1. Igramo staromodno. Bajern igra presing i sistemski pritiska pa tako natera protivnika na gresku.
    (Bojan, 19. septembar 2019 08:11)
    Kada bi imali igrače koji mogu da igraju kao Bajernovi onda oni ne bi bili u Zvezdi
    (dux, 19. septembar 2019 10:56)

    A kako može Dinamo? Pa nisu oni kupili igrače iz Reala, Barse, Juventusa i Bajerna. Rezultat protiv Bajerna nije iznenadjenje, ne radi se o tome, radi se o totalnom nepoznavanju modernog fudbala od strane naših rukovodioca, trenera, igrača, pa sve do mladjih kategorija gde ne uče ništa što ima veze sa modernim fudbalom. Problem nije u tome što će bolji timovi da te odvale ponekad, problem je što iz toga ništa naučiti nećeš i što ćeš terati po starom. Sa takvom filozofijom se nigde ne stiže. Učestvovanje u LŠ ima smisla samo ako ćeš da napreduješ, makar u pristupu treniranju i sistemu igre, u suprotnom - od sad pa na dalje, bićeš samo kanta za napucavanje. Kapiraš?
    (Negativni, 19. septembar 2019 20:20)

    # Link komentara

  2. Kakva VRHUNSKA fotografija!!!
    Kako je covek 'uhvatio' trenutak,gde se njih trojica drze za glavu,a cela tribina u pozadini radi to isto!!
    Majstor,ko god da je..!!!
    (ford, 19. septembar 2019 08:11)

    Pise ti na slici:Philipp Guelland
     (petarczv, 19. septembar 2019 12:24)

    # Link komentara

  3. Bitno da je sacuvana cast, nije strasan poraz, samo 3:0, samo 3 okvira gola, ali i da smo dobili novog kreatora igre, odlicnog Borjana, koji je na poluvremenu i najbolji vezni igrac Zvezde sa 13 dodavanja, odmah do njega Jovancic 11 te Garsija 9; da bi na kraju utakmice Borjan bio potisnut na trece mesto sto se tice uspesnih pasova sa ukupno 26, ispred njega Kanjas sa 28 i naravno Marin ipak najbolji sa 30.
    (idemo dalje, 19. septembar 2019 11:40)

    # Link komentara

  4. Bekovski par nam je dosta podbacio. Prvi gol Zander nije ispratio Komana, drugi gol greska Gobeljica. Treci gol pored majstorije Tiaga dvojica nasih zaspala i Miler se aktivirao bez ofsajda. Moglo je da bude i gore. Mozda smo mogli da damo i gol ali i Bajern je bio dosta bolji. Mi kao da igramo samo na Marakani. Treba da se branimo protiv Bajerna ali ne mozes da se branis od Kutinja tako sto si uvek na 2m od njega. Presing nam je bio slab i previse se lako vrtela lopta oko naseg kaznenog. Jovancic je bio Sjajan prosle sezone ali ove je los. Vulic da igra.
    (ko-ometator, 19. septembar 2019 11:18)

    # Link komentara

  5. Vrlo dobro izdanje Zvezde u Minhenu,kada odigraš utakmicu i sve se resava u 78.minutu kod 1-0 i zamalo izjednačiš,a onda primiš drugi gol,to znači da si dobro odigrao.Kada se pogleda snaga Bajerna,na njihovom terenu, onda ne možemo reći da je Zvezda slabo odigrala.Bajern redovno na svom terenu pobedjuje,neretko sa 5,6 golova u mreži protivnika.U Minhenu 3,4 gola primaju i najjači timovi Evrope.Zamerati Milojeviću,igračima na bilo čemu,to govori o našim slabostima,strahovima,nemoći i nezpoznavanju fudbala.Igrači su odigrali borbeno,hrabro,čvrsto 90 minuta,to je važno i nema tu šta da se zameri,Bajern je jednostavno kvalitetniji.Da je Marin izjednačio,ko zna šta bi bilo do kraja,možda bi sevnula kontra za 2-1 i ponovila bi se priča iz 91., šta bi komentarisali,dizali bi Milojevića,igrače,Zvezdu u nebo. Velika je navijačka ostrašćenost i očekivanja,onda se dešavaju krajnosti od dizanja u nebo do teranja iz kluba i to govori o nama kakvi smo.PSG je pobedio Real 3-0 i Real je kanta za napucavanje? I često ekipe jedna drugu na ovom nivou dobiju sa 3,4 gola u mreži protivnika.Površno gledamo na fudbal i sport.Očekujemo snažnu Zvezdu,Partizan,domaću ligu,a niko neće da ode na stadion,treba ozbiljno da se zapitamo o sebi, kako možemo da napadamo te igrače što su ginuli na terenu.U Beogradu će Zvezda uzvratiti Bajernu i uzećemo bod ili sva tri,u grupi ćemo završiti 2.,3.,pa ćemo videti komentare.Još jednom svaka čast Zvezdo!Srećno srpskim predstavnicima u LŠ i LE!Ideeemooo!Srbija!
    (Milan, 19. septembar 2019 11:12)

