1. Sjajan je Natho, ali ja ipak ne bih toliko trčao pred rudu kad je on u pitanju. Jel vas nekad interesovalo zašto, i pored očiglednog fudbalskog umeća, nije uspeo u ozbiljnijim klubovima?

    Podaci su malo nedostupni i raštrkani, ali sam uspeo da prikupim, preko novinskih članaka i saopštenja za medije, njegovu istoriju povreda i to zaista ne izgleda nimalo dobro.

    Naime, ne uzimajući u obzir sitne povrede i bolesti, očigledno je da ima problem sa zglobom i kolenom, jer su mu to hronične povrede koje mu se ponavljaju iz sezone u sezonu (nijednu sezonu nije uspeo da odigra bez upale zgloba i povrede kolena), a, kad se sabere vreme odsustvovanja, ispada da je, u svakoj sezoni koju je odigrao, van stroja bio puna 3 meseca - PO SEZONI.

    Slična je situacija sa Marinom, jer je i on igrač koji je sklon povredama (zbog krhke fizičke građe, doduše, ne zbog hroničnih problema), ali, zdravlje Bože, on je odigrao već celu sezonu bez ikakvih problema, jer mu se pažljivo doziraju minuti u prvenstvu - jedino Evropu igra od prvog do poslednjeg minuta.

    Natha treba koristiti pažljivo i odmarati ga često, jer on može da odigra nekih 20-25 celih utakmica po sezoni bez problema. Nemoj da kukate sutra, ako ga budete jahali ko konja u prvom delu sezone (radi poređenja, prošle sezone, Partizan je odigrao 39 utakmica u prvom delu sezone, a sad će ih biti još i više, zbog LE), pa onda celo proleće provede u bolničkom krevetu...
    (ja, 20. septembar 2019 14:13)

    # Link komentara

  2. Nije za vas Evropa, u seosku ligu bi vas ja nabio!
    (Rob Sinji, 19. septembar 2019 23:56)

    Ех, да се Ти питаш, ал' се на твоју велику жалост ништа не питаш. Иако ја уопште не сумњам да би нас Ти набио у неку црну рупу или у најудаљенију галаксију у свемиру тамо негде крај квазара само да можеш.
    (Runner, 20. septembar 2019 14:06)

    # Link komentara

  3. @ (Gazda Dojkan, 20. septembar 2019 11:43)

    Pa, vidiš, čovek ništa ne mora da ti odgovori, jer si sam sebi dao odgovor. Samo pažljivo pročitaj svoj komentar:

    "objasni kako je to Partizan ispao sa jednim neresenim rezultatom i jos 5 utakmica protiv prosecnih evropskih timova i MU"

    Ti polaziš od premise da je Mančester jak tim, AZ i Astana ispod evropskog proseka, a da je Partizan tu negde između. Međutim, ta premisa je pogrešna. Mančester jeste jak tim, ali su ovde jedine dve ekipe ispod evropskog proseka Partizan i Astana. AZ je negde između. Dakle, vi treba da pobedite AZ, a ne Astanu, jer vam je AZ direktan konkurent za 2. mesto koje vodi dalje (za razliku od LŠ gde 3. mesto u grupi vodi u nokaut fazu LE, u LE samo prva dva mesta idu dalje - 3. i 4. u grupi ispadaju). Na domaćem terenu ste, jedva, odigrali nerešeno, a u gostima će da vas ispraše. Takođe će bolje od vas odigrati i protiv Astane i protiv Mančestera, tako da ste vi sigurno ispali.

