1. Ko god ode iz Partizana, procveta.
    (Birča - auotkoš, 23. septembar 2019 08:19)

    # Link komentara

  2. Vanji zelim svu srecu, ali realno njegova sportska neinteligencija mu ")'vezuje ruke' na putu da postane ozbiljan kosarkas.
    (Las, 22. septembar 2019 14:55)

    # Link komentara

  3. Bravo dragi decko!
    (Zvezdasica, 22. septembar 2019 14:51)

    # Link komentara

  4. on je ovakve meceve imao i u partizanu.. saspe nekome 30 poena pa ga nema 10 meceva i to jeste zapravo njegov najveci problem-nije konstantan.. nadam se da ce tamo jos vise napredovari i postati kompletniji igrac..da se ne lazemo, trenutno je ogranicen na sut i prodor, u koji kad krene nema plan b..
    (..., 22. septembar 2019 13:55)

    # Link komentara

  5. Slazem se sa ovim izuzetnim sportskim strucnjakom.Narocito mi je zao Ivana Lendla koji je bio dobar i na sljaci i na travnatim terenima a njegov servis je bio medju najboljima i Partizan je na njemu mogao da gradi tim za buducnost.
    (Nemanja, 22. septembar 2019 11:49)

    Dodao bih samo da sam ocekivao vise od Ivana Lendjera koji je kao junior žario i palio po bazenima delfin stilom, ali šta je, tu je. Možda je ovako bolje za sve.
    (sgdp, 22. septembar 2019 13:44)

    # Link komentara

  6. (Lanister, 22. septembar 2019 13:18)

    O kakvoj zaradi pises ???
    Prodan je Lendl za 150 000 € da bi se doveo povredjeni Parahovski za 500 000 €
    Prodan je Vanja za 250 000€ da bi se doveo neki prosecan igrac iz Italije ...
    (Mile, 22. septembar 2019 13:42)

    # Link komentara

  7. Znam da sam dosadan ali moram da kritikujem upravu !!!
    Oterani su Vanja, Pecarski i Lendl, oterana je ekipa, oterani su mladi igraci na kojima smo morali graditi Buducnost a doveli gomilu poluigraca ... otisli smo iz Pionira koji ce postati vlasnistvo Zvezde, klub nema svoj cilj nego sluzi da udovolji preskupom treneru koji radi sta hoce, doveo je pa oterao Nikolica, zbog njega su otisli Lendl i Pecarski, Vanja je prodat za mizeriju ...
    Ovaj Partizan sluzi za zamazivanje ociju, zasto niste dali ovolike pare kada je tu bio Muta ???
    Moram da kritikujem i Djordjevica, gledao sam Zvezda-Olimpiakos, Simanic igra odlicno na cetvorci, Zagorac trenutno razbija, pogledajte Vanju, Dobrica, Davidovca ... za sta su nam sluzili Simonovic i Birca a pogotovo igra na samo jednog coveka ...
    Sramota !!!
    (Mile, 22. septembar 2019 10:57)

    Prvo, Lendejl je odlican posao. Afirmisao se u Partizanu, Partizana je kostao celu sezonu samo 90 000 dolara, a zaradjeno je 280 000 dolara od prodaje Zalgirisu + dobice Partizan i jos ako ikada ode u NBA! Pecarski tuga od igraca, veciti junior, novi Bane Djekic, Partizan ga nudio i AEK-u i Arisu odbili ga, kao i Bajern i Mega pre toga. Vanja je morao da se proda da bi se uzelo obestecenje pre nego mu istekne ugovor. Bice igrac za reprezentaciju to je ocigledno, ali on je igrac koji igra bolje kada ima manji pritisak, ja bih voleo da je ostao, ali ima prava da napreduje u karijeri...Trinkijeri nije doveo Nikolica, vec ga je zatekao u timu
    (Lanister, 22. septembar 2019 13:18)

    # Link komentara

  8. (Nemanja, 22. septembar 2019 11:49)

    Dzok Lendl kako se cita ili Jock Landale kako se pise u cemu je problem ???
    U stvari problem je sto ste ti i takvi kao ti botovi AV koji je okupirao moj klub pa vam ne odgovara sta i sto pisem, radi se o tome da ste upropastili sve pa i kosarku u mojoj ekipi i zemlji !!!
    Danilovic je oterao Dula a za to dobio posao u KKS, Grba je u stranci pa u Arenu dosao, doveli ste limara i moze vam se ... sve imate osim nase ekipe koja se pretvorila u legiju stranaca ... ekipom rukovodi preplacen trener koga ne interesuje srpska kosarka ... pesma vam se svela na FMP, FMP ??? Ko ste vi ???
    (Mile, 22. septembar 2019 12:44)

