1. Objektivno@ko pas lazes.
     (nik sloter, 8. oktobar 2019 20:03)

    # Link komentara

  2. List Danas objavio:
    "Javna je tajna da sudije koje obave „prljavi posao“ ne moraju da strepe za svoju budućnost. Sudijska komisija ih posle kardinalnih grešaka skloni na nekoliko kola, pa ih kada prođe buka u javnosti ponovo vrati da vode najbitnije mečeve. Sudija Srđan Obradović koji je pre dve sezone bio uhapšen, a potom se suočio i sa krivičnom prijavom i sudskim postupkom zbog sumnjivog penala na meču Superlige između Spartaka i Radničkog, od prošle godine je na poziciji stručnog posmatrača mečeva, što znači da on ocenjuje druge sudije kako vode mečeve."
    Inace doticni je poznat siroj javnosti i po onom priznatom golu Zvezde kad je lopta presla pola metra u gol aut i vracena u igru.
    (Evo ko danas ocenjuje sudije, 8. oktobar 2019 14:00)

    Tacno tako,sudije koje obave prljav posao,budu obezbedjeni za tako nesto.Pre 12 godina cuveni grobarski sudija Ninoslav Spasic iz Surdulice je ponistio Milijasu cist gol u derbiju,kup utakmica i umesto Zvezda da povede sa 3:2,on casti partizan da osvoji kup kasnije.Naravno,odmah ga sklone sa liste jer je kradja bila toliko ocigledna i tom vremenu redovna u korist partizana ali mu partizan nalazi posao i zaposljava ga u EPS u Surdulici,gde je velika plata a nakon godinu dana ga vraca na srpsku ligu.
    Obradovic jeste priznao neregularan gol Zvezdi u derbiju ali na istoj utakmici je priznao i Djurdjevicu gol rukom za izjednacenje,sto znaci da je obe ekipe ostetio i mozda mu je to nagrada od strane partizana.
    (Objektivno, 8. oktobar 2019 16:48)

    # Link komentara

  3. + igranje rukom Natha u sesnaestercu. 
    Sve u svemu, ishodi obe utakmice bi bili isti. 

    Nadam se da ce profa i to proslediti u UEFA.
    (Mara, 08. oktobar 2019 10:06)


    Ako je uopste i bilo igranja rukom tada, to ne moze biti penal, jer se to smatra prirodnim polozajem ruke prilikom klizeceg starta. Ruka je bila na zemlji, igrac ne moze da ukliza a da mu ruka nije ispruzena po zemlji.
     (spor, 8. oktobar 2019 16:40)

    # Link komentara

  4. Secam je Radojicica posle derbija 3 1 za Zvezdu od pre par godina.Covek ladno kaze nije bio penal nad Nemanjom Mihajlovicem i bio je ofsajd kod nekog ponistenog gola Partizana.Partizan je trazio tada od Uefe da se sporne situacuje pregledaju i dodje objesnjenje da je bio penal i da nije bilo ofsajda.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Tumba petica, 8. oktobar 2019 16:17

    Pa normalno da to nije bio penal jer je toliko bilo ocigledno da je Mihajlovic skocio u Petkovica da bi iscenirao penal.To su svi potvrdili a ne samo on i samo franjevacki navijaci ne zele da priznaju.Isto kao i sada za regularan gol u derbiju,kad svako kaze da je bio regularan,kako nasi,tako i hrvatski i ostali strucnjaci.
    Inace,Radojicic je bio partizanov sudija,lepo se secam da je bio specijalac i cim je trebalo da se zavrse bodovi partizanu,on je odredjivan da to zavrsi.Naravno ne sam,bilo je prilicno takvih sudija jer ih je na listu postavljao grobar Bogi Stepanovic.
    Sad je covek resio da govori istinu,mada mu tesko izlaze reci iz usta,kad treba protiv partizana da kaze nesto ali ipak se trudi.Sigurno su vrsili pritisak i pretili mu,nakon derbija i sad ne zeli da komentarise jer je svima jasno kako je Vozdovac ostecen za dva penala a ne partizan.
    (Istina, 8. oktobar 2019 16:35)

    # Link komentara

  5. Prošle sezone Zvezdi je svirano 20 penala (rekord u Evropi), od toga 14 penala kod rezultata 0-0.Hvala i prijatno.
    (Prle, 08. oktobar 2019 11:21)
    Srđan Radonjic, fudbaler PFC, 2005 godine prvi strelac lige, 20 golova, 16 iz penala. Posle ga prodase za neku paru u veliki Odense. Tamo dao 4 gola za 2 godine. Otiso nazad u CG da konobarise...
    (ko-ometator, 8. oktobar 2019 16:29)

    # Link komentara

  6. Secam je Radojicica posle derbija 3 1 za Zvezdu od pre par godina.Covek ladno kaze nije bio penal nad Nemanjom Mihajlovicem i bio je ofsajd kod nekog ponistenog gola Partizana.Partizan je trazio tada od Uefe da se sporne situacuje pregledaju i dodje objesnjenje da je bio penal i da nije bilo ofsajda.
     (Tumba petica, 8. oktobar 2019 16:17)

    # Link komentara

  7. Zvezda igra lose protiv Indjije, Bajerna, Partizana... Komentari uglavnom: Gobelja je za beton ligu, Jovanca za njivu, Ivanic nema pojma, Milunovic katastrofa, Ben propo, Boaci posto amater, Van la Para veze nema... cak i: Miloje bunkeras, Miloje ziheras, Miloje je vezara koji samo ima srece pa nas dva put uveo u ligu sampiona... ne kuka se na sudije, ne krivi se sistem. Komentarise se fudbal. Partizanovi navijaci poneseni sa 3 odlicne utakmice ( AZ, Zvezda, Astana) misle da su nepobedivi i vec sanjaju pobede nad Mancesterom. E pa ne moze se na Vozdovac sa rezervama. Jer ni prva postava vam nije sjajna a kamo li druga... Prvi gol, greska odbrane. Drugi gol, greska veznog reda i odbrane. Sta je problem? Penal? Zasto je golman stavljen. u takvu situaciju? Partizan je bio ocajan protiv Vozdovca, nije stvorio nikakve sanse. Igraci i klupa histerisali na sudije, saka jada navijaca bacala baklje na teren, transparentima prekidali utakmicu. Javno mnenje veruje Vucelicu i Vuleticu. Prosipaju fore Partizanovog vesnika... i svi su im krivi sem njihovih fudbalera! Jer oni fudbal ni ne gledaju. Sramota na sta je Partizan spao.
     (milan, 8. oktobar 2019 15:54)