    S druge strane, Zvezda puca na 3. mesto u grupi i tu nam je konkurent Olimpijakos, a ne Bajern, koji će biti 1. u grupi. Dakle, poraz od Bajerna ne znači apsolutno ništa, jer tek treba da se ogledamo protiv Olimpijakosa. Ako odigramo dobro, bićemo ispred njih, ako ne, tek onda ispadamo. Ali, za razliku od Partizana, mi imamo šanse, jer tek treba da igramo protiv Olimijakosa, dok ste vi vašu šansu protiv AZ-a već propustili...
    (ja, 20. septembar 2019 13:28)

    # Link komentara

  4. Poraz u Minhenu je junacki a remi Partizana je neuspeh.Alo dokle vise!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Prvi je Duci,Moka je nas, 20. septembar 2019 10:10)

    Zbog ovakvih komentara vam od srca zelim da budete sampioni,da se malo oprobate u Minhenu,Parizu,Liverpulu,Napulju..a mi da se oprobamo sa strasnim AZ-om,Astanom i ostalim azdajama.
    (tuga, 20. septembar 2019 12:18)

    # Link komentara

  5. Marin ima još fore da uđe u gusle, naročito što zvezda juri treće mesto, dok ste vi otprilike upravo ispali u grupi, tako da ćete moći da se i dalje ložite na dinamo zagreb i zvezdine protivnike.
    (Gaćeša, 19. septembar 2019 23:52)

    Obaska tvoja nepismenost, al' objasni kako je to Partizan ispao sa jednim neresenim rezultatom i jos 5 utakmica protiv prosecnih evropskih timova i MU, a Zvezda se bori za trece mesto posle ubedljivog poraza i jos 5 utakmica protiv vrhunskih ekipa? Narocito posle remija Olimpijakosa koji joj je glavni konkurent za to trece mesto?
    Tu logiku bih voleo da razumem.
    (Gazda Dojkan, 20. septembar 2019 11:43)

    # Link komentara

  6. Kad neko zna, onda zna. Pojedine igrače Partizana a pogotovu Asana i Tošića treba da bude stid kad uporede svoj učinak i učinak Nathoa. Čovek nije igrao mesecima, nije prošao bazične pripreme, stigao u Partizan pre mesec dana, neuigran i, sinoć, najbolji igrač na terenu. Asano samo trči k'o muva bez glave a Tošić totalno neprimetan. Sve što je uradio pogrešno je uradio. Nažalost, ni njegova akvizicija, Lazar Marković, nije bio ništa bolji.
    (Bilal, 20. septembar 2019 10:36)

    # Link komentara

  7. Poraz u Minhenu je junacki a remi Partizana je neuspeh.Alo dokle vise!
     (Prvi je Duci,Moka je nas, 20. septembar 2019 10:10)

    # Link komentara

  8. djokic@ zvezdana nema nikakve aktivne rezultate lose si sanjao. stvarnost je da totenhem i olimpijakos su mnogo bolji od vaseg bunkera.
     (dio mio, 20. septembar 2019 08:37)

    # Link komentara

  9. Bekovi levi i desni tanki za Evropu posebno ofanzivno prosipaju mnogo lopti u situacijama kada je šansa da se uz neki smisleni centar šut ili povratnu loptu da gol, obojica nemaju nikakva rešenja pa čak ni smisao za bilo koju ideju ...
    Dalje, čemu dva zadnja vezna od kojih Šćekić beskoristan apsolutno i limitiran totalno !
    U napadu čak ide i najbolje mada mi se čini da Asano osim brzine nema osećaj za gol pa i ne deluje kao neko pojačanje posebno ne za Evropu !
    Natho je doneo mozak u igru Partizana !
     (Dzoni 77', 20. septembar 2019 08:34)

    # Link komentara

  10. vi ga niste imali odličan rezultat u Minhenu 3-0 ste izgubili s obzirom da ste tri puta prešli centar to je odličan rezultat
     (bemzin, 20. septembar 2019 08:20)

    # Link komentara

  11. Jako sam razočaran igrom, i stavom prema utakmici Miletića. Gestikulacije kao da neko drugi igra, rupa u odbrani, loši centaršutevi....i Partizan je imao 10 igrača, mora to bolje Miletiću
    (Dejan, 20. septembar 2019 08:16)