    # Link komentara

  9. Znam da sam dosadan ali moram da kritikujem upravu !!!Oterani su Vanja, Pecarski i Lendl, oterana je ekipa, oterani su mladi igraci na kojima smo morali graditi Buducnost a doveli gomilu poluigraca ... otisli smo iz Pionira koji ce postati vlasnistvo Zvezde, klub nema svoj cilj nego sluzi da udovolji preskupom treneru koji radi sta hoce, doveo je pa oterao Nikolica, zbog njega su otisli Lendl i Pecarski, Vanja je prodat za mizeriju ... Ovaj Partizan sluzi za zamazivanje ociju, zasto niste dali ovolike pare kada je tu bio Muta ??? Moram da kritikujem i Djordjevica, gledao sam Zvezda-Olimpiakos, Simanic igra odlicno na cetvorci, Zagorac trenutno razbija, pogledajte Vanju, Dobrica, Davidovca ... za sta su nam sluzili Simonovic i Birca a pogotovo igra na samo jednog coveka ... Sramota !!!
    (Mile, 22. septembar 2019 10:57)

    Slazem se sa ovim izuzetnim sportskim strucnjakom.Narocito mi je zao Ivana Lendla koji je bio dobar i na sljaci i na travnatim terenima a njegov servis je bio medju najboljima i Partizan je na njemu mogao da gradi tim za buducnost.
    (Nemanja, 22. septembar 2019 11:49)

    Slažem se da je Lendl posle odlaska Djokovića iz Partizana, bio prva opcija, jer bi se najbolje odupro Efempeu i prekinuo njihovu dominaciju na šljaci. Ostaje žal ali apeli stručnih radnika kao što je Mile, samo govore toj činjenici u prilog. Beavo Mile. Čekamo nove analize i ekspertize.
     (NameUnderConstruction, 22. septembar 2019 12:32)

    # Link komentara

  10. Velika sramota i greska za Djordjevica sto Vanja, Borisa i Ognjen nisu isli na sp u Kinu.
    Evidentno je da su mnogo kvalitetniji od simona, birce i onog rekreativca
    (mali grga, 22. septembar 2019 12:30)

    # Link komentara

  11. Vanja je imao odlicnu proslu sezonu i ofanzivno i defanzivno. Tek je kod Canka dobio slobodu u igri, a u pravo vreme je otisao u Valensiju. Imao je i dobru predsezonu gde je u svakoj utakmici bio jedan od najboljih strelaca u timu, tako da ovo nije iznenadjenje. Ceka ga NBA za godinu dana.
    (Petargg, 22. septembar 2019 11:55)

    # Link komentara

  12. Znam da sam dosadan ali moram da kritikujem upravu !!!Oterani su Vanja, Pecarski i Lendl, oterana je ekipa, oterani su mladi igraci na kojima smo morali graditi Buducnost a doveli gomilu poluigraca ... otisli smo iz Pionira koji ce postati vlasnistvo Zvezde, klub nema svoj cilj nego sluzi da udovolji preskupom treneru koji radi sta hoce, doveo je pa oterao Nikolica, zbog njega su otisli Lendl i Pecarski, Vanja je prodat za mizeriju ... Ovaj Partizan sluzi za zamazivanje ociju, zasto niste dali ovolike pare kada je tu bio Muta ??? Moram da kritikujem i Djordjevica, gledao sam Zvezda-Olimpiakos, Simanic igra odlicno na cetvorci, Zagorac trenutno razbija, pogledajte Vanju, Dobrica, Davidovca ... za sta su nam sluzili Simonovic i Birca a pogotovo igra na samo jednog coveka ... Sramota !!!
    (Mile, 22. septembar 2019 10:57)Slazem se sa ovim izuzetnim sportskim strucnjakom.Narocito mi je zao Ivana Lendla koji je bio dobar i na sljaci i na travnatim terenima a njegov servis je bio medju najboljima i Partizan je na njemu mogao da gradi tim za buducnost.
    (Nemanja, 22. septembar 2019 11:49)

    # Link komentara

  13. :D
     (Sale, 22. septembar 2019 11:43)

    # Link komentara

  14. Šteta za njega sto je izgubio pet godina u Partizanu.
    (Spale, 22. septembar 2019 11:34)

    # Link komentara

  15. Ja mislii da je postiga 70 poena.. Klinika???
     (micaiz kafica, 22. septembar 2019 11:34)

    # Link komentara

  16. Nikada igrac od Marinkovica. Davao je on i po 8 trojki pa ga nema 5 utakmica. Zelim mu da na svakoj da po 10 ali to ne biva...
     (Fandjo, 22. septembar 2019 11:32)