    # Link komentara

  6. Vrlo dobro izdanje Zvezde u Minhenu,kada odigraš utakmicu i sve se resava u 78.minutu kod 1-0 i zamalo izjednačiš,a onda primiš drugi gol,to znači da si dobro odigrao.Kada se pogleda snaga Bajerna,na njihovom terenu, onda ne možemo reći da je Zvezda slabo odigrala.Bajern redovno na svom terenu pobedjuje,neretko sa 5,6 golova u mreži protivnika.U Minhenu 3,4 gola primaju i najjači timovi Evrope.Zamerati Milojeviću,igračima na bilo čemu,to govori o našim slabostima,strahovima,nemoći i nezpoznavanju fudbala.Igrači su odigrali borbeno,hrabro,čvrsto 90 minuta,to je važno i nema tu šta da se zameri,Bajern je jednostavno kvalitetniji.Da je Marin izjednačio,ko zna šta bi bilo do kraja,možda bi sevnula kontra za 2-1 i ponovila bi se priča iz 91., šta bi komentarisali,dizali bi Milojevića,igrače,Zvezdu u nebo. Velika je navijačka ostrašćenost i očekivanja,onda se dešavaju krajnosti od dizanja u nebo do teranja iz kluba i to govori o nama kakvi smo.PSG je pobedio Real 3-0 i Real je kanta za napucavanje? I često ekipe jedna drugu na ovom nivou dobiju sa 3,4 gola u mreži protivnika.Površno gledamo na fudbal i sport.Očekujemo snažnu Zvezdu,Partizan,domaću ligu,a niko neće da ode na stadion,treba ozbiljno da se zapitamo o sebi, kako možemo da napadamo te igrače što su ginuli na terenu.U Beogradu će Zvezda uzvratiti Bajernu i uzećemo bod ili sva tri,u grupi ćemo završiti 2.,3.,pa ćemo videti komentare.Još jednom svaka čast Zvezdo!Srećno srpskim predstavnicima u LŠ i LE!Ideeemooo!Srbija!
    (Milan, 19. septembar 2019 11:10)

    # Link komentara

  7. Za starije fanove - prekinite vise da uporedjujete ovo sa starom Zvezdom do pre 30 godina, nikoga to ne interesuje.
    Dokle vise ta prica "e kako smo mi nekad ove ili one pobedili.." Ne zanima nas.
    Do pre dve godine nigde nismo igrali, nismo postojali na mapi, pustite nas mladje da uzivamo sada, jer ovo je najbolja Zvezda koju mi gledamo!
    Hocu da zalim za Marinovom sansom za 1-1, da kazem nismo bili ni tako losi, bolji nego prosle godine... A ne da mi solite pamet kako smo mi nekad pre 30 ili 40 godina tukli ove ili one i kako Marin ne bi imao mesta u toj ekipi itd.. Inace, u odnosu na proslu sezonu ovo gostovanje klasa iznad - do 80 smo imali aktivan rezultat na Alianz-u i, uz malo srece mogli smo do 1-1.
    Naravno, na kraju kada ti ekipa kao Bajern puca 30 puta na gol, pa morace dati barem 2-3 i ako im je los dan, ali sve u svemu ja zadovoljan ukupnim.
    Oni koji nisu, ne znam sta su ocekivali, da odnesemo bar bod ako ne i 3 sa neugodnog gostovanja Bajernu?
    Svaka cast ekipi, ako smo prosle godine uspeli doci do 4 boda, mirise da ove mozemo i vise, mozda i do proleca u Evropi.
    (nemke, 19. septembar 2019 11:07)

    # Link komentara

  8. Milojevic je najslabija karika , dok bude trener mi cemo ovakav fudbal igrati.
    Neznam sta on hoce sa ovim defanzivnim fudbalom i opet primis tri gola, stvore ti cetiri do pet sanse za gol, a u napadu nula. Niti su imali jednu akciju , niti su imali jedan sut koji isao u okvir gola.
    Neki igraci ni sami ni su svesni da igraju LS i da su zalutali na terenu.
    Dve godine igramo LS , a da nema igraca u timu za kojeg mozemo da kazemo to je igrac za LS. Sve neki poluigraci koju su medijski dignuti u zvezde, a oni prosecni malo bolji od igraca super lige.
    Milojevic mora da se menja i da nikom nije sebi zacemetirao mesto u timu ili mora da odlazi.
    Da kvalitetniji igraci moraju da pocinju utakmice.
     (Nebojsa, 19. septembar 2019 11:06)

    # Link komentara

  9. Igramo staromodno. Bajern igra presing i sistemski pritiska pa tako natera protivnika na gresku.
    (Bojan, 19. septembar 2019 08:11)
    Kada bi imali igrače koji mogu da igraju kao Bajernovi onda oni ne bi bili u Zvezdi...
     (dux, 19. septembar 2019 10:56)

