1. Idemo Steelersi,Mike Tomlin treba da bude trener godine kakvi potezi coveka,pa od trejdova do zamena qb,ako se steelersi plasiraju u play off bice cudo,ostati bez bella,browna najjboljeg wr u ligi,pa u drugom kolu bez big bena,neverovatno,Idemo celicni do 9superbola,ako ne ove onda za 100god NFL sugurno,odbrana je namestena!..
    (mickey ward??, 2. decembar 2019 13:29)

    # Link komentara

  2. Patriote se raspadaju. Hjuston ih je pregazio, bas kao i Baltimor. Ne mogu da igraju protiv brzih kvoterbekova koji puno trče. Onog ko nije gledao meč rezultat može da zavara ali treba znati da he do 3 min pre kraja rezultat bio 28-9. Ovo je klasičan, najklasicniji primer poraza trenera. Belicik kao da je omatoreo, počeo je da se gubi tokom utakmice. Ključan detalj: 3/4, Hjuston vodi 14-3, 3 down. Hvatač Patriota hvata loptu na liniji za novi prvi down ali sudije izvlace loptu za 4. down. Belčik propusta da ubaci zastavicu. Idu na 4. down i umesto da se Brejdi lagano usunja, idu na lošu akciju i baca nekompletan pas. Ali, bio je čist pass interference koji sudije opet nisu dosudile a Belicik OPET ne ubacuje zastavicu. 2 velike greske sudija i 2 velika propusta trenera u svega par sekundi. Iz napada koji je usledio Hjuston postiže odlučujući touchdown i to pasom dugim preko 30 jardi. Prvi put su sudije dosudile nekompletan pas, a onda su gotovo istu akciju odigrali Teksansi. To je nedopustivo za odbranu NFL tima da im dva bacanja za redom prodaju istu akciju. Sve sto je Belicik zamislio u odbrani i napadu - sve je propalo, ništa odigrali nisu. Rezultat trenera bukvalno 0 poena, 28 primljenih! Ono sto su postigli na kraju bilo je iz no huddle akcija (akcije zove sam kvoterbek i igra po osecaju i onome sto vidi, a ne ono sto mu trener kaže jer nema vremena da se napadači okupe i dogovore akciju). Ovakve Patriote, sa ocajnim kicker-om (kojeg menjaju svake 2 nedelje, ali koji daleko od toga da je najveći problem), sa lošim hvatackim opcijama, sa lošom zaštitom Brejdija (koji isto nije u formi), sa odbranom koja se pred brz kvoterbekovima i trkačima raspada - takve Patriote šanse nemaju da stignu ni do finala konferencije, čak iako budu imali prednost domaćeg terena i bude se igralo po bostonskom nevremenu. Promenili su mnogo hvatača i tight endova i nema dobre konekcije u napadu. Nema više Gronkowskog, nema Chrisa Hogana, nema Amendole i Brendona Cooks-a odavno. Nema snažnih visokih hvatača, nema nijednog kvalitetnog tight end-a, ma ni 30% kvaliteta Gronka. Jedine opcije u napadu Edelman koji vuče ceo tim i White, koji je primarno trkač. Dorsett tu i tamo, Sanu ispod očekivanja - ovo ostalo bogu plakati. I Brejdi ostareo. Uzdati se samo u odbranu - pa ne može se sve dobiti odbranom, naročito protiv strasnih napada, a ima ih bar 4-5 zastrašujućih: Baltimore, San Francisko, Kansas City, Buffalo pa evo i Houston. Naredna 2 meča protiv Chiefs-a i Bills-a pokazaće realne domete Patriotsa.
    (veliki strumf, 2. decembar 2019 12:46)

    # Link komentara

  3. A sad repriza finala AFC od prošle godine, KC u naletu NE u padu. Baltimor ima sulud raspored, sad Bilsi, pa divizijski rivali koji još jure plej-off. Pri tome su igrali prptiv 3 od najjačih 6 ekipa iz NFC.
     (Milan, 2. decembar 2019 10:05)

    # Link komentara

  4. Strašan meč, pogotovo prvo poluvreme. Rejvensi nisu dozvolili najnersima da ih slome prvim, brzim TD-om. Iako sam simpatizer najnersa, smatram da su Rejvensi zasluženo dobili, a ono što radi Lamar je neverovatno. Sećam se Vick-a pre čuvenog incidenta sa borbom pasa, ali ovo što Lamar radi je još jače od Vick-a. Doduše, ne može se osporiti da su QB-ovi danas daleko zaštićeniji nego što su bili tokom prethodne decenije.

    NE je ponovo izgubio, Kanzas je (očekivano) pregazio Ouklend, ali uz derbi Baltimora i San Franciska, meni su lajt motiv kola porazi Filadelfije i Karoline - odnosno pobede Majamija i Vašingtona.

    Nadam se večeras trijumfu Minesote.

    Sledeće kolo nova poslastica - SF:NO!
    (eye of the beholder, 2. decembar 2019 09:11)

    U potpunosti se slazem sa tvojim komentarom. Odlican mec po onakvom pljusku, ko god da je pobedio ne bi bilo nezasluzeno. Moram dodati da je rb 49rs-a imao fenomenalnu utakmicu.
    A sledece nedelje San Francisco-New Orleans ima da prsti na sve strane.
    Pozdrav
    (george pappadoubie, 2. decembar 2019 09:56)

    # Link komentara

  5. Strašan meč, pogotovo prvo poluvreme. Rejvensi nisu dozvolili najnersima da ih slome prvim, brzim TD-om. Iako sam simpatizer najnersa, smatram da su Rejvensi zasluženo dobili, a ono što radi Lamar je neverovatno. Sećam se Vick-a pre čuvenog incidenta sa borbom pasa, ali ovo što Lamar radi je još jače od Vick-a. Doduše, ne može se osporiti da su QB-ovi danas daleko zaštićeniji nego što su bili tokom prethodne decenije.

    NE je ponovo izgubio, Kanzas je (očekivano) pregazio Ouklend, ali uz derbi Baltimora i San Franciska, meni su lajt motiv kola porazi Filadelfije i Karoline - odnosno pobede Majamija i Vašingtona.

    Nadam se večeras trijumfu Minesote.

    Sledeće kolo nova poslastica - SF:NO!
    (eye of the beholder, 2. decembar 2019 09:11)

    # Link komentara

  6. Odlična tekma, na kraju jači Baltimor za kicker-a, Brownsi smejurija, Carolina nesrećna i tužna.
    'Ajmo sad Minesota večeras jako, mada mi je i Seattle drag, muzike zbog :)
    Pozdrav
    (Defunctus82, 2. decembar 2019 08:57)

    # Link komentara