1. Posle nesto vise od 30 godina pracenja NBA lige,ne mogu se oteti utisku da ce Juta biti razocaranje.Na papiru sve deluje dobro,ali meni ne deluju kao ekipa koja ima hemiju.Ulaze u sezonu sa 3 nova igraca u petorci,i meni ne deluju dobro.Mislim da je najveci promasaj u tekstu ekipa Oklahome.Ja od njih ocekujem nekoliko trejdova,i da budu poslednji na zapadu.
    (Miroslav, 19. oktobar 2019 18:43)

    # Link komentara

  2. A šta je sa Bolom u Denveru niko ga ne pominje.
    @lomanalualua
    Potpisao je dvosmerni ugovor (za $50K godisnje), znaci igrace za G ligu, moze da uskoci u prvi tim. On je "projekat", fizicki nije spreman za NBA, oporavlja se od povrede. On je prakticno propustio godinu na koledzu, a toliko je tanak da kad ga vidis uplasis se da ce da se polomi. Pristup slican onom sa Porterom, ali cini mi se sa vise rizika, Porter je ipak bio dokazaniji igrac.
    (Pera, 19. oktobar 2019 18:07)

    # Link komentara

  3. Denver, Portland, Juta. Biće interesantna bitka. OKC i Minesota nemaju šta da traže tu.
    (JPR24, 19. oktobar 2019 15:28)

    # Link komentara

  4. I da jeste najuspešniji i najbolji Srbin koji je ikada igrao u NBA bez greške.
     (ko je ovde lud, 19. oktobar 2019 15:26)

    # Link komentara

  5. A šta je sa Bolom u Denveru niko ga ne pominje.
     (lomanalualua, 19. oktobar 2019 13:48)

    # Link komentara

  6. @grande
    Najbolji Srbin u NBA??? Da li si ti nekad gledao kako je Vlade Divac igrao košarku...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Shigman, 19. oktobar 2019 10:34) # Link komentara
    Preporučujem (+12)Ne preporučujem (-43)

    Jokiceva prosla sezona je top 3 najbolje sezone nekog evropskog igraca ikada koji je krocio u NBA
    Da nisu njegovi saigraci katastrofalno sutirali trojke 0-17 u sedmoj protiv Portlanda, vec sada bi imao finale konferencije, i to bi mnogo mnogo vise namucili Ratnike nego Portland, jer im puno manje leze nego Portland sa 2 omalena beka kao glavnim igracima
    Cak sta vise, gledajuci kako ih je Toronto oslabljene dobio, Denver je vec proslu sezonu propustio istorijsku sansu da cak i ode do samog kraja
    Jer se Durant povredio a kasnije i Tompson
    A taj Toronto su tukli oba puta kad su igrali, lezi im
    Divac je nasa legenda, ali je Jokic vec sada druga dimenzija ne samo za Divca, vec bukvalno sve evropske igrace ikada u NBA osim 5-6 njih
    Cak ni Parker ni Gasol stariji nisu nikada imali takvu idividualno uspesnu sezonu
    Cak ni Novicki u prajmu nije imao bolje brojke
    Fakticki osim Grka prosle sezone niko nikada iz Evrope nije imao takve brojke
    A u Plej Of-u Jokic je imao 9. po redu individualno najbolji nastup ikada u NBA istoriji sa 25/13/8.5
    Jokic se vise ne poredi sa Divcem, on stize( i prestize) brojkama najbolje centre ikada u NBA, a nadamo se i finalima i titulom jednog dana
    (Dragan-Borca, 19. oktobar 2019 13:27)

    # Link komentara

  7. Vezano za Denver, nisu spomenuli Bola. Koji je Kome je predvidjano top 5. A onda je dosla povreda stopala, i svi su se uplasili jer je visok i mrsav. Gledao sam snimke sa koledza. Bol moze da bude opasan igrac. Moraju da ga zaobidju povrede, da se malo poradi na njegovoj konstituciji (da malo nabaci mase), i da mu se pruzi sansa. Iako je igrao centra zbog visine, u NBA ce pre igrati 4 jer je dosta pokretan i agilan, i ima vise nego dobar sut spolja, a i zbog konstitucije ce tesko izlaziti na kraj sa teskasima. Ako Porter i on ispune potencijal, Denver za dve sezone all-star ekipa.
    (Boxer, 19. oktobar 2019 11:31)

    i njegov otac je bio iste konstitucije, pa je opet bio odličan u NBA kao centar...
    (Milos, 19. oktobar 2019 11:50)

    "Odličan" je malo preterano.