    # Link komentara

  12. Postaje tradicija da se pri slabom rezultatu menja igrač u 88. (eventualno 87.) minutu.
    Nekako izgleda da ima malo više smisla nekog uvesti u igru da bi promenio odnos na trerenu i za to mu dati bar 15 minuta.
    (uspavani Savo, 19. septembar 2019 23:47)


    Navikao Savo da Partizan igra 100 minuta.
     (NoName, 20. septembar 2019 08:16)

    # Link komentara

  13. Nije sramota izgubiti od Bajerna u sred Minhena u LŠ.
    Sramota je na svom terenu odigrati nerešeno sa prosečnom ekipom iz Holandije, kada imaš igrača više dve trećine meča i poklonjen penal...
    (očigledno, 19. septembar 2019 23:20)

    Naravno da nije sramota izgubiti u Minhenu. Nije sramota ni igrati nereseno sa Holandjanima. To je realnost. Sramota je pobediti sa ona 2 penala u ping pong ligi.
     (Ivan, 20. septembar 2019 08:09)

    # Link komentara

  14. Jedva čekam nedelju da rastavimo i Zvezdu ovako, nije mi žao što je 2:2 odavno nismo ovako napadali.Bolje nego one porođajne muke koje smo godinama gledali u Evropi.
    (Sima, 20. septembar 2019 08:08)

    # Link komentara

  15. Zvezda je ponos Srbije! Zato i igra Ligu Sampiona a ovi u Ligi Evrope uz pomoc sudija ne mogu da pobede
    (hidra, 19. septembar 2019 23:54)
    @
    Zvezda je prošle godine prvi put videla LŠ a pre toga je 25 godina nije bilo nigde i to je za ponos?! Ni Indjiju ne bi pobedili bez sudije i dva penala i oni opet ponosni.
    (bez pomoći, 20. septembar 2019 07:45)

    # Link komentara

  16. Maestralan igrac. Za derbi isti tim,samo možda Marković od starta umesto Sadika,mada Sadik je večeras bio sasvim ok.
    (Luka, 19. septembar 2019 23:19)

    Ovo sto si napisao ima smisla samo ako si zvezdas.
    (Milan, 20. septembar 2019 07:40)

    # Link komentara

  17. Grobari su poznati po tome da se nicega ne stide
    (Fistik, 19. septembar 2019 23:29)

    Stidimo se utakmice sa indjijom!
     (milfhunter, 20. septembar 2019 07:38)

    # Link komentara

  18. jel sinoc igrala zvezda kad ovoliko vas pogresno orinentisanih komentarise,svojih 3 0 ,iz 2 u 1 i slicno krijete ovde...vidimo se u nedelju!
     (podoficir, 20. septembar 2019 05:58)

    # Link komentara

  19. Sve sto je Partizan odigrao je bilo preko Natha, kome to nije ni prvo ni posljednje odlicno izdanje u Partizanu. Ali, ovo je bilo zaista maestralno. Pogledajte skraceni snimak, zapaprio je svaku akciju koja je mirisala na gol. Podsjetio bi na to sve one genijalce koji su se rugali covjeku na ovom portalu kada je dosao za mnogo manje novca nego sto je mogao dobiti u drugim klubovima. Nisam tada nista napisao, ali sam stvarno bio zapanjen zluradoscu pojedinih internet sveznalica. Sada je kristalno jasno da je Partizan dobio u njemu zaista sjajno pojacanje. Puno sansi... Asano mora da malo spusti loptu sa tim samodokazivanjem. Ne mislim da je sebican igrac ali kada bi se malo opustio sigurno bi igrao odlicno, ovako je samo dobar. Odbrana se nije pokazala, duvalo je straga kada Miletic ode u napad. Nismo se ni nesta psihicki pokazali jer smo nakon 2:1 svjesno prepustili inicijativu timu koji se do tada grcevito branio sa 10 igraca. E...to je nesto sto mi nikada nece biti jasno. Tosic stvarno moze i mora bolje. Sasvim solidni Zdjelar. Sadik konacno i koristan. Ceka se da se vidi da li je Markec dosao da igra fudbal. Partizan je ipak, sve u svemu, odigrao muski i hrabro, pozitivno. Nema se sta zamjeriti Savi jer drzim da te petljanije u odbrani nisu sigurno posljedica nekih njegovih odluka. Ako si bek, moras biti 100% siguran da je odradjen dio tog bekovskog dijela prije odlazenja u napad. Nema veze, sitnice ce se popraviti, taman za Zvezdu...
    (Partizan dobija derbi!, 20. septembar 2019 03:49)

