1. Svaka čast novinaru, u cijelom tekstu niti jednom rječju nije spomenuo Hrvatsku.
    (Ivan, 30. januar 2020 14:51)

    # Link komentara

  2. @lanister itekako ima, juniori uzeli srebro na SP, Lazic ,Stojanovic, Subotic tek dolaze
    (videt cete, 23. januar 2020 22:46)

    # Link komentara

  3. Bitno je uništitu VK Partizan,najbolju školu vaterpola na svijetu, i postaviti sns poslušnike u savez( kao i u rukometu).Koga je briga za budućnost srpskog sporta.
     (ntt, 23. januar 2020 14:26)

    # Link komentara

  4. Pogledao sam malo tu njihovu M zonu i moram reć da su to jako dobro istrenirali.Ne bi me čudilo da i nas izbace,uostalom i zadnji put su nas razbili.
    (maximilian, 23. januar 2020 13:52)

    # Link komentara

  5. Ništa se strašno nije desilo, mora se nekad i izgubiti. Ova će ekipa na olimpijadi opet biti prava i onda će biti period laganog pada i stagnacije, pa opet uspon i tako to ide.
    (WillyWonka, 23. januar 2020 13:03)

    # Link komentara

  6. Ne znam cemu panika. Izgubili smo jedva na penale, njihovom golmanu je bio dan i to je to. Nije svaki poraz smak sveta. Mogu drugi da “rade” koliko hoce ali ono sto vecina zemalja nema a imamo mi sa ovih prostora to je - genetski potencijal. Zato ce ovde uvek biti sampiona u odbojci, kosarci, vaterpolu itd.
    (Mare, 23. januar 2020 12:18) # Link komentara

    Panika je jer nema nijednog novog talentovanog vaterpoliste vec nekoliko godina, ova generacija je na zalasku, a nema nikoga da ih odmeni...
    (Lanister, 23. januar 2020 12:59)

    # Link komentara

  7. Ne znam cemu panika. Izgubili smo jedva na penale, njihovom golmanu je bio dan i to je to. Nije svaki poraz smak sveta. Mogu drugi da “rade” koliko hoce ali ono sto vecina zemalja nema a imamo mi sa ovih prostora to je - genetski potencijal. Zato ce ovde uvek biti sampiona u odbojci, kosarci, vaterpolu itd.
    (Mare, 23. januar 2020 12:18) # Link komentara

    Panika je jer nema nijednog novog talentovanog vaterpoliste vec nekoliko godina, ova generacija je na zalasku, a nema nikoga da ih odmeni...
    (Lanister, 23. januar 2020 12:59)

    # Link komentara

  8. Vaterpolo je PARTIZAN.
    Ali pošto vam je toliko smetao...
    (Kole, 23. januar 2020 12:37)

    # Link komentara

  9. Ne znam cemu panika. Izgubili smo jedva na penale, njihovom golmanu je bio dan i to je to. Nije svaki poraz smak sveta. Mogu drugi da “rade” koliko hoce ali ono sto vecina zemalja nema a imamo mi sa ovih prostora to je - genetski potencijal. Zato ce ovde uvek biti sampiona u odbojci, kosarci, vaterpolu itd.
    (Mare, 23. januar 2020 12:18)

    # Link komentara

  10. Nista strasno cekamo zlato ol
     (hersa, 23. januar 2020 12:04)

    # Link komentara

  11. Jaci smo od njih individualno, tako da je problem u taktici definitivno.
     (kakone, 23. januar 2020 12:02)

    # Link komentara

  12. Svi uspesi vaterpolo reprezentacije su bili u neskladu sa ulaganjima u taj sport. Dobijali smo mnogo vise nego sto je to realno. I prestanite sa pricama o Zvezdi i Partizanu. Nijedam sport ne moze da uspe ako u celoj zemlji postoji samo nekoliko aktivnih klubova. Baza je mala. Malo je pokrivenih bazena u Srbiji. I ovo mao sto ih imamo jedva opstaje. Izgubili smo od zemlje koja ima vise zatvorenih bazena nego mi vaterpolista.
    (Toplica, 23. januar 2020 11:52)

    # Link komentara

  13. Jedan je Jelenic Viktor!!
     (nepismenitoma, 23. januar 2020 11:36)

    # Link komentara

  14. Posle one izjave Prlainovica sa O.I. krece sunovrat vaterpola!Olos zna zasto!
     (King of Snake, 23. januar 2020 11:31)