    Manute Bol je sa visinom od 231 cm (91 kg) bio jedan od najviših igrača u NBA. U karijeri je imao 2.6 poena, 4.6 skoka i 3.3 blokade po utakmici.

    To je tek druga/treća liga među centrima...
    (CarloNS, 19. oktobar 2019 13:16)

    # Link komentara

  8. @Pol Sanzike
    Пламли је дрво какво се ретко виђа, а кош може да погоди најдаље са 2 м удаљености. Да му Јокић не креира зицере, које он закуцава, не би постизао више од 2 поена по утакмици, иако игра 15-20 мин. У плеј-офу готово да није ни играо. Гледао сам га бар на 20-ак утакмица. Чак је и дефанзивно прецењен, то се видело у битним утакмицама . Има вољу и снагу, али не може да чува добре центре. Чак ни у Евролиги не би био међу бољим. Проблем је његов уговор, а још већи проблем је уговор Бартона.
     (aco, 19. oktobar 2019 13:09)

    # Link komentara

  9. Ако је Потер заиста такав таленат, онда ће Денвер за сезону-две освојијити титулу.
    (aco, 19. oktobar 2019 09:46)

    Гледао сам једну припремну утакмици Денвера и могу ти рећи да је највећи таленат у екипи Денвера. Невероватно шта све ради са лакоћом. Ако га повреде заобиђу, прави наследник К. Дурента. Не очекујем да ће ове сезоне бити стартер и играти толико минута као други, да не ризикују поново повреду. Ако се ове године не повреди, од следеће ће сигурно бити стартер.
    Слична ситуација је са Болом. Да ли ће ове сезоне уопште улазити, треба сачекати. По мени, он је пројектован као замена Јокића на центарској позицији а може и четворку да игра. Ове године ће бити интересантно видети како ће Вандербилт одиграти. Он је исто у тој комбинацији високих играча уместо Пламлија, кога ће се решити ако један од ових двојице проради.
    Такође ће бити интересантно видети колико ће Мареј напредовати ове сезоне. Људи што га пљују на овом порталу заборављају да он има тек 22 године. Где су били Богдановић и Вјелица са 22 године? Гери Херис који се на почетку и боље слагао са Јокићем на терену од Мареја, није напредовао због повреде. Чак бих рекао да је назадовао.
    Циљеви Денвера су јасни. Да Портер и Бол Бол остану здрави. Вандербилт и Мареј напредују, Јокић такође. Да Гренкт ”кликне” са Јокићем као дугорочна замена за Милсапа и да Гери Херис поврати форму од претпрошле године. Ако успеју, за годину две играју за титулу. Нека ове буду бољи од прошле и уђу у финале конференције.
    (јд123, 19. oktobar 2019 13:03)

    # Link komentara

  10. Porter ima odličnu gradju,šut,skok,pas,i tako dalje sve sto je potrebno za jednog fantastičnog igrača na poziciji 3,budući KD ako ne čak i bolji,i mislim da on mora da igra prije Bartona
    (262, 19. oktobar 2019 10:34)
    21 + i 6 -. Za komentar koji kaze buduci KD ako ne i bolji. KD u njegovim godinama gazio, a ovaj tek treba da napravi prve korake. KD generacijski igrac, a... Makse.
     (Srba, 19. oktobar 2019 12:53)