    # Link komentara

  10. Suština je da je tim od 700 miliona mnogo bolji od onog od 50. Igrali smo u skladu sa svojim mogućnostima, branili se i pokušavali da damo gol iz kontre. Samo, to teško ide kada protivnik na svakom mestu u timu ima bržeg, jačeg i tehnički boljeg igrača. Ostati neporažen u ovakvom meču je u mnogome stvar sreće i discipline. Discipline da se ne raspadneš kad osetiš koliko su bolji (a nismo se raspali), i sreće da daš gol iz jedne ili dve šanse koje će ti se ukazati. Sve u svemu, dobro je da igramo, da zarađujemo novac i da smo prisutni na pozornici makar i kao statisti trenutno. Imidž se gradi i samim prisustvom, a onda se lakše i dovode igrači kao što su Garsija, Parl, Španac, koji nisu svetska klasa ali jesu igrači koji bi pre dve godine sigurni pre odabrali nekog turskog prvoligaša nego Zvezdu.
     (dux, 19. septembar 2019 10:54)

    # Link komentara

  11. 1. Milunovic spor, ne moze da igra na ovom nivou .
    2. Jovancic spore noge, tehnika limitirana, i to konstantno pokazuje od kad igra, ne zna da trci, ne savija kolena pri trcanju.
    3. Van la Para za ovo sto je pokazao, ima tzv. brzinu u mestu, odnosno nema masu u nogama i telu koja bi ga jace izbacila u trku ili remplovanju sa odbrambenim igracem ( nesto sto ima Jander ).
    4. Gobeljic standardno limitiran ali se bori koliko moze.
    5. Ovo ostalo suvi prosek, nemamo dovoljno tehnike da zapocnemo napad protiv visokog presinga, zalosno. Btw, imao sam srecu da sam gledao Zvezdu uzivo od druge polovine 80-ih, i neminovno vrsim poredjenja novih generacija pa i ove sa tim Zvezdinim timovima, da ne pricam o generaciji iz Barija. Moram da iznesem misljenje da bi jedan Marko Marin bio na klupi u tim timovima, tako da ako sam u pravu, onda nema sta da se prica.
    (Aca, 19. septembar 2019 10:27)

    # Link komentara

  12. Kunkurentan dok imas aktivni rezultat,sta vam krivo grobari da je Marin dao gol eto i dobrog rezultata.Celzi osvojio ligu sampiona bunkerom,pa tad niste rekli ovi nemaju pojma,imaju srecu.Sve je to fudbal i taktika pamti se rezultat igra se zaboravi posle tri dana.
    (Bojan., 19. septembar 2019 09:44)

    # Link komentara

  13. Po ovoj analizi utakmice niko nije bio los,Jovancic veoma nesiguran i los,Pavkov slabo trcanje,totalno nezainteresovan za utakmicu i ni malo borben sto ga je nekada odlikovalo,Milunovic drvo,Gobeljic za ling-long dobar za LŠ nikako,Borjan,Degenek,Marin standardno dobri i kako mi se cini od Zardela i La pare tek treba ocekivati dobre partije
    (nema ovde leba, 19. septembar 2019 09:41)

    # Link komentara

  14. Da nisam gledao utakmicu, i da sam sa mo procitao ovaj tekst , jos bi zalio da propustenim bodom.
    A ovo kad procitam, vrati me u vreme kad smo bili deca, pa dan nakon utakmice kukamo nad zlom sudbinom, jer da je Zvezda dala gol iz one sanse( u stvari polusanse) a da nas igrac prije toga nije nesmotreno bacio loptu na desno pa je pokupio protivnik pa predriblao jednog drugog, pa da ga je treci srusio, a ne propustio, da je golman bio malo bolji, pa sve to jedno 4 puta, e onda bi nasi pobedili 1-0 ne izgubili 4-0.
    (nepravda , to ti je, 19. septembar 2019 09:28)

    # Link komentara

  15. Ja navijam za sve nase timove u medjunarodnim utakmicama, ali akakva je ovo prica o konkurentnom timu??
    Sasvim slucajno je bilo 1:0 dugo vremena , mogli sami sebi da damo jos bar dva ali su nas spasavale slucajnosti, precka, stativa..da ne govorimo o nonsalantnosti Levandovskog i Perisica. Komotno je moglo bar jos dva da udju i eto nas na istom rezultatu od prosle godine.
    Pa pocetkom drugog poluvremena nismo bukvalno mogli preci preko 30 metara u vlastitoj polovini, Bajern samo malo jace pritisne i mi nemozemo da iznesemo loptu dalje od polovine naseg dela terena, Kakva konkurentnost? Marin mora da dodje na 25-30 m od sopstvenog gola da uzme loptu i pokusa ne da organizuje napad vec da malo oslobodi påritiska unezverene igrace odbrane i veznog reda.
    (dajte malo realnosti, 19. septembar 2019 09:24)

    # Link komentara

  16. Sustina je da nemamo igraca osim Marina koji moze uzeti loptu i sacuvati je. Cim Marko preda loptu nekome, odmah gubimo posjed. Da imamo jos jednog igraca kao njega to bi mnogo bolje izgledalo. Covjek se vracao nazad po loptu i iznosio naprijed, ne moze sam, jednostavno ovo nisu igraci za nivo fudbala koji zahtjeva LS.....sportski pozdrav i idemo dalje....
     (Kun' fu Panda, 19. septembar 2019 09:23)

    # Link komentara

  17. Iskreno dva jako jeftino prmljena gola. Ne razumem jel su svemirci jel imaju neku tehnologiju pa bolje igraju? Sve ide izgla i srca! Ponekad kao da to nemaju!
     (Atish, 19. septembar 2019 09:16)

