1. @SveU16

    Iako se u neku ruku i slazem i svedoci smo zloupotrebljavanja tudjih nesreca radi sopstvene promocije po drustvenim mrezama, mislim da se u ovom slucaju ne preteruje. Jednostavno, apsolutan je sok to sto se desilo, ali s druge strane, nekad treba znati i slaviti zivot preminulog, pogotovo nekoga kao sto je bio Kobi. I treba stalno da se pise o Kobiju i da se velica njegovo nasledje, pa i ova tetovaza, ipak oni na svoje telo stavljaju obrise nekog drugog coveka i to im ostaje za ceo zivot, ne verujem da je bas zbog promocije, postojale su i druge opcije za promociju. Jednostavno svi su u nadrealnom soku i pokusavaju da pokazu privrzenost Kobiju na razne nacine i mislim da u tome nema nista lose.
     (Majk, 31. januar 2020 20:22)

    # Link komentara

  2. Kobe je bio sjajan, ali ova predstava sad mi je potpuno bljutava. Nikako mi ne prija. Klasična gluma. Onaj koji te stvarno žali neće nikada odmah da juri da daje izjave za medije i pada u trans po društvenim mrežama. Što bi rekao narod: nit moj cirkus nit moji majmuni.
     (SveU16, 31. januar 2020 18:42)

    # Link komentara

  3. @Generalni

    Bez da aludiram na bilo šta, ali tetovaže ne stoje nikome. Ne vidim zašto bi se iko tetovirao. To su radili indijanci i plemena pre 10000god... Izgleda da se nismo daleko odmakli...
    (Mito begejac, 31. januar 2020 18:36)

    # Link komentara

  4. @generalni,

    aludirao si itekako. I to u veoma opasnom smeru.
     (Vlad Rad, 31. januar 2020 18:26)

    # Link komentara

  5. Svaka ca za Lebrona i Dejvisa, veliki sportisti i ljudi. Divan gest, Kobi je to zasluzio. Ako sada ne osvoje prsten, nikada nece. Lebron ce igrati na jos visem nivou nego do sada, to je sigurno. Igrace i za svog idola Kobija, da osvoji prsten i za njega. A u Lebrona ne treba sumnjati, nije dzaba najbolji kosarkas na svetu!
    (bskfan, 31. januar 2020 18:04)

    # Link komentara

  6. Ama sto nigde ne vidoh tetovaze ni ovde a ni na insta da su objavili. Uz ovaj video vise bi naslov prilicio Lebron Entoni Dejvis i ekipa razdragano trckaraju po livadi kao da nista nije bilo pre par dana.
     (okh, 31. januar 2020 17:58)

    # Link komentara

  7. Kakva je on zverina od coveka
    (jakob, 31. januar 2020 17:55)

    # Link komentara

  8. egomanijak, potvrdjuje i “oprostajna poruka” za brajanta, svaka druga rijec “ja” ja “ja”
    (appa, 31. januar 2020 17:45)

    # Link komentara

  9. Bez da aludiram na bilo sta osim na prostu fiziku, na tamnijim ljudima tetovaze izgledaju kao da su se valjali u blatu jer prosto ne postoji dovoljno dobar kontrast kako bi se ovi crtezi jasno videli. Odatle ide moje pitanje, cemu onda?
     (Generalni, 31. januar 2020 17:43)

    # Link komentara