    # Link komentara

  11. @Sasa, pa sta, onda ne treba da nas zanima sport? Hajde onda lepo da batalimo i muziku, kinematografiju, ma umetnost generalno, sta sad da sitnicarimo... To sto nekoga zanima Jokic, Mesi, ili bilo koji drugi sportista, ne znaci da ga ne zanima drustveno uredjenj, niti znaci da bismo bili ista bolji kad ne bismo pratili bilo kog sportistu.
     (Zhol, 19. oktobar 2019 12:51)

    # Link komentara

  12. ove godine Jokić će biti na ispod 10 poena na utakmici.
    (Dr Joe, 19. oktobar 2019 12:10)

    # Link komentara

  13. @Maloun:
    "Jokića su koristili na poziciji krilnog centra, uvodili su ga sa klupe... Mislim da je Nikola veoma uzbuđen i srećan što je posle takvog iskustva došao u Denver u kojem se oseća komforno u vezi svega. Kako ga koristimo, na koji način...”

    Sve je rečeno...
    (bot na kvadrat, 19. oktobar 2019 09:35)

    @Nemoj tako, Obradovic Zeljko kaze da niko nije izneo jasnu kritiku.
     (Polidor, 19. oktobar 2019 11:51)

    # Link komentara

  14. @ NYYY
    A sam Divac reče da je Jokić već sada bolji igrač nego što je Divac bio. Pa ajde da verujemo tebi jer ti izgleda bolje znaš od Divca.
     (Smeh, 19. oktobar 2019 11:51)

    # Link komentara

  15. Vezano za Denver, nisu spomenuli Bola. Koji je Kome je predvidjano top 5. A onda je dosla povreda stopala, i svi su se uplasili jer je visok i mrsav. Gledao sam snimke sa koledza. Bol moze da bude opasan igrac. Moraju da ga zaobidju povrede, da se malo poradi na njegovoj konstituciji (da malo nabaci mase), i da mu se pruzi sansa. Iako je igrao centra zbog visine, u NBA ce pre igrati 4 jer je dosta pokretan i agilan, i ima vise nego dobar sut spolja, a i zbog konstitucije ce tesko izlaziti na kraj sa teskasima. Ako Porter i on ispune potencijal, Denver za dve sezone all-star ekipa.
    (Boxer, 19. oktobar 2019 11:31)

    i njegov otac je bio iste konstitucije, pa je opet bio odličan u NBA kao centar...
     (Milos, 19. oktobar 2019 11:50)

    # Link komentara

  16. @aco Nemaš pojma. Plamli uopšte nije štetan i odlično se uklapa u tim Denvera. Dodjete vi koji pratite 5 utakmica po sezoni i pišete nonsense. Plamli je jako važan igrač defanzivno, i znao je da zaključa dosta centara fizičkom pojavom. Brz je, dobro saradjuje sa Jokićem na parketu. I poruka za onoga sa RTS-a od pre mesec i po kad je rekao da kada je Plamli na parketu Jokić igra 4... Jokić nikada ne igra 4. Nikada. On igra ili 1 ili 5. Kada je Plamli na parketu igra plejmejkera.
    (Pol sa Šanzike, 19. oktobar 2019 11:44)

    # Link komentara

  17. Vezano za Denver, nisu spomenuli Bola. Koji je Kome je predvidjano top 5. A onda je dosla povreda stopala, i svi su se uplasili jer je visok i mrsav. Gledao sam snimke sa koledza. Bol moze da bude opasan igrac. Moraju da ga zaobidju povrede, da se malo poradi na njegovoj konstituciji (da malo nabaci mase), i da mu se pruzi sansa. Iako je igrao centra zbog visine, u NBA ce pre igrati 4 jer je dosta pokretan i agilan, i ima vise nego dobar sut spolja, a i zbog konstitucije ce tesko izlaziti na kraj sa teskasima. Ako Porter i on ispune potencijal, Denver za dve sezone all-star ekipa.
     (Boxer, 19. oktobar 2019 11:31)

    # Link komentara

  18. @Grey Startnu petorku svakog tima ste promasili.