    # Link komentara

  18. Jovančić podbacio, e brate moj. Pa objektivno, bila je utakmica sa vrhunskim timom čiji su igrači jedan, dva ili tri nivoa iznad. Možeš ih dobiti ili NE PODBACITI (vašom terminologijom), isključivo ako te potcene. Bajern možda sinoć nije bio na vrhunskom nivou, ali NIJE POTCENIO Zvezdu. Zvezdu neće potceniti ni jedan rival u ovoj grupi, svi imaju informaciju šta se desilo Liverpulu prethodne sezone. Sve u svemo, nekorektan naslov prema Jovančiću.
    (Dragan Lo, 19. septembar 2019 09:08)

    # Link komentara

  19. dakle nisam zvezdaš, ali mislim da je zvezda sinoć odigrala u skladu sa svojim i mogućnostima srpskog fudbala.
    ne bi ni partizan prošao bolje, jednostavno tu smo gde jesmo.
    povod za moje javljanje su nerealni komentatori. kaže sinoć čovek u prenosu uživo, platili danak neiskustvu. pa bre, o kakvom neiskustvu to pričaju? koliko godina treba da igraju fudbal da bi se ta floskula izbacila iz rečnika srpskih komentatora?
    jednostavno, protivnik je bolji, uigraniji i tačka. kakvo iskustvo - neiskustvo.
    (nisam zvezdaš, 19. septembar 2019 09:05)

    # Link komentara

  20. Ravnopravan rival??? Jos su dobro i prosli, bili su zreli za 6 komada
     (gomez, 19. septembar 2019 09:03)

    # Link komentara

  21. Nesebična igra Zvezdinih igrača, Jovančić i Milunović više puta sjajno prigravali napadače Bajerna, mislim da su ova dvojica imali najviše tačnih dodavanja ka Bavarcima.
    (toni bandera, 19. septembar 2019 09:02)

    # Link komentara

  22. SKY sport statistika meča...Колико је децидирана и суверена доминација Бајерна била? Толика да је у првом делу утакмице највише додавања у тиму Звезде имао Борјан (13, уз мање од 70 одсто успешности). Други је био Јованчић са 11, уз мање од 60 одсто успешних додавања.
    (Maki, 19. septembar 2019 08:59)

    # Link komentara

  23. Šta su ljudi očekivali da Zvezda dobije Bajern? Pa nama je učešće u LŠ premija. Videlo se da ne možemo sa njima da igramo dva tri pasa i izgube loptu...posed lopte na strani Bajerna.
    Današnji klupski fudbal je neravnopravan razlika u budžetima je ogromna gomila ekipa u ovoj LŠ će da služe za gol razliku. Dinamo Z tek ove sezone nešto igra a najgori su tim u istoriji LŠ.
     (mare, 19. septembar 2019 08:35)

    # Link komentara

  24. Pankov je za Milunovica Belodedic licno
     (nex, 19. septembar 2019 08:22)

    # Link komentara

  25. Kako možeš da igraš fudbal kad 90% lopti daš protivniku bez borbe.
    Borjan- odbranio sve što je mogao
    Gobeljić-direktno kriv za pola prvog ( Žander nije ispratio Komana) i za drugi gol 100%
    Žander- nije ispratio igrača do kraja kod prvog gola, dobar za ostalo ali nije imao pomoći od saigrača
    Milunović- je bio loš jer mu je Pavkov izbacivao sve centaršuteve i kornere dok je bio u igri, o kiksevima da ne pričam
    Degenek- dao sve od sebe ali ne može sam
    Kanjas- pogledajte dobro snimak kod trećeg gola kako mu je Miler pobegao a on se podbočio i ne mrda
    Van La Para- nema snage ni razumevanja sa saigračima
    Garsija-nema snage i gubi sve duele kao i Ben pre njega
    Marin-jedini koji nešto igra
    Pavkov- nije imao nijedan upotrebljiv centaršut i većinu bunarenja golmana je izgubio što je i bilo očekivano
    (Željko, 19. septembar 2019 08:16)

    # Link komentara

  26. Igramo staromodno. Bajern igra presing i sistemski pritiska pa tako natera protivnika na gresku.
    (Bojan, 19. septembar 2019 08:11)

    # Link komentara

  27. Kakva VRHUNSKA fotografija!!!
    Kako je covek 'uhvatio' trenutak,gde se njih trojica drze za glavu,a cela tribina u pozadini radi to isto!!
    Majstor,ko god da je..!!!
     (ford, 19. septembar 2019 08:11)

    # Link komentara

  28. Moglo je biti mnogo gore, ali je moralo biti bolje.
     (lebovitz, 19. septembar 2019 08:08)

    # Link komentara

  29. gobeljic panj, jovancic pao s panja.. samo covek da se prekrsti kad lopta ode na njihovu stranu...
     (damirez, 19. septembar 2019 08:03)

    # Link komentara

  30. Bajern sutnuo 33 puta od toga 16 na gol, zvezda 6 puta od toga 0(nula) na gol, ali nasi mediji kazu da je to castan i herojski poraz???? Welcome to Serbia

