    # Link komentara

  4. Da vas ispravim: pa i Marinu bi odgovaralo da se igralo brze, ne bi morao sve sam vec bi dwlio loptu kao od sale posto ume. Prodaja Marina pogotovo za onako male pare je najveci zlocin ove uprave!
    (Bruka, 6. februar 2020 18:01)

    # Link komentara

  5. Imamo Borjana, Degeneka, Veljka Nikolića, Gavrića i to je sve od nekih boljih igrača. Nedovoljno za Evropu. A veliki problem nam je iznošenje lopte iz faze odbrane. Ne obećava meni ovaj tim, dosta je tu istrošenih igrača...
     (Dejan, 6. februar 2020 17:37)

    # Link komentara

  6. Milos Simanovic ,mister novinarstva!
    (vuk, 6. februar 2020 17:19)

    # Link komentara

  7. Kao Zvezdas, moram priznati da je uprava ove godine napravila ogromne greske, katastrofalne. Milojevic je takodje ucestvovao u tome. Kazem i tvrdim nije vazan trener ako imas dobar tim i dobru atmosferu. Ja igram amaterski fudbal, skupimo se u hali nas desetak napravimo neku taktiku i cepamo, znamo sta možemo moze i murinjo da nam dodje isto bi bilo. Zvezda je od prosle lige sampiona, mislim na sezonu 18/19kada je prodat Radonjic zaradila oko 80mil evra. Umesto da dovedu krestenog igrača oni su doveli Kanjasa, La paru i Garsiju koji jos nije pokazao maksimum, kafu je bio ozbiljan igrač, Ebislio takodje ali dolazak Ivanica i Milunovica napravio je haos na sredini i u odbrani. Zvezda je bila preblokirana na svim pozicijama. Kako napraviti tim? Nemamo bekove. Svaka cast Gobeljicu ali on Meni ne lico ni na fudbalera a ni na desnog beka ali odradio je solidno posao. Tomane je odlican napadac, gledao sam ga kao i njegove golove, vidi se da ima klasu ali mora biti standardan u ekipi. Miloje je rotirao do besvesti. Ben je prodat pa nije. Marin je bio jedina svetla tačka, jer kad neznas gde ces je onda gurni marinu. Čovek se vracao u peterac da iznese loptu. Pitam se dal je to video trener? Jel video Mrkela? Zar da igramo protiv Bajerna sa Van la parom koji nema mesta u drugoj engleskoj ligi? Jel moze Kanjasa da bude zadnji vezni? Koliko se sećam Son je sa centra pretrčao Kanjasa koji je bio u 16 metra i dao nam gol. Doveli smo krs pojacanja, obezvredili tim. Ispalo je da raspali Partizan koji je igrao LE prodaje skuplje igrace od nas koji igramo LS dve godine za redom. Pa oni omladinci bi bolje odigrali u to sam ubedjen. I sta sada, Stankovic? Čovek je majstor i kao igrac i kao trener to se jasno vidi. Postoji sansa da Zvezda neudje u evropu jer sva sreca je potrošena. Samo slepac to neće da vidi. Ako malo otvorite oci, možete videti koliko smo srece imali ali zasluzene. Za neka stara vremena. Presudan moment je gol Ristica u Krasnodaru koji nije priznat. To je detalj koji je odredio dalji tok.
     (zex, 6. februar 2020 16:43)

    # Link komentara

  8. Po talentu da, ali po radu među prvima. O daljoj karijeri da ne pričamo.

    obicno je tako,slazem se
     (da, 6. februar 2020 16:31)

    # Link komentara

  9. Nista o nicemu, pa i Milojeva taktika je dovodila do 0-6! I to jos na domacem terenu.
     (Bocko, 6. februar 2020 16:28)

