1. Jordan je podigao kosarku na jedan visi nivo. U svakom smislu. Zato se nijedan igrac ne moze porediti sa njim, pa ni LeBron. Opet, osporavati LeBrona je besmisleno, takva velicina bi dominirala u svakoj eri. Jednostavno, covek je jednu slabasnu fransizu doveo 5 puta u NBA finale i do jedne titule. Posebno se isticu sezone Cavs-a iz 2007. i 2018. godine. Prozivati ga za finale sa Dalasom je isto smesno. Taj Dalas je bio savrseno ukomponovan tim, predvodjen legendarnim Dirkom. Majami je te godine tek sastavio sampionsku ekipu. A kosarka je timska igra i uvek ce pobediti tim,ma koliko LeBron i Wade bili dobri.
    (GoCavs, 19. januar 2020 21:33)

    # Link komentara

  2. @bskpanj 75% ljudi svuda u svetu ima Jordana kao goata,lebron uopste nije u rangu sa Jordanom po tom pitanju niti ce ikada biti. Takodje Jordan je toliko popularan i dalje da je njegov brend za 2019tu prodat u vise primeraka nego svi ostali igraci zajedno. "Kosarka napreduje" a ti pricas o liku koji je odrastap uz Jordana i draftovan 2003,modernu kosarku je Steph Curry promenio,a kosarkasi draftovani 90tih su tog Lebrona osramotili 2011 sa Wejdom i Boshom,5 igraca iz te postave je Wizards Jordan demolirao dalekooo van prajma. Kao sto rece ovaj,lbj nije prvi ni u jednoj statistickoj kategoriji,imace najvise izgubljenih lopti u istoriji,ocajan izvodjac slobodnih bacanja a "suter". 317 promasaja u jednom playoffu 2015,2 u istoriji,118 promasaja u finalu najvise od 1967 iste godine i 24 promasaju u game 2,najvise u istoriji,tako izgleda sut tog HGH korisnika kad ih uzme mnogo :D MJ i Lebron su sreli mnogo istih protivnika,svi do jednog su rekli Jordan bolji a Hakeem koji ga je trenirao " MJ is by far more superior player" toliko o History chanelu :D
    (vince carter, 19. januar 2020 20:25)

    # Link komentara

  3. @bskpanj da Jordan nije GOAT ne bi ga ni pominjao,neko nekog drugog ko je statisticki ispred. Medjutim Jordan je prvi na svakoj GOAT listi i prvi medju nba igracima i goat medju najvecom populacijom ljudi. Usain Bolt je to uspeo,kao sto Serena Wiliams kaze stao je u rang sa Muhamed Alijem i Majklom Dzordanom. Michael Jordan je brza,mnogo vestija i atletski mnogo jaca verzija Kawhii Leonarda tako da bi on unistio tu "modernu" kosarku kao sto je i Lebronove protivnike iz finala 2011 koji su ga drali,sa 40 godina! Pa Luka Doncic ce biti uporedjivan sa Jordanom,lebron ce sa ne aktivnoscu otici u senku..18-29 osobe starosne dobi u Americi,MJ oduvao lebrona,sta vise reci :D
    (vince carter, 19. januar 2020 19:58)

    # Link komentara

  4. Dzejms i statistika .Njega i je pokopao prvo Novicki kad je oducio Majami od kosarke ,pa onda Parker ,Dankan i Djinobili ova dvojica po 35 godina i Parker sa 32 .Na kraju Durent koji je sipao preko njega ko blesav u ona dva finala .Tri od 9 u finalima , i da Lebron zvani nema ga u poslednkoj cetvrtini ?dvakog finala statistika mu je ocajna .Da ne pricamo bacanja ispod 70 odsgo u tim utakmicama .
    (Jao, 19. januar 2020 19:51)

    # Link komentara

  5. Lebron nema niti najvise finala, ni titula, ni poena, ni asistencija, ni skokova, ni ukradenih lopti, ni blokada a boga mi nije ni "graciozan i elegantan" u igri
    (quixver, 19. januar 2020 19:12)