    # Link komentara

  8. kakva borba botova!ovo je ne vidjeno,vredno se zaradjuju narodne pare,prvenstvo je sramno i to je jedina istina i ne samo ovo,vec sva,od devedesetih do dana danasnjeg
    (bob, 8. oktobar 2019 15:31)

    # Link komentara

  9. kakva borba botova!ovo je ne vidjeno,vredno se zaradjuju narodne pare,prvenstvo je sramno i to je jedina istina i ne samo ovo,vec sva,od devedesetih do dana danasnjeg
    (bob, 8. oktobar 2019 15:29)

    # Link komentara

  10. @nenad
    Stadion u Ljutice Bogdana je od uvek bio u vlasništvu Crvene Zvezde. Koliko je država finansirala izgradnju, a koliko je novca skupljeno dobrovoljnim doprinosom, je nešto o čemu se može i diskutovati, odnosno sa kolikim je procentom država pomogla njegovu izgradnju. Sa druge strane stadion u Humskoj, je izgradila vojska i on je bio u vlasništvu vojske. Pravno gledano, Partizanu jeste poklonjen stadion, jer on do tog momenta, nije bio njegov vlasnik, dok sa druge strane CZ je oduvek bila vlasnik svog stadiona.
    (Vladan R, 8. oktobar 2019 15:25)

    # Link komentara

  11. Ovo je smišljena priča koja ide na vodu uvođenja VAR-a, a sklanja žižu priče sa sudija i njihove potkupljenosti. Kao nije da navijaju, jednostavno su loši. Nije nego...
    (Granota, 8. oktobar 2019 15:19)

    # Link komentara

  12. @Evo ko danas...
    Inače si propustio da napišeš da je na istom meču Obradović priznao gol Đurđevića posle faula nad Mrđom i igranja rukom.
    (Smogovci, 8. oktobar 2019 15:18)

    # Link komentara

  13. @Vidi ti sinko :: kako to mislis poklonila nam drzava stadion a vama nije ! Samo me zanima kako si to jednu samoupravnu satro tvorevinu u vasem slucaju iskoristio kao " ostavio mi deda marakanu " a u nasem slucaju dobili na poklon Jna " ! Ah da poznati ste licemeri ili mozda ne razumes dobro privatnu drustvenu svojinu ili socijalisticko kapitalisticko uredjenje ?? kako da ti pomognem u prvoj fazi osvescenja !!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nenad, 8. oktobar 2019 14:42)

    sinko, Marakana iliti Rajko je gradjen specijalno za SD Crvena Zvezda, od samog po;etka je u Zvezdinom vlasnistvu, Zvezdina svojina (preskocicu deo sa ciglicama koje su donele bar neki procenat love za izgradnju, imas na netu) a stadion na kome igra Partizan je zidan za vojsku i u vlasnistvu je vojske. Partizan je samo koristio taj stadion sve do skoro...dok na scenu nije stupio i onaj koji placa licence.
    (Nikola Pesic, 8. oktobar 2019 15:14)

    # Link komentara

  14. + igranje rukom Natha u sesnaestercu.Sve u svemu, ishodi obe utakmice bi bili isti.Nadam se da ce profa i to proslediti u UEFA.
    (Mara, 08. oktobar 2019 10:06)
    Mato kuvaj ručak.Pomešala si igrač Voždovca je igrao pred kraj utakmice rukom u svom šesnaestercu....
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 8. oktobar 2019 10:10)

    Igrač je stojao na liniji nije bio untar kaznenog a natho jeste igrao rukom lepo se vidi na usporenom snimku.
    (geak, 8. oktobar 2019 15:07)

    # Link komentara

  15. poklanja stadion" u čije je održavanje vlast uložila 0 dinara. 
    A jedna druga vlast stopirala izgradnju modernog stadiona da zvezdaši ne bi plakali. 

    Tole je vama plaćao licence više puta. 
    Vlast je sasula oko 100 miliona evra narodnih para u mezimče za 7 godina, ostalima mrvice. 

    2011-e je morao pored kk da bude ugašen i fk czv. 
    Ali spasili vas žuti zbog svojih glasača. 
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Hoćemo Kalčopoli u srBskom fudbalu, 8. oktobar 2019 12:58) # Link komentara 

    Vidi sinko, 

    Kada iznajmis stan ti uredno placas i odrzavanje tog istog stana ali on nikako ne postaje tvoj a nesto sto nije tvoje ne mozes ni da menjas, preuredjujes, dogradjujes... A vama je "neko" poklonio stadion u vojnom vlasnistvu. 
    Licence. Koliko je licenci (i kada) Tole platio Zvezdi? 
    Nama ova vlast jednom nije platila licencu pa ste vi kao drugoplasirani igrali u LS a vama ta ista vlast dva puta, bez pardona, placa
    licence. 

    Dva i dva je lako sabrati. Ako zelis.
    (Nikos., 08. oktobar 2019 13:34)
    Vidi ti sinko :: kako to mislis poklonila nam drzava stadion a vama nije ! Samo me zanima kako si to jednu samoupravnu satro tvorevinu u vasem slucaju iskoristio kao " ostavio mi deda marakanu " a u nasem slucaju dobili na poklon Jna " ! Ah da poznati ste licemeri ili mozda ne razumes dobro privatnu drustvenu svojinu ili socijalisticko kapitalisticko uredjenje ?? kako da ti pomognem u prvoj fazi osvescenja !!
     (nenad, 8. oktobar 2019 14:42)

    # Link komentara

  16. Severna Koreja.
     (nik sloter, 8. oktobar 2019 14:01)

    # Link komentara

  17. List Danas objavio:
    "Javna je tajna da sudije koje obave „prljavi posao“ ne moraju da strepe za svoju budućnost. Sudijska komisija ih posle kardinalnih grešaka skloni na nekoliko kola, pa ih kada prođe buka u javnosti ponovo vrati da vode najbitnije mečeve. Sudija Srđan Obradović koji je pre dve sezone bio uhapšen, a potom se suočio i sa krivičnom prijavom i sudskim postupkom zbog sumnjivog penala na meču Superlige između Spartaka i Radničkog, od prošle godine je na poziciji stručnog posmatrača mečeva, što znači da on ocenjuje druge sudije kako vode mečeve."
    Inace doticni je poznat siroj javnosti i po onom priznatom golu Zvezde kad je lopta presla pola metra u gol aut i vracena u igru.
    (Evo ko danas ocenjuje sudije, 8. oktobar 2019 14:00)

    # Link komentara

  18. @poklanja stadion" u čije je održavanje vlast uložila 0 dinara.
    A jedna druga vlast stopirala izgradnju modernog stadiona da zvezdaši ne bi plakali.

    Tole je vama plaćao licence više puta.
    Vlast je sasula oko 100 miliona evra narodnih para u mezimče za 7 godina, ostalima mrvice.