    Kao na primer, za Denver rezervna četvorka je Nikola Jokić.
    (Uroš, 19. oktobar 2019 11:22)

    # Link komentara

  19. koga je briga vise za Jokica?
    (Sasa, 19. oktobar 2019 09:34)

    svakog iole normalnog
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neko ko zna, 19. oktobar 2019 09:51) # Link komentara

    Svakog iole normalnog je briga za DRZAVU u kojoj zivi, razmisljanje kako da joj pomogne kroz drustveno uredjenje, odabir zdravih politickih opcija i iskorenjivanje idolatrije koja UPRAVLJA sirokim narodnim masama koje nemaju kriticki stav jer nista ne dovode u pitanje. A, kako bi, kada su im preokupacija Djokovic, Jokic, Ivana i HLEBA I IGARA. Zato imas Vucica, Sergeja kvaziintelektualca, Zoranu Mihajlovic kao i kratku pamet uz jos krsce secanje.
    (Sasa, 19. oktobar 2019 11:08)

    # Link komentara

  20. Ocekujem ipak losiji rezultat od Denvera ove sezone nego prosle, i tad bi Hjuston bio bolji od njih da nisu imali probleme sa povredama. Uglavnom ocekujem da Klipersi i Hjuston budu bolji od njih, a da ih Golden Stejt i Lejkersi dobiju "na snagu". Ipak, mislim da vreme radi za njih i za 2-3 godine mogu mozda i da dodju do titule.
    (jsx, 19. oktobar 2019 11:00)

    # Link komentara

  21. Lejkersi, Dalas, San Antonio ce da se prosetaju.

    Ostalima nista nije sigurno. GSW, Hjuston, Klipersi, Denver, Juta, Portland ce se boriti za preostala mesta u plej ofu.
    (koki, 19. oktobar 2019 10:42)

    # Link komentara

  22. @grande
    Najbolji Srbin u NBA??? Da li si ti nekad gledao kako je Vlade Divac igrao košarku...
     (Shigman, 19. oktobar 2019 10:34)

    # Link komentara

  23. Porter ima odličnu gradju,šut,skok,pas,i tako dalje sve sto je potrebno za jednog fantastičnog igrača na poziciji 3,budući KD ako ne čak i bolji,i mislim da on mora da igra prije Bartona
     (262, 19. oktobar 2019 10:34)

    # Link komentara

  24. @ma nisu vredni paznje ovaj nba nema veze sa onim kad su igrali djordan medjik rodman ili oladjovan one ekipe bi pojele ove danas recimo new yorku nebi dali 50.koseva za cele 2.sata koko igraju danas a vise odmaraju u pavzama nego li igraju kad jih gledaš brzo izgubiš zivce za svako sranje pola sata odmora bezim od te kosarke nevolim nikog,da pljuvam ali verujem,da bi najbolje evropske ekipe vodile glavnu rec u ovakvoj ligi kao što je zadnjih nekoliko godina u ameriki uzas od kosarke.
    (slaviša šmigič, 19. oktobar 2019 09:36)
    ''u ameriki uzas od kosarke'' ;)...
    Hajde vidi da sredis svoj pravopis, svoj ''uzas'' od pravopisa, treba bar 2x da procitam da shvatim sta si hteo da kazes, a i tad je drama da razumem ;)...
     (cvarci i kavurma, 19. oktobar 2019 10:14)

    # Link komentara

  25. ako denver osvoji zapad,pojescu svoj sesir

    sportski pozdrav :)
     (anti-reklamozder, 19. oktobar 2019 10:11)

    # Link komentara

  26. @grande
    Posle Stojakovica npr, a ni Divcu ne moze da primirise jos uvek.
    (NYYY, 19. oktobar 2019 09:54)

    # Link komentara

  27. Juta ima sjajan tim. Nije ni Oklahoma za potcenjivanje. A Portland standardno dobar. Bez obzira na Jokica, Denver nije favorit protiv ovih ekipa, prosle godine je bila mala razlika u broju pobeda.
     (nemanja, 19. oktobar 2019 09:53)