    # Link komentara

  20. Opet krivi Zvezda Terza tenk sudija globalno zagrevanje trava klima UEFA FIFA Fudbalski savez itd.
    (Darki001, 20. septembar 2019 03:07)

    # Link komentara

  21. Ee ljudi, ja sam Zvezdas, ali molim vas ne pominjite ovde kako bi Zvezda ove razbila.Zvezda je jedna i Suduvu izbacila, a ostale je izbacivala na golove u gostima i penale.mi igramo defanzivu, a u napad i ne idemo.
    Sto se tice Partizana, oni su cirkus kao i mi, stim sto oni igraju napadacki, a odbrana suplja ko sir.
    Icace pukao sam od smeha kod drugog gola Holandjana. covek trci ka golu, a Stojkovic se krsti. Oj tugo moja.
     (Mare, 20. septembar 2019 02:14)

    # Link komentara

  22. Bibras najbolji igrač u Srbiji.
     (Luke Babbitt gravedigger, 20. septembar 2019 02:05)

    # Link komentara

  23. Ove bi Zvezda dobila 4-0 na domacem terenu, Partizan je jako losa ekipa
    (Jakov, 19. septembar 2019 23:57)
    Jel ko Suduvu i Helsinki
    (Walt, 20. septembar 2019 01:41)

    # Link komentara

  24. Prema statistici UEFE Zvezda je u prvom kolu lige sampiona rame uz rame sa Realom. Ni jedna ekipa za 93 minuta ni jednom nije sutnula u protivnicki gol.
    (Cinik, 20. septembar 2019 00:21)

    # Link komentara

  25. Jel moguce da navijaci zvezde toliko srama i stida nemaju pa komentarisu sudjenje? Gde vam je obraz?
     (cilim, 20. septembar 2019 00:17)

    # Link komentara

  26. Trebali su jos jedan nepostojeci penal da im sude kao iz doba Toleta mozda bi tad pobedili
    (Beli medved, 19. septembar 2019 23:59)

    # Link komentara

  27. Naka nam je Bog u pomoc protiv Zvezde za par dana
    (Trgovac, 19. septembar 2019 23:58)

    # Link komentara

  28. Ove bi Zvezda dobila 4-0 na domacem terenu, Partizan je jako losa ekipa
    (Jakov, 19. septembar 2019 23:57)

    # Link komentara

  29. Nije za vas Evropa, u seosku ligu bi vas ja nabio!
    (Rob Sinji, 19. septembar 2019 23:56)

    # Link komentara

  30. Sraman penal i igrac vise na domacem terenu i 2-2 na kraju, a nama se smeju sto sa Bajernom imamo aktivan rezultat do 80. minuta, pa nije li vas sramota?
    (Djokic, 19. septembar 2019 23:21)

    Zvezda je ponos Srbije! Zato i igra Ligu Sampiona a ovi u Ligi Evrope uz pomoc sudija ne mogu da pobede
    (hidra, 19. septembar 2019 23:54)

    # Link komentara

  31. a sansa marina ?