    # Link komentara

  10. Ljudi, stišajte se malo, ove je tek počeo da radi, trudi se iveoma je posvećen, uzimajući u obzir kvalitet igračkog kadra koji ima na raspolaganju igra je sasvim pristojna za ovu fazu priprema.
    Glupo je i zlonamerno stavljati kao teret unapred, rezultate Milojevića.
    Milojević je pokazao u Zvezdi i da je veliki trener i veliki radnik i veliki čovek, bio je tu (i On i Grof Božović) kad je zaista bilo najteže u istoriji kluba, i beskrajno hvala obojici za sve što su uradili........ Ali sada je Naš trener Stanković, ........ lično mislim da On ima i želje i znanja da u najmanju ruku ponovi uspeh Milojevića. Pustimo čoveka da uradi to.
     (Najveći Zvezdaš lkad, 6. februar 2020 16:22)

    # Link komentara

  11. Presing i posjed lopte trazi Stankovic.
    Ako to uspe ,ja sam zadovoljan.
    Milojevićev fudbal je dao rezultate,ali uz mnogo srece.
    Salcburg,FC Kopenhagen,YB....Slabo je to bilo i kukavicki.
    Jednostavno takav fudbal kod zvezdinih navijača ne moze da prodje.
    Ne vidim razlog zašto Dekijeva Zvezda ne bi usla u LE ili LS ,ako uspe da implementira taj stil igre
     (krajisnik, 6. februar 2020 16:19)

    # Link komentara

  12. Deki je dosao da napravi uspeh i da se on pita. Oko sebe ima odlican strucni stab. Kakav crni Buvac.
    (zex, 6. februar 2020 15:28)

    Tako je. Šta ćem nam pomoćnik trenera šampiona Evrope, taj Buvač, čak u stručnom štabu. Nama treba pomoćnik trenera Udinezea Stanković i u stručnom štabu pomoćnici trenera FK Donji Svinjari i FK Surdulica.
    (ne trebaju na buve, treba nad deki, 6. februar 2020 16:12)

    # Link komentara

  13. samo rezultati se broje, sve ostalo je bla bla.
    Miloje je imao rezultate a za Dekija nisam siguran
    (Delija Hamburg, 6. februar 2020 15:54)

    # Link komentara

  14. Hvala jos jednom. Coach Savo
     (Coach Savo M., 6. februar 2020 15:54)

    # Link komentara

  15. Иду дани..., 06. februar 2020 14:47)
    Stankovic nije pocetnik i nece dozvoliti da mu se mesaju Menadžeri Terza i Mrkela. Stankovic je legenda Intera, Lazia i Zvezde veliko ime u svetu fudbala. Nije on Ratko Dostanic ili Sasa Janković. Deki je dosao da napravi uspeh i da se on pita. Oko sebe ima odlican strucni stab. Kakav crni Buvac.
     (zex, 6. februar 2020 15:28)

    # Link komentara

  16. ali mister hahahha...pa druskane, to se stice godinama..presmesno
     (jj, 6. februar 2020 15:24)

    # Link komentara

  17. Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (detektiv kokni kol, 6. februar 2020 12:53)

    Ако ниси чуо досад ево да те информишем да је Жељко Бувач од скора СПОРТСКИ ДИРЕКТОР Динама из Москве!!! Недоступан за нас? Ето толико је био тражен да му следећи ангажман није био тренерски већ канцеларијски...Да смо му понудили око 400 000 (много?Партизан дао Тринкијерију и више од тога,и исплаћује им се) вјерујем да се неби много премишљао.Одличан је он тренер али дуго је без посла па су га многи заборавили.Ту је била наша шанса али има један проблем код Бувача.Важи за намћора па тешко да би иком дозволио из управе и менаџерског лобија да му се мијеша у посао! Почетници као Станковић идеални за тако нешто...
    (Иду дани..., 6. februar 2020 14:47)

