Mediji sada sele Jovića u Milano

Iako je debitovao za Real proteklog vikenda, mediji i dalje spekulišu o odlasku Luke Jovića sa Santjaga Bernabeua.

AK Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Milano posle Reala najveci klub,7 titula prvaka evrope,ogromna tradicija !
     (mirko87, 20. avgust 2019 17:21)

    # Link komentara

  2. Nije on klasa za Real. Realno.
    (Drug Baćko, 20. avgust 2019 17:21)

    # Link komentara

  3. Dečko je doveden da uči od Benzeme i da polako preuzima ulogu prvog špica, što se sigurno neće dogoditi ove sezone. U svim pripremnim utakmicama nije odigrao ukupno 90 minuta, što zbog povrede što zbog prinudnih izmena, tako da niko normalan ne može doneti bilo kakav zaključak o Jovićevom učinku ili kvalitetima nakon takve pripremne sezone.
    Obzirom da izvor vesti nije naveden, verujem da je ovo potpuna izmišljotina tipa Informer i sličnih medija koje istina ne intersuje. A uredništvo bi svakako trebalo porazmisliti o tome kakve informacije objavljujete, važili ste za respektabilan portal nekada ali sam aplikaciju odavno skinuo sa telefona...
    (R.Madrid, 20. avgust 2019 16:37)

    # Link komentara

  4. Logika vam nije jaca strana. Ako je mogao da postigne 30 golova u jednom prosecnom Ajntrahtu koji ne stvara ni upola sansi kao Real, samo je pitanje trenutka kada ce poceti da daje golove u Realu. Potrebno je samo da dobije vecu sansu. Ne moze ovako po 5 minuta. Nekoliko meceva u nizu u startnoj postavi. Ostalo ce biti istorija.
    (Ivan, 20. avgust 2019 15:45)

    # Link komentara

  5. Sine koje priče a nije ni počelo prvenstvo. .gde to vodi. .sva sreca pa Luka igra plejstejsn i zabole ga za sve. .
    (Života, 20. avgust 2019 15:35)

    # Link komentara

  6. Ljudi, ali koliko sam ja razumeo on i jeste doveden da bude ZAMENA za Benzemu. Da ulazi kada je utakmica rešena i da se Benzema odmori. To je valjda planirana uloga za prvu sezonu. Da li ste zaista očekivali da odma uleti u prvih 11 u Realu? Za njega je uspeh da bude u rosteru za svaku utakmicu.
    (1Beogradjanin, 20. avgust 2019 12:05)

    Bravo drugar! Ali kako to objasniti ovim autosovinistima kojima je dan "uspesan" samo ako ispolje neku frustraciju kroz komentar prema nekom svom sunarodniku? Pa Jovic je potpisao na 6 godina! Ima tek 21! Naravno da ove sezone nije projektovan za prvog napadaca! Gde je mozak tim ljudima?! Njemu je ova sezona privikavanje,ulazice,dobijace sansu dozirano,navikavati se na ligu,sistem,pritisak,zahteve,i kroz 1-2 godine bice spreman za bude startni spic tima,kada Benzema ode
    (Jovic buduca zvezda a dusmani nevera, 20. avgust 2019 15:20)

    # Link komentara

  7. Uđe pred kraj, i umesto da kida, on klaj-klaj.
    (Volim i ja vas, 20. avgust 2019 13:18)

    Citam komentare vas nekolicine, ocigledno da to pisu jedni te isti. Sta je trebalo da uradi za 10 minuta na terenu sa igracem manje? Da postigne dva gola? O njegovom ucinku se moze pricati kada bude igrao 15 puta u startnoj postavi. Zidan ga je ubacio samo da debituje.
    (Ivan, 20. avgust 2019 15:11)

    # Link komentara

  8. Otisao prerano u Real, samo da ne zavrsi kao Lazar Markovic.
     (Losmi, 20. avgust 2019 15:04)

    # Link komentara

  9. A ko ce da menja Benzemu ako se povredi i kad mu treba odmor? Gluposti!
    (Bicu Slobodan, 20. avgust 2019 12:03)

    Al bas.
     (dzoza, 20. avgust 2019 14:58)