    2011-e je morao pored kk da bude ugašen i fk czv.
    Ali spasili vas žuti zbog svojih glasača.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Hoćemo Kalčopoli u srBskom fudbalu, 8. oktobar 2019 12:58) # Link komentara

    Vidi sinko,

    Kada iznajmis stan ti uredno placas i odrzavanje tog istog stana ali on nikako ne postaje tvoj a nesto sto nije tvoje ne mozes ni da menjas, preuredjujes, dogradjujes... A vama je "neko" poklonio stadion u vojnom vlasnistvu.
    Licence. Koliko je licenci (i kada) Tole platio Zvezdi?
    Nama ova vlast jednom nije platila licencu pa ste vi kao drugoplasirani igrali u LS a vama ta ista vlast dva puta, bez pardona, placa licence.

    Dva i dva je lako sabrati. Ako zelis.
    (Nikos., 8. oktobar 2019 13:34)

    # Link komentara

  19. Uvwk je to "sudijsko uverenje", veoma bitna recenica.
    (111, 8. oktobar 2019 13:29)

    # Link komentara

  20. Paperpink, 08. oktobar 2019 13:00

    Ako nisi video onda znaci da imas problema sa vidom
     (Tito partija crno bela SNS armija, 8. oktobar 2019 13:17)

    # Link komentara

  21. A gde je komentar "druga člana sudijske komisije" da je igrač Voždovca u napadu pre Natcha odigrao rukom u svom šesnaesteracu
     (YoYo, 8. oktobar 2019 13:13)

    # Link komentara

  22. Natcho igranje rukom
    Pravilo 12.

    - Sledeće situacije neće dovesti do slobodnog udarca, osim u gore navedenim primerima:

    a) ...
    b) ...
    c) ako igrač pada i lopta ga da pogodi u ruku/šaku dok je ona između njihovog tela i tla, ka kome se uputila da bi olkašala posledice pada (ali ne i tako isturena da čini telo većim nego što jeste)
    d) ...
     (YoYo, 8. oktobar 2019 13:03)

    # Link komentara

  23. Na kom se to snimku vidi da Natho udara loptu rukom prilikom uklizavanja ispred igraca Vozdovca?
    Ja taj snimak nisam video.
    Video sam da igrac Vozdovca podize ruku i signalizira sudiji nesto. Ali sta?Verovatno tvrdi da je Natho udario loptu rukom, sto se na snimku ne vidi.
    Da li je penal samo zato sto to tvrdi igrac Vozdovca??
    Da li sudije treba da sude prema signalima igraca? Pojedinim navijacima je i to sasvim dovoljno, kada treba da se (pre)sudi protivnickom klubu.
    (Paperpink, 8. oktobar 2019 13:00)

    # Link komentara

  24. Izjavi navijac kluba kome vlast poklanja stadion i placa licence.
    (Milos, 08. oktobar 2019 12:01)

    "poklanja stadion" u čije je održavanje vlast uložila 0 dinara.
    A jedna druga vlast stopirala izgradnju modernog stadiona da zvezdaši ne bi plakali.

    Tole je vama plaćao licence više puta.
    Vlast je sasula oko 100 miliona evra narodnih para u mezimče za 7 godina, ostalima mrvice.

    2011-e je morao pored kk da bude ugašen i fk czv.
    Ali spasili vas žuti zbog svojih glasača.
     (Hoćemo Kalčopoli u srBskom fudbalu, 8. oktobar 2019 12:58)

    # Link komentara

  25. Suđenje u Surdulici i u Kruševcu je dovoljno poslednjih 15 minuta samo uefa da reaguje i da zvezda leti iz Evrope kao Skenderbeg na 10 godina.
     (Hoćemo Kalčopoli u srBskom fudbalu, 8. oktobar 2019 12:53)

    # Link komentara

  26. Sta bi bilo da je prvo dosudjen penal nad Benom?
     (zex, 8. oktobar 2019 12:50)

    # Link komentara

  27. Partizan je oštećen jer je protiv njega sviran nepostojeći penal, a za njega nisu svirana dva koja su postojala. Sem toga, Šćekiću razbijen nos, sudija je svira faul na 17 metara.

    O utakmici u Kruševcu da i ne pričam, šta je tu svega bilo.
    (PFC 1970, 8. oktobar 2019 12:48)

    # Link komentara

  28. Partizan samo treba da plati na goal.com highlights sa utakmice Napredak Crvena Zvezda i Crvena Zvezda Inđija i tu da se ubaci Još onaj gol iz auta pa da im se smeje čitav svet i Evropa
     (week, 8. oktobar 2019 12:47)

    # Link komentara

  29. ali onaj sto je dosudio je castio zvezdu ( da zvezdu, a ne Vozdovac) i odredio tok utakmice sto je veoma sporno.
    (GP, 8. oktobar 2019 11:58)





    :)))))
    znači, u paralelnoj stvarnosti vjesnikovih svedoka - zvezda je postigla gol iz penala i tim golom dobila utakmicu protiv napretka...

    neće ti biti teško da kažeš ko je šutirao?
    čim toliko boli - mora da je pančev...
    (mladići borovi, devojke jele, 8. oktobar 2019 12:41)

    # Link komentara

  30. FK.Partizan u poslednje tri godine svaki svoj neuspeh okrivljuje fudbalsku organizaciju i sudije.
    Protiv Vozdovca sudija u 25 minutu svira penal protiv Partizana , da li je bio ili nije imali su dovoljno vremena u koliko su ozbiljna ekipa da preokrenu rezultat u svoju korist. Do kraja meca Vozdovacu je trebalo svirati dva penala koja su bila i imali su tri zicera jedan na jedan sa golmanom. Dok igraci Partizana nista uradili nisu u nastavku utakmice osim onog izjednacujuceg gola.
    Najlakse je osuditi sudije za svoju losu igru i praviti zrvtu da neko ne zeli Partizana u borbu za titulu.
    Prestanite sa pravljenje vestacke frke i nemojte da vrsite pritisak na sudije vec se usmerite na igru i igracki kadar.
    Smeje vam se cela Srbija, sta radite!!!
     (Nebojsa, 8. oktobar 2019 12:34)

    # Link komentara

  31. Glavni utisak celog kola je fenomenalno nespretna intervencija partizanovog defanzivca kod drugog gola Vozdovca. Kako sam se ismejao :))))
    (Sasa NS, 08. oktobar 2019 11:00)