    Castan poraz je kad das gol protiv ovakve ekipe, kad pokusas nesto, Zvezda bukvalno nije presla pola, a sad zbog jedine dobre sanse Marina(sut van gola) pominje se istorijski 1:1.. pa da je po vasoj logici Bajern iskoristio sve svoje sanse po vasoj logici bilo bi 24:1
     (lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll, 19. septembar 2019 08:02)

    # Link komentara

  31. Zasto stitite gobeljica covjek pojma nema.
    bitno je da se karte preko 100€
     (Milan BL, 19. septembar 2019 08:01)

    # Link komentara

  32. To je zvezdina igra!? Oni već decenijama igraju defanzivni-bunker sistem sa kontrama,grubo na ivici faula!!! U srpskoj ligi,uz pomoć sudija,to prolazi,ali u Evropi sa jačim protivnicima ne!!!
    Bajern je dao 3 gola,3x pogodio okvir gola,Borjan je 3-4x spasao čiste golove i oni su 3-4x promašili gol u čistim šansama,a C.Z. samo šansu Marina,moglo je biti 10:1??? Zvezda je izgubila sramotno,a ne časno!
     (Don Kihot, 19. septembar 2019 07:54)

    # Link komentara

  33. Zvezda ravnopravan protivnik! ...izgleda da sam gledao neku drugu zvezdu. Ovaj tekst je kao život u Srbiji
     (NS, 19. septembar 2019 07:51)

    # Link komentara

  34. Rezultatski se Zvezda nije obrukala ali to sto potencirate jednu Marinovu sansu a Bajern je imao trideset takvih I jedno osam-devet stopostotnih.,,Hrabra Zvezda"je uzasna bila I sreca je da je samo 3:0,rezultatski se nije obrukala ali igrom jeste.Bajern je puno jaci ali malo hrabrosti nije na odmet,igrali su ko da se prvi put skupili.
     (kralj, 19. septembar 2019 07:48)

    # Link komentara

  35. Gobelja,Žander,Kanjas,Jovančić i ovaj novi holandjanin nisu ni prosek za našu ligu..Baš tanki..Vulić mali dosta dobar,smiren..Treba mu dati sansu
     (zvezdas, 19. septembar 2019 07:39)

    # Link komentara

  36. Konkurentna 80 minuta???!!? Jel se tako zove kad protivnik ima 3 gola, dve precke, jednu stativu i dve mrtve sanse a vi jednu polu sansu??? Ooooo Boze sta necu procitati... Bravo za objektivnost
    (Milance, 19. septembar 2019 07:32)

    # Link komentara

  37. Bas jak skener, pravi strucni. Izmedju ostalog kaze za Borjana “bio je izrazito ljut zbog olako primljenog treceg gola” !

    Tragikomedija, kao i sve...
    (nono, 19. septembar 2019 07:04)

    # Link komentara

  38. Zvezda nije bila konkurentna ni u jednom segmentu utakmice i nadalje neće biti dok njeni igraci ne nauce:
    -da je bitna kretnja i otvaranje prostora i bez lopte
    - da dodaju loptu iz prve
    - da ne brane prostor,vec da napadaju loptu kad je protivnički igrač ima
    - da šutiraju i da šutiraju na gol
    - da protiv njih igraju isto ljudi od krvi i mesa a ne neki vanzemaljci kojih se treba plašiti
    (Profa, 19. septembar 2019 07:02)

    # Link komentara

  39. Sve pare,ali bas sve sto dadoste za ova silna nazovi pojacanja treba da date Borjanu,jer ih covek zasluzuje.Ako treba i stadion prodajte i drzite Borjana jer vredi i vise od cerge.A sto se tice ovih stranaca teraj to odakle je doslo,a sansu davati nasoj deci i nasim mladim snagama.
    (TARAS BULJBA, 19. septembar 2019 06:40)

    # Link komentara

  40. Gobelja pao s marsa.
     (nik sloter, 19. septembar 2019 06:07)

    # Link komentara

  41. није он момак подбацио. он је такав какав је - лимитиран, а на високом нивоу кад га убаце у машину то дође до изражаја. баш нам централни везни фали, макар нивоа крстичића.
     (веверица, 19. septembar 2019 06:04)

    # Link komentara

  42. Šteta za Bajern. Mogao je da ih napuni do vrha.
     (Iglo, 19. septembar 2019 05:33)

    # Link komentara

  43. Dve stvari moraji da se odrade pod hitno, a to je naci igraca na zadnjem veznom koji ima i hrabrosti i znanja vise od jovancica da tu loptu iznese, posto nikoga nismo doveli onda probati sa vulice i tim petrovicem, mozda uspeju da prorade, kao sto je jovancic prosle godine. I druga stvar, krilo, ako uskoro ne udje u formu ovaj la para ili garsija, vratiti Bena pod hitno, cak mozda i za derbi. Jer on ako nista drugo zna da stane na loptu i da je sacuva. Bekove ne spominjem, jer bekove nema ni reprezentacija a kamoli zvezda.
     (Zdravkovic, 19. septembar 2019 04:16)