    # Link komentara

  15. Оно што је дефинитивно је да морамо да пресечемо. Нисмо више ни светски ни европски шампиони, себи смо избили аргументе за статус доминантне ватерполо нације. Дакле, ако мислимо да се вратимо на врх где можемо по квалитету, то треба да прихватимо. Треба да вратимо жељу да освајамо и побеђујемо, без, не могу да кажем потцењивања противника, већ пре уљуљкавајућег осећаја супериорности. Наравно, ако ова генерација то жели. Толико су успеха остварили да је потпуно легитимно ако су се заситили и ако осећају да немају мотив да побеђују и освајају и даље да би доказали да су најбољи. Оно на шта су наши шампиони очигледно наоштрени су Олимпијске игре и желим им од срца да их освоје, а онда ће се видети шта даље, шта је то што желе и могу.
     (my way, 23. januar 2020 11:21)

    # Link komentara

  16. "Selekcija Srbije, čije je zvanično osiguranje "UNIQA", u istoriji ni sa jednom ekipom nije odigrala više peteraca kao što je to slučaj sa Španijom."

    W T F ?
     (Firestarter, 23. januar 2020 11:20)

    # Link komentara

  17. Zadnji porazi vaterpolista moraje se sagledati sa aspekta sve slabijih rezultata u koletivnim sportovima. To jos nije sasvim lose, ali ide ka tome. Odnos svih sistema vlasti u Srbiji vec decenijama prnma vaterpolu je sramotan. Nemaju tri postena bazena u BG, Vojvodini i untrasnjosti Srbije sa namjenom za VSS. A to je sport koji redovno donosi medalje. Klupski srpski vaterpolo je postao dno . Sluzimo za nabijanje gol tazlike u regionalnom takmicenju. Kao zvezdas kazem - da, jeste sramota da je VK Partizan dospeo na ove grane, jer je iz tog kluba u najvecem broju decenijama popunjavana reprezentacija. Imali su sistem stvaranja igraca. Kao Ajaks u fudbalu. To drzava mora da stimulise, a ne da gasi! Potpuno smo pukli. Jesu drugi ojacali, ali mi slabimo. To je problem. A ni drugi sportovi ne stoje bolje. Kosarka se drzi jer su tu nakon fudbala najvece pare. Ali, mladje selkecije nisu kao nekada. Rukomet od 2001. godien i odlaska Pokrajca nema ni sistem ni znanje.Odbojka pociva na par dobrih trenera i ponekom igracu koji se pojavi, ali to se sve teze odrzava. O pojedinacnim sportovima da se i neprica. Djokovic i Spanoviceva su "eksces", a ne pravilo, i Srbija je za njih malo zasluzna. Nemamo pare za trofejne sportove /sve pojede korupmirani fudbal/, drustvo nam tone u svakom smislu. Ljubav kao sportu je nedovoljna, odnosno bez drugih stvari nije dovoljna. Pogledjet Slovence u zadnjih deset godina. Preporod sporta imaju (ne samo zimski). Bice sve gore kod nas.
    (nenad, 23. januar 2020 11:12)

    # Link komentara

  18. Hoće li se menjati šta?
     (Toni Stark, 23. januar 2020 11:07)

    # Link komentara

  19. (Penetrator državne mezimice, 23. januar 2020 10:23)

    Tuzni covece, sve si u pravu.
    Sunovrat, a 4 god za redom prvaci Evrope ?! Razumem sve tvoje frustracije...i to sto "Zvezda" pises malim slovom i tvoj nik...sve razumem ali to je toliko bolna tema za tebe , pa te dodatno ne bih uznemiravao tuzni covece.

    Ps. Zasto si se prepoznao u "sektasi" tuzni covece ?
     (Isprani mozgovi kkSNS, 23. januar 2020 10:59)

    # Link komentara

  20. ovim momcima i Dejanu Saviću niko ne sme ni na senku da stane, a kamo li da ih kritikuje. Ako je neko za kritiku to je država, koja će da gradi fudbalske stadione a dece će nam se posmrzavati po hladnim bazenima. Vaterpolo kao sport je pred kolapsom i to kao da niko ne vidi ili ga ne interesuje. Ako se nešto već danas ne počne da menja, medalje i pehari će biti samo prošlost vrlo brzo.
    (Goran, 23. januar 2020 10:56)

    # Link komentara

  21. Tamo gde se umeša politika da gura veštačke tvorevine tamo trava više ne raste.
    (Petar, 23. januar 2020 10:48)

    # Link komentara

  22. Nesto me cudi da 3 kolosalna neuspeha repke dolaze nakon gasenja vk partizan.
    (fntn, 23. januar 2020 09:41)

    A pre smo imali samo uspehe??? Nikad nismo imali bolje uspehe nego sa Savicem.
     (trance, 23. januar 2020 10:41)

