1. @Rope
    Zasto uvek,ali UVEK se kao primer navodi sveta krava Djokovic,jedini sportista koji je uglavnom izopsten od losih komentara kada gubi za razliku od ostalih koji se najstrasnije pljuju od Saleta Djordjevica do Spanovicke(a nikad ne navode kao primeri),da ne govorim da vec sada imamo sportistu koja ce sigurno dobrano prevazici Djokovica,upravo tvoja zemljakinja Tijana Boskovic.A sto se Velje tice slazem se sa tobom,realno covek je najuspesniji nas plivac posle Cavica,e sad stvar sa njim je da se negde izgubio u karijeri,da nije ostvario koliko je obecavao i da tesko moze vise od ovoga jer su 27 za plivanje lepe godine,ali treba mu dati podrsku kao i ostalim,niko od njih nije turista,krv se propljuje da bi se uopste naslo na Olimpijadi
    (jeremija, 27. januar 2020 18:14)

    # Link komentara

  2. @ O ne jos jedan turista o trošku građana.
    (Aleksandar, 27. januar 2020 09:54)
    Komentar ti je vrh cinizma i gluposti! Sram te bilo!
    O da, još jedan naš sportista stekao uslove da se takmiči na Olimpijadi. Bravo za Velju!
    (Rope, 27. januar 2020 15:27)

    # Link komentara

  3. @...Nazalost sada uskoro puni 27 godina sto su za plivanje pozne godine i slobodno mozemo reci uzalud protracen talenat i uskoro kraj ispodprosecne karijere spram onoga sto se naslucivalo.
    (VK, 27. januar 2020 13:22)
    Kao juniorski prvak Evrope a kasnije i seniorski sa dve zlatne i jednom srebrenom medaljom i jedno šesto mesto na Olimpijadi... malo li je? Velja je imao jako dobru karijeru. Biti evropski prvak iz jedne male Srbije u bilo kojem sportu je ogroman uspeh. O konkurenciji iz većih zemalja gde su uslovi treniranja i finansije daleko povoljniji nego kod nas da se i ne priča. Koliko ti poznaješ Srba da su u karijeri bili evropski prvaci u plivanju? Da li si uopšte svestan koliko plivača vredno radi i trenira godinama u celom svetu i nikad ni jedne medalja na velikim takmičenjima? Srbima niko da udovolji. Čak i kada Nole gubi odmah se počne sa pljuvačinom a svi znamo da nikada više nećemo imati takvog sportistu i tenisera.
    Velja je imao ozbiljne povrede ledja a to kad jednom počne zna se kako uništi karijeru.
    Bravo za divnog momka Velju iz naše bratske Republike Srpske!
    (Rope, 27. januar 2020 15:24)

    # Link komentara

  4. Neverovatan sunovrat ovog momka! Kad se samo setim kako smo ocekivali velike stvari od njega kada je sa samo 19 godina bio 6. u finalu delfina na OI u Londonu 2012.,a onda i kada je bio dvostruki prvak Evrope u Berlinu 2014. kada je otresao Pola Bidermana! I onda potop! Vidim da neko spominje da ga je unistila ona devojka sa kojom je,ali ja koliko znam on je pre izvesnog vremena napravio glupost veka kada je odlucio da se preorjentise samo na kraul stil umesto delfina. Time je dozvolio sebi da se evo tek iz kojeg puta uspe plasirati na OI jer je pre toga imao nekoliko blamantnih neuspelih pokusaja da ispuni normu. Postavlja se pitanje sta je sa njegovom pamecu,kao i pamecu njegovih trenera kada su doneli odluku da napusti stil u kojem je kao klinac plivao finale i bio jako blizu i medalje u najzescoj konkurenciji.Nazalost sada uskoro puni 27 godina sto su za plivanje pozne godine i slobodno mozemo reci uzalud protracen talenat i uskoro kraj ispodprosecne karijere spram onoga sto se naslucivalo.
    (VK, 27. januar 2020 13:22)

    # Link komentara

  5. Dečko je bio strašan potencijal, sampion Evrope, ali ga je ona njegova Dzesika bukvalno uništila. Nerealno je očekivati visok plasman na OI jer je već dugo daleko od vrhunske forme, a trebalo je bas na ovim igrama da eksplodira.
    (veliki strumf, 27. januar 2020 12:25)

    # Link komentara

  6. Ma bravo majstore!!!
    Ziv ti nama bio. Treca Olimpijada, malo li je drugovi!
    (Samo je vazno da je noz ostar!, 27. januar 2020 11:36)

    # Link komentara

  7. Veljo majstore!!!
     (Svašta znam, 27. januar 2020 10:11)

    # Link komentara

  8. da je trenirao kod beretica "selektora" sa madjarskim pasosem, odavno bi "imao normu" ovako, tek sad ... cestitam
    :)
     (Goran NS, 27. januar 2020 10:05)

    # Link komentara

  9. O ne jos jedan turista o trošku građana.
     (Aleksandar, 27. januar 2020 09:54)

    # Link komentara

  10. Govorilo se za njega da je Cavicev naslednik... ali nazalost, za sada to jos uvek nije opravdao.
    (Jovan, 27. januar 2020 09:44)

    # Link komentara

  11. bravo veljo
     (nesa, 27. januar 2020 09:40)

    # Link komentara