    to ce u gusle da udje :d
    (belgrado, 19. septembar 2019

    Marin ima još fore da uđe u gusle, naročito što zvezda juri treće mesto, dok ste vi otprilike upravo ispali u grupi, tako da ćete moći da se i dalje ložite na dinamo zagreb i zvezdine protivnike.
    (Gaćeša, 19. septembar 2019 23:52)

    # Link komentara

  32. Pazi delije sto spominju sudjenje i kao nesto moralisu, porede Evropu i nasu ligu. Rodjaci, vase titule su smesne, penali izmisljeni... Ako je sudija veceras pogresio, to je greska, ali ono protiv indjije sigurno nije. Vi jeste slika Srbije, svuda nam je tako, sve na silu i otimacinu. E, porede ljudi LE i AV ling ping pong ligu...
    (bic, 19. septembar 2019 23:51)

    # Link komentara

  33. Postaje tradicija da se pri slabom rezultatu menja igrač u 88. (eventualno 87.) minutu.
    Nekako izgleda da ima malo više smisla nekog uvesti u igru da bi promenio odnos na trerenu i za to mu dati bar 15 minuta.
    (uspavani Savo, 19. septembar 2019 23:47)

    # Link komentara

  34. svaka cast rade za komentar.ja to vec duze vremena oricam.miletic je srcan borben ali neko mora da mu objasni neke stvari
     (objektivno novinarstvo, 19. septembar 2019 23:47)

    # Link komentara

  35. nemamo brze bekove,kraj price.
    ovo je dobro za pingpong ligu,za evropu smesno.
    natho doktor fudbala,
    sadikova igra skoro savrsena,ne verujem sta pisem :d

    cestitke savi na poboljsanju igre,ali imam 2 pitanja.
    zasto je scekic na terenu?
    moze li suma da se odvede na jedan zesci kondicioni tretman od mesec dana?
    sve zna o fudbalu,ali efektivno moze da igra 20 min?!

    ps. bice ovo mnogo bolje u gostima,dobicemo ih tamo.
     (belgrado, 19. septembar 2019 23:44)

    # Link komentara

  36. Pa nije vam ovo domaca liga gde se Proleter sklanja.
    (York, 19. septembar 2019 23:19)
    Kod vas ne moraju da se sklanjaju, dovoljno je da padnu na 25 metara i penal
    (Westbrook, 19. septembar 2019 23:44)

    # Link komentara

  37. -Trebaće Lazaru još vremena da bi ušao u takmičarsku formu i možda zaigrao na nivou po kojem ga pamte navijači Partizana.

    Jel vi ovo ozbiljno?
    Covek nije u takmicarskoj formi poslednjih 5-6 godina.
    (MilanChe...Ge..., 19. septembar 2019 23:43)

    # Link komentara

  38. Natho je odigrao za 10.Sviđa mi se ova napadačka igra Partizana.Napadao je Partizan i dok je bilo 11 na 11.Brine me odbrana.Jako naivno primljeni golovi.Zdelar spor.Ne uliva sigurnost na zadnjem veznom.Napad lepršav i raznolik.Savo je utegao ekipu lepo.Pukom nesrećom smo odigrali nerešeno.To mora priznati i najvatreniji Zvezdaš....P.S živo me interesuje šta će reći trener Alkmara.Je li upisao 3 boda iz ove utakmice?!
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 19. septembar 2019 23:19)

    napadacki igraju Siti i Liverpul. ovo gde svaki igrac 17 puta pipne loptu pa doda, veze nema sa napadackim fudbalom.
    (koocemu, 19. septembar 2019 23:41)

    # Link komentara

  39. Natho je odigrao za 10.Sviđa mi se ova napadačka igra Partizana.Napadao je Partizan i dok je bilo 11 na 11.Brine me odbrana.Jako naivno primljeni golovi.Zdelar spor.Ne uliva sigurnost na zadnjem veznom.Napad lepršav i raznolik.Savo je utegao ekipu lepo.Pukom nesrećom smo odigrali nerešeno.To mora priznati i najvatreniji Zvezdaš....P.S živo me interesuje šta će reći trener Alkmara.Je li upisao 3 boda iz ove utakmice?!
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 19. septembar 2019 23:19)