    # Link komentara

  23. Eh, odakle krenuti...
    Da je Savez dobar, nije, već dugo, ali generacija i po, ili cele dve su toliko odskakale kvalitetom da je sve ostalo bilo nevažno.
    Da su drugi loši, nisu, neki ozbiljno ulažu, neki imaju solidnu bazu, nekima (Mađarska, Italija, Hrvatska, Crna Gora) je taj sport oduvek važan.
    I za kraj, ili osnovno, sadašnji predsednik Saveza nije zainteresovan ni za šta kao za uništavanje VK Partizan. Nisam navijač tog kluba, nisam obožavalac Šoštara i puno je gluposti na Banjici napravljeno, ali bez Partizana nema nikakve nade da se novi vrhunski vaterpolisti stvore.
    Nadam se da nije kasno.
    Sportski pozdrav!
    (Bivši reprezentativac, 23. januar 2020 10:38)

    # Link komentara

  24. Ja ne znam sport u kojem je neko zaredjao zlatnih medalja koliko ova generacija u vaterpolu. A doveka niko nije bio sampion pa necemo tj. nismo ni mi. A sto se tice drzavnih ulaganja u profesionalni sport, to je na nivou evropske unije zabranjeno i kako se budemo priblizavali eu i ova mala ulaganja ce nestati.
     (Zambezi, 23. januar 2020 10:29)

    # Link komentara

  25. Sektasi opet iste komentare salju
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Isprani mozgovi kkSNS, 23. januar 2020 09:43
    Brate napaćeni, ne vidim ovde nikakve sektaše, nista zvezdasi ne komentarisu, samo posten svet kaze kako je vaterpolo doziveo sunovrat kada je Partizan poceo da se unistava a zvezda uzdize. Polako, javice se sektaši da opovrgnu moj komentar, buhahahahahaha
    (Penetrator državne mezimice, 23. januar 2020 10:23)

    # Link komentara

  26. Opušteno......bez stresa za Srbe ove godine!I na EP u fudbalu......i na OI u Japanu sve fino i neutralno.Kao Švajcarska.......skoro.Samo da vam kažem....sportisti Srbije brinu o zdravlju Vođe.....da se ne potresa u tim silnim finalima.
    (deniro, 23. januar 2020 10:17)

    # Link komentara

  27. Kada se setim kako su naprednjaci napravili vestacku tvorevinu od tz zvezde,
    sad sakupljajte plodove jer vam institucija nece smetati.
    (Duka, 23. januar 2020 10:15)

    # Link komentara

  28. shvatite da je esenesija usla u vaterpolo i da je krah bio samo pitanje vremena.
    unistili su Partizan, vjestacki pokusali sa nekim drugim klubom.
    (boki, 23. januar 2020 09:30)

    Ma da kako da ne. Ne razumete sustinu problema pa se hvatate svi za takve stvari u zavisnosti kako ste navijacki obojeni. Nema ovo veze sa tim koji je klub u pitanju, i taj Partizan je bio forsiran tih godina dominacije od strane vlasti. Pa svi znaju da su igraci ucenjivani da igraju za Partizan ako zele u reprezentaciju. I sad kao Partizan je stvarao te igrace, malo sutra. Problem je sto savez vode nestrucni ljudi, kao i sve ostalo sto vode. Svi regionalni centri su mrtvi, nema omladinskih pogona. Kakav Partizan, kakva Zvezda, mislite da ste Bogom dani.
     (SvetolikPopadićBaćko, 23. januar 2020 10:15)

    # Link komentara

  29. sve sami analiticari, kako se neko majstori nije setio toga da su momci 3 dana samo trening odradili, dakle taman upalili masinu i presekli ih sa 3 dana slobodno,spominje se Partizan koji je nesumnjivo bio stub naseg vaterpola, ali da li je samo Partizan problem? Nasi igraci u Hrvatskom, Madjarskom, Crnogorskom i zabarskom sampionatu,decinijama su sanjali nas kvalitet, a gde su sad oni a gde mi? Ulaze se u fudbal koji je na nivou Ugande,tamo i gde ima bazena uglavnom je za rekreativce, niko se nije setio i sagradio par bazena namenjen samo njima, a 250m ide u stadion Bogu iza nogu? nama talenta ne manjka,samo prsla infrastruktura,ono u cemu smo najbolji na svetu polako srozavamo, momci nista nisu krivi i ubedjen sam da donose zlato sa oi, jer mnogo su oni iznad svih da ih ovaj poraz poremeti, sta ce biti sa nadolazecim generacijama? Sami sebi smo najgori neprijatelj.
     (Tajni detektiv Djido Mova, 23. januar 2020 10:01)