    Tačno!
    Zbog toga oni plaču, zbog toga im je FSS kriv, zbog toga im je sudija kriv, zbog toga je Vučić kriv, zbog toga je Zvezda miljenik države, zbog toga se država okrenula protiv njih.....i tako u nedogled!
    Znači, zbog sopstvenog neznanja i gluposti nalaze opravdanja u raznim teorijama u najmanju ruku smešnim.
     (Samo plači sekto, 8. oktobar 2019 12:33)

    # Link komentara

  32. Ljudi moji, u fudbalu sam 10 godina organizaciono, nisam igrao fudbal osim rekreativno. Mislim da je lakše sad promeniti vlast nego taj fudbalski "sistem" koji je ovde pola veka na snazi. Sa pojavom kapitalizma tj. tranzicije na srpski način uvukla se i korupcija. Korupcija u fudbalu nikog ne zanima jer imamo problema na realno ozbiljnijim pozicijama. Kao što plaćate treneru da mali igra, tako neko nešto ponudi da mali sudi. Od opštinske lige pa sve do vrha, samo su cifre veće, a sistem je isti. Kad se mlad čovek uvuče u to misli da može da radi šta hoće, a i platio je debelo. Sudije moraju biti časne, a od malih nogu vide da nema od toga ništa. Sami kvarimo generacije.
     (BENELUX, 8. oktobar 2019 12:28)

    # Link komentara

  33. Zvezda je bila bolja I po meni zasluzeno pobedila. Tesko reci za penal Dali je bio ili ne po meni po ovom snimku nije bio. Slobodan udarac u zadnjem minutu jeste bio faul Napredak je imao sigurno bod protiv zvezde Ali tako lose postavljen Zivi zid da je Marin mogao da sutne kako hoce prema golu I tako doneo zvezdi 3 boda. Velika greska Napredka.
     (david, 8. oktobar 2019 12:21)

    # Link komentara

  34. Prošle sezone Zvezdi je svirano 20 penala (rekord u Evropi), od toga 14 penala kod rezultata 0-0.

    Hvala i prijatno.
    (Prle, 08. oktobar 2019 11:21)

    Izmisljotina! Ali sve negativno po zvezdu vi cete prihvatiti...
     (NikolaSrb, 8. oktobar 2019 12:15)

    # Link komentara

  35. @Mato kuvaj ručak.Pomešala si igrač Voždovca je igrao pred kraj utakmice rukom u svom šesnaestercu....
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 8. oktobar 2019 10:10)

    Crna Maro,
    šta mu uradi.


    Ni ime ne zna da ti napiše koliko si ga zbunila.

    >>>(Gordan, 8. oktobar 2019 11:24)



    Nije to, nego čitajući njegove komentare ovde na netu, njemu je svejedno dal si Mara ili si Mata.
    (C i n i k, 8. oktobar 2019 12:05)

    # Link komentara

  36. Ako si ti na pauzi, zašto ne bi mogli i grobari da se jave sa pauze? Mislim, jako ti je glupo razmišljanje... Evo i ja sam npr na pauzi...
    Inače, komentari se pretežno šalju sa tel, kao što si i sam uradio, sa kompa možda neka zanemarljivo mala grupica... I šta ćemo sad? Radniče...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (železničar, 8. oktobar 2019 11:48)

    Vi na pauzi 24 sata dnevno. Ali volite kada vam poklone stadion i daju lovu za Evropu.
    (nikos, 8. oktobar 2019 12:04)

    # Link komentara

  37. Pa ako je Zvezda oštećena protiv Napretka što ćuti? Što se ne buni i traži smenu FSS-a? Veoma su bili glasni pre nekih 5-6 godina, a sad ih nema da progovore? Zar ovo nije borba protiv nepoštenja u sudjenju ili je protiv Partizana?
     (Marko Niš, 8. oktobar 2019 12:02)

    # Link komentara

  38. @zvezdasi imaju svoje zadatke da pisu komentare na politickim vestima na poslu do 16h. I da jedu sendvic.

    Mada, uskoro stizu naredjenja da moraju i na sportske vesti da botuju.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (++@@++, 8. oktobar 2019 11:47)

    Izjavi navijac kluba kome vlast poklanja stadion i placa licence.
    (Milos, 8. oktobar 2019 12:01)

    # Link komentara

  39. Dakle, Zvezdin gol u Krusevcu je svakako neregularan jer je igrac Zvezde staja u protivnickom zivom zidu iako mu je to zabranjeno. Najveci utisak ostavlja sudija koji ga jednom opominje da se skloni a zatim ga ostavlja u zivom zidu da bi nakon 2 sekunde krenuo ka njemu da ga opet opomene ali je Marin vec izveo slobodnjak a sudija nije prekinuo i ponovio izvodjenje. Uz sve to, igrac Zvezde stoji upravo ispred golmana i markira ga. Napominjem, novo pravilo ne dozvoljava da se igrac protivnickog tima nadje u zivom zidu. Upravo iz tog, neregularnog, slobodnjaka Zvezda je pobedila Napredak.
    (Kili Gonzales, 8. oktobar 2019 11:59)

    # Link komentara

  40. Niko ne spori da je sudija mogao posle da dosudi penal za Vozdovac, ali onaj sto je dosudio je castio zvezdu ( da zvezdu, a ne Vozdovac) i odredio tok utakmice sto je veoma sporno. Ko zna sta bi posle bilo/ Mozda bi Partizan pobedio 5:0, a mozda bi izgubio 5:0 i nije sporno izgubiti posteno, ali izgubiti na ovakav nacin po Bog zna koji put u, posebno, zadnje dve sezone, e to vec prerasta u bezobrazluk. I onda slusamo price prepostenog Binica gde je dovoljno samo uz njegovo ime pomenuti Obilic. I sve jasno ko daje komentare.
    (GP, 8. oktobar 2019 11:58)

    # Link komentara

  41. Kao nacija smo netalentovani za fudbal u kome ne umemo da uživamo ali volimo da se svađamo i prepiremo. To i fudbal ne idu zajedno, pa kao što smo problem loših igrača rešili uvozom stranaca treba i umesto groznih sudija dovesti strane ali profesionalne. To isto treba uraditi i sa sportskim radnicima, menadžerima, "navijačima" i sportskim novinarima. Onda, ko može nek uživa a mi na miru da gledamo košarku.
     (Nemamo pojma o fudbalu, 8. oktobar 2019 11:56)

    # Link komentara

  42. @Vrhunac nesrece u zivotu je kad neko, usled nedostatka argumenata, pocne da trazi gramaticke i pravopisne greske. Za to em treba mnogo nagomilane iskonske patnje, em mnogo vremena provedenog na internetu u nedostatku stvarnog socijalnog zivota.
    Druze, iskren savet, umesto sto cvilis ovde u komentarima o pravopisu (sto je skroz van teme), oseti nekog dobrog psihijatra. Ne nije pravopisna greska kod reci 'oseti'... Ocigledno je da ti je to potrebno. :*
    (StatistiCAR, 8. oktobar 2019 11:33)

    A ОК је да услед недостатка аргумената некога нападам и индиректно вређам само зато што је женско иако је сасвим коректно навела пропусте? да је тера да кува ручак а не да се бави фудбалом? Батице...СРЕДЊИ ВЕК!!!