    # Link komentara

  6. @vince carter

    Jordan nikako ne moze biti GOAT, jer nije najbolji u nijednom statistickom parametru. Niti ima najvise finala, niti titula, ni poena, asistncija, skokova, ukradenih lopti, blokada, u nicemu. Nije valjda najbolji zato sto je bio "graciozan i elegantan" u igri!!! Smesno! Vi koji ste zakovani za prosli vek, imate History kanal, pa nostalgicno uzivajte u uspomenama. Traba da se suocite sa istinom da se kosarka usavrsava, ide se napred. Eto Lebron je nadmasio vaseg Jordana, tesko vam je,ali prihvatite to. Mozda ce Doncic nadmasiti Lebrona,cak i zelim da tako bude, a ja necu ostati zarobljen u vremenu, kao sto ste ti i @petarczv,nego priznacu to.
    Pozdrav!
    (bskfan, 19. januar 2020 18:41)

    # Link komentara

  7. @bskpanj Lebron nije niti ce ikada nadmasiti Jordana,njegov saigrac licno je rekao da juri statistiku i tu se prica zavrsava. U americi cak i u anketi izmedju 18-29 godina,Jordan ga je oduvao,sto je najbitnije medju igracima aktivnim i onima koji su igralu protiv i jednog i drugog Jordan ga sije vise nego ubedljivo,nije ni cudo sto si dobio 250 minusa pre neki dan,a i ukrao si user name a Doncicem se samo slihtas da ne bi dobio i 500 minuseva. Luka Doncic "Cant compared nobody to Jordan". Mcgee najbolja sezona u Wizardsima a u Wariorsima ga isto komentarisali kao ti sada pojmasu a Howard pokazuje na terenu i kad je Lebron na klupi i na tribinama,pre svega oni kidaju u odbrani i on tu nikoga be cini boljim. Kuzma 36 poena,rondo 21,12,8 i dwight 12,14 bez njega. Placi :D
    (vince carter, 19. januar 2020 18:40)

    # Link komentara

  8. @petarczv

    Protiv Klivlenda je Lebron izasao na pet min. pre kraja, kada je pobeda bila obezbedjena. Da je jurio statistiku, ostao bi do kraja i dao 40! Gledam svaku utakmicu Lejkersa, Lebron je bukvalno mozak tima, asistencije kao Medzik, Stokton, sut uglavnim iznad 50%, ne gura se ispod kosa da kupi skokove, kao sto je radio Vestbruk u Oklahomi. Ne vidim gde je tu nabijanje statistike. On da hoce imao bi tripl dabl na svakoj utakmici, ali ga to ne zanima. I pored toga ima brutalne brojke, vec je nadmasio Jordana, a moze se samo zamisliti kakav ce odnos biti na kraju karijere.
    P.S.Mekgi i Hauard da mu podignu spomenik, spasio im je karijere, procvetali su uz njega,umesto u penziju, oni ce bogami potpisati nove unosne ugovore!
    (bskfan, 19. januar 2020 17:50)

    # Link komentara

  9. @bskpanj Jae Crowder "Lebron igra za svoju statistiku" Janis je prvi u mvp trci na tvoju zalost i na tvoju zalost Janis je izlazio iz igre u blow out pobedama za razliku od Lebrona. Janis razbio lebrona i davisa u medjusobnom duelu,davis lider u 4 kategorije. I od kad si dobio 250 minusa stao si malo sa kopiranjem komentara u pokusaju da ljudima priblizis HGH korisnika GOATU Majklu :D
    (vince carter, 19. januar 2020 17:49)

    # Link komentara

  10. @bskfan

    Inace janis je prvi na listi za najboljeg igraca u ligi... Tako da džabe izmisljas da je prvi...
     (petarczv, 19. januar 2020 17:14)

    # Link komentara

  11. Jednostavno zato sto je Lebron bolji igrac! Raznovrsniji je od Janisa, cini saigrace mnogo boljim nego sto stvarno jesu, ne juri statistiku kao Janis, bolje razigrava ekipu ... Janis i Doncic su mu za petama, ali Lebron za sada ima prednost, i to veliku. Hardena je sinoc oducio od kosarke tako da on odpada. Ljudi, uzivajte u igri najboljeg igraca koji je ikad igrao ovu igru! Bar dok Doncic ne zavrsi karijeru, tada ce se svoditi racuni!
    (bskfan, 19. januar 2020 17:05)

