1. @CJC
    Preteruješ. Tačno je da NE za sada dominira ali titulu ne osvaja ekipa koja dobro počne već ona koja uhvati formu u decembru a zaobiđu je povrede. Više puta viđeno da ekipa koja počinje sa 10:0 i 10:1 ne dođe do superbowla. Samo dy podsetim da je NE ušao 2009 sa 16:0 a izgubio od NYG koji su u decembru bili na 50%, tako da ima vremena za sve.
     (Milan, 14. oktobar 2019 22:24)

    # Link komentara

  2. Evo i ove nedelje se pokazalo da se predsezonski hype oko Cleveland Browns-a svede na dugogodisnji gubitnicki tim kao i svih predhodnih sezona. Mayfield standardno kriminalan, OBJ uhvati 30% lopti kada je meta. Svetla tacka napada je svakako Chubb koji uspeva da upise odlicne brojke. Sve u svemu Cleveland tosko da ce i do 50% ove godine. Na mene svakako najveci utisak ostavljaju New Orleans Saints koji i bez Brees-a uspevaju da pobedjuju. Odbrana im je ove godine fenomenalna, dok Bridgewater uspeva da osvaja jarde. Sve u svemu bice svasta do kraja regularnog dela sezone.
    (george pappadoubie, 14. oktobar 2019 21:49)

    # Link komentara

  3. Kakav raspad AFC ove godine, Brady ce doci do Superbowla u drugoj brzini. Taman pomisli čovek da su Chiefsi stasali oni vežu 2 poraza kod kuće. Još će Koltsi bez franšiznog QB ući u finale AFC kako je krenulo što bi bilo nezapamćeno. A u NFC krkljanac standardno, više bukvalno ne znaš koga možeš sigurno pobediti...49ersi se izdvojili ali kako otpisati Ramse, Saintse, Cowboyse, Eaglese, Vikingse, Bacse, Pantherse, Seahawkse, Packerse, Lionse, Bearse...? Pa bukvalno sve ekipe iz NFC sem Arizone, Atlante i Giantsa i Washingtona mogu do Superbowla.
    Neverovatan jaz, kao i u NBA.
     (CJC, 14. oktobar 2019 19:17)

    # Link komentara