    # Link komentara

  10. Jedini srpski igrac koji moze da igra za Real Madrid, najveci klub na svetu, je Luka Jovic! Ostali nisu ni blizu...
     (Luka centarfor Real Madrida!, 20. avgust 2019 14:35)

    # Link komentara

  11. Bas "bledo" igra kad mu saigraci nece da dodaju loptu. Pogotovo Bejl, Vinicijus i Marselo... svi hoce da daji golove a nije im zadatak to da rade, sem Benzeme i Jovica.
    Primetio sam komentare realovi navijaci nisu bas zadovoljni sa Zidanom, i pitali su se da li su normalni sto salju Jovica na pozajmicu. Ocigledno da Jovic ima posebnu simpatiju kod navijaca, sto je jako bitno. A pre svega ovo je samo spanski klikbajt, fakenews. Ko ce onda igrati umesto Benzeme (ako se povredi ili umori ili jod gore ako mu ne bude islo) kad krene LS.
    (Sprint Mej, 20. avgust 2019 14:34)

    # Link komentara

  12. Kakvi smo mi srbi.. odmah pljuvanje po decku! Prvi put od kad smo samostalni imamo igraca u najvecem klubu na svetu i ne znamo da cenimo to.. Ali zato dizemo u nebesa Mitra drugoligasa i Prijovica iz Saudijske Arabije.. Sa druge strane Hrvatska ima Modrica u Realu, Rakitica u Barsi, Perisica u Bajernu, Mandzukica u Juventusu.. i sve ih postuju i vole!
     (Luka centarfor Real Madrida!, 20. avgust 2019 14:33)

    # Link komentara

  13. Taj isti Rade Krunić je išao u istu školu gdje i ja i driblao me na fizičkom povremeno :). Bas je ovde odjeknula ta vijest kad je presao u Milan. A momak se mučio ovde po beton ligi i danas je tu u Milanu. Jako je tanka linija između toga da završite u Milanu ili Sutjeski iz Foče što se vidi na njegovom primjeru. Menadžeri, doza sreće sve treba da se poklopi i njemu jeste i zaslužio je. Malo Donji Srem, malo Borac,vERONA, eMPOLI i evo gdje je sad.
    (nikola, 20. avgust 2019 14:28)

    # Link komentara

  14. U Milanu moze i da pokaze nesto. To nije uopste losa opcija..
     (dotono, 20. avgust 2019 14:27)

    # Link komentara

  15. Pa to nije loša ideja. U Milanu je već jedan Rade Krunić, reprezenativac BIH koji je prošle sezone bio statistički jedan od najboljih veznjaka Serije A. Sigurno bi lepo sarađivali.
    (napred, 20. avgust 2019 13:43)

    # Link komentara

  16. @ Nele
    Al druže ušao je na 9 min...ima da preore teren pa makar i “uprazno”. On je igrač koji se treba dokazati i zaslužiti poštovanje suigrača, a ovakvim pristupom to neće. Real nosi breme, i ako pokažeš bezvoljnost nema te nigdje, pogotovo za mladog, neizgrađenog igrača...
    Znam da stoji ona - Real se ne odbija - al ako je istina da ga je Niko htio u Bayernu, onda je definitivno tamo trebao i ići. Nije to samo ono - daj da prijeđem u klub, preselim se tu, pokupim pare i odmah krenem igrati....di je prilagodba na ligu, ekipu i metodiku treninga..a da ne govorim o jeziku, totalno novoj sredini i načinu života. U Bayernu ništa od ovoga ne bi trebao, sve mu poznato, plus trener koji ga zna u dušu...Real je Real, al Bayern je isto tu blizu, malu stepenicu iza..
    Stoji i da on nije doveden za prvog napadača, neg za Benzeminu zamjenu, al dalek je put i do tog mjesta s ovakvim pristupom..a nije mu sada sigurno ni ugodno čitati kako bi mogao u istom prijelaznom roku bit transferiran dva puta i to sve utječe na samopouzdanje u nepoznatom okruženju u kom jest. Po meni je fulio s izborom kluba, jer Real, na svim razinama, zahtjeva puno više.
    (El Croata, 20. avgust 2019 13:41)