    Ne juri statistiku? Da li znaš da je lebron james igrač sa najvise upucenih šuteva u poslednjoj četvrtini u celoj nba ispred jamesa hardena!!! Ako uzmemo da jmsu lejkersi ove sezone uglavnom u cetvrtu cetvrtinu ulazili sa dvocifrenom razlikom onda je jasno da čovek samo juri statistiku! Zadnji primer utakmica protiv Klivlenda posle 3/4 james je imao 17p i a lejkersi +22 u cetvrtoj cetvrtini čovek uzima 11 suteva i postiže jos 14p protiv druge postave klivlenda... Tako da batali me sa tom pricom kako ne juri statistiku a najviše je juri od svih u ligi!!! Lenard protiv tih istih cavaliersa za 3/4 dao sutra dan 43p i u cetvrtoj nije ni ulazio... A odkle tebi to da janis juri statistiku?!
     (petarczv, 19. januar 2020 17:13)

    # Link komentara

  12. @petarczv

    Jednostavno zato sto je Lebron bolji igrac! Raznovrsniji je od Janisa, cini saigrace mnogo boljim nego sto stvarno jesu, ne juri statistiku kao Janis, bolje razigrava ekipu ... Janis i Doncic su mu za petama, ali Lebron za sada ima prednost, i to veliku. Hardena je sinoc oducio od kosarke tako da on odpada. Ljudi, uzivajte u igri najboljeg igraca koji je ikad igrao ovu igru! Bar dok Doncic ne zavrsi karijeru, tada ce se svoditi racuni!
    (bskfan, 19. januar 2020 17:05)

    # Link komentara

  13. Harden nevera... Westbrook patos !
    (JPR24, 19. januar 2020 14:13)

    # Link komentara

  14. Dzejms, Ronaldo, Mesi, Ibrahimovic, Federer, Djokovic, Nadal. Svi oni osim sto su nevjerovatni sportisti, sve ih krasi nevjerovatna fizicka pripremljenost. Jednostavno posebne sorte.
     (sony, 19. januar 2020 13:23)

    # Link komentara

  15. Šteta što Janis ima tako dobru sezonu, inače bi Lebron lagano bip MVP
    (Simons, 19. januar 2020 09:46)
    mislim da Lbj ima vece sanse za mvp
    (Filip, 19. januar 2020 10:27)

    A po čemu ima vece sanse?! Zato što ti tako kažeš? Atentokupo ima bolju statistiku i njegova ekipa ima bolji skor u direktnom duelu janis ima pobedu pa me bas zanima kako i zašto ima vece sanse da bude mvp?
     (petarczv, 19. januar 2020 13:22)

    # Link komentara

  16. Igrao je smailagic za santa kruz voriorse 20 poena 7 skokova
    (Miki maus, 19. januar 2020 13:21)

    # Link komentara

  17. Marcus smart oborio rekord u trojkama. 11 pogodjenih. Sutnuo cak 22 puta. Ne bi bilo toliko interesantno da covek i nije izraziti suter i npr.na proslpm mecu je sutnuo samo jednom za tri :) Prosto neverovatna cinjenica.
    (Nba fan, 19. januar 2020 12:24)

    # Link komentara

  18. Prema sajtu NBA.com Smajlagic nije bio ni na klupi.
    (Srdjan, 19. januar 2020 10:54)

    # Link komentara

  19. Mozda ce zvucati smesno iz ovog ugla i perspektive, ali ne bi me zacudilo da Toronto ponovo bude prvak u Nba ili u najmanju ruku bude prvak istoka. Jeste da nema Lenarda, ali su i dalje poprilicno dobra ekipa sa dobrim rosterom i ubedljivo najboljim tandemom plejmejkera u ligi.Plus imaju jednog od najboljih trenera u ligi, jos kad se vrati Mark Gasol bice to ubitacno nezgodan protivnik i za najjace i najbolje ekipe zapada.
     (Losmi84, 19. januar 2020 10:45)