    # Link komentara

  44. Iskreno mi nije jasno čemu prozivke. Ovo je bila dobra partija u kojoj je malo falilo da Marin u 78. minuti izjednači, a to je znatno više nego što sam očekivao. Je li sad treba da se čudimo što nas je Bajern u svakom segmentu igre pregazio? Pa mnogo bolji timovi od Zvezde su gore prolazili protiv njih - pitajte (među ostalim) Romu, Arsenal i Porta. Iskreno i mene nervira onaj treći gol gdje smo ispali naivni, ali to je bila skupa škola i naučiće se iz greške. Ipak izgleda da nekima nije jasno da mi u modernom fudbalu ne možemo da se takmičimo sa finansijskim velikanima i da ovaj očigledno limitirani tim Zvezde se čak i ne sastoji od najboljih igrača našeg bednog fudbala. Ovo što Milojević izvlači iz većinom prosečnih igrača je 10% više od njihovog maksimuma i za mene je on čudotvorac. Zato me stvarno ljuti ta pakost koja je zastupljena u našem narodu. Niko iz Zvezde ne duguje obrazloženje, a kamo li izvinjenje. Iako možda ovakva Zvezda nije za Ligu Šampiona, vi pljuvači niste ni za drugu moldavsku ligu (u ljudskom smislu). Pozdrav...
     (szobi, 19. septembar 2019 03:42)

    # Link komentara

  45. Jovancic, Milunovic, Gobeljic nisu za ligu sampiona, ima ih tu jos al ajde oni su prva postava, zbog njihove "klase" vezni red igra odbranu a Pavkov se setka na polovini neiskoriscen, sa njima se odmah u startu dobije bunker koji se kad-tad probije samo je pitanje sa koliko golova. Gobelja je tu posebna prica, ni tri Borjana ne mogu da pokriju njegove gluposti.
     (gao, 19. septembar 2019 02:34)

    # Link komentara

  46. Šta je tu bilo ravnopravno!?
     (Dragan, 19. septembar 2019 02:21)

    # Link komentara

  47. Јованчић је једноставно успорен, и тешко му је против брзог, активног пресинга. мене је много више забринула очајна игра Марка Марина, који је могао да створи гомилу шанси, па и да да гол или два, али једноставно није био свој. тужна партија.

    од осталих, разочарали су Раџив, Кањас и Жандер.
     (мики, 19. septembar 2019 01:44)

    # Link komentara

  48. Autor teksta je, cini mi se fan Gobeljica. Priznaj? :)
    (Dzonis, 19. septembar 2019 01:36)

    # Link komentara

  49. Šta ljudi pišu to je neverovatno. Pa ovi su samo za ovaj prelazni rok potrošili koliko je Zvezda nije nikad u svojoj istoriji.
    Sve ostalo je džabe diskutovati.
    Najbitnije je da se uzima lova i nadati se ponavljanju uspeha iz godine u godinu, samo je ulaz dovoljan. Upoređuju ljudi dinamo, a kad je dinamo tek ulazio kao zvezda sada bilo je 7-1 od Lyona i mnogo drugih sličnih rezultata.
    Mora kontinuitet u takmičenju u LS ili nema fudbala u Srbiji
    Isto sve važi za Partizan
     (Jah, 19. septembar 2019 01:35)

    # Link komentara

  50. Konkurentni 80 min ? Pa dal je moguće ovako nešto da napišete ? Aktivan rezultat do tad je jedno ali konk.sa 30 udaraca na gol i braneći se sa 10 a gubiš..ok prejak je Bajern i nije blam ali nemojte preterivati. Vidimo i sami i mnogi od nas su igrali čak ozbiljan fudbal. Zašto ta vrsta marketinga, ne ide uz vas. Bolji ste od toga. Gde je naslov sa Indjijom ?! Kakav jje onda trebao biti ?
    (Galeb south, 18. septembar 2019 23:50)

    Jel se kaze Indija ili Indjija?
    (piksi iz kornera, 19. septembar 2019 01:26)

    # Link komentara

  51. Zasto svaljujete krivicu na Jovancica? Bio je los koliko i ostali. Gobelja? Zander? Milunovic? Svi su gubili lopte u odbrani. Pritom je u veznom redu dovedeno pojacanje koje treba da poveze odbranu i napad. Gde je bio taj Kanjas? Jel izneo neku loptu preko pola? Neka duga lopta? Nista a?! Draze mi je da gledam Jovancica nego dunstere van la Paru, ogranicenog Zandera i kobajagi i mesavinu Pirla i Gatuza u vidu gorepomenutog Spanca. Pritom Jovancic vrv ima 3-4 puta manju platu od njih. Zvezda se dobro brani, Bajern nije mogo da probije iz izgradjenih akcija, ali nas je unistio njihov presing. Sramota je sto nismo nasli resenje za tako nesto. Desetak izgubljenih lopti u opasnim zonama. Ozbiljan problem da se predje polovina terena... Mora da se smisli neko resenje. Mada tu se i ne moze puno sa ogranicenim igracima kakve imamo. Partizan sada ima ozbiljniji sastav od nas i bojim se da mogu da nam uzmu titulu ove godine.
     (milan, 19. septembar 2019 01:17)