    # Link komentara

  30. Sve se zna. Dublju analizu treba napraviti tek posle IO.
    Jumku je analiza napravljena odavno, tu pomoci nema.
    Srbija!
    (Makaveli, 23. januar 2020 10:00)

    # Link komentara

  31. I nas Hrvate ce izbacit spanjolci... u svakom sportu imaju sredene suce..
    (mate, 23. januar 2020 09:59)

    # Link komentara

  32. Nikad ni nije bila samo srbija.
    Oduvijek su tu ostale 4 reprezentacije svijeta koje igraju ovaj sport.
    Špa,Ita,Hrv i Mađ.
    (Crvena Hrvatska, 23. januar 2020 09:55)

    # Link komentara

  33. @Jumko - kada kazes "nas" u pravu si. Spanci su prosli put dobili i Hrvate.
    (Proka, 23. januar 2020 09:52)

    # Link komentara

  34. Sektasi opet iste komentare salju
     (Isprani mozgovi kkSNS, 23. januar 2020 09:43)

    # Link komentara

  35. Nesto me cudi da 3 kolosalna neuspeha repke dolaze nakon gasenja vk partizan.
    (fntn, 23. januar 2020 09:41)

    # Link komentara

  36. Malo su se momci prezasitili, nista strasno. Zapravo, jos veci motiv za OI. Da smo opet osvojili, moguce je da bi pomislili da i dalje onako usput, po inerciji, osvajaju takmicenja, uz prosecnu igru. Drugi timovi su mladji, zeljniji. Bolji sigurno nisu. Ali, nasi moraju da se pomuce jer se mecevi ne dobijaju sami od sebe. Napred delfini!
     (milos, 23. januar 2020 09:32)

    # Link komentara

  37. shvatite da je esenesija usla u vaterpolo i da je krah bio samo pitanje vremena.
    unistili su Partizan, vjestacki pokusali sa nekim drugim klubom.
    (boki, 23. januar 2020 09:30)

    # Link komentara

  38. У наредним годинама видећете велики напредак САД, Холандије, Немачке, Јапана, Аустралије у овом “небитном спорту који се игра само на Балкану.” Када си најбољи у нечему на свету, тога се не одричеш лако. Лош системски рад у Савезу довео је до овога.
    (дабар, 23. januar 2020 09:27)

    # Link komentara

  39. ne bih se složio da su Španci bili naše mušterije. da smo bili bolji zadnjih petnaestak godina, to se slažem. Ali tamo u drugoj polovini devedesih smo imali kompleks od njih i redovno gubili. Setite se samo Estrijartea, pokojnog Roljana itd.
     (dukara, 23. januar 2020 09:22)

    # Link komentara

  40. Gde udju naprednjaci tu trava ne raste.
    (kvukvu, 23. januar 2020 09:21)

    # Link komentara

  41. Vaterpolo naciji želim onoliko dobrog koliko oni žele vaterpolo klubu Partizan.
    Upamtite ovo 1/4 finale za 5 godina cemo pricati o ovome kao “uspehu”.
    (Vucina, 23. januar 2020 09:20)

    # Link komentara

  42. A kad je to vaterpolo bio samo Srbija? I zasto danas to pitanje, kada nas vec redovno dobija dosta reprezentacija? Spanci nas vec redovno vracaju na fabricka podesavanja!
     (Jumko, 23. januar 2020 09:20)

    # Link komentara

  43. Ако гледамо ширу слику, у интересу је ватерпола да има више јаких ватерполо нација. Битно је да ми останемо једна од њих. Нажалост, бојим се да на нивоу екипних спортова све више тонемо. А не улажемо ни у појединачне, бар не систематски. Да се разумемо, остаће Србија у врху светског ватерпола још неко време. Али стрепим да будућност баш и није црвено-плаво-бела.
     (Јабучило, 23. januar 2020 09:16)

    # Link komentara

  44. Nije nikada ni bio samo Srbija,ali u buducnosti Srbije u vaterpolu biti nece.
     (nik sloter, 23. januar 2020 09:14)

    # Link komentara

  45. Šta si ti ovde hteo da kažeš, crni Miloše? Očekivao sam analizu, gde su problemi, šta da se menja, kad čovek konstatovao ono što smo znali i videli...
    (poenta?, 23. januar 2020 09:13)

    # Link komentara

  46. Deco, omladino,knjigu u ruke.. zanat u ruke... nece mi vaterpolo itd sportovi izgraditi ekonomiju, zgrade... momcima ko uvek sve najbolje u narednim takmičenjima..
    (Marko, 23. januar 2020 09:09)

    # Link komentara

  47. Vaterpolistima se nema sta zameriti. Momci samo hrabro, verujemo u vas.
     (xda, 23. januar 2020 09:05)

    # Link komentara