1. Da su nasi dobili Bugare 3:2, svejedno ne bi isli oni, vec Francuzi, bez obzora sto su izgubili. Citajte vesti, a ne samo naslov. Francuzima su protiv Holandije trebala 2 seta, da oni idu, tako da to sto su izgubili ne znaci nista. Sto se tice Kovaca i njegovog sina, koji je stavljen na siri spisak. Rezende je svog sina doveo u reprezentaciju. Tili svog sina. Sada ce reci mnogi da to ne moze da se poredi. Zasto? Zato sto je jedan Brazilac, a drugi Francuz? Zato sto smo Srbi i sve nam smeta? Do sada vidim samo napredak u reprezentaciji, nikako nazadovanje, niti da je gore nego sto je bilo. Nije Kovac kriv sto Nemci imaju vecu zelju da odu na OI. Pa su lepo preskocili prve kvalifikacije i platili da se druge odrze u njihovoj zemlji. Steta, OI nisu vise ono sto su nekad bile.
    (Hmmm, 10. januar 2020 10:16)

    # Link komentara

  2. Kovac out! Zabrljao si sve sa spiskom! Stavis sina koji ne moze da igra ni nasu pacenicku ligu... Stvarno sam mislio da si tracak nade,a kako si dobio 5min sve si zabrljao pozivom Mitica,Stankovica,sina i njegovih drugara na siri spisak,a prvu dvojicu besramno u 12...
    (Coach, 10. januar 2020 00:11)

    # Link komentara

  3. Koliko su srecni ovi Francuzi. Ako neko nije zasluzio od svih ovih dobrih timova na evropskim kvalifikacijama da ne odu na OI, to su oni, a vjerovatno ce da odu. Prvo sto kalkulisu u grupi, drugo sto interni odnosi nisu bili dobri (otjerali Bojea, vjerovtno Ngapeth i ekipa). Zatim, Kada pogledamo zadnja takmicenja EP i slicno Slovenci su vise zasluzili, a pratim i klupsku odbojku, sramota je koliko je Ngapeth unazadio igru jednog Zenita iz Kazana od kada je dosao. Od cetverostrukih prvaka Evrope, postali su tim koji nije najbolji ni u Rusiji.
    (Wilfredo Leon, 9. januar 2020 23:06)

    # Link komentara

  4. Podhitno Kovacu dati otkaz! Juce Holandija dobila Francusku, a da su nasi dobili Bugare, a mogli su u 5-tom setu, sad bi igrali sa Nemcima.
    (Samo jako, 09. januar 2020 20:31)

    Kako te bre nije sramota? Kome ti tražiš otkaz da se da? Ljudima koji su uvek tu za svoju zemlju, koji igraju povređeni, i kojima je opet malo falilo za uspeh. Ljudima kojima nipodaštavate titulu evropskog prvaka. Govorite slučajno. Pa da je tako, to bi bio jedini uspeh u istoriji, a ne kontinuitet izvrsnih rezultata u poslednjih 25 godina. Slučajno blesne Bugarska, Slovenija, a ne Srbija. A tek su mi favoriti oni koji kažu sve je Olimpijada dok ostala takmičenja ne vrede. Tu mantru ste pokupili od Hrvata u vaterpolu. Sram vas bilo suza povređenih Kovačevića i Atanasijevića. Proveli su Božić bez svojih najdražih da bi ih balavurdija prozivala.
     (Vojvoda Momčilo, 9. januar 2020 22:15)

    # Link komentara

  5. @Mikii

    Dobro nije al sto su ti nama srecan samo da je Srbija ispala.Ne zna se za koga ti navijas al iz kompleksa znamo protiv koga uvek navijas.A sto se tice odbojke,evo na primer u rukometu prvak Evrope ide direkrno na OI a kvalifikacije mnoooogo lakse.
    (parminjo, 9. januar 2020 21:40)

    # Link komentara

  6. @samo jako
    Trebalo je da dobiju 3:0, a ne 3:2 da bismo mi prošli dalje. Bez agresije, dobri su to momci sa sve Kovačem na čelu.
     (nema dalje, 9. januar 2020 21:02)

    # Link komentara

  7. Podhitno Kovacu dati otkaz! Juce Holandija dobila Francusku, a da su nasi dobili Bugare, a mogli su u 5-tom setu, sad bi igrali sa Nemcima.
    (Samo jako, 9. januar 2020 20:31)

    # Link komentara

  8. Podsećamo, Srbija je ispala u grupnoj fazi pošto je doživela poraze od Francuske i Bugarske.

    Ne treba da nas podsecate, to smo znali jos od zlata sa evropskog prvenstva. Dosta ljudi sa ovog foruma jos uvek ne zeli da prihvati da to zlato nije realan pokazatelj kvaliteta. Naravno, u ovoj drzavi se sve shvati na tezi nacin.
     (Mikii, 9. januar 2020 20:25)

    # Link komentara

  9. Bravo braćo Francuzi!Kad ne možemo mi na Olimpijadu možete barem vi,ako ne Francuzi,voleo bih da Bugari ili Nemci odu u Tokio,zaslužili su!
     (dnevna doza prosecnog Srbende, 9. januar 2020 20:23)

    # Link komentara

  10. Gledala sam prva dva seta i mislila da su Slovenci u finalu, kad ono međutim....
     (lili, 9. januar 2020 20:22)

    # Link komentara