    # Link komentara

  17. Шта се примате чим неки таблоид нешто гукне? Овај пут се неће ни гњавити да демантују.
    (Корто, 20. avgust 2019 13:25)

    # Link komentara

  18. Uđe pred kraj, i umesto da kida, on klaj-klaj.
     (Volim i ja vas, 20. avgust 2019 13:18)

    # Link komentara

  19. Milan je nekada bio veliki, sada je samo mali Milan iz vec godinama veoma slabe juventus lige, a i tu je pitanje da li ce sa zaigra mladic. On je za neku ligu tipa Nemacka, holandija nema dalje. Pozdrav kompleks poznavaoci
     (moralni gmizavac, 20. avgust 2019 12:55)

    # Link komentara

  20. Budimo realni, dečko nema tu magiju u nogama da bi bio napadač Reala, doduše tu magiju nije pokazao ni Azar, ali za njega znamo da je ima! Treba im top golgeter, ali da ih ima na tržištu doveli bi ga? Kada imaš milijarde pa ti 60M. nije ništa za baciti. Jedino mi smeta to trčkaranje bez želje i strasti, pa čoveče došao si u Real, kidaj, grizi, pokaži da ti je stalo, ili i on već zna za neki Milan?!
     (Goran Mig, 20. avgust 2019 12:53)

    # Link komentara

  21. @Kafa sa ukusom
    To jeste Lukina karakteristika, da ne kazem mana. Nije previse agresivan bez lopte ali to su znali i kada su ga kupovali. Sve ostalo ima bas dobro. Tehnika, pregled igre, osecaj za gol, sut... E sad koliko ce imati stpljenja i prostora da mu daju to je druga stvar.
    (Vetar u ledja.., 20. avgust 2019 12:52)

    # Link komentara

  22. @Kafa s ukusom slobode
    Slozio bih se sa komentarom kada bih znao da mu je trener trazio da vrsi presing na zadnju liniju. U suprotnom, igrac koji sam vrsi presing bez pomoci veznog reda samo ispada smesan i bespotrebno trosi energiju. Takodje, bespotrebno je zaletati se na igraca sa loptom koji ima dva ili vise slobodna igraca i moze lako da se oslobodi lopte.
    Problem u Realu nije Jovic. Problem su klanovi koje Zidan nije uspeo da resi. Ko god je gledao njihove utakmice je video da ga bojkotuju i ne zele da mu daju upotrebljive lopte (osim Modrica). Zasto? Sujeta ili zele "svog" igraca na njegovom mestu?
    Sve to nije ni bitno. Cinjenica je da Zidan ima malo vremena da sredi situaciju u svlacionici.
    (Nele, 20. avgust 2019 12:47)

    # Link komentara

  23. Prelazak u Real je bio greška. Dosta naših igrača i pre Jovića su nazadovali s karijerama prelascima u te "velike" klubove, umesto da su osajali još makar godinu dana u svojim starim ekipama. Da je pametan da ode odmah odande jer dečko rizikuje da mu unište karijeru.
    (Hrundi, 20. avgust 2019 12:37)

    # Link komentara

  24. Luka ima vrhunski osećaj za prostor i za gol, ali u ekipi kakva je Real danas bi bilo teško bilo kojem mladom igraču da uspe, naročito na poziciji špica. U ovoj ekipi svako igra za sebe i svoju statistiku i evidentni su klanovi na starosedeoci i novi igrači. Protiv Rome se nekoliko puta lepo otvorio, tražio loptu, ali bukvalno niko nije želeo da mu doda. Vinisijus je toliko bezobrazan i sebičan, da od njega teško može očekivati bilo kakvu asistenciju, a izgleda ni od Marsela. Benzema ima kvalitet i autoritet u ekipi i sigurno je da će biti prvi špic sve dok je zdrav, a bilo ko poput Luke bi morao žestoko da radi i da se sam izbori za golove. Problem je što je Luka tip igrača kojem se potrebne dobre lopte od saigrača da bi se nadavao golova, nije igrač koji će ukrasti loptu i predriblati trojicu.
    (Nikola, 20. avgust 2019 12:34)