    # Link komentara

  28. koga je briga vise za Jokica?
    (Sasa, 19. oktobar 2019 09:34)

    svakog iole normalnog
     (neko ko zna, 19. oktobar 2019 09:51)

    # Link komentara

  29. Денвер постаје све јача екипа. Јокић још није на свом врхунцу, а Мареј има тек 22 године и тек ће показати своје могућности. Херис је врло добар, а прошле сезоне је због повреде тапкао у месту. Од њих тројце треба очекивати највише. Ако је Потер заиста такав таленат, онда ће Денвер за сезону-две освојијити титулу. Бартон и Пламли су непотребни и штетни, с обзиром на њихове уговоре.
     (aco, 19. oktobar 2019 09:46)

    # Link komentara

  30. ma nisu vredni paznje ovaj nba nema veze sa onim kad su igrali djordan medjik rodman ili oladjovan one ekipe bi pojele ove danas recimo new yorku nebi dali 50.koseva za cele 2.sata koko igraju danas a vise odmaraju u pavzama nego li igraju kad jih gledaš brzo izgubiš zivce za svako sranje pola sata odmora bezim od te kosarke nevolim nikog,da pljuvam ali verujem,da bi najbolje evropske ekipe vodile glavnu rec u ovakvoj ligi kao što je zadnjih nekoliko godina u ameriki uzas od kosarke.
    (slaviša šmigič, 19. oktobar 2019 09:36)

    # Link komentara

  31. Maloun:
    "Jokića su koristili na poziciji krilnog centra, uvodili su ga sa klupe... Mislim da je Nikola veoma uzbuđen i srećan što je posle takvog iskustva došao u Denver u kojem se oseća komforno u vezi svega. Kako ga koristimo, na koji način...”

    Sve je rečeno...
    (bot na kvadrat, 19. oktobar 2019 09:35)

    # Link komentara

  32. koga je briga vise za Jokica?
     (Sasa, 19. oktobar 2019 09:34)

    # Link komentara

  33. Majkl Porter,zapamtite to ime.Pokidace ove sezone!
     (23, 19. oktobar 2019 09:33)

    # Link komentara

  34. Startnu petorku svakog tima ste promasili.
     (Grey, 19. oktobar 2019 09:25)

    # Link komentara

  35. Јута џез је црна земља од екипе. Финале коференције 100%.
     (СрбIN, 19. oktobar 2019 09:21)

    # Link komentara

  36. Oklahoma će pokušati da dođe do plejofa ove sezone i kreću i rebuilding u sledećoj. Pola će pokušati da trejduju na sve načine dok za Adamsa čekaju dobru ponudu. Galinari će da "trune" ili da dobije trejd u neku jaku ekipu za drugu postavu . Minnesota, šta reći, tenkovanje sa početka ove decenije se nije isplatilo na kraju, sem KAT-a, ostali pikovi ili trejdovani ili promašaji. Za Batlera znamo kako se završilo. Juta bolja nego prošle sezone a Denver nema čistog skorera. Portland ove godine, mogu da ispadnu u prvoj rundi plejofa a mogu da dođu do finala konferencije, videćemo...
     (neko, 19. oktobar 2019 09:17)

    # Link komentara

  37. kakva slika
     (Sorye, 19. oktobar 2019 09:13)

    # Link komentara

  38. Mislim da ce Denver i ove godine biti jak, mada ne verujem da ce biti prvi na zaoadu. Nekako imam osecaj pad u igri Jokica ove sezone i da ce drugi igraci biti bolji poenteri od njega, mada ocekujem od njega da i ove godine bude glavni asistent ekipe.
     (Bob Mcadoo, 19. oktobar 2019 09:10)

    # Link komentara

  39. Do sada sam bio u fazonu da će ga “pročitati” skauti i da neće moći da ponovi učinak iz prethodne sezone. Ako ove sezone bude bolji nego prošle, to je to - Nikola Jokić je sa svoje 24 godine najbolji Srbin ikada u NBA!
    (grande, 19. oktobar 2019 09:08)

    # Link komentara