    # Link komentara

  52. I to samo tri puta, a koliko je moglo stručnjaci neobjektivni
     (Doki, 19. septembar 2019 01:07)

    # Link komentara

  53. Evo mog skenera:

    Borjan - odbranio sve sto je mogao. Nije kriv ni za jedan gol.
    Gobeljic - krivac za drugi gol (mada mu je kod prve greske Milunovic dao bezveze loptu "da pogine", umesto da je ispuca). I kod prvog gola Perisic ga je lagano prosao. Imao par dobrih intevencija i par prodora, ali je drugi gol glavni utisak.
    Milunovic - covek ne zasluzuje da igra. Izbaci on glavom loptu, intervenise ponekad, ali je spor a sa loptom - bukvalno ne zna sta ce! Skoro svaka predaja lopte mu je greska, odbija se od njega kao od drveta. Ne cisti, ne ispucava, nego pokusava da dodaje na 20 metara pri presingu protivnika. Suludo.
    Degenek - nabolji u odbrani, siguran. Mozda mogao bolje da se postavi kod prvog gola.
    Zander - slabiji u defanzivi, ali nekako je siguran na lopti, krakat, zilav, pa kad je lopta kod njega imas oseca da ce proci ili iznuditi faul. Ne gubi lopte. Mozda bolje da igra ispred Rodica, kao levo krilo.
    Kanjas - solidan.
    Jovancic - ide stopama Ivanica koji nije bio ni na klupi. nijedan tacan pas, sto izgubljenih lopti. Vulic je za njega Krsticic i decko mora da igra.
    Marin - slabiji nego obicno. 70 minuta dobar pas nije dao.
    Garsija - nevidljiv u napadu.
    La Para - takodje, mada je imao vise snage.
    Pavkov - odesec, ali se borio koliko je mogao.
    Sve u svemu, sa ovako limitiranim timom igrati 1-0 do 82. minuta na Alijanc Areni... Nisam se tome nadao.
    (veliki strumf, 19. septembar 2019 01:05)

    # Link komentara

  54. Gobeljicu se zahvaliti pod hitno....decko je smesan,a tek na kraju kad je podigao sorc doslo mi da povracam
    (oz, 19. septembar 2019 00:35)

    # Link komentara

  55. Ovom timu fale kvalitetni bek i vezni. Ne može Marin stalno da se vraća na svoju polovinu da bi se bilo kakav napad kreirao. Bilo je par finih kontri, šteta što onaj Marinov šut nije u mreži završio ali opet po meni nisu podbacili. Ovo je realno stanje. Nadam se borbi sa Grcima za treće mesto i LE i da se Terza otvori u zimskom prelaznom roku.
     (pn, 19. septembar 2019 00:30)

    # Link komentara

  56. Po ovom expertu Marin treba da uzme od levandovskog loptu, pa da predribla sve i da da gol...”novinarski” Expert..bolje da oceni očajnu neznalicu na klupi u vidu imitacije trenera
    (Marko, 19. septembar 2019 00:21)

    # Link komentara

  57. Iskreno, zvezda će sačuvati čast u evropi samo onda kada Borjan ne bude igrač utakmice.
    Po meni text je nerealan i previše navijački obojen. Meni se cini da je zvezda sa mnogo sreće završila sa samo 3 gola u mreži. Golovi su možda bili jeftini ali bogami i Bajern je uspeo da promaši šta se teže promašuje nego pogađa.
    Ipak mislim da je napravljen pomak u hrabrosti na terenu. Bunker je bio ipak manji nego prošle godine. Nešto se pokušalo i napred.
     (srdan, 19. septembar 2019 00:18)

    # Link komentara

  58. Savremeni fudbal se igra, tako sto su bekovi ofanzivniji od zadnjih veznih.

    Ko to ne razume... nekada gleda fudbal.

    Zvezdini bekovi su primorani, ovom postavkom igre, da samo igraju odbranu, a krila igraju bekove.

    Cemu Garsija i i VLP onda, ako treba da igraju samo odbranu. Bolje onda Pankov i Petrovic.
    (GM, 19. septembar 2019 00:14)

    # Link komentara

  59. Jovancic,Gobeljic i Milunovic su teski dunsteri.Ali nisu oni kriivi vec oni koji su ih doveli u Zvezdu.
    (Billy, 19. septembar 2019 00:09)

    # Link komentara

  60. Da je kaznio svaku gresku bilo bi 10-ak razlike...
     (Bajro Zupic, 19. septembar 2019 00:09)

    # Link komentara

  61. Mene samo zanima kako je ne igrati hrabro, ako je ovo danas buka hrabra igra zvezde?
    (Vucicu jebem ti kevu, 19. septembar 2019 00:05)

    # Link komentara

  62. Od ovog Jovancica ste pravili Matica iz najboljih dana citave prosle sezone, a lik veze nema ubedljivo vas najgori igrac kako pipne loptu tako je izgubi, pa Zdjelar je za njega Pirlo. Ali zato Milunovica prozivate posle svake utakmice ali ovo sto sam ga danas gledao jako dobar, Degenek on i ovaj Zander najbolji.
    (Leteci Djuka, 19. septembar 2019 00:01)