    # Link komentara

  25. ... Velikom Milanu!? Pa to je jedna prosecna ekipa odavno i za italijanske okvire, u ligi koja je daleko od spanske, engleske, gde kao pojacanja dolaze osrednji igraci sa evropskog trzista, samo sto novinari vole da naduvaju kada im to odgovara.
     (Suncev zrak, 20. avgust 2019 12:34)

    # Link komentara

  26. Pa i Milan ima onog poljaka koji daje golove.
    (le saux, 20. avgust 2019 12:19)

    # Link komentara

  27. Real je mašina koja uništava potencijalno velike igrače. Nema vremena da se igrač prolagodi, ne daje se puno šansi. Njima treba instant kvalitet, ko je na vrhuncu, a ne neko ko je u usponu. Realno bolje je za njega bilo da ostane u Nemačkoj ili da predje u Englesku npr.
     (uzimam.kokice, 20. avgust 2019 12:13)

    # Link komentara

  28. Gledala sam ga zadnju utakmicu.
    9 min ,malo slazem se.
    Ali nijednu promenu ritma trcanja niti presing na igracu s loptom nisam videla od njega.
    Ocigledno je bilo da Marselo nije hteo 2-3 lopte da mu da,ali sve istim ritmom bez zelje i agresivnosti.
    Verujem da ima psiholosku blokadu,ali Isko kad je usao on trci preuzima inicijativu.
    Jovic bas bledo igrao
    (Kafa s ukusom slobode, 20. avgust 2019 12:13)

    # Link komentara

  29. Vrati se u Frankfurt na majici da ne prodjes ko Perica Ognjenovic,ona nesreca Laki Markovic,Krkic... Jer ovo vrlo lako moze biti pokazatelj njegove dalje karijere.
     (Smoljo, 20. avgust 2019 12:05)

    # Link komentara

  30. Ljudi, ali koliko sam ja razumeo on i jeste doveden da bude ZAMENA za Benzemu. Da ulazi kada je utakmica rešena i da se Benzema odmori. To je valjda planirana uloga za prvu sezonu. Da li ste zaista očekivali da odma uleti u prvih 11 u Realu? Za njega je uspeh da bude u rosteru za svaku utakmicu.
    (1Beogradjanin, 20. avgust 2019 12:05)

    # Link komentara

  31. Cim je srpski igrac onda se dodaje VELIKOM milanu, nema sta, milan jeste veliki, ali da je npr bejl u toj poziciji, da li biste i tad dodali taj prefiks?
    (zile, 20. avgust 2019 12:03)

    # Link komentara

  32. A ko ce da menja Benzemu ako se povredi i kad mu treba odmor? Gluposti!
     (Bicu Slobodan, 20. avgust 2019 12:03)

    # Link komentara

  33. Alo decko odigrao 2 prijateljska meca i to po par minuta i kao nije se pokazao? Smesno. Mada iskreno kad ga vidim kako setka i trckara, to nije odnos sa kojim se moze uspeti u jednom Realu, cak ni Cristiano nije mogao priustiti sebi da trckara a kamoli neki tamo Luka Jovic, ako cemo iskreno.
    (Petar, 20. avgust 2019 11:59)

    # Link komentara

  34. Nadasmo se da cemo mu se smejati kad navijaci Reala pocnu da mu zvizde jer veze nema, ali, eto, nista od toga. Shvatili su to i pre nego sto je zaigrao, hahahahaha
     (Mikii, 20. avgust 2019 11:56)

    # Link komentara

  35. dečko veze nema, nemačka mu bila idealna ali lova i menadžer će da ga uništi.
    (ende, 20. avgust 2019 11:53)

    # Link komentara

  36. posle sms-a krece nova sapunica, al' ste dosadni
     (djenka sa parkingaaa, 20. avgust 2019 11:49)

    # Link komentara

  37. lepo rekoh ja da ce sad on na pozajmice i dobih 450 minuseva, sad ce utvrditi da nije ni za milano a onda selidba u veronu kod lazovica
     (RF neponovljivi, 20. avgust 2019 11:46)

    # Link komentara