    П.С. Грешка није граматичка. Буквар те зове.

    Види се да си гробар.
    (Јован, 8. oktobar 2019 11:52)

    # Link komentara

  43. zvezda, grand, informer, zadruga, kurir, ivanovic
     (seRver, 8. oktobar 2019 11:51)

    # Link komentara

  44. Samo malo statistike

    Do 16 Casova 90% grobarskih komentara.
    Od 16 stize vise zvezdaskih.


    Cisto da se vidi ko radi a ko zaludno sedi za kompom. (ja sam na pauzi)
    (Nikola, 08. oktobar 2019 11:38)

    Ako si ti na pauzi, zašto ne bi mogli i grobari da se jave sa pauze? Mislim, jako ti je glupo razmišljanje... Evo i ja sam npr na pauzi...
    Inače, komentari se pretežno šalju sa tel, kao što si i sam uradio, sa kompa možda neka zanemarljivo mala grupica... I šta ćemo sad? Radniče...
     (železničar, 8. oktobar 2019 11:48)

    # Link komentara

  45. @Sluge rezima ljudi bez casti ,morala i karaktera......
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ja i Teletabis Pusimo Kanabis, 8. oktobar 2019 11:30)

    ...nose crno beli dres.
    (Cane, 8. oktobar 2019 11:47)

    # Link komentara

  46. Samo malo statistike

    Do 16 Casova 90% grobarskih komentara.
    Od 16 stize vise zvezdaskih.


    Cisto da se vidi ko radi a ko zaludno sedi za kompom. (ja sam na pauzi)
    (Nikola, 08. oktobar 2019 11:38)


    zvezdasi imaju svoje zadatke da pisu komentare na politickim vestima na poslu do 16h. I da jedu sendvic.

    Mada, uskoro stizu naredjenja da moraju i na sportske vesti da botuju.
     (++@@++, 8. oktobar 2019 11:47)

    # Link komentara

  47. @++@@++
    A Partizan je sve ove godine demokratska opozicija na čelu sa Marjanovićem, Dačićem i sada napokon Vučelićem?!
     (nnidza, 8. oktobar 2019 11:43)

    # Link komentara

  48. Ja sam navijac Crvene Zvezde tako da cu samo komentarisati njihovu utakmicu, Partizanovu ne zelim. Oni ako su objektivni neka komentarisu. Dobro sam pogledao situaciju kada je ponisten gol koji je postigao Degenek i smatram da je opravdano sudija podigao zastavicu, pogledajte gde se nalazio u trenutku upucivanja suta. Bio je malo ispred cele odbrane Napretka. I taj gol je zaista postignut iz ofsajda. E sad sporni gol Marina navodno nije po pravilima, sto je moguce zaista, nisam upucen u bas takve etalja oko zivog zida. Smatram da je faul postojao jer je igrac Napretka udario igraca Zvezde prilikom podizanja noge. Sve u svemu da je ostalo 0:0 niko ne bi smeo da nista prigovori sudiji, nego igracima Zvezde sto nisu postigli gol na vreme.
    (Bane, 8. oktobar 2019 11:42)

    # Link komentara

  49. Samo malo statistike

    Do 16 Casova 90% grobarskih komentara.
    Od 16 stize vise zvezdaskih.


    Cisto da se vidi ko radi a ko zaludno sedi za kompom. (ja sam na pauzi)
    (Nikola, 8. oktobar 2019 11:38)

    # Link komentara

  50. Pokušao si da budeš onjektivan. Nažalost nisi uspeo u toj nameri. Baviš se samo Zvetdom, a Partizan si mudro preskočio da komentarišeš.
    (sasha, 8. oktobar 2019 11:35)

    # Link komentara

  51. 1. Cinjenica je da dva penala (koja su svirana) nisu postojala. Ni za Zvezdu ni za Vozdovac.
    2. Cinjenica je da je Zvezda i pored toga zasluzeno pobedila
    3. Cinjenica je da je sudija prevideo bar jedan penal u korist Vozdovca i da su i oni zasluzeno pobedili.
    4. Cinjenica je da je sudija propustio da u prvom poluvremenu iskljuci igraca Napretka i svira penal za Zvezdu.
    5. Cinjenica je i da Partizan namerno dize prasinu pokusavajuci da u prvi plan istakne ono sto mu odgovara a da pod tepih stavlja previde sudija koji su mu isli u korist zeleci da se predstavi kao zrtva. To im je taktika vec godinama u svim sportovima.
    (Toplica, 8. oktobar 2019 11:34)

    # Link komentara

  52. @Mato kuvaj ručak.Pomešala si igrač Voždovca je igrao pred kraj utakmice rukom u svom šesnaestercu....
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 8. oktobar 2019 10:10)


    Ауууууууууу, ал те унесрећи жена.
    Скроз те помела па ни име на знаш тачно да јој напишеш. Биће да немаш баш много среће са женама па по цео дан висиш за компом?
    (Јован, 8. oktobar 2019 11:07)

    Vrhunac nesrece u zivotu je kad neko, usled nedostatka argumenata, pocne da trazi gramaticke i pravopisne greske. Za to em treba mnogo nagomilane iskonske patnje, em mnogo vremena provedenog na internetu u nedostatku stvarnog socijalnog zivota.
    Druze, iskren savet, umesto sto cvilis ovde u komentarima o pravopisu (sto je skroz van teme), oseti nekog dobrog psihijatra. Ne nije pravopisna greska kod reci 'oseti'... Ocigledno je da ti je to potrebno. :*
    (StatistiCAR, 8. oktobar 2019 11:33)

    # Link komentara

  53. @Prle, iznosiš informacije koje nisu tacne. Molim da proveriš svoj izvor ili da prestaneš sa dezinformacijama ako to činiš namerno. Broj penala, a pogotovo broj sviranih penala pri rezultatu 0:0 nije tačan. Ne želim da se dalje upuštam u diskusiju već lepo da proveriš svoje navode sto predlažem i drugima. Sto se tiče gresaka sudija jasno je potvrdjeno da je oštećenih bilo na obe strane u obe utakmice sto ukazuje na loše sudjenje i verovatno to da se sudije slabo nose sa pritiskom. To je do FSS i sudijske organizacije da obezbede i zaštite sudije i naravno da ih usavrse.
    (Hmhm, 8. oktobar 2019 11:32)

    # Link komentara

  54. kad saberem i oduzmem ... još tri godine ovako nek bude egal (da pate i kmeče još malo) a do tada rok za privatizaciju ... javnu, na svetskom nivou, ili katanac na oba kluba!!!
     (era, 8. oktobar 2019 11:32)

    # Link komentara

  55. Sluge rezima ljudi bez casti ,morala i karaktera......
     (Ja i Teletabis Pusimo Kanabis, 8. oktobar 2019 11:30)

    # Link komentara

  56. Istina je da je zvezda u vreme Toleta manje krala nego sada.
    Doduse i u tom periodu su bili rekorderi u Evropi po broju zvezdanaesteraca, postoje podaci (preko 70 komada).