    # Link komentara

  63. Dobro odrađen journalist skauting Zvezdinih igrača tokom utakmice, nekako su svi ponegde podbacili osim Borjana koji je bio na nivou ali bolje nije mogao.
    Ipak, ostaje velika šansa za drugo mesto u grupi jer svakako sva tri tima, izuzev Bajerna kao favorita grupe, se mogu boriti za drugo mesto! Tottenham dokazao da Englezi van ostrva nisu "to". Svakako za Zvezdu odgovarajući rezultat sa Pireja pod uslovom da pobedimo Olimpiakos i bez obzira na bratstvo između klubova ovog puta bez kalkulisanha sa njima jer su nam bodovi preko potrebni kao i gol razlika (za koju ne brinem toliko jer će Bayern već u trećem kolu napraviti tu razliku i Olimpiakosu a kasnije i Tottenhamu)...
    Ljudi imamo mnogo lakšu grupu nego lani, pa pogledajte jedan Real Madrid je na istoj poziciji u svojoj grupi kao i Zvezda, i ova grupa se mora iskoristiti za eventualni prolaz dalje ako ne bude kalkulacija sa Olimpijakosom i bez podbacivanja celokupnog tima u grupnoj fazi LŠ, jer pazite iako su svi Zvezdini igrači podbacili večeras (neki manje, neki više, ali svi kolektivno itekako podbacili) mi smo bili, zaista jesmo, ravnopravan protivnik Bayernu sve do 80.minuta
    Želim pobedu Partizana u sutrašnjoj utakmici i prolaz dalje, piske grupne faze, jer fudbal jeste čudo, prvo zbog toga što se možemo sresti u nekom kolu LE, a drugo, bitnije mnogo, srpskom fudbalu su preko potrebni bodovi i manje kvalifikacija za ulazak u elitna evropska takmičenja...
    Dobra analiza meča i pobeda u derbiju kao i dobar skating kako Olimpiakosa, tako i Tottenhama...
     (AngryChainsaw, 19. septembar 2019 00:01)

    # Link komentara

  64. Jovančić loš napred, ali zato očajan pozadi!
     (Branči Vu, 18. septembar 2019 23:59)

    # Link komentara

  65. Jovancic podbacio.? A da nije mozda malo vise limitiran.?
     (sidni, 18. septembar 2019 23:59)

    # Link komentara

  66. Najgori Milunović, igra poslednjeg igrača a grešaka kojih ne bi smelo koliko hoces i to sve kardinalne, koje se ponavljaju na svakoj utakmici ...
    (Marko, 18. septembar 2019 23:58)

    # Link komentara

  67. Da je kaznio svaku grešku bilo bi 8:0
     (Posmatrač, 18. septembar 2019 23:56)

    # Link komentara

  68. Šteta za Marinovu sansu koja se čekala celu utakmicu gde bi posle moglo biti svašta ali dobro samo ovako nastaviti i smanjiti greske u odbrani jer ovakva igra prolazi.Kljucna utakmica je protiv Oly gde ne smemo izgubiti ali se moramo nadati da će Bajern pobedjivati u preostale tri utakmice i onda kad dođje u Bg da ih pobedimo.
    (Delija, 18. septembar 2019 23:54)

    # Link komentara

  69. Jovancic kao da je pao sa marsa kad počne da vuče loptu i dok se on okreće njemu su već uzeli loptu a on dok je napravio još jedan krug oni su već stvorili sansu.
    (Delija, 18. septembar 2019 23:50)

    # Link komentara

  70. Konkurentni 80 min ? Pa dal je moguće ovako nešto da napišete ? Aktivan rezultat do tad je jedno ali konk.sa 30 udaraca na gol i braneći se sa 10 a gubiš..ok prejak je Bajern i nije blam ali nemojte preterivati. Vidimo i sami i mnogi od nas su igrali čak ozbiljan fudbal. Zašto ta vrsta marketinga, ne ide uz vas. Bolji ste od toga. Gde je naslov sa Indjijom ?! Kakav jje onda trebao biti ?
     (Galeb south, 18. septembar 2019 23:50)

    # Link komentara

  71. zamalo promašio?

    zamalo pogodio
     (niksicko, 18. septembar 2019 23:49)

    # Link komentara

  72. Milan Borjan - Imao je dobre intervencije na startu meča.

    Ono kad je dugo ležao nakon laganih šuteva?
     (ulizivački komentator Bon dnevna doza Jovi, 18. septembar 2019 23:46)

    # Link komentara

  73. Није Јованчић подбацио, само је наставио тамо где је стао ове сезоне.
     (Звездин весник, 18. septembar 2019 23:46)

    # Link komentara

  74. Jači klub.Kvalitetniji igrači.Veći klub.Zvezdina je nesreća sto su im došli na noge u prvom kolu gde su morali da “grizu”.Da su došli u zadnjem kada je sve rešeno mnogo bi bolje bilo po Zvezdu.Jeste izgubila ali se nije obrukala.Pa i Mesi u životnoj formi sa Barsom je primao po 4-5 komada.Arsenal neću ni da spominjem...
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 18. septembar 2019 23:44)

    # Link komentara