    # Link komentara

  17. @Trinidad_got_bad_for_Tobago
    Stvar je vrlo prosta. Vremena se menjaju. Danilović je,primera radi, sa 22 godine bio prvak Evrope sa Partizanom, ali hajde da ne upoređujemo razičitosti. Ovde se radi o tome da: ili jesi, ili nisi. Zabrinjavajuće je to što se Vanja stvarno trudi, ali njegovi kapaciteti su limitirani upravo kako je jedan od komentatora i napisao. Ne postoji konstantnost. Odigra par utakmica valjano, a potom kao da se izgubi u vremenu i prostoru. Niti je on mogao više da napreduje u ovakvom Partizanu, niti je Partizan moga više da čeka da njegov talenat dobije drugu dimenziju. Najbolje za njega i Partizan je bilo da se raziđu.
    (1-i na draftu, 22. septembar 2019 11:30)

    # Link komentara

  18. (Mile, 22. septembar 2019 10:57)Au. Ko je tebe platio da to pišeš?
    (ja, 22. septembar 2019 11:01)

    Placa me ljubav prema mom klubu i Srbiji !!!
    Necu biti slep pored ociju kao gomila, procitaj izjavu Duleta o Trikineriju i procitaj intervju Mute sa Tegijem u Blicu i bice ti sve jasno ...
    Ko tebe placa ???
    (Mile, 22. septembar 2019 11:23)

    # Link komentara

  19. (Mile, 22. septembar 2019 10:57)

    Au. Ko je tebe platio da to pišeš?
     (ja, 22. septembar 2019 11:01)

    # Link komentara

  20. E moj Djordjevicu. Zamislite Marinkovica i Simanica da su usli u ovu sezonu kao svetski prvaci sa kakvim sampouzdanjem bi igrali. A bilo je mesta za njih dvojcu.
     (john smith, 22. septembar 2019 11:00)

    # Link komentara

  21. Imao je on takve utakmice i u partizanu ali svaku 5tu utakmicu a inda ga nema po mesec dana... Slabija liga vise prostora i nikad nije nista pokazao tako da je ovo u valensiji propast u najavi
     (petarczv, 22. septembar 2019 10:58)

    # Link komentara

  22. Znam da sam dosadan ali moram da kritikujem upravu !!!
    Oterani su Vanja, Pecarski i Lendl, oterana je ekipa, oterani su mladi igraci na kojima smo morali graditi Buducnost a doveli gomilu poluigraca ... otisli smo iz Pionira koji ce postati vlasnistvo Zvezde, klub nema svoj cilj nego sluzi da udovolji preskupom treneru koji radi sta hoce, doveo je pa oterao Nikolica, zbog njega su otisli Lendl i Pecarski, Vanja je prodat za mizeriju ...
    Ovaj Partizan sluzi za zamazivanje ociju, zasto niste dali ovolike pare kada je tu bio Muta ???
    Moram da kritikujem i Djordjevica, gledao sam Zvezda-Olimpiakos, Simanic igra odlicno na cetvorci, Zagorac trenutno razbija, pogledajte Vanju, Dobrica, Davidovca ... za sta su nam sluzili Simonovic i Birca a pogotovo igra na samo jednog coveka ...
    Sramota !!!
    (Mile, 22. septembar 2019 10:57)

    # Link komentara

  23. I dok je igrao za nas ( Partizan b.c. ) cenio sam ga i cekao da proradi. Nisu imali strpljenja za njega. Videcete bice on sledeci reprezentativac na spisku. Zaista nam treba dobar trojkas
    (Trinidad_got_bad_for_Tobago, 22. septembar 2019 10:46)

    # Link komentara

  24. Kad primaš platu na vreme, sve je lakše.
    (Deki, 22. septembar 2019 10:41)

    # Link komentara

  25. Klasika. Sad je uslo 5,sledecu nece pogoditi nista i tako u krug. Konstantnost nula.Zelim mu sve najbolje ali nije igrac za visoke domete.
     (dux, 22. septembar 2019 10:31)

    # Link komentara

  26. Uvijek sam cjenio ovog decka i govorio kako bi trebao i morao da ima uspjesnu karijeru i van partizana. Po meni, sto se tice samog suta bolji i od Bogdanovica ali treba tu i ostalog. Mislim da ako nadje dobar tim strucnih ljudi oko sebe da bi mogao da ima znacajnu ulogu u svetu kosarke. Pozdrav sa crveno bele strane
     (sassicaia, 22. septembar 2019 10:28)

    # Link komentara

  27. moze mali jos bolje to
     (ldjidji, 22. septembar 2019 10:25)

    # Link komentara

  28. zahvalan igrac
    (Gagiii, 22. septembar 2019 10:24)

    # Link komentara