    Cinjenica je da je cela stranka morala da stane iza kluba ne bi li konacno pregurao ispadanje u sezoni kupanja u Evropi.

    Navijacima-glasacima je to dovoljno.
    U Srbiji se bolje zivi!
     (++@@++, 8. oktobar 2019 11:28)

    # Link komentara

  57. I svi sve znaju, i ne krije se više na čiju vodenicu voda ide ali džaba. Bilo je svega i svačega u našem sportu ali ovakvo protežiranje "miljenice" u istoriji nije zabeleženo. A nekada su bili ponosan klub...
     (dking, 8. oktobar 2019 11:27)

    # Link komentara

  58. @Mato kuvaj ručak.Pomešala si igrač Voždovca je igrao pred kraj utakmice rukom u svom šesnaestercu....
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 8. oktobar 2019 10:10)

    Crna Maro,
    šta mu uradi.


    Ni ime ne zna da ti napiše koliko si ga zbunila.
    (Gordan, 8. oktobar 2019 11:24)

    # Link komentara

  59. + igranje rukom Natha u sesnaestercu.Sve u svemu, ishodi obe utakmice bi bili isti.Nadam se da ce profa i to proslediti u UEFA.
    (Mara, 08. oktobar 2019 10:06)
    Mato kuvaj ručak.Pomešala si igrač Voždovca je igrao pred kraj utakmice rukom u svom šesnaestercu....
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 8. oktobar 2019 10:10)

    Ako cemo realno,trebalo bi ti da ides da kuvas rucak,gledas grand, farmu i parove,kao vecina navijaca tvog kluba,posto se ocigledno u fudbal ne razumes,sudeci po tvojim komentarima.Nijedan igrac Vozdovca nije igrao rukom u sesnaestercu nijednom a Vozdovac je ostecen za dva cista penala,Pavlovic nad Stanisavljevicem i klizeci Natha kad u padu rukom skrece put loptu
    (Najrealnije, 8. oktobar 2019 11:23)

    # Link komentara

  60. Prošle sezone Zvezdi je svirano 20 penala (rekord u Evropi), od toga 14 penala kod rezultata 0-0.

    Hvala i prijatno.
    (Prle, 8. oktobar 2019 11:21)

    # Link komentara

  61. Profa je juce na svom tviteru napisao da bi voleo da istruni u Humskoj.
    Za to se upravo i bori, podpomognut spin majstorom Vucelom, sjajno su prebacili svoju nesposobnost i lose vodjenje kluba na sudije i zaveru. Tandem Vucelic-Vuletic, prevazisao tandem Vesic-Lukic.
    I opet pitam zasto je teren u ocajnom stanju, a postavljena je navodno nova trava?
    Di su novci?
    (Gru, 8. oktobar 2019 11:10)

    # Link komentara

  62. @Mato kuvaj ručak.Pomešala si igrač Voždovca je igrao pred kraj utakmice rukom u svom šesnaestercu....
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 8. oktobar 2019 10:10)


    Ауууууууууу, ал те унесрећи жена.
    Скроз те помела па ни име на знаш тачно да јој напишеш. Биће да немаш баш много среће са женама па по цео дан висиш за компом?
    (Јован, 8. oktobar 2019 11:07)

    # Link komentara

  63. Dnevna doza prosecnog srbende
    E moja srbendo,obrukao si se za sve pare.Mislio je na penal za Vozdovac da je trebao svirati a ne za Partizan.Sad bar znamo za koga Srbo navija
    (Markos, 8. oktobar 2019 11:06)

    # Link komentara

  64. Onima sa oba oka i dva grama mozga sve je jasno jos od nedelje.Oni koji cekaju Vucicevo saopstenje nikad nista nece ni biti jasno.
    (lenny, 8. oktobar 2019 11:06)

    # Link komentara

  65. “Radaković je istakao da je sudija pogrešio kada je dosudio jedanaesterac Voždovcu u duelu sa Partizanom, ali i da je propustio to da učini u drugom slučaju.”
    Kako si smeo da razočaraš 70% grand Srbije sa takvom izjavom?!Ne verujem šta sam upravo pročitao hahahahahah
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 08. oktobar 2019 10:05)

    Jesi li ti uopste razumeo tekst????
     (dzony, 8. oktobar 2019 11:03)

    # Link komentara

  66. Još malo pa će i aute analizirati. Ovo je postalo pravo ludilo. U Engleskoj apsolutno ne postoji analiza spornih momenata jer po njima sporni momenti i ne postoje jer je sudija na terenu tu da ih riješi i onako kako on odlučuje to je to nama dalje. Sudija je tu da mi ne bismo lupali glavu
    (Cobi, 8. oktobar 2019 11:02)

    # Link komentara

  67. U Srbiji je inače zavladalo ludilo u svim oblastima. U ove dve utakmice Zvezde i Partizana, kada se sada gledaju sporni momenti i sa ove i sa one strane i usporeno, opet potpuno različita mišljenja, tako da nama ni VAR ne bi pomogao (tek bi tada bilo uveravanja da nije crno, nego belo...)jer smo mi šizofreničarsko društvo u svakom pogledu.Dakle, podeljeni do ludila.
     (Kolubarac, 8. oktobar 2019 11:01)

    # Link komentara

  68. Glavni utisak celog kola je fenomenalno nespretna intervencija partizanovog defanzivca kod drugog gola Vozdovca. Kako sam se ismejao :))))
    (Sasa NS, 8. oktobar 2019 11:00)