    Bas mi je napadacka igra a ne mogu da uvaljaju gol vise sa igracem vise skoro sat vremena... jak mi napad...
     (r8, 19. septembar 2019 23:40)

    # Link komentara

  40. Sa Miletićem neko ozbiljno treba da porazgovara. Ne znam ko ga je ubedio da je drugi Marcelo pa stalno trči napred a nema ni dribling ni centaršut.
    (Rale, 19. septembar 2019 23:37)

    # Link komentara

  41. Spasao vas crveni karton jer čekala vas je petarda!!!…!!
    (Falcao, 19. septembar 2019 23:35)

    # Link komentara

  42. Ma ne ovi što su hrabro pukli 3:0 iz bunkera imaju granitnu odbranu axaxaxax da nemaju bilo bi 8:0
    (dr Argl Bargl, 19. septembar 2019 23:33)

    # Link komentara

  43. 70 min igrač više i penal, i kući ne možete da dobijete holandski U21 tim koji vam daje 2 komada iz akcija kao na soniju. A ovamo se pravi tragedija od zvezdine utakmice u minhenu. Pa vama bi bajern dao 17 golova.

    I vi ste našli zvezdi nešto da prigovarate.
    (Gnjato, 19. septembar 2019 23:33)

    # Link komentara

  44. Sraman penal i igrac vise na domacem terenu i 2-2 na kraju, a nama se smeju sto sa Bajernom imamo aktivan rezultat do 80. minuta, pa nije li vas sramota?
    (Djokic, 19. septembar 2019 23:21)

    a sansa marina ?

    to ce u gusle da udje :d
     (belgrado, 19. septembar 2019 23:32)

    # Link komentara

  45. Veliki problem Partizana je prazan prostor koji ostaje iza Miletića. Miletić ima odlične prodore, ali kada on izlazi mora neko da stane na njegovo mesto. Oba gola smo primili nakon njegovih prodora. Možda čak da on igra desnog veznog, a neko drugi odbranu. Mada je on ujedno i sjajan bek. Uglavnom, to je ono što škripi u Partizanu i zbog čega se prima mnogo lakih golova.
     (Malkom, 19. septembar 2019 23:32)

    # Link komentara

  46. Bolje da niste ulazili u Evropu da nas ne brukate
    (Shotry, 19. septembar 2019 23:31)

    # Link komentara

  47. Kontam da bi Partizan primio 11 komada u Minhenu
    (Vitez, 19. septembar 2019 23:31)

    # Link komentara

  48. ??Svi u rupu subota
     (andrija, 19. septembar 2019 23:31)

    # Link komentara

  49. Velika šteta za tolike šanse i zbog dece kao i prvog mesta u grupi (bar na trenutak). Ali kada pogledamo unazad decenijama sve utakmice smo gubili gde se šanse ne iskoriste a pogotovu gde su klasa klubovi i koliko puta do sada koliko šansa toliko i golova protivnika. Do toga se dolazi samo vrhunskim igračima a takve imamo samo dok su omladinci i dok ne otperjaju... ostaju nam sadnice i sudovi, povratnici i pred penzijom igrači.... pa onda kad razmislim nismo ni loše prošli večeras al opet žal...
     (Maksa, 19. septembar 2019 23:30)

    # Link komentara

  50. Sraman penal i igrac vise na domacem terenu i 2-2 na kraju, a nama se smeju sto sa Bajernom imamo aktivan rezultat do 80. minuta, pa nije li vas sramota?
    (Djokic, 19. septembar 2019 23:21)

    Grobari su poznati po tome da se nicega ne stide
     (Fistik, 19. septembar 2019 23:29)

