Šumaher na lečenju u Parizu?

Pariska bolnica "Žorž Pompidu" odbila je da komentariše navode o prijemu na lečenje sedmostrukog svetskog šampiona Formule 1 Mihaela Šumahera.

SN Izvor: B92, Beta
Pošaljite komentar
 1. U šta ste ga to pretvorili, u komad nameštaja koji se prekriva platnom? Dokle ga više mrcvarite. Je l' on imao pravo glasa da bude cvećka u saksiji do kraja života? Naravno da nije, nijedan čovek ne bi, pa još neko ko je ceo život proveo u najvećoj brzini. Dokle ćete da ga "lečite" više...
  (nejasna granica ukusa, 10. septembar 2019 15:01)

  # Link komentara

 2. kad je neki dan poginuo onaj vozac u formuli 2 a samo par auta iza prosao mali sumaher najezila mi se svaka dlaka. napred sumi legendo.
   (s4, 10. septembar 2019 14:59)

  # Link komentara

 3. Znam da terapija matičnim ćelijama zvuči primamljivo laicima ali je ta priča daleko od rezultata kojima se nadamo. Ubacivanje matičnih ćelija u složena tkiva nije nimalo jednostavno, treba te ćelije integrisati u već postojeći sistem. S obzirom da je arhitektura nervnog tkiva ubedljivo, ali ubedljivo najsloženija u celom čoveku (pritom moždano tkivo aktivno pravi ožiljak na mestu prethodne povrede čime još više zacementira oporavak), jasno vam je da je i dalje to nepremostiva prepreka ka nekim velikim probojima u terapiji matičnim ćelijama.
   (Andrej, 10. septembar 2019 14:01)

  # Link komentara

 4. Ovo je super ali ovo pokazuje sta nas ceka u buducnosti. Moci ce da se lece, produzavaju zivot samo oni koji ne znaju sta ce sa novcem. Sistem maticnih celija novih oporavlja nacisto staro tkivo i vraca ga u zdravo stanje ali je to dostupmo samo odabranima. Inace niko vise od mene ne bi vole da se Sumaher oporavi posto sam bio njegov vatreni navijac.
  (pero, 10. septembar 2019 13:16)

  # Link komentara

 5. Ako je ovo istina ovo su odlične vesti za njega, za njegovu porodicu, sve Ferarijevce i nas njegove fanove koji smo aktivno počeli d pratimo F1 zbog njega dok je još bio u Benetonu!
  (sah 88, 10. septembar 2019 13:13)

  # Link komentara