Kubica u Alfa Romeu

Iskusni poljski vozač Formule 1 Robert Kubica potpisao je ugovor sa ekipom Alfa Romea.

SN Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Para vrti gde burgija neće. On će biti pomoćni, zamenski vozač, pare će biti glavne. Alfa inače nema puno šanse, sad će, barem, novac biti manji problem. O Poljacima, nažalost, ništa dobro (generalizacija nije baš u redu ali...).
     (white wolf, 2. januar 2020 11:46)

    # Link komentara

  2. Glupost. Kubica može uspešno da učestvuje u turing serijama sa konkuretnosti u formuli je nažalost završio zbog hindikepa izazvanog nesrećom. Poljaci i njihova nacionalna sujeta je velika.
    (Nenad, 1. januar 2020 18:29)

    # Link komentara

  3. Jedini razlog je velika lova koju patriotski poljski tajkuni kao sponzori plaćaju da bi očigledno hendikepiran povredom, Kubica bio pred očima automobilskog sveta na tv ekranima. Poljska sujeta je ogromna, a, nažalost, Kubica je izgubljen za ovaj sport!
    Ne razumem potez ovih iz Alfe!
     (Todor, 1. januar 2020 18:03)

    # Link komentara

  4. Iskreno veliki promašaj Alfe. Umesto da uzmu nekog mladig talenta da se kroz iskustvo F1 trka razvija oni uzmu Kubicu koji je očajan bio ove sezone. Znam ja da je Vilijams bio loš ali je Kubica bio po sekundu, a nekada i više sporiji od Rasela, koji mu je bio tumski kolega a koji je prosečan vozač za F1. Doduše jeste Kubica imao jedan bod a Rasel nula, ali osim toga Rasel bio puno bilji u međusobnim duelima sa mnogo više pobeda između njih dvojce.
    (wve, 1. januar 2020 16:56)

    # Link komentara