    # Link komentara

  18. U Italiji se tako oslovljava trener, nesto kao u Srbiji sto se koristi Šefe.
     (Masa, 6. februar 2020 14:43)

    # Link komentara

  19. Zahvaljujuci Milojevim nacinu igre Zvezda je dva puta za redom igrrala u LS,ostvarila prvu pobedu za klubove iz ovog dela Evrope.Igra nije bila lepa ali je bila korisna.Na kraju utakmice se ne ocenjujebutisak vec broji rezultat.Zelim Dekiju da bar ponovi Milojeve uspehe , igra LS i u istoj namakne 5-6 bodova po sezoni.
    (caca, 6. februar 2020 14:34)

    # Link komentara

  20. Ама, најбитнија, видљива и апсолутно позитивна промена је то што је Станковић вратио ИГРУ. Играчи не беже од лопте, траже лопту и укинута је забрана да играч који прима лопту СМЕ да је заустави. Нема оног ружног осећаја да је сваком играчу сем Марина најбитнија ствар на свету да лопта није код њега. И раније сам написао да мислим да би Звездини играчи знали да играју фудбал али то се од њих не тражи. Ово што сад гледамо још увек није нека бог зна каква игра али је у позитивном смару промењена филозофија са којом играчи пpиступају фудбалу а време ће показати који појединци то најбоље раде.
    (branko, 6. februar 2020 14:25)

    # Link komentara

  21. Kakav nadimak Mister.Do bola.
    (Aleksandar, 6. februar 2020 14:21)

    # Link komentara

  22. Stankovic sticajem okolnosti zavrsio u Zvezdi,najslabija zvezdina desetka u istoriji,po talentu
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (da, 6. februar 2020 13:50)

    Po talentu da, ali po radu među prvima. O daljoj karijeri da ne pričamo.
    (King, 6. februar 2020 14:18)

    # Link komentara

  23. Mister? Majstore, kada budes imao trenersku karijeru kao Antara onda mozes da budes Mister.
    (V, 6. februar 2020 13:56)

    # Link komentara

  24. @Losmi

    Nisam ni rekao da će sigurno uspeti, samo da početna ideja i jasna zamisao postoji i da se vidi. Naravno, ko želi da vidi.

    Robijeva nekadašnja ideja je bila rizična ali iz njegovog ugla dugoročna, da ga nisu sabotirali kanceri iz uprave. Ne sećam se da nas je Partizan sabijao sa 60-65% poseda, zapravo je Stanojević bio taj 35% bunkeraš koji je dobijao na 1-0 i dva šuta. Malo kasnije sa Grantom, Robi je derbije apsolvirao.

    Dosta paušalnih i opštih mesta, niko ne traži da budemo Liverpul, samo da igramo smisleno i koncepcijski jasno. Kao npr. sa Vladanom sa početka mandata, ili novembra 2018-e. Većina timova nema ekstra igrače ali sa krvavim radom i planom nadomeste štošta. To ljudi traže i osećaju , ništa više.
     (detektiv kokni kol, 6. februar 2020 13:51)

    # Link komentara

  25. Sve u redu, postujem i slazem se, ali Jovancic.... dokle?
    (Kanta, 6. februar 2020 13:51)

    # Link komentara

  26. Mister??? Razumeo bih da ga zovu signore ali mister, a šta znam. Ovo nešto slično kao kad radiš kod privatnika a svi mu se šlihtaju sa gazda
    (mikac678, 6. februar 2020 13:51)

    # Link komentara

  27. @shone
    O cemu ti pricas?
    Ove godine u kvalifikacijama ste od 8 utakmica, 3 pobedili
    Jang Bojs niste pobedili, Kopenhagen niste dobili,Arsenal sa trecim timom niste dobili, CSKA vas izbacio, u grupi kanta za napucavanje. Sramota je bilo reci da Srbija ima takvog predstavnika u LS. Plus, ta boranija vas je vratila u surovu realnost na proslom derbiju koji vise i nije derbi jer ne mozete pola da predjete.
     (Bane, 6. februar 2020 13:51)

    # Link komentara

  28. Stankovic sticajem okolnosti zavrsio u Zvezdi,najslabija zvezdina desetka u istoriji,po talentu
     (da, 6. februar 2020 13:50)