    # Link komentara

  69. Navijac sam Partizana ali bez obzira na to pokusacu da budem objektivan. Primetio sam par stvari u poslednjih par kola. Prvo, ne treba biti strucnjak da bi se uocilo da su sudije u mecevima Zvezde sa Indjijom i Napretkom vise nego tendenciozno "pomagale" crveno-belima da ostvare pobede.I to sve jasnije i izrazenije kako su se utakmice blizile kraju a rezultat i dalje bio nepovoljan po Zvezdu. I tu ne mislim samo da dosudjene "penale" vec i na masu sumnjivo dosudjenih kornera (posle udarca glavom Bena gde je igrac Napretka bar 30cm od lopte), faulova u visini kaznenog prostora, nesviranih faulova za protivnike i jos puno sitnica koje su zaboravljene da se pomenu. To je jasna TENDENCIJA da se pogura sampion. To se ponavlja iz kola u kolo. To nisu slucajne greske. I to svako objektivan i neostrascen moze da vidi. Necu da komentarisem postupak fudbalera Zvezde kod penala i pomenutog kornera, gde je svestan da kontakta nema a ne zeli da ispostuje fer plej i prizna, vec po svaku cenu samo da pobedi pa makar i na taj nacin. Takav stav sve vise metastazira u nasem fudbalu i sportu uopste i ostavlja gorak ukus u ustima svim pravim sportistima i ljubiteljima sporta. Partizan ne bih ovaj put podrobnije komentarisao, osim da su igrali mnogo losije nego u prethodnim utakmicama i da sam tako nesto i ocekivao jos i pre pocetka same utakmice. Sportski pozdrav
    (ivica, 8. oktobar 2019 10:59)

    # Link komentara

  70. @dnevna doza prosecnog Srbende

    Samo neka si nam ti iskomentarisao prvi...covece, ali ti bukvalno nemas zivot! Dosadan si.
    (gladijator, 8. oktobar 2019 10:58)

    # Link komentara

  71. Radi gebelsovska propaganda za drzavnu mezimicu, ali nicija nije gorela do zore.
    Beogradska zona i zabrana Evrope od 10 godina se smesi!
     (?€?ק¶°, 8. oktobar 2019 10:57)

    # Link komentara

  72. Molim moderatora da ne bude ostrascen i da pusti komentar.
    Ova dva linka su dovoljna za Skenderbeg 2 proceduru u UEFA.
    Nikog ne vredjam.

    Sportski pozdrav.
     (©®7, 8. oktobar 2019 10:55)

    # Link komentara

  73. Trla bab lan da joj prodje dan a oni upisase jos jednu titulu u oktobru mesecu.
    (Sah-mat, 8. oktobar 2019 10:55)

    # Link komentara

  74. “Radaković je istakao da je sudija pogrešio kada je dosudio jedanaesterac Voždovcu u duelu sa Partizanom, ali i da je propustio to da učini u drugom slučaju.”
    Kako si smeo da razočaraš 70% grand Srbije sa takvom izjavom?!Ne verujem šta sam upravo pročitao hahahahahah
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 08. oktobar 2019 10:05)

    Imas li ti zivot???
     (Ehh, 8. oktobar 2019 10:54)

    # Link komentara

  75. @Mato kuvaj ručak.Pomešala si igrač Voždovca je igrao pred kraj utakmice rukom u svom šesnaestercu....
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 8. oktobar 2019 10:10)

    Mizoginija?
    Jos ako je zena objektivnija od tebe i ne trti se sa milionima komentara a ni ime ne znas da joj potrefis. To je za tebe krah. A jos kada bi ti i nesto skuvala da ne lajes na prazan stomak. Gde bi ti bio kraj?
    (Laszlo, 8. oktobar 2019 10:53)

    # Link komentara

  76. Koliko pojedini ljudi relativizuju stvari, pa kao govore, eto nije sviran penal za Vozdovac na kraju mecha. U fazonu budite zadovoljni, to vam je kao kompenzacija za onaj neopravdano svirani penal u prvom poluvremenu. Prave se ludi i ne shvataju da nije isto gubiti bez razloga, kada jurish gol i morash da ostavish protivniku prostor za kontru, jer je on pre toga parkirao autobus ispred svog gola.
    Sve u svemu, ovakvo sudjenje u ligi se ne moze videti ni u Severnoj Koreji.
    (Rixon, 8. oktobar 2019 10:52)

    # Link komentara

  77. Kako se prave ludi to je strasno...niko da prokomentarise to da je 'faul' pre gola Marina dosao po isteku neopravdano duge nadoknade, kao i to da je prekrsaj zapravo morao biti u korist Napretka,jer je Vulic visoko podigao loptu i djonom krenuo na istu....takodje svi pricaju kako Vozdovcu nije sviran penal u 95 za ruku, a niko ne pominje istu tu ruku na pocetku te akcije u kaznenom Vozdovca, tacnije nakon slobodnjaka u 94 minutu koji je izveo Natho.....samo nepojavljivanje onog Radojicica svedoci o da je sve sto iz Partizana godinama pricaju o krimonalu u fss, zapravo istina
     (pARTizan, 8. oktobar 2019 10:50)

    # Link komentara

  78. @Mato kuvaj ručak.Pomešala si igrač Voždovca je igrao pred kraj utakmice rukom u svom šesnaestercu....
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 8. oktobar 2019 10:10)

    Boli kada se zena bolje razume u fudbal od tebe? A pritom je i objektivnja a i zna da kuva?

    Sta da ti kazem.... nista. Sucut.
    (Branislav, 8. oktobar 2019 10:46)

    # Link komentara

  79. Sudija ga je opomenuo on se vratio u zivi zid i to je to? Sta je zakljucak? Ali na stranu Zvezdu i Partizan meni je neverovatno da niko ne spominje onaj penal protiv TSC-a ono je smejurija ziva.
    (Elnino92, 8. oktobar 2019 10:45)

    # Link komentara

  80. Samim tim sto se nije pojavio sve ocigledne sumnje u njegov rad su sada istinite i onda dodju da pricaju o postenju danasnjih sudija...….. no comment … profesija koja je u Srbiji jaca od IT menadzera
     (sportista, 8. oktobar 2019 10:43)

    # Link komentara

  81. I sta kaze facijalna ekspresija ?
     (heo, 8. oktobar 2019 10:43)

    # Link komentara

  82. + igranje rukom Natha u sesnaestercu.
    Sve u svemu, ishodi obe utakmice bi bili isti.

    E ovo je najjače spominješ igranje rukom Nataša Partizan poražen u toj utakmici a ne spominješ onaj slobodnjak iz kojega je Marin dao gol i onaj penal koji nije uspeo da se namesti dakle Partizani oštećen dok Crvena Zvezda je nagrađena to je velika razlika...
     (week, 8. oktobar 2019 10:39)

    # Link komentara

  83. Utakmica Napredak - Zvezda: opravdano poništen gol Degeneka, poništila bi ga i njegova mama, toliko je očigledno. Ne znam zašto se o tome uopšte i raspravlja, u stvari znam, da bi se stvorila neka veštačka simetrija.
    Penal dosuđen za CZ u granicama kriminala, mislim da je Ben namerno promašio, bila ga je sramota.

