Hamilton juri treću uzastopnu pobedu u Singapuru

Vozač Mercedesa Luis Hamilton pokušaće u nedelju treći put uzastopno da pobedi u trci za VN Singapura, kako bi se primakao osvajanju 6. šampionske titule u F1.

SN Izvor: B92, Beta
Pošaljite komentar
  1. @Dex

    Tacno tako.

    Malo se potrudite da bolje razumete F1 ako vec uzivate da gledate.Skoro je nemoguce gledati ovaj sport ako niste upuceni u neke najosnovnije stvari.. Kad cujem ove nase komentatore na TV i ne cudi me sto obican gledalac nema pojma kako i sta funkcionise.
    Evo moja prognoza za ovu trku je Max Verstapen, a vi se sad cudite.
     (Guromir, 19. septembar 2019 20:14)

    # Link komentara

  2. Видећемо, реално је очекивати неки дуел Хамилтона и Верстапена за победу, можда Ботас ако му се баш задеси добар викенд, остали тешко да могу у неким реалним условима, е сад друга је страна приче што ја имам неки осећај да ће бити лудачка трка и да ћемо видети неко изненађење, типа неки Рено или Мекларен на подијуму, мада не верујем, осећај ме вара вероватно :)
    П.С. Што се тиче Ферарија нема ништа спорно, ФИА је њихов мотор већ неколико пута проверавала и легалан је очигледно чим ништа нису нашли а таквих примедби је било и прошле сезоне. Да се разумемо није Ферари само због мотора брз на правцима, цео болид им је тако конструисан, мислим да ће у Сингапуру лоше да се проведу...
    (Хумска БГ, 19. septembar 2019 19:02)

    # Link komentara

  3. Znajuci mercedes pokusace sto pre da se vrate na pobednicki put posle dve pobede ferarija i ocekujem najuzbudljiviju trku do sad u sampionatu...ali i pobedu ferarija
    (mare, 19. septembar 2019 18:32)

    # Link komentara

  4. Koliko se komentari u Srbiji vezani za F1 razlikuju od onih iz sveta. Ovako tehnicki sport pratite kao kakav fudbal. Komentatori su jos gori, ne da se izdrzati jedna trka u domacem prenosu. Stolice skripe, lupaju prstima po stolu i mikrofonu, ponavljaju fraze... Za vas je sve Ferrari vs Mercedes, donedavno Vettel vs Hamilton. Sad neka friziranja motora, kao da je rec o kosilicama. I naravno, svako veruje da je vozac koga mrzi (a neki mora da se mrzi) podmukao i neznalica koja ima srece. Jos dozivljavate Ferrari kao nekakav narodni tim, kao da su "jedni od nas", a imaju najveci budzet i pravo veta na sve odluke. Mercedes se pak voli samo da ne bude opet Ferrari. Same trke, tehnologija, staze... Koga briga.
     (Dex, 19. septembar 2019 17:58)

    # Link komentara

  5. Moze on da juri koliko hoce, kad je ferari frizirao motor nelegalno i sada ispade da je Lekler vozacina. Samo mi nije jasno kakvo je radovanje nazor a znas da ti bolid nelegalno brz. Sramota zesca(sassicaia, 19. septembar 2019 15:27)Ferari od pocetka najbrzi na pravcima i od pocetka znas na kojim stazama moze doci do izrazaja njihov motor i onda ovakav komentar i to jos 'frizirao', ahahaha... Bolje da ne pratite F1, nego da se ovako blamirate komentarima!
    (HARIS, 19. septembar 2019 16:17)bravo za komentar!
    (sah 88, 19. septembar 2019 17:43)

    # Link komentara

  6. "Ako Hamilton pobedi u nedelju, primakao bi se osvajanju treće uzastopne šampionske titule, ukupno šeste i prišao bi rekorderu Mihaelu Šumaheru na jednu titulu zaostatka."

    Dve najvece sportske zelje su mi da Hamilton prestigne Sumahera u broju osvojenih F1 titula, a da Djokovic prestigne Federera u broju osvojenih G.S. Ovo sa Djokovicem ce verovatno ostati pusta zelja posto Djokovic malo malo pa samog sebe posalje u ofsajd... a i sve je vise igraca koji mogu da ga pobede. Izgleda da ce na kraju Nadal biti taj koji ce najveci broj G.S. da osvoji?
     (Nikola '58, 19. septembar 2019 16:40)

    # Link komentara

  7. Moze on da juri koliko hoce, kad je ferari frizirao motor nelegalno i sada ispade da je Lekler vozacina. Samo mi nije jasno kakvo je radovanje nazor a znas da ti bolid nelegalno brz. Sramota zesca
    (sassicaia, 19. septembar 2019 15:27)

    Ferari od pocetka najbrzi na pravcima i od pocetka znas na kojim stazama moze doci do izrazaja njihov motor i onda ovakav komentar i to jos 'frizirao', ahahaha... Bolje da ne pratite F1, nego da se ovako blamirate komentarima!
     (HARIS, 19. septembar 2019 16:17)

    # Link komentara

  8. @трооки гавран
    Розберг је далеко од врхунског возача.Он је један просек.У првој сезони када су га пустили да се трка он је победио Хамилтона.А Ботас је обичан шофер, други возач, зато је и доведен у мечку.И немој да вређаш онога са ким се не слажеш.
    (Бранко, 19. septembar 2019 16:12)

    # Link komentara

  9. Šta bi sa Ferrarijevim motorom?FIA se još nije oglasila?
    (điu,liu i sadriu, 19. septembar 2019 15:50)

    # Link komentara

  10. У мерцедесу би и Грожан имао пет титула.Једноставно они су лига за себе.
    (Бранко, 19. septembar 2019 15:20)
    Јако глуп коментар. Ево Розберг - изузетан возач, само једна титула. Ботас - вози у најјачем болиду, далеко је од титуле већ неколико година.
    (Трооки Гавран, 19. septembar 2019 15:39)

    # Link komentara

  11. Moze on da juri koliko hoce, kad je ferari frizirao motor nelegalno i sada ispade da je Lekler vozacina. Samo mi nije jasno kakvo je radovanje nazor a znas da ti bolid nelegalno brz. Sramota zesca
     (sassicaia, 19. septembar 2019 15:27)

    # Link komentara

  12. У мерцедесу би и Грожан имао пет титула.Једноставно они су лига за себе.
    (Бранко, 19. septembar 2019 15:20)

    # Link komentara