    # Link komentara

  29. Negativna selekcija,trener,pravljenje igrača kao i u svim drugim oblastima drzave,siledzijsko ponasanje nema veze sa znanjem
     (da, 6. februar 2020 13:48)

    # Link komentara

  30. Samo vi ponižavajte takvu veličinu poput Dekija Stankovića, Miloje je car, ali došlo je do zasićenja, igrači stagnirali, u 5 derbija nismo 3 puta šutnuli na gol, Deki i da izgubi od Bajerna bilo bi 2:7, a ne 0:6, a vremenom uz određene korekcije biće to opet ona stara Zvezda, potpisujem, 2012 sam rekao da će Novak doći do 18 GS 2019-te, malo sam pogrešio, čujemo se kad počnu utakmice, a što se tiče mistera on je navikao da u Italiji da se treneri zovu misterima, ne boluje on od toga, i Milijaša zovu mister, kao i pomoćnike, dosta nam je šefe iz doba komunizma, mali Jug Stanojević ga slučajno nazvao Deki na prozivci i Deki se nasmejao i zagrlio ga, veliki je to čovek, fudbal u malom prstu, u svakom trenutku može da pozove bilo koga u svetu za savet, od Murinja do Manćinija, samo vi nastavite sa kritikama, Ja ne brinem i čekam rasplet drugih liga da budemo nosioci u drugom kolu, pozdrav za sve Delije, idemooo...
     (Delije Čikago, 6. februar 2020 13:43)

    # Link komentara

  31. Kumara i Zigara u spic.
     (nik sloter, 6. februar 2020 13:19)

    # Link komentara

  32. Svaki drugi trener je sad mister ili sef. Ovi nasi cobani samo znaju za sef ili evo novina danasnja postaju poliglote pa naucili rec mister. Kad pogledam intervju nekog domsceg igraca koji vrti u krug: ispostovali smo dogovor iz svlacionice, sef je trazio da izgaramo na terenu. Okrećemo se sledecoj utakmici... A na terenu se okrecu kao Fap sa prikolicom na sredini..
     (muntakis, 6. februar 2020 13:19)

    # Link komentara

  33. Presing i ofanziva su nam doneli 6 komada protiv Argentine, a Zvezda je u odnosu na tadasnju SCG 10 puta slabija, a rivali od Argentine u LS 40 puta jaci. Jedina taktika koja pomaze jeste Milojeva
     (nista o nicemu, 6. februar 2020 13:18)

    # Link komentara

  34. Taman pomislim konstruktivna kritika, kad ono Željko Buvač. Druže, da li zaista misliš da bi Klopov majstermajnd pripremao tim za Savu Miloševića, Trnavu, pa Kopenhagen? 
    Svaka čast ako možeš to i da zamisliš. 

    Dejan neće biti bunkeraš, nego upravo to o čemu pričaš, direktan fudbal i mnogo kontri. Zapravo će konce vući Miloš Milojević kao prvi do Dejana, izuzetno perpsektivan i inovativan pomoćnik i Nebojša Milošević, pomoćnik Slaviše Stojanovića, kao majstor prekida. Oni su tihi radnici ispod haube. 

    Dejan je tu baš kao Klop da bude alfa, motivator, aurotitet i beskrajna harizma za završne radove na terenu.