    Faui za slobodni udarac za CZ u zaustavnom vremenu izmišljen. Neregularno postavljanje Vukanovića u živi zid. Skandalozno.

    Penal protiv TSC dosuđen u korist ekipe Radnika kriminalan.

    Penal dosuđen protiv Partizana izmišljen. Partizan sem toga oštećen za dva jedanaesterca, prvi kada je igrač Voždovca skoro slomio nogu Tošiću na petercu, drugi kada je nakon centaršuta Natha sa leve strane jedan fudbaler Voždovca igrao rukom u kaznenom prostoru.

    Sem toga, Partizan oštećen nedosuđenim slobodnim udarcem sa 16-17 metara, kada je jedan fudbaler Voždovca udario u nos Šćekića i raskrvario ga.
    Jednom rečju sudijski kriminal, a kriminal je i ova naručena izjava „eksperta“ na TV Arena.
    (Grobarchina, 8. oktobar 2019 10:38)

    # Link komentara

  84. + igranje rukom Natha u sesnaestercu.Sve u svemu, ishodi obe utakmice bi bili isti.Nadam se da ce profa i to proslediti u UEFA.
    (Mara, 08. oktobar 2019 10:06)
    Mato kuvaj ručak.Pomešala si igrač Voždovca je igrao pred kraj utakmice rukom u svom šesnaestercu....

    Čuj igranje rukom Natha pa Partizan i u istoj ako si primio gol valjda je sudija tu pustio prednost isto kao što je pustio prednost kod penala za Voždovac koji nije postojao pa kad je vidio da ga neće iskoristim da je dosudio pena
     (week, 8. oktobar 2019 10:36)

    # Link komentara

  85. NAJJAČI su mi ovi terzićevi botovi plaćeni Naravno što je dolaze na Arenu i komentarišu suđenje Partizan da je pametan samo da plati hajlajtse na goal com sa utakmice Inđija Zvezda Napredak - Zvezda derbi gol iz auta i nevažeći gol koji nije ni postignut pa da im se smeje cela Evropa i svet
     (week, 8. oktobar 2019 10:35)

    # Link komentara

  86. Lopovi, lopovi...
     (prepoznace se, 8. oktobar 2019 10:35)

    # Link komentara

  87. Naše "vrle" sudije ekspedovati u Nirnberg na doškolovanje/dosuđivanje.
     (Moca NS, 8. oktobar 2019 10:33)

    # Link komentara

  88. a sto nije bilo Radojicica,za derbi se oglasio pre nego sto je utakmica bila zavrsena,poslusnik obican.
     (darkoj, 8. oktobar 2019 10:29)

    # Link komentara

  89. @Mato kuvaj ručak.Pomešala si igrač Voždovca je igrao pred kraj utakmice rukom u svom šesnaestercu....
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 8. oktobar 2019 10:10)

    Kuvam, ne brini. Nego cini mi se da si gladan, da si sam, usamljen, izopsten pa se pozivas na racuk. Da konacno nesto pijedes "na kasiku".

    P.S. Mara a ne " Mata". Zao mi je sto si toliko nervozan pa ti se i slova brkaju. Da nije zbog gladi? Dodji, ostavicu ti malo graska u serpici ispred vrata.
    (Mara, 8. oktobar 2019 10:27)

    # Link komentara

  90. @dnevna doza prosecne Srbende

    ti si trenutno veća pošast i od Granda i svih rijalitija pod internet nebom.
     (detektiv kokni kol, 8. oktobar 2019 10:22)

    # Link komentara

  91. "Strucnjaci" :) jooooj majko mila za sta sve nece izmisliti "strucnjake". Da nisu na mega ili singi bleji dobili to zvanje. I ako "strucnjak" kaze da je bio penal, mi svi koji smo videli da kontakta nije bilo smo slepci i budale? Nisu oni nikakvi "strucnjaci" nego ucesnici u kradji velikih razmera.
    (Nemanja, 8. oktobar 2019 10:20)

    # Link komentara

  92. Rekao je ono sto je cela Srbija videla. Cist penal i crveni za Zvezdu u prvom poluvremenu koji bi resio utakmicu u korist Zvezde. I posle se prica da se Zvezda gura...
    (StefanBg, 8. oktobar 2019 10:16)

    # Link komentara

  93. “Radaković je istakao da je sudija pogrešio kada je dosudio jedanaesterac Voždovcu u duelu sa Partizanom, ali i da je propustio to da učini u drugom slučaju.”
    Kako si smeo da razočaraš 70% grand Srbije sa takvom izjavom?!Ne verujem šta sam upravo pročitao hahahahahah
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 08. oktobar 2019 10:05)

    A u 70% te "grand Srbije" spadas i ti itekako...
     (alealeaapl, 8. oktobar 2019 10:12)

    # Link komentara

  94. + igranje rukom Natha u sesnaestercu.Sve u svemu, ishodi obe utakmice bi bili isti.Nadam se da ce profa i to proslediti u UEFA.
    (Mara, 08. oktobar 2019 10:06)
    Mato kuvaj ručak.Pomešala si igrač Voždovca je igrao pred kraj utakmice rukom u svom šesnaestercu....
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 8. oktobar 2019 10:10)

    # Link komentara

  95. Onaj stručnjak Raka i stručnjak Radoman su se samo složili da nije bilo penala nad Benom u drugom poluvremenu.Sve ostale sporne situacije u obe utakmice su različito prokomentarisali. Svako vuče na svoju stranu, pa se pitam ko je ovde lud i šta da mislimo mi koji nismo stručni.
     (pex, 8. oktobar 2019 10:08)

    # Link komentara

  96. Nisam navijac ni zvezde i partizana, ali ovo sta se radi zadnjih godina u srpskom fudbalu i kakve sudije sude je dno dna . Da uefa hoce ozbiljno da se umesa, a ocigledno nece, pojedini klubovi i sudije bi bili dozivotno izbaceni iz fudbala .
    (Kraken, 8. oktobar 2019 10:07)

    # Link komentara

  97. + igranje rukom Natha u sesnaestercu.
    Sve u svemu, ishodi obe utakmice bi bili isti.

    Nadam se da ce profa i to proslediti u UEFA.
    (Mara, 8. oktobar 2019 10:06)

    # Link komentara

  98. “Radaković je istakao da je sudija pogrešio kada je dosudio jedanaesterac Voždovcu u duelu sa Partizanom, ali i da je propustio to da učini u drugom slučaju.”
    Kako si smeo da razočaraš 70% grand Srbije sa takvom izjavom?!Ne verujem šta sam upravo pročitao hahahahahah
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 8. oktobar 2019 10:05)

    # Link komentara