    # Link komentara

  51. Jednostavno problem je na desnom beku,nemamo nijednog klasicnog levog beka,Miletic je odlican stoper ali za beka nije i neka nam je Bog u pomoci sto se tice desne strane
     (Lex, 19. septembar 2019 23:28)

    # Link komentara

  52. Lazar Marković nikad neće ući u formu zato sto je ovo njegov maximum..Posle Lole Smiljanića (kojeg nikad niko neće nadmašiti, čak ni bugarski Bebeto) Lazar Marković je drugi povratnik kao najveći promašaj Partizana.. Naravno Lola je bez konkurencije, ja mislim da ni najbolji poznavaoci domaćeg fudbala misle da je čovek davno promenio profesiju, ali ne ne čovek je i dalje na klupi i prima platu kojom mozemo platiti 5 omladinaca da ginu na terenu svaki meč..
     (Kalco, 19. septembar 2019 23:25)

    # Link komentara

  53. hahaha za Šćekića, al’bukvalno svaki put doda prvom igraču do sebe! Nikakav..
    (z’brda, 19. septembar 2019 23:21)

    # Link komentara

  54. Katastrofalna odbrana!!!!
     (tttt, 19. septembar 2019 23:21)

    # Link komentara

  55. Sraman penal i igrac vise na domacem terenu i 2-2 na kraju, a nama se smeju sto sa Bajernom imamo aktivan rezultat do 80. minuta, pa nije li vas sramota?
     (Djokic, 19. septembar 2019 23:21)

    # Link komentara

  56. Kako odbrana od papira, a Pavlovic 10 miliona?!
    (qqlele, 19. septembar 2019 23:20)

    # Link komentara

  57. Nije sramota izgubiti od Bajerna u sred Minhena u LŠ.
    Sramota je na svom terenu odigrati nerešeno sa prosečnom ekipom iz Holandije, kada imaš igrača više dve trećine meča i poklonjen penal...
     (očigledno, 19. septembar 2019 23:20)

    # Link komentara

  58. Obrukali ste Srbiju jos jednom, svaka vam cast!
     (Darco, 19. septembar 2019 23:19)

    # Link komentara

  59. Eeee koliko bi samo Rikardo znacio ovoj ekipi....
     (Blue Moon 1796, 19. septembar 2019 23:19)

    # Link komentara

  60. Maestralan igrac. Za derbi isti tim,samo možda Marković od starta umesto Sadika,mada Sadik je večeras bio sasvim ok.
    (Luka, 19. septembar 2019 23:19)

    # Link komentara

  61. Uvek bili mali klub i ostali.., poklonjen penal ali dzabe
     (Goxy, 19. septembar 2019 23:19)

    # Link komentara

  62. Natho je odigrao za 10.Sviđa mi se ova napadačka igra Partizana.Napadao je Partizan i dok je bilo 11 na 11.Brine me odbrana.Jako naivno primljeni golovi.Zdelar spor.Ne uliva sigurnost na zadnjem veznom.Napad lepršav i raznolik.Savo je utegao ekipu lepo.Pukom nesrećom smo odigrali nerešeno.To mora priznati i najvatreniji Zvezdaš....P.S živo me interesuje šta će reći trener Alkmara.Je li upisao 3 boda iz ove utakmice?!
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 19. septembar 2019 23:19)

    # Link komentara

  63. Pa nije vam ovo domaca liga gde se Proleter sklanja.
     (York, 19. septembar 2019 23:19)

    # Link komentara

  64. Hvala Az Alkmaru.I da uz zelju da ih napunite tamo...
     (Kotor, 19. septembar 2019 23:18)

    # Link komentara

  65. Asano drvo
     (r8, 19. septembar 2019 23:18)

    # Link komentara

  66. vazno ke da je zvezdima granitna
     (objektivno novinarstvo, 19. septembar 2019 23:17)

    # Link komentara