1. @hmm
    Iz svake tvoje riječi isklinjava čojstvo, a vjerovatno i junaštvo. Vama milenijalcima izgleda ništa nije sveto.
    (Vlado, 5. oktobar 2019 19:44)

    # Link komentara

  2. @Sto ne moze niko mozes ti kako izgleda ti pratis jer ulazis na vest o povredi igraca iz NFL-a. Pa sad ili volis da citas o povredama generalno u sportu sto je vrlo zanimljiv hobi ili te zanimaju novosti iz NFL-a.

    PS
    mada mozda i samo trolujes jer nemas pametnija posla
    (aaa, 5. oktobar 2019 19:41)

    # Link komentara

  3. Ko jos prati ovu glupost od sporta
    (Sto ne moze niko mozes ti, 5. oktobar 2019 19:34)

    # Link komentara

  4. @Radojica
    A zasto da ne? Zar da pati za njom samo zato sto ju je ortak prvi upoznao? Ocigledno je da je i ona vise volela njega nego tog ortaka. Te price o ortacima koji su vazniji od devojaka su za idiote.
    Vise vredi jedna prava devojka ili zena nego 1 000 ortaka.
    (hmm, 5. oktobar 2019 19:25)

    # Link komentara

  5. ov trener mi je bio bas gotivan sve dok nisam cuo kako je upoznao svoju buduzu suprugu. Bio je na zurci kod poznanika cija jeona bila tadasnja devojka,inace,naravno IG model. I rekao je javno kako je pomislio da se taj njegov poznanik malo precenio kad je pomisslio da moze da bude s takvom zenskom. Uopste se nije salio,i rekao je da njih dva od tada ne pricaju. Znaci skinuo ortaku zensku, pravi drugar nema sta. Znam da nema veze sa temom,ali se nadam da ce propustiti plejof ove godine.
    (Radojica, 5. oktobar 2019 18:03)

    # Link komentara

  6. Veliki udarac za njih. I ovako igraju dosta slabije u odnosu na prethodne dve godine, pogotovo u odbrani. 6 sekova na 5 utakmica je zaista fenomenalna statistika. Ove godine će se grčevito boriti za play off.
    (Nikola 13, 5. oktobar 2019 16:13)

    # Link komentara