    Vec je neki mister, inovator, moderni fudbal, novi Klop...Nasa prica. Sve to lepo izgleda u prijateljskim utakmicama i protiv nizerazrednih ekipa. Presing, direktan fudbal bla bla. Tako je i Prosinecki svojevremeno glumio Barselonu sa posedom od 70%, dodje Partizan i odmah posed 35-40%. Kad imas vrhunske igrace mozes da pravis nekakav sistem na duzi period, ali kad u timu imas samo dva igraca koji nesto znaju , nema tog trenera koji moze nesto sa njima. Prva utakmica protiv jaceg tima ce biti beg u misju rupu, to je jedina taktika koju mi poznajemo, a i toliko smo daleko od ozbiljnog fudbala da nam jedino ta misja rupa i preoostane.Stankovicu svaka cast, ali mu ovo nije trebalo, ma ni kao pocetna stanica karijere.
     (Losmi, 6. februar 2020 13:17)

    # Link komentara

  35. Te novine videcemo na leto, kada cemo sezonu zavrsiti u drugom kolu kvalifikacija, kao nekad...nazalost...
     (Nikola, 6. februar 2020 13:16)

    # Link komentara

  36. Sve ok ali da ga zovu mister pa zašto moramo da crvenimo čitajući ovakve tekstove. Sve neki nabešeni likovi sa velikim odmorom od škole i oni pametuju. Jedan je Slaviša Stojanović, kakav kralj skromnosti. Ču' mister...?! Fuj
     (kapetan Mickey, 6. februar 2020 13:07)

    # Link komentara

  37. Marinu odgovarala spora igra? A sta odgovara Ivaniću ?:)
    (kole, 6. februar 2020 12:40)

    Besmislica. Marin je ubrzavao ritam preciznim pasovima i kreativnim rešenjima, a Zvezdina slabost je bila pozicija zadnjeg veznog i nedostatak brze tranzicije iz odbrane u napad i obrnuto.

    Presingom se može sa slabijim suparnicima, ali kad se suočiš sa tehnički nadmoćnijim suparnikom presingom se izmoriš i daješ mu prostora za kontre i polukontre.
    (svako, 6. februar 2020 13:05)

    # Link komentara

  38. Cirkus,pričaju o nekom timu a sve utakmice ,,zatvorene”.Ako neka nije,tu su sudije.
    (Milan, 06. februar 2020 12:26)

    Sparta
    Krasnodar
    Arsenal
    Keln
    Bate
    CSKA
    Salzburg
    Napoli
    Liverpool
    Kopenhagen
    Yang Bojs
    Olympiakos

    Plus boranija
    Helsinki
    Trnava
    Suduva
    Partizan
     (shone, 6. februar 2020 13:03)

    # Link komentara

  39. Samo polako gospodo sa tim komentarima,presing,ofanziva itd.Možda će nova Zvezda igrati ofanzivnije,lepršavije i lepo za oko.Imali smo u ovom veku takvu Zvezdu i nigde je nije bilo na evropskom nebu.Kapa dole Stankoviću,veliki je zvezdaš,vrhunski fudbaler je bio ali lebdi senka Velikog Milojevića i njegovi uspesi u Evropi sa svojim "defanzivnim" stilom.Velika podrška za Dejana Stankovića i još jednom veliko hvala za Vladana Milojevića.
    (Da sačekamo, 6. februar 2020 13:02)

    # Link komentara

  40. ali "mister"...i jos kompleksas sam trazi da ga tako zovu...urnebesan je ovaj pokusaj uspostavljanja autoriteta na silu, to je verovatno video od onog sto se za sve pita i sto ga je i postavio tu...
     (Alberto Rato, 6. februar 2020 13:02)

    # Link komentara

  41. (Boka, 06. februar 2020 12:27)
    Stankovic ce biti bolji trener od Milojevica. U to nemam dilemu. Tvoj problem to sto ne vidis kakvu smo srecu imali kriz kvaifikacije i koliko smo lose igrali polsednje dve godine. Posebno u derbiju. Tu smo se brukali redovno, imamo tim duplo skuplji a mi ne mozemo gol da damo.
     (zex, 6. februar 2020 13:00)

    # Link komentara

  42. Svašta ima dole, ispod tenka.
    (Polupismenog čoveka zovete Mister, 6. februar 2020 12:55)

    # Link komentara

  43. @idu dani

    Taman pomislim konstruktivna kritika, kad ono Željko Buvač. Druže, da li zaista misliš da bi Klopov majstermajnd pripremao tim za Savu Miloševića, Trnavu, pa Kopenhagen?
    Svaka čast ako možeš to i da zamisliš.