    # Link komentara

  20. Moli se Jeremija da slobodno pise pohvale sa svog originalnog korisnickog imena,ne moras da budes i Crnogorac,basketball referencee,sto je potpuno ocigledno. Proci ce ti zivot ili proci ce vam zivot u idolizovanju nekog nebitnog lika. Kazu da kad covek umire,prolaze mu slike celog zivota pred ocima. A vama ce proci komentari sa B92 i ostalih stranica,jedino dobro je to sto,dok se svi oni skroluju dobijete na vremenu :)) Stvarno je zalosno sta je internet uradio ljudima.
    (Mika guster iz Ritopeka, 19. januar 2020 10:27)

    # Link komentara

  21. Šteta što Janis ima tako dobru sezonu, inače bi Lebron lagano bip MVP
    (Simons, 19. januar 2020 09:46)
    mislim da Lbj ima vece sanse za mvp
     (Filip, 19. januar 2020 10:27)

    # Link komentara

  22. Šteta što Janis ima tako dobru sezonu, inače bi Lebron lagano bip MVP
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Simons, 19. januar 2020 09:46)

    Онда је вероватно штета и што Леброн има добру сезону?
    (Memfis, 19. januar 2020 10:21)

    # Link komentara

  23. Kawhii Lenard 43 poena za 28 minuta protiv Klivlenda,naslov "Klipersi lako sa Klivlendom" Lejkersi dobili Klivlend,naslov "Lebron dominirao" ovako mediji uticu i hajpuju,tako jr vec hajpovani Lebron uzeo rookie of the year ispred Carmela koji je 15-67 tim uveo u playoff na zapadu,a statistika je bila sasvim blizu. Sinoc je Westbruk odigrao najbolju utakmicu,blizu TDa uz 34 poena i 65% suta,Harden se ne sastavlja u zadnje vreme,medjutim njihove kombinovane 16 asistencije izgleda ne cine "saigrace boljim". Ovo su bili komentari do skoro "U ovim Wariorsima i ovaj Javale Mcgee izgleda kao odlican igrac,savrseno im je legao i odlicno stiti reket" Medjutim sada je Lebron od njega napravio igraca,kao sto pise @Bskpanj,a kaze to i za Howarda iako svi vide da je sam zasluzan za svoju igru,sto se videlo protiv oklahome kada su ih dobili 125:110 bez Lebrona i Obrve kao i kad je na terenu dok Lebron sedi na klupi. Zamislite da je Ingram ostao umesto Kuzme i da igra isto kao sad,nista on be bi bio zasluzan za napredak,vec ga je Lebron nacinio boljim :)) Uostalom ta fraza da igraca cinis boljim tako sto mu namestis neki lak poen je totalno pogresna,igraca cinis boljim kada mu unapredis sve segmente igre i guras ga do granica limita. Inace Stokton ima 5 hiljada asistencija vise od Medzika,svi Medzika nazivaju najboljim paserom,Wilt ima 12 hiljada skokova vise od Rodmana i Denis ne bi imao sanse protiv Wilta,ali The Worm je najbolji skakac,opet za onog pojmasa Bskpanja!
    (vince carter, 19. januar 2020 10:17)

    # Link komentara

  24. Svaki igrac ima prajm otprilike izmedju 25-30, kod Lebrona prajm traje 17 sezona uz neke sitne oscilacije. Strasan igrac, kakva fizicka sprema. Jednostavno se igra sa kosarkom, i moze jos 10 godina lagano da igra.
     (Banjaluka, 19. januar 2020 10:08)

    # Link komentara

  25. LBJ the best!!!
     (crnogorac, 19. januar 2020 09:58)

    # Link komentara

  26. Lebron tata. 30:0 u mecevima gdje su vodili na kraju 3/4. To je najbolji pokazatelj kakvog je kova ekipa. Brodi pokazuje kakav je igrac kada se oporavi. Ljudi su zaboravili da od dvije poslednje pauze je bio povrijedjen i da se nije spremao za sezonu. Sada kada je dostigao svoju fizicku spremu Brada spram njega djeluje kao poprilicno slabiji igrac. Kao nekad u OKC kad se to jednostavno vidjelo.
     (Srba, 19. januar 2020 09:50)

    # Link komentara

  27. Šteta što Janis ima tako dobru sezonu, inače bi Lebron lagano bip MVP
     (Simons, 19. januar 2020 09:46)

    # Link komentara