    Dejan neće biti bunkeraš, nego upravo to o čemu pričaš, direktan fudbal i mnogo kontri. Zapravo će konce vući Miloš Milojević kao prvi do Dejana, izuzetno perpsektivan i inovativan pomoćnik i Nebojša Milošević, pomoćnik Slaviše Stojanovića, kao majstor prekida. Oni su tihi radnici ispod haube.

    Dejan je tu baš kao Klop da bude alfa, motivator, aurotitet i beskrajna harizma za završne radove na terenu.
     (detektiv kokni kol, 6. februar 2020 12:53)

    # Link komentara

  44. mister cirkus?
    (kad odigra neku nenameštenu, 6. februar 2020 12:52)

    # Link komentara

  45. Marinu odgovarala spora igra? A sta odgovara Ivaniću ?:)
    (kole, 6. februar 2020 12:40)

    # Link komentara

  46. Hahahaa pa ovi svakoga zovu mister.. ne znaju verovatno ni sta to znaci. Plus, kad se zna da je on to trazio,jos vise se potvrdjuje ona teza da imaju teske komplekse. Kao igracu- kapa dole.
     (Bane, 6. februar 2020 12:38)

    # Link komentara

  47. Не знам,мишљења сам да је било природно да замјена Милојевићу буде Жељко Бувач.Он је специјалиста за те трансформације из одбране у напад а добили смо још једног бункераша...Не желим да одмах оспоравам Станковића,радио је са великим именима тренерског заната,имао је шта да научи од њих али ипак је прије свега почетник...Бојим се да ће ускоро бити пљувања а не мислим да је он тако нешто заслужио.Ово са инсистирањем да га зову Мистер ми се нимало не свиђа.Мало је...Да не кажем шта...
    (Иду дани..., 6. februar 2020 12:32)

    # Link komentara

  48. ovih prvih 11 bas izgledaju fino, ima tu par nasih momaka, direktno iz Graficara u startnu postavu. Ima razloga za optimizam, poslednja provera protiv Slovaka je stvarno bila dobra, prvo poluvreme je bilo mnogo mocno
     (cowboy, 6. februar 2020 12:31)

    # Link komentara

  49. MISTER. Onda pomisliš igrači ga tako prozvali jer je dugo bio u Italiji. Onda pročitaš od igrača da je ON lično tražio od njih da ga tako zovu. Onda doživiš transfer blama. Inače Zvezdaš sam i želim mu svu sreću u trenerskoj karijeri. Ali mister...
     (mene blam, 6. februar 2020 12:27)

    # Link komentara

  50. Polako ljudi, kao igracu skidam kapu, za mene bio i ostao legenda, ali da biste ga poredili sa Milojevicem kao trenerom, a kamoli trazili prednosti, pre svega morate da ustanete, a onda da sagledate sta je taj covek sve uradio za poslednjih 3 godine. Dekiju puno srece, pa neka ga i prestigne ako moze, ali za sada, suvisno je porediti bilo sta...
     (Boka, 6. februar 2020 12:27)

    # Link komentara

  51. Cirkus,pričaju o nekom timu a sve utakmice ,,zatvorene”.Ako neka nije,tu su sudije.
    (Milan, 6. februar 2020 12:26)

    # Link komentara

  52. одлично,темељ од домаћих играча,уз пар странаца,још кад би имали бољег од гобељића...биће ово добар тим до квалификација
     (гор@н, 6. februar 2020 12:21)

    # Link komentara

  53. od toga da smo izvisili za Bena kad nije bio prijavljen za LŠ do toga da je sad jedan od lidera i još sa kapitenskom trakom, malo mi je bezveze kako su to uradili prema njemu al dobro svakako je super što je ostao u ekipi
     (Tiimmy Turner, 6. februar 2020